Κεραμιδό-maniacs

Μια και όσοι παρευρέθηκαν στη συνάντηση τη θαύμασαν ήδη, είπα να την παρουσιάσω και στους υπόλοιπους. Ιδού λοιπόν η Μαργκό (ή αλλιώς Παπουτσωμένη Γάτα), η αδελφούλα του Μέλα, που εδώ και λίγες μέρες μας χαρίζει τα γουργουρητά της.:inlove:
Κάνει πολύ καλή παρέα με τον Πορδίτσο, παίζουν συνέχεια μαζί και το βράδι κοιμούνται και οι δύο στο κρεββάτι μας.:happy:
Όπως θα δείτε και από το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, ο Πορδολέων ήταν τζέντλεμαν απ'την αρχή, την καλοδέχτηκε και της έδειξε τα κατατόπια!:D
Αλίκηηηηηηηηη!!!!!!
Τι μωρο ειναι αυτο!Να σας ζήσει,δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδω και λιγη ωρα τα παιδια μου αποφασισαν να εγκαινιασουν το νεο τους ονυχοδρομιο.:up:

Επομενο ηταν να πεσω και στις φωτο με την Μυρτουλα μωρακι μολις την βρηκαμε, λιγοτερο απο 50 ημερων.

Άσε τη μαμά να ψάχνει ψηλό ονυχοδρόμιο, εγώ ήδη βρήκα σημείο να ανεβαίνω και να κατοπτεύω τα πέριξ (φωτό1)
Αφού ποτίσαμε με τη μαμά τα φυτά, είπα να δοκιμάσω και λίγη αράχνη και λίγο φοίνικα (όλο γατόχορτο θα τρώω;) (φωτό 2) και μετά πλύθηκα στον ηλιάκο (φωτό 3)
Ααααααχ! Τι αναζωογονητικό οφθαλμόλουτρο!!!! :D:up:

Μια και όσοι παρευρέθηκαν στη συνάντηση τη θαύμασαν ήδη, είπα να την παρουσιάσω και στους υπόλοιπους. Ιδού λοιπόν η Μαργκό (ή αλλιώς Παπουτσωμένη Γάτα), η αδελφούλα του Μέλα, που εδώ και λίγες μέρες μας χαρίζει τα γουργουρητά της.:inlove:
Κάνει πολύ καλή παρέα με τον Πορδίτσο, παίζουν συνέχεια μαζί και το βράδι κοιμούνται και οι δύο στο κρεββάτι μας.:happy:
Όπως θα δείτε και από το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, ο Πορδολέων ήταν τζέντλεμαν απ'την αρχή, την καλοδέχτηκε και της έδειξε τα κατατόπια!:D
Είναι φοβερή με τις άσπρες γόβες της! Εύχομαι να περάσει ζωή και κότα μαζί με τον Πορδοπουλίνο! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε :happy:
Είναι φοβερή με τις άσπρες γόβες της!
Στην πραγματικότητα, πρόκειται για άσπρες πουέντ. Γι' αυτό και ονομάστηκε Μαργκό, από την ομώνυμη Dame μπαλαρίνα :greycat::happy:

Ευχαριστούμε :happy:

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για άσπρες πουέντ. Γι' αυτό και ονομάστηκε Μαργκό, από την ομώνυμη Dame μπαλαρίνα :greycat::happy:
Πουέντ; Ακόμα καλύτερα! Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! :lol::lol:
Κι ο Πορδοπουλίνος θα μετονομαστεί σε Ρούντολφ;;;; ;):)

Ε, όχι δα! Δε φτάνει που του κουβαλήσαμε τη μορφονιά που τον έχει ξεθεώσει στις τρεχάλες απ'το πρωί μέχρι το βράδι, θα του αλλάξουμε και το όνομα τώρα; :P Άσε που το "Πορδολέων" είναι πια σήμα κατατεθέν...:rolleyes:

ΠΟΡΔΟΛΕΟΝΤΑΣ
Ενα Ονομα-Ένας Μύθος...

