Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Ελένη Άνση: #641 22-09-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να βάλουμε κι εμεις μια μπανιου αν και δεν ειμαστε κεραμιδιου; Click για ανάπτυξη... E, και το ρωτάτε; Όλοι οι καλοί χωράνε. Άλλωστε, αν αφαιρέσεις το περίβλημα, μέσα χτυπάει η ίδια γατοκαρδούλα, που σιχαίνεται το μπάνιο, ασχέτως αν άλλοι είναι ευγενείς και δεν το δείχνουν και άλλοι γκαρίζουν μέχρι το Θεό. Η Μπασσέτ (και ο Τίμυ απ'ότι διάβασα), ανήκουν στην α΄κατηγορία. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #642 22-09-08 15:20 Κι εμας το ιδιο,αν και δεν καταδεχεται να φωναξει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η julia έγραψε: #643 22-09-08 16:04 Ένα θα σας πω μονο... αυτήν την στιγμή έχω το παιδί ΜΟΥ στα πόδια ΜΟΥ, που σας γράφω... και δεν θέλω να σηκωθώ να φέρω την μηχανή που είναι μακριά... γιατί φοβάμαι ότι δεν θα μου ξανακάτσει!!! Υγ. και γουργουρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχνά... αλλά γουργουρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Μυρτω4038: #644 23-09-08 07:57 Καλημερα. Τα δυο δικαμου σημερα το πρωι αφου κυνιγιοτανε επι μια ωρα, τωρα ειναι στην βεραντα αραχτοι στις πολυθρονες.Καλα δεν κρυωνουν...Μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Zbeebz έγραψε: #645 23-09-08 16:10 Είχα πόσο, 3 μέρες να μπω εδώ; Μπήκα σήμερα και είδα καταιγισμό γατοφωτογραφίας! Και ανέβλεψα η γκαβή! Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Zbeebz έγραψε: #646 25-09-08 13:13 Να και η δική μου συμβολή, τελευταίας εσοδείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9230012res.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 29 P9240014res.JPG 167,8 KB · Εμφανίσεις: 29 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #647 25-09-08 13:20 Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Zbeebz έγραψε: #648 25-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω η γυναίκα πια; Αφού έχω διαπιστωμένη βίδα να φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:39 Η aretha έγραψε: #649 25-09-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... Click για ανάπτυξη... Έχουν βέβαια και τα μοντέλα σου τις κατάλληλες προδιαγραφές... Δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του γκρο πλαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #650 25-09-08 13:53 Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Μυρτω4038: #651 25-09-08 14:10 Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:kiss: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Zbeebz έγραψε: #652 25-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να βάλουμε κι εμεις μια μπανιου αν και δεν ειμαστε κεραμιδιου; Click για ανάπτυξη... E, και το ρωτάτε; Όλοι οι καλοί χωράνε. Άλλωστε, αν αφαιρέσεις το περίβλημα, μέσα χτυπάει η ίδια γατοκαρδούλα, που σιχαίνεται το μπάνιο, ασχέτως αν άλλοι είναι ευγενείς και δεν το δείχνουν και άλλοι γκαρίζουν μέχρι το Θεό. Η Μπασσέτ (και ο Τίμυ απ'ότι διάβασα), ανήκουν στην α΄κατηγορία. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #642 22-09-08 15:20 Κι εμας το ιδιο,αν και δεν καταδεχεται να φωναξει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η julia έγραψε: #643 22-09-08 16:04 Ένα θα σας πω μονο... αυτήν την στιγμή έχω το παιδί ΜΟΥ στα πόδια ΜΟΥ, που σας γράφω... και δεν θέλω να σηκωθώ να φέρω την μηχανή που είναι μακριά... γιατί φοβάμαι ότι δεν θα μου ξανακάτσει!!! Υγ. και γουργουρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχνά... αλλά γουργουρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Μυρτω4038: #644 23-09-08 07:57 Καλημερα. Τα δυο δικαμου σημερα το πρωι αφου κυνιγιοτανε επι μια ωρα, τωρα ειναι στην βεραντα αραχτοι στις πολυθρονες.Καλα δεν κρυωνουν...Μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Zbeebz έγραψε: #645 23-09-08 16:10 Είχα πόσο, 3 μέρες να μπω εδώ; Μπήκα σήμερα και είδα καταιγισμό γατοφωτογραφίας! Και ανέβλεψα η γκαβή! Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Zbeebz έγραψε: #646 25-09-08 13:13 Να και η δική μου συμβολή, τελευταίας εσοδείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9230012res.