moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η moukelis έγραψε: #761 01-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Αααααχ, φωτιές βάζεις, φωτιές βάζεις... Μακάρι να πείσω τον γατομπαμπά για δεύτερο γατάκι και θα σου κάνω και κωλοτούμπες ανάποδες στην συνέντευξη (αν αποφασίσουμε να μην υϊοθετήσουμε αδεσποτάκι) Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Και ναι, όοοολα θα τα έπαιρνα!! αλλά θα έμενε μάλλον πίσω ο μπαμπάς Click για ανάπτυξη... Και γατομπαμπαδες ψηνουμε άμα λάχει.Δειτε το,και αμα ειναι θα βαζω εξτρα λαχταριστες φωτο ειδικες για ψηστηρι μπαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:33 Η aalyah έγραψε: #762 01-10-08 17:33 Εγώ αν δεν είχα κολήσει με τα μωράκια της Ραισα με έβλεπα να βοηθούσα να κλέβαμε τα μωρά μαζί με την Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η julia έγραψε: #763 01-10-08 17:44 Λοιπόν, για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους!! Το παιδί μου έχει ηρεμήσει γενικά, δηλαδή δέχεται να ανεβαίνουν και άλλα παιδιά στο κρεβάτι ΤΟΥ. Το παιδί μου έχει αδυνατίσει.. δεν εχω την ζυγαριά μου εδώ αλλά έχει.!! Το βλέμμα και η καλοσύνη του, στα μάτια του είναι έκδηλη και ουτε ο καθαρός αέρας, ούτε τα δέντρα, ή η φύση θα του την αφαιρέσουν. Ευχαριστώ. Αποθεώστε μας παρακαλώ.... Περιμένοντας να ξεμυτίσει το κολατσιό... Περιμένοντας να κουραστεί το κολατσιό... Γυμνάζοντας την Μπουμπου "Τρυφερά" αισθήματα για την Μπουμπου και το κρεμαστάρι Σερβίρισαν το φαγητό στα έξω?? και εγώ τί κάνω?? Πάλι αυτός??? Μα τί τον θέλουν τον χοντρό? Τι θα γίνει ρε μανα επιτέλους με το ριμαδολαπτοπ σου?? μην το φορμάρω??? Θα περιμένω πολύ το βραδινό?? Κοίτα τι καλό γατάκι που είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η aalyah έγραψε: #764 01-10-08 17:59 Ψυχηηηηη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Η aretha έγραψε: #765 01-10-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: "Τρυφερά" αισθήματα για την Μπουμπου και το κρεμαστάρι Click για ανάπτυξη... Τι βλέμμα είναι αυτό!! Η φωλιά του κούκου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:15 Η julia έγραψε: #766 01-10-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ψυχηηηηη μου!! Click για ανάπτυξη... Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η aalyah έγραψε: #767 01-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Θα τον έπαιρνα ευχαρίστως (αυτόν και πολλά ακόμα απο εδω μέσα) αν ο σπιτονοικοκύρης μου μου το επέτρεπε. Αλλά μην με δελεάζετε πολύ γιατί γυρνάω λιαν συντόμως εις τας πατρίδας και τότε αν οι γάτες σας αρχίσουν να εξαφανίζονται μια μια δεν θα φταίω εγώ...μόνες τους θα έχουν βρει τον δρόμο για το σπίτι μου... Α επίσης θα έπρεπε να αναφέρω οτι ένα απο τα πολυ αγαπημένα μου ζώα είναι οι αγελαδες γι'αυτο.......προσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η julia έγραψε: #768 01-10-08 20:12 ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ στο Allou CAT park ΟΚ... Αν ποτέ ΞΕΜΕΙΝΕΙ καμία πόλη η χωριό απο γάτες πείτε μου να στείλω!!! Ο Κύριος με περίμενε εκεί, πάνω στο φτυάρι, κάνοντας ηλιοθεραπεία, σήμερα το πρωί. Δεν πιάνετε αλλά έρχεται και τρώει... Τον βγάλαμε "Πειρατή" ή "David Bowie" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η moukelis έγραψε: #769 01-10-08 20:20 Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #770 01-10-08 20:21 Το david bowie άπαιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η julia έγραψε: #771 01-10-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Click για ανάπτυξη... .... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!! και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ.... Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου" Κοιμισμένος.... Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!! (παλι το ΒΛΕΜΜΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #772 01-10-08 20:42 Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Αααααχ, φωτιές βάζεις, φωτιές βάζεις... Μακάρι να πείσω τον γατομπαμπά για δεύτερο γατάκι και θα σου κάνω και κωλοτούμπες ανάποδες στην συνέντευξη (αν αποφασίσουμε να μην υϊοθετήσουμε αδεσποτάκι) Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Και ναι, όοοολα θα τα έπαιρνα!! αλλά θα έμενε μάλλον πίσω ο μπαμπάς Click για ανάπτυξη... Και γατομπαμπαδες ψηνουμε άμα λάχει.