Κεραμιδό-maniacs

να προσθεσω οτι κι εγω λατρευω τον Κλιμτ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να προσθεσω οτι κι εγω λατρευω τον Κλιμτ..

Και εγω!:up:Εχω δυο πινακες αντιγραφα φυσικα του Κλιμντ,ενας ειναι αυτος που φαινεται λιγο στην κρεβατοκαμαρα και ειναι αποσπασμα, φαινεται το κοριτσακι και η μητερα, τον πηρα περυσι νομιζω απο το ΙΚΕΑ 60Ευρω και ο αλλος ειναι το λατρεμενο "φιλι" το πηρα απο το BIZART δεν θυμαμαι ποσο ακριβως.Μ'αρεσει παρα πολυ η ζωγραφικη αλλα να την θαυμαζω γιατι εγω.... δεν εχω καθολου ταλεντο:down:οπως μ'αρεσει επισης η ιστορια της τεχνης.Λαρευω ακομη τον S.Dali.:D
Το ονυχοδρομια το πηρα χθες απο το Quiko στην Θεσ/νικη 39.9Ευρω αλλα υπαρχει και σ'ενα site λιγο πιο ακριβο.Μπες στο θεμα με τα αξεσουαρ εκει το γραφω.:DΤα τερατιδια ομως μεχρι στιγμης ουτε να το φτυσουν:mad:.Και να σκεφτεις εβαλα πανω και τις αγαπημενες τους κροκετες για να τους φερω προς τα'κει και να τους κινησω το ενδιαφερον αλλα αυτα τα πονηρα τρωνε και φευγουν! :mad::down::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ονυχοδρομια το πηρα χθες
Τώρα εγώ φταίω που, προσπερνώντας αδιάφορα το ονυχοδρόμιο, το μάτι μου έπεσε ίσα στην ωραία κάτασπρη κοιλιά του Άρη που είναι ξαπλαρωμένος από κάτω;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Εδω και λιγη ωρα τα παιδια μου αποφασισαν να εγκαινιασουν το νεο τους ονυχοδρομιο.:up:Προσεξτε την λεπτομερεια δηλαδη τις κροκετες με τις οποιες τους δελεασα.:redface:;):lol:
Πρωτη και καλυτερη η Μυρτουλα και στην τελευταια φωτο ο Αρουλης(που μολις εχει ξυπνησει) την παρακολουθει με περιεργεια.:D

Συνημμένα

• Σεπτεμβριος 2008 21.09 044 1.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 21.09 044 1.jpg
    165,5 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Σεπτεμβριος 2008 21.09 045 1.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 21.09 045 1.jpg
    161,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Ονυχοδρομιο Α 1.jpg
    Ονυχοδρομιο Α 1.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 36
Σκεπτόμουν και εγώ να πάρω ένα ψηλό ονυχοδρόμιο, περισσότερο για να σκαρφαλώνει η Μπασσέτ να χαζεύει. Όμως, όταν θέλει να χαζέψει, ανεβαίνει σε ένα ντουλάπι ,που έχω στο μπαλκόνι ,πάνω στο οποίο έχουμε βάλει το στοκ των χαρτιών υγείας!!! :D και φτάνει σε ύψος 2,5 μέτρα. Δεν πιστεύω να ανέβει πλέον σε πιο κοντό ονυχοδρόμιο,καθώς δεν θα έχει την ανάλογη θέα. Όσο για τα νύχια , τα ξύνει σε ένα χαρτόνι με κατνίπ και στην πολυθρόνα σε στυλ Λουί σέζ (αμ τι, όπου κι όπου ;). Είμαι έτσι σε δίλημμα. To buy or not to buy? Ήθελα να ανεβάσω φωτό της Μπάσσυς πάνω στα χαρτιά υγείας, πάνω στο ντουλάπι, αλλά, το μικρότερο τέκνο έχει πάρει τη φωτογραφική ;)

Ελενη Π,αυτο το ονυχοδρομιο που πηρα εγω δεν ειναι ψηλο(96cm).
Eκει που το βαλα ομως πολυ φοβαμαι οτι θα μου σκαρφαλωνουν στην βηβλιοθηκη(που ειναι ψηλη):down::hmm:

Σημερα ξεκινησα μια δουλεια που ανεβαλα εδω και καιρο.Να αποθηκευσω στον υπολογιστη τις φωτογραφιες που εβγαζα στο παρελθον με την μηχανη με το φιλμ.Επομενο ηταν να πεσω και στις φωτο με την Μυρτουλα μωρακι μολις την βρηκαμε, λιγοτερο απο 50 ημερων.Δειτε την λοιπον
Η πρωτη φωτο ειναι 2-3 μερες μετα που την υιοθετησα, πρεπει να ειναι περπου 15/10/2003. Οι επομενες ειναι περιπου ενα μηνα μετα δηλαδη 10 και 11/2003 και η τελευταια ειναι με το κολαρο ,αμεσως μετα την στειρωση της 2/2004.Σε μερικες μερες θα της ανοιξω και θεματακι γιατι θα γιορταζουμε τα πεντε χρονια μαζι.:up:Οποτε θα βαλω πολλες παλιες φωτο αλλα παρτε μια γευση απο τωρα.:D
Αν σας εχω κουρασει σημερα με τις φωτο συγχωρεστε με.:redface:

Συνημμένα

• Μυρτουλα μωρακι 1 001 Β.jpg
    Μυρτουλα μωρακι 1 001 Β.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Μυρτουλα μωρακι 3 Β.jpg
    Μυρτουλα μωρακι 3 Β.jpg
    82,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Μυρτουλα μωρακι 4 Β.jpg
    Μυρτουλα μωρακι 4 Β.jpg
    64,8 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Μυρτουλα μωρακι 5 Β.jpg
    Μυρτουλα μωρακι 5 Β.jpg
    87,4 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Μυρτουλα μωρακι 6 Β.jpg
    Μυρτουλα μωρακι 6 Β.jpg
    80,1 KB · Εμφανίσεις: 32
Τι γλυκο μωρο...Πεντε ετων ειναι κιολας η Μυρτουλα;Περιμενουμε το εορταστικο θεμα σας!:D

Είναι τόσο όμορφη... Να τη χαίρεσαι κ περιμένουμε φωτό.:)

Ελενη Π,αυτο το ονυχοδρομιο που πηρα εγω δεν ειναι ψηλο(96cm).
Eκει που το βαλα ομως πολυ φοβαμαι οτι θα μου σκαρφαλωνουν στην βηβλιοθηκη(που ειναι ψηλη):down::hmm:
Το μόνο σίγουρο, εκτός και τα μαλώσεις από την αρχή. Εγώ, έχω στην κουζίνα ένα σχετικά ψηλό έπιπλο, που βρίσκεται μπροστά στην τζαμόπορτα και τα πρωινά πέφτει αντηλιά, ό,τι πρέπει, δηλαδή, να κάθεται μια γάτα. Έβαλα τη Μπασσέτ επάνω για να χαζεύει στο δρόμο. Αυτή, όπου φύγει φύγει. Φαίνεται, επειδή την έχω μάθει να μην ανεβαίνει σε τραπέζια, πάγκους κλπ στην κουζίνα, το έπιπλο δεν την εμπνέει :/:

Άσε τη μαμά να ψάχνει ψηλό ονυχοδρόμιο, εγώ ήδη βρήκα σημείο να ανεβαίνω και να κατοπτεύω τα πέριξ (φωτό1)
Αφού ποτίσαμε με τη μαμά τα φυτά, είπα να δοκιμάσω και λίγη αράχνη και λίγο φοίνικα (όλο γατόχορτο θα τρώω;) (φωτό 2) και μετά πλύθηκα στον ηλιάκο (φωτό 3)
Βλέπετε το μάτι μου ,που γυαλίζει στην τελευταία φωτογραφία; είναι γιατί η χαζομαμά μου μου φόρεσε το βραχιόλι της μικρής ανθρωποαδελφής μου κολλάρο:mad::mad: Τις δαγκωνιές που της έριξα, θα τις θυμάται. Αμ πως!!!
Σας φιλώ, Μπασσέτ.

Συνημμένα

• DSCF1860.jpg
    DSCF1860.jpg
    285,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSCF2108.jpg
    DSCF2108.jpg
    267,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSCF2115.jpg
    DSCF2115.jpg
    158,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSCF2120.jpg
    DSCF2120.jpg
    184,1 KB · Εμφανίσεις: 32
Γλυκεια μας Μπασσετ "με γεια" το καινουργιο κολλαρο.Εισαι πολυ ομορφουλα μ'αυτο.:kiss::inlove:Αφου να σκεφτεις το ζηλεψε και η Μυρτουλα.:up::up::up:Η δικια μας μαμα δεν δοκιμασε ποτε να μας βαλει κατι τετοιο γιατι λεει οτι φοβαται μηπως μας ενοχλουνε και δεν τα συνηθισουμε.Εγω δεν ξερω,ειμαι μικρος ακομη.:redface:
Φιλακια:rolleyes::kiss:
Αρουλης