Πορδολέων Νουρέγιεφ!

Πού 'σαι Ροζίτα (Σώκου)! :cool::D

Μαργκό, καλώς ήρθες στην μεγάλη παρέα των Κεραμιδιών. Ο Πορδίτσος είναι ο καλύτερος αδερφός που μπορούσε να σου τύχει, όμως αυτό το έχεις διαπιστώσει ήδη. Να είσαι καλή μαζί του αλλά να βγάλεις το λάδι στη μαμά και το μπαμπά, να τους κάνεις νάζια, γιατί ο αδερφός σου παραείναι ησυχούλης. Αλλά να τους αγαπάς πολύ, όπως σε λατρεύουν κι αυτοί! Είσαι μία κούκλα, απαλή και μεταξένια γάτα με τις ωραιότερες πουέντ που φόρεσε ποτέ γατίσιο πόδι!:inlove: Σε φιλώ πολύ, νέα μου γειτονοπούλα:)

Καλέ τι μωρό όμορφο είναι αυτο? Και τσαχπίνικο τσαχπίνικο! Αυτό θα πει "την προικισε η φύση". Γατί για πασσαρέλα! :inlove:

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Αρούλη, μη ζηλεύεις καθόλου, ένα χάλι ένιωθα με το χαζοβράχιολο-κολλάρο. Και εμένα η μαμά μου δεν μου φορά τίποτα ,γιατί κάνω σαν κατσίκι και είμαι που είμαι ψυχρή, με τα κολλάρα γίνομαι τέρας. Στο κουτί έχουμε περί τα πέντε λουράκια, με κουδούνια, χωρίς κουδούνια, μονόχρωμα και εμπριμέ. Όλα τα απέρριψα. Το σημερινό ήταν το αποκορύφωμα :mad:Την καταέφαγα σου λέω τη μαμά :mad:
Μυρτούλα, αν είχα αδελφούλα, θα ήθελα να σου μοιάζει και, μη στεναχωριέσαι για το παλιοκολλάρο ,εμάς παιδί μου, που είμαστε πολύχρωμες, δεν μας πάνε (εννοείται ότι τους ανάγκασα να μου το βγάλουν) .
Κυρία μαμά του Σείριου (και της Μόιρας), δεν θα ήθελα να σας έχω μαμά μου, γιατί με τα γλυκόλογα και τις γαλυφιές σας, θα με καταφέρνατε να φορέσω κολλάρο και θα μου χάλαγε το image της ανεξάρτητης, περήφανης , σνομπ και δυναμικής γάτας,που με τόσο κόπο προσπαθώ να φτιάξω.
Basset

Εδω Μτρτω
Συναγωνιστρια Βasset,μετα απο ωριμη σκεψη αποφασισα οτι καλο θα ηταν να ιδρυαμε εναν συλλογο:blink: εμεις οιανεξαρτητες και δυναμικες γατες να συζηταμε τις αποψεις μας και τις νεες μορφες αγωνα κατα της καταπιεσης μας:up:Και οποιες αλλες συναγωνιστριες-ες σκεφτονται μ'αυτον τον τροπο φυσικα και ειναι ευπροσδεκτοι.Εγω να προτινω τον αρχιμαφιοζω συναδελφο Σειριο(και ας φοραει λουρακι)γιατι πιστευω οτι θα εχει ενδιαφερουσες ιδεες να μας πει.:up:
Αν θες παρε απο'δω μια ιδεαhttps://www.mypetz.gr/showpost.php?p=867743&postcount=80 ;):up:
Υ.Γ Απο τωρα θα ηθελα να βαλω βετο στην εγραφη του μπουνταλογατου
(μιλαω φυσικα για τον Αρη),τωρα που εμαθε να πηδαει εχει ανεβει στον παγκο της κουζινας και κοβει βολτες.Ετσι που παει σε λιγο θα πλυνει και τα πιατα!:blink::down: Ριξε και μια ματια εδω, να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=868005&postcount=82
Με αγωνιστικους χαιρετισμους
ΜΥΡΤΩ