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 29 P9240014res.JPG 167,8 KB · Εμφανίσεις: 29 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #647 25-09-08 13:20 Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Zbeebz έγραψε: #648 25-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω η γυναίκα πια; Αφού έχω διαπιστωμένη βίδα να φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:39 Η aretha έγραψε: #649 25-09-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... Click για ανάπτυξη... Έχουν βέβαια και τα μοντέλα σου τις κατάλληλες προδιαγραφές... Δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του γκρο πλαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #650 25-09-08 13:53 Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Μυρτω4038: #651 25-09-08 14:10 Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:kiss: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Zbeebz έγραψε: #652 25-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμας το ιδιο,αν και δεν καταδεχεται να φωναξει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η julia έγραψε: #643 22-09-08 16:04 Ένα θα σας πω μονο... αυτήν την στιγμή έχω το παιδί ΜΟΥ στα πόδια ΜΟΥ, που σας γράφω... και δεν θέλω να σηκωθώ να φέρω την μηχανή που είναι μακριά... γιατί φοβάμαι ότι δεν θα μου ξανακάτσει!!! Υγ. και γουργουρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχνά... αλλά γουργουρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Μυρτω4038: #644 23-09-08 07:57 Καλημερα. Τα δυο δικαμου σημερα το πρωι αφου κυνιγιοτανε επι μια ωρα, τωρα ειναι στην βεραντα αραχτοι στις πολυθρονες.Καλα δεν κρυωνουν...Μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Zbeebz έγραψε: #645 23-09-08 16:10 Είχα πόσο, 3 μέρες να μπω εδώ; Μπήκα σήμερα και είδα καταιγισμό γατοφωτογραφίας! Και ανέβλεψα η γκαβή! Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Zbeebz έγραψε: #646 25-09-08 13:13 Να και η δική μου συμβολή, τελευταίας εσοδείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9230012res.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 29 P9240014res.JPG 167,8 KB · Εμφανίσεις: 29 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #647 25-09-08 13:20 Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Zbeebz έγραψε: #648 25-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω η γυναίκα πια; Αφού έχω διαπιστωμένη βίδα να φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:39 Η aretha έγραψε: #649 25-09-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... Click για ανάπτυξη... Έχουν βέβαια και τα μοντέλα σου τις κατάλληλες προδιαγραφές... Δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του γκρο πλαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #650 25-09-08 13:53 Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Μυρτω4038: #651 25-09-08 14:10 Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:kiss: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Zbeebz έγραψε: #652 25-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα θα σας πω μονο... αυτήν την στιγμή έχω το παιδί ΜΟΥ στα πόδια ΜΟΥ, που σας γράφω... και δεν θέλω να σηκωθώ να φέρω την μηχανή που είναι μακριά... γιατί φοβάμαι ότι δεν θα μου ξανακάτσει!!! Υγ. και γουργουρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχνά... αλλά γουργουρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Μυρτω4038: #644 23-09-08 07:57 Καλημερα. Τα δυο δικαμου σημερα το πρωι αφου κυνιγιοτανε επι μια ωρα, τωρα ειναι στην βεραντα αραχτοι στις πολυθρονες.Καλα δεν κρυωνουν...Μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Zbeebz έγραψε: #645 23-09-08 16:10 Είχα πόσο, 3 μέρες να μπω εδώ; Μπήκα σήμερα και είδα καταιγισμό γατοφωτογραφίας! Και ανέβλεψα η γκαβή! Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Zbeebz έγραψε: #646 25-09-08 13:13 Να και η δική μου συμβολή, τελευταίας εσοδείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9230012res.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 29 P9240014res.JPG 167,8 KB · Εμφανίσεις: 29 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #647 25-09-08 13:20 Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Zbeebz έγραψε: #648 25-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω η γυναίκα πια; Αφού έχω διαπιστωμένη βίδα να φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:39 Η aretha έγραψε: #649 25-09-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... Click για ανάπτυξη... Έχουν βέβαια και τα μοντέλα σου τις κατάλληλες προδιαγραφές... Δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του γκρο πλαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #650 25-09-08 13:53 Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Μυρτω4038: #651 25-09-08 14:10 Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:kiss: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Zbeebz έγραψε: #652 25-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα. Τα δυο δικαμου σημερα το πρωι αφου κυνιγιοτανε επι μια ωρα, τωρα ειναι στην βεραντα αραχτοι στις πολυθρονες.Καλα δεν κρυωνουν...Μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Zbeebz έγραψε: #645 23-09-08 16:10 Είχα πόσο, 3 μέρες να μπω εδώ; Μπήκα σήμερα και είδα καταιγισμό γατοφωτογραφίας! Και ανέβλεψα η γκαβή! Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Zbeebz έγραψε: #646 25-09-08 13:13 Να και η δική μου συμβολή, τελευταίας εσοδείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9230012res.