Μπασσετ οσο μεγαλωνεις γινεσαι σωστη αρχοντισσα!:inlove::inlove::inlove:

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Αρούλη, μη ζηλεύεις καθόλου, ένα χάλι ένιωθα με το χαζοβράχιολο-κολλάρο. Και εμένα η μαμά μου δεν μου φορά τίποτα ,γιατί κάνω σαν κατσίκι και είμαι που είμαι ψυχρή, με τα κολλάρα γίνομαι τέρας. Στο κουτί έχουμε περί τα πέντε λουράκια, με κουδούνια, χωρίς κουδούνια, μονόχρωμα και εμπριμέ. Όλα τα απέρριψα. Το σημερινό ήταν το αποκορύφωμα :mad:Την καταέφαγα σου λέω τη μαμά :mad:
Μυρτούλα, αν είχα αδελφούλα, θα ήθελα να σου μοιάζει και, μη στεναχωριέσαι για το παλιοκολλάρο ,εμάς παιδί μου, που είμαστε πολύχρωμες, δεν μας πάνε (εννοείται ότι τους ανάγκασα να μου το βγάλουν) .
Κυρία μαμά του Σείριου (και της Μόιρας), δεν θα ήθελα να σας έχω μαμά μου, γιατί με τα γλυκόλογα και τις γαλυφιές σας, θα με καταφέρνατε να φορέσω κολλάρο και θα μου χάλαγε το image της ανεξάρτητης, περήφανης , σνομπ και δυναμικής γάτας,που με τόσο κόπο προσπαθώ να φτιάξω.
Basset

Ta-daaaa

Μια και όσοι παρευρέθηκαν στη συνάντηση τη θαύμασαν ήδη, είπα να την παρουσιάσω και στους υπόλοιπους. Ιδού λοιπόν η Μαργκό (ή αλλιώς Παπουτσωμένη Γάτα), η αδελφούλα του Μέλα, που εδώ και λίγες μέρες μας χαρίζει τα γουργουρητά της.:inlove:
Κάνει πολύ καλή παρέα με τον Πορδίτσο, παίζουν συνέχεια μαζί και το βράδι κοιμούνται και οι δύο στο κρεββάτι μας.:happy:
Όπως θα δείτε και από το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, ο Πορδολέων ήταν τζέντλεμαν απ'την αρχή, την καλοδέχτηκε και της έδειξε τα κατατόπια!:D

Συνημμένα

• DSCN2162.jpg
    DSCN2162.jpg
    106,7 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DSCN2166.jpg
    DSCN2166.jpg
    103,1 KB · Εμφανίσεις: 58
  • DSCN2184.jpg
    DSCN2184.jpg
    84,2 KB · Εμφανίσεις: 60
  • DSCN2231.jpg
    DSCN2231.jpg
    145,3 KB · Εμφανίσεις: 58
Ψιτ, Μαργκό, είσαι πολύ τυχερή γάτα. Και κούκλα. :inlove::inlove::inlove:
Να είσαι ένα πολύ χαρούμενο γατάκι, καρδούλα μου. Και να ζήσεις πολλάαααα πολλά χρόνια με τη μαμά, το μπαμπά και το Πορδιτσέλι :)

Καλώς το δεχτήκατε το νέο μέλος της φαμιλιας σας...Κουκλιτσα είναι και πάει πολύ με τον πορδίτσο!!!:PΝα μας φτιάξετε θεματάκι ομως έτσι??????????????:)

Ααααααααααα!!!!:inlove::inlove:
Είναι πανέμορφη.
Α ρε Πόρδίτσε τι κουκλάρα είναι αυτή που σου 'ρθε σπίτι.
Να τη χαιρόσαστε.

Αχ πολύ χάρηκα!!!!!!!! Να σας ζήσει το νέο μέλος!!!!
Καλά τα παπουτσάκια είναι θεϊκά!!!:up::up:

Κυρία μαμά του Σείριου (και της Μόιρας), δεν θα ήθελα να σας έχω μαμά μου, γιατί με τα γλυκόλογα και τις γαλυφιές σας, θα με καταφέρνατε να φορέσω κολλάρο και θα μου χάλαγε το image της ανεξάρτητης, περήφανης , σνομπ και δυναμικής γάτας,που με τόσο κόπο προσπαθώ να φτιάξω.
Basset
Κυρια Μπασσετ,κορη της Ελενης,κι ο Σειριος που ειναι αρχιμαφιοζος φοραει κολλαρο,μηπως να το ξανασκεφτοσασταν;Ειναι θεμα κυρους ξερετε,μου ζητησε να σας εκμυστηρευτω...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back