Aretha χαρηκα πολυ!:up:Καλως ηρθε τον νεο μελος στην οικογενεια σας.Και τι μελος "πριμα μπαλαρινα":up:Ο Αρουλης απο τωρα δηλωνει ενθερμος θαυμαστης:kiss::inlove:Μπραβο βρε Πορδιτσο για την υπεροχη υποδοχη που επιφυλαξες στην μικρη σου αδερφουλα:DΝα εχετε μια υπεροχη ζωη μαζι και να σας χαιρονται οι γονεις σας!:up:
Και φυσικα περιμενουμε πολλες,πολλες φωτο;)
Σορρυ για το τεραστιο ποστ:redface:

Ωραια η ιδεα σας συναγωνιστρια Μυρτω.Ποιον άλλο να παρουμε;Τη στριτζω την αδερφη μου την εγκρινετε;Κανει χου σε ολους,ανοιγει το κεφαλι της χτυπωντας σε διαφορα μερη οπως τρεχει,και γενικα ειναι μεγα κακιστρω.Εχει και μαμα που ειναι μαγισσα.Τη χαζεκλω τη Μόιρα να την αφησουμε απ'εξω,ολο μυτουλες με τη μαμα κανει,και γλυκες...:down:

Ωραια η ιδεα σας συναγωνιστρια Μυρτω.Ποιον άλλο να παρουμε;Τη στριτζω την αδερφη μου την εγκρινετε;Κανει χου σε ολους,ανοιγει το κεφαλι της χτυπωντας σε διαφορα μερη οπως τρεχει,και γενικα ειναι μεγα κακιστρω.Εχει και μαμα που ειναι μαγισσα.Τη χαζεκλω τη Μόιρα να την αφησουμε απ'εξω,ολο μυτουλες με τη μαμα κανει,και γλυκες...:down:

Βεβαιως,βεβαιως εγκρινεται!Εχει ολα τα διαπιστευτηρια:up:
Ποιος μας λοιπει, ποιος μας λοιπει? Εκεινος ο ομορφος καρκαντζελος
(η καπως ετσι) που ειναι?:hmm:
Αντε δηλωστε συμετοχες ,με συστατικη επιστολη απο την γατομαμα σας,
κατα προτιμηση για να μετρησουμε την δυναμη μας!:up:

Υ.Γ Η Μοιρα οπως και ο Αρουλης εφαγαν πορτα!:up:
Μυρτω

Ετσι πρεπει!Η δικια μας η χαζη ολη μερα κοιταει τον ουρανο.Η μαμα λεει επειδη ειναι ερωτευμενη,ακους;Με εναν τυπο στην Αθηνα,θα γνωριστουν λεει τα Χριστουγεννα...Ερωτες και χαζομαρες λεω εγω.Και δεν καταλαβα,τι εχει αυτος περισσοτερο απο μενα;Ενταξει,εχει μπλε ματια...Πιφ,εγω ειμαι ολοκληρος μπλε!

Βεβαιως,βεβαιως εγκρινεται!Εχει ολα τα διαπιστευτηρια:up:
Ποιος μας λοιπει, ποιος μας λοιπει? Εκεινος ο ομορφος καρκαντζελος
(η καπως ετσι) που ειναι?:hmm:
Αντε δηλωστε συμετοχες ,με συστατικη επιστολη απο την γατομαμα σας,
κατα προτιμηση για να μετρησουμε την δυναμη μας!:up:

Υ.Γ Η Μοιρα οπως και ο Αρουλης εφαγαν πορτα!:up:
Μυρτω
Κορκοντζελόγατος παρών! Ποιος μου χαλάει τη νιρβάνα; Ξεκουράζομαι τώρα για να πρήξω τις γυναίκες του σπιτιού κατά τις 2. Ή, ακόμα καλύτερα, να τις κοψοχολιάσω στις 5 χρησιμοποιώντας τις ως εφαλτήριο!!!