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 29 P9240014res.JPG 167,8 KB · Εμφανίσεις: 29 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #647 25-09-08 13:20 Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Zbeebz έγραψε: #648 25-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω η γυναίκα πια; Αφού έχω διαπιστωμένη βίδα να φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:39 Η aretha έγραψε: #649 25-09-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... Click για ανάπτυξη... Έχουν βέβαια και τα μοντέλα σου τις κατάλληλες προδιαγραφές... Δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του γκρο πλαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #650 25-09-08 13:53 Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Μυρτω4038: #651 25-09-08 14:10 Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:kiss: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Zbeebz έγραψε: #652 25-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα πόσο, 3 μέρες να μπω εδώ; Μπήκα σήμερα και είδα καταιγισμό γατοφωτογραφίας! Και ανέβλεψα η γκαβή! Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Zbeebz έγραψε: #646 25-09-08 13:13 Να και η δική μου συμβολή, τελευταίας εσοδείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9230012res.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 29 P9240014res.JPG 167,8 KB · Εμφανίσεις: 29 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #647 25-09-08 13:20 Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Zbeebz έγραψε: #648 25-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω η γυναίκα πια; Αφού έχω διαπιστωμένη βίδα να φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:39 Η aretha έγραψε: #649 25-09-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... Click για ανάπτυξη... Έχουν βέβαια και τα μοντέλα σου τις κατάλληλες προδιαγραφές... Δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του γκρο πλαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #650 25-09-08 13:53 Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Μυρτω4038: #651 25-09-08 14:10 Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:kiss: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Zbeebz έγραψε: #652 25-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να και η δική μου συμβολή, τελευταίας εσοδείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #647 25-09-08 13:20 Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Zbeebz έγραψε: #648 25-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω η γυναίκα πια; Αφού έχω διαπιστωμένη βίδα να φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:39 Η aretha έγραψε: #649 25-09-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... Click για ανάπτυξη... Έχουν βέβαια και τα μοντέλα σου τις κατάλληλες προδιαγραφές... Δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του γκρο πλαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #650 25-09-08 13:53 Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Μυρτω4038: #651 25-09-08 14:10 Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:kiss: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Zbeebz έγραψε: #652 25-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Zbeebz έγραψε: #648 25-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω η γυναίκα πια; Αφού έχω διαπιστωμένη βίδα να φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:39 Η aretha έγραψε: #649 25-09-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... Click για ανάπτυξη... Έχουν βέβαια και τα μοντέλα σου τις κατάλληλες προδιαγραφές... Δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του γκρο πλαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #650 25-09-08 13:53 Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Μυρτω4038: #651 25-09-08 14:10 Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:kiss: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Zbeebz έγραψε: #652 25-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, άφησέ με πια, και είμαι στο γραφείο και δίνω φιλιά στον αέρα (και θα με απολύσουν με χαρτί ψυχασθένειας!) Πως να αντισταθώ, η γυναίκα; Και εκείνος ο κορκόντζελος ο άθλιος, τι μάτια χρυσαφιά έχει! Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω η γυναίκα πια; Αφού έχω διαπιστωμένη βίδα να φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:39 Η aretha έγραψε: #649 25-09-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... Click για ανάπτυξη... Έχουν βέβαια και τα μοντέλα σου τις κατάλληλες προδιαγραφές... Δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του γκρο πλαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #650 25-09-08 13:53 Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Μυρτω4038: #651 25-09-08 14:10 Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:kiss: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Zbeebz έγραψε: #652 25-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: φωτογραφίζω τις μουσούδες τους από κοντά... Click για ανάπτυξη... Έχουν βέβαια και τα μοντέλα σου τις κατάλληλες προδιαγραφές... Δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του γκρο πλαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aalyah έγραψε: #650 25-09-08 13:53 Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Μυρτω4038: #651 25-09-08 14:10 Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:kiss: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Zbeebz έγραψε: #652 25-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Μυρτω4038: #651 25-09-08 14:10 Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:kiss: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Zbeebz έγραψε: #652 25-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τoν BeebΚλουνει τι να σχολιασω η φωτογραφια μιλαει μονη της.:kiss: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Υ.Γ Τωρα που γραφω ο μπουνταλακος μου καθεται στα γονατα μου και γουργουριζει σαν τρακτερ.Η δε πριγκιπισσα κοιμαται του καλου καιρου κατω απ'την κουβερτα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Zbeebz έγραψε: #652 25-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ασπρη με τρελενει το μουσακι αλα ντ'Αρτανιαν που εχει:kiss: Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Μυρτω4038: #653 25-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όπως επίσης και το μισό μούσι sans μουστάκι, α λα Αβραάμ Λίνκολν, του Πορδολέοντα στην υπογραφή της Αρήθας! Δεν συμφωνείς, Νίκη;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ειναι σαν να ξεχασε το πρωι να ξυριστει απο'την αλλη μερια! Πορδακο εισαι μοναδικος!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η aretha έγραψε: #654 25-09-08 14:27 Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Zbeebz έγραψε: #655 25-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βάλω και εγώ εδώ φωτό του Φριξούλη μου? Και ας μην ζει πλέον. Δυστυχώς φωτό του Μπαγκίρα μου και του Τέιζ μου δεν έχω μαζί μου.Είναι όλες ελλάδα. Αλλά ητάν όοοοολα κεραμιδόγατοι και όοοοοολοι μαζεμένοι από τον δρόμο https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6296&catid=member&imageuser=5454 Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Zbeebz έγραψε: #656 25-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μας ζήτησε κανείς; (εμένα και το μισο-μούσι μου; ) Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε, ω Πορδολέων, εσύ που ελευθέρωσες τους σκλάβους στην Αμερική! Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #657 25-09-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Όταν γυρίσεις στην Ελλάδα, μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό και των άλλων δύο γατούληδων, ναι; Κι εγώ από τον δρόμο τα μαζεύω! Μάλιστα, τα τωρινά μου γατιά, η Άσπρη και ο Beeb, είχαν βρεθεί και τα δύο δίπλα ή κάτω από κάδους σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα σας δείξω όλα τα μωρά μου. Και ένα ακόμα τιγρέ μικρούλι που βρήκαμε το ταίσαμε το θρέψαμε και του βρήκαμε και σπιτάκι και ήρθε και έγινε μια τζαναμπέτισα που τους κάνει όλους ότι θέλει μέσα στο δικό της, βεβαίως βεβαίως, σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Μυρτω4038: #658 25-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Απ' όσο ξέρω, ο Αβραάμ ήταν και γατόφιλος... Γι' αυτό του συγχωρώ πως ήταν ρεπουμπλικάνος! Click για ανάπτυξη... Αν και οφφ παλι εφραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Μυρτω4038: #659 27-09-08 17:20 Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 21.09 035 2.jpg 103 KB · Εμφανίσεις: 41 Σεπτεμβριος 2008 21.09 042 2.jpg 115,8 KB · Εμφανίσεις: 36 Σεπτεμβριος 2008 21.09 039 2.jpg 96,3 KB · Εμφανίσεις: 38 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο πυρροθριξ: #660 27-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο εχουμε να γραψουμε στο αγαπημενο μας θεμαΟποτε τωρα που λοιπετε, ας παραθεσω μερικες μερικες φωτο των τερατιδιωνπου εβγαλα αυτες τις μερες.Ειμαι χαζογατομαμα, το ξερω Η πρωτη ειναι στο μεσημεριανο τραπεζι λιγο πριν φαμε, περιμενουν να τους δωσω καμια λιχουδια.Προσεξτε λεπτομερεια η Μυρτουλα καθεται σαν καλο κοριτσι στη καρεκλα και περιμενει, ενω ο απολιτιστος και χωριατης Αρουλης εχει ανεβει πανω στο τραπεζι και ειναι ετοιμος να ορμηξει στα πιατα. Η δευτερη φωτο ειναι σημερα το πρωι τα τερατιδια χουζουρευουν στο κρεβατι ,την ωρα που η καμαριερα-μαμα τους κανει φασινα! Και η τριτη φωτο ειναι το καινουργιο τους ονυχοδρομιο το οποιο και οι δυο αγνωουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ μεχρι στιγμης! Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο το ονυχοδρομιο να ρωτησω τι διαστασεις και τι τιμη εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.