Υπογραφή,
Beeb, ο αδάμαστος κούκλος!

ΥΓ Aretha, ωραίο το γκομενάκι και καλλιτεχνική φύση, λέμε. Όμως τάιζέ το καλά να μεγαλώσει γρήγορα. Μη με τσακώσει και κανένας εισαγγελεύς στα καλά του καθουμένου!

ΥΓ2 Συστάσεις από... τη μαμά μου;;;; :blink: Τι χάπια πήρατε καλέ; Σας φαίνομαι για τόοοοοσο μπούλης;;;;;

Αλίκη να σου ζήσει η κούκλα σου. Πραγματικά είναι καταπληκτική. Πανέμορφη κ νομίζει κάποιος ότι της έχουν ζωγραφίσει τα ποδαράκια. Σαν να φοράει άσπαρα καλτσάκια. Είναι κ κατάμαυρη η άτιμη... Να τη χαίρεστσι τη Ζουζούνα σαου.:)

Ετσι πρεπει!Η δικια μας η χαζη ολη μερα κοιταει τον ουρανο.Η μαμα λεει επειδη ειναι ερωτευμενη,ακους;Με εναν τυπο στην Αθηνα,θα γνωριστουν λεει τα Χριστουγεννα...Ερωτες και χαζομαρες λεω εγω.Και δεν καταλαβα,τι εχει αυτος περισσοτερο απο μενα;Ενταξει,εχει μπλε ματια...Πιφ,εγω ειμαι ολοκληρος μπλε!

Ασ'τα φιλε Σειριε.Να δεις που το κανει επειδη ο αλλος ειναι αριστοκρατης στην καταγωγη!:down: Μην κοιτας που σου κανει την φιλη, μολις ειδε τις περγαμηνες του αλλου περι αριστοκρατικης καταγωγης, αμεσως ξιπαστηκε.:blink::down: Ετσι ειναι οι γυναικες.:down:
Και εσυ σε αντιποινα καν της κχουουου και αγνωησε την.Αυτες οι ψιλομυτες τετοια θελουν...την μεθοδο του γραματασημου!:blink::lol:
Μια βερα κεραμιδογατα
Μυτρω

Ετσι λες ε;Να μην πεσει η αυτοπεποιθηση μου...
Μωρε και χου της κανω,κι οποτε κοιμαται για να φτιαξει επιδερμιδα για τον μορφονιο,παω και της σκαω μια περιποιημενη δαγκωνια στη γυριστη ουρα της.Θα δει αυτη...Εμ κι αυτη η μαμα αντι να μου φερει καμια περπατημενη κεραμιδογατα μου εφερε αυτη τη χαζοβιολα.Σιαμ και βλακειες.Ολο περπατει κουνιστη και λυγοστη,κουναει κι αυτο το πραγμα που υποτιθεται οτι ειναι ουρα,και μιλαει στη μαμα ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Πανε οι παλιες μας κουβεντουλες.Και μολις κανει δουλεια η μαμα,τρεχει πανω της και την κοιταζει μεσα στα ματια,και η αθωα η μαμα μου(ειναι αβγαλτη μωρε και δεν ξερει η καημενη) λιωνει και της κανει γλυκες.Μπλιαχ...Θα εχουμε και μωρα λεει σε μερικους μηνες.Απο ΑΥΤΗ;;;;Ολα χαζα θα βγουν λεω εγω...:down:

Εδω Μτρτω
Συναγωνιστρια Βasset,μετα απο ωριμη σκεψη αποφασισα οτι καλο θα ηταν να ιδρυαμε εναν συλλογο:blink: εμεις οιανεξαρτητες και δυναμικες γατες να συζηταμε τις αποψεις μας και τις νεες μορφες αγωνα κατα της καταπιεσης μας:up:Και οποιες αλλες συναγωνιστριες-ες σκεφτονται μ'αυτον τον τροπο φυσικα και ειναι ευπροσδεκτοι.Εγω να προτινω τον αρχιμαφιοζω συναδελφο Σειριο(και ας φοραει λουρακι)γιατι πιστευω οτι θα εχει ενδιαφερουσες ιδεες να μας πει.:up:
Αν θες παρε απο'δω μια ιδεαhttps://www.mypetz.gr/showpost.php?p=867743&postcount=80 ;):up:
Υ.Γ Απο τωρα θα ηθελα να βαλω βετο στην εγραφη του μπουνταλογατου
(μιλαω φυσικα για τον Αρη),τωρα που εμαθε να πηδαει εχει ανεβει στον παγκο της κουζινας και κοβει βολτες.Ετσι που παει σε λιγο θα πλυνει και τα πιατα!:blink::down: Ριξε και μια ματια εδω, να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=868005&postcount=82
Με αγωνιστικους χαιρετισμους
ΜΥΡΤΩ
Αχ, Μυρτούλα,είσαι συγγενής μου, οπωσδήποτε!!! Μαμά μου σίγουρα δεν είσαι, η μαμά μου χάθηκε, αλλά, ξαδέρφη μου είσαι χωρίς αμφιβολία :up:Έτσι, να με συμβουλεύεις, γιατί είμαι αυτοδίδακτη όσον αφορά στην ανεξαρτησία και το δυναμισμό. Όσο για τον Αρούλη, τον ψυχολόγησα από την υπογραφή της μαμάς σου ότι είναι λαπάς. Κοιτάζει με μια αφωσίωση, ενώ, εσύ, απ'την άλλη μεριά. Κι εγώ, αυτό ακριβώς κάνω :lol::lol::lol:
Με αγάπη, Μπάσσυ.

Κορκοντζελόγατος παρών! Ποιος μου χαλάει τη νιρβάνα; Ξεκουράζομαι τώρα για να πρήξω τις γυναίκες του σπιτιού κατά τις 2. Ή, ακόμα καλύτερα, να τις κοψοχολιάσω στις 5 χρησιμοποιώντας τις ως εφαλτήριο!!!

Υπογραφή,
Beeb, ο αδάμαστος κούκλος!
ΥΓ2 Συστάσεις από... τη μαμά μου;;;; :blink: Τι χάπια πήρατε καλέ; Σας φαίνομαι για τόοοοοσο μπούλης;;;;;

Εσύ Beeb εισαι ο κορκοντζελόγατος; Τι σημαίνει αυτό; είναι κανένας διακριτικός τίτλος; τι έκανες για να στον απονείμουν; Πες μου καλέ μου, είσαι το ίνδαλμά μου, άμα κάνεις όλα αυτά τα ζερζεβουλικά. Εγώ δεν είμαι άτακτη, απλώς, σνομπ και απόμακρη. Να, τώρα ας πούμε, με βούτηξε ο μπαμπάς από την αγκαλιά της μαμάς, για να κάτσουμε στον καναπέ. Σιγά. Βγήκα έξω, μες τη νύχτα, ανέβηκα σε ένα γατοέπιπλο και κοίταζα τα αστέρια. Τέτοια κάνω και για να γουργουρίσω, ούτε λόγος, σπάνια το κάνω η μαμά μου δε, λέει ,ότι ακούγεται πιο πολύ σαν ροχαλητό χχχχχχΓΟΥΡΡΡΡΡχχχχχΓΟΥΡΡΡΡΡ. :rolleyes::rolleyes:
BASSET

Καλέ Αλίκη με κριτήρια επιλέγεις τα γατιά σου? Η Αρηθούλα είχε μπικινάκι, ο πορδίτσος μισό μούσι και η Μαργκό μόνο άσπρες πατούσες. Τα γατιά θαύματα εντοπίζεις?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back