Δειτε το,και αμα ειναι θα βαζω εξτρα λαχταριστες φωτο ειδικες για ψηστηρι μπαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:33 Η aalyah έγραψε: #762 01-10-08 17:33 Εγώ αν δεν είχα κολήσει με τα μωράκια της Ραισα με έβλεπα να βοηθούσα να κλέβαμε τα μωρά μαζί με την Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η julia έγραψε: #763 01-10-08 17:44 Λοιπόν, για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους!! Το παιδί μου έχει ηρεμήσει γενικά, δηλαδή δέχεται να ανεβαίνουν και άλλα παιδιά στο κρεβάτι ΤΟΥ. Το παιδί μου έχει αδυνατίσει.. δεν εχω την ζυγαριά μου εδώ αλλά έχει.!! Το βλέμμα και η καλοσύνη του, στα μάτια του είναι έκδηλη και ουτε ο καθαρός αέρας, ούτε τα δέντρα, ή η φύση θα του την αφαιρέσουν. Ευχαριστώ. Αποθεώστε μας παρακαλώ.... Περιμένοντας να ξεμυτίσει το κολατσιό... Περιμένοντας να κουραστεί το κολατσιό... Γυμνάζοντας την Μπουμπου "Τρυφερά" αισθήματα για την Μπουμπου και το κρεμαστάρι Σερβίρισαν το φαγητό στα έξω?? και εγώ τί κάνω?? Πάλι αυτός??? Μα τί τον θέλουν τον χοντρό? Τι θα γίνει ρε μανα επιτέλους με το ριμαδολαπτοπ σου?? μην το φορμάρω??? Θα περιμένω πολύ το βραδινό?? Κοίτα τι καλό γατάκι που είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η aalyah έγραψε: #764 01-10-08 17:59 Ψυχηηηηη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Η aretha έγραψε: #765 01-10-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: "Τρυφερά" αισθήματα για την Μπουμπου και το κρεμαστάρι Click για ανάπτυξη... Τι βλέμμα είναι αυτό!! Η φωλιά του κούκου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:15 Η julia έγραψε: #766 01-10-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ψυχηηηηη μου!! Click για ανάπτυξη... Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η aalyah έγραψε: #767 01-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Θα τον έπαιρνα ευχαρίστως (αυτόν και πολλά ακόμα απο εδω μέσα) αν ο σπιτονοικοκύρης μου μου το επέτρεπε. Αλλά μην με δελεάζετε πολύ γιατί γυρνάω λιαν συντόμως εις τας πατρίδας και τότε αν οι γάτες σας αρχίσουν να εξαφανίζονται μια μια δεν θα φταίω εγώ...μόνες τους θα έχουν βρει τον δρόμο για το σπίτι μου... Α επίσης θα έπρεπε να αναφέρω οτι ένα απο τα πολυ αγαπημένα μου ζώα είναι οι αγελαδες γι'αυτο.......προσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η julia έγραψε: #768 01-10-08 20:12 ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ στο Allou CAT park ΟΚ... Αν ποτέ ΞΕΜΕΙΝΕΙ καμία πόλη η χωριό απο γάτες πείτε μου να στείλω!!! Ο Κύριος με περίμενε εκεί, πάνω στο φτυάρι, κάνοντας ηλιοθεραπεία, σήμερα το πρωί. Δεν πιάνετε αλλά έρχεται και τρώει... Τον βγάλαμε "Πειρατή" ή "David Bowie" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η moukelis έγραψε: #769 01-10-08 20:20 Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #770 01-10-08 20:21 Το david bowie άπαιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η julia έγραψε: #771 01-10-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Click για ανάπτυξη... .... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!! και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ.... Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου" Κοιμισμένος.... Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!! (παλι το ΒΛΕΜΜΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #772 01-10-08 20:42 Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ αν δεν είχα κολήσει με τα μωράκια της Ραισα με έβλεπα να βοηθούσα να κλέβαμε τα μωρά μαζί με την Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η julia έγραψε: #763 01-10-08 17:44 Λοιπόν, για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους!! Το παιδί μου έχει ηρεμήσει γενικά, δηλαδή δέχεται να ανεβαίνουν και άλλα παιδιά στο κρεβάτι ΤΟΥ. Το παιδί μου έχει αδυνατίσει.. δεν εχω την ζυγαριά μου εδώ αλλά έχει.!! Το βλέμμα και η καλοσύνη του, στα μάτια του είναι έκδηλη και ουτε ο καθαρός αέρας, ούτε τα δέντρα, ή η φύση θα του την αφαιρέσουν. Ευχαριστώ. Αποθεώστε μας παρακαλώ.... Περιμένοντας να ξεμυτίσει το κολατσιό... Περιμένοντας να κουραστεί το κολατσιό... Γυμνάζοντας την Μπουμπου "Τρυφερά" αισθήματα για την Μπουμπου και το κρεμαστάρι Σερβίρισαν το φαγητό στα έξω?? και εγώ τί κάνω?? Πάλι αυτός??? Μα τί τον θέλουν τον χοντρό? Τι θα γίνει ρε μανα επιτέλους με το ριμαδολαπτοπ σου?? μην το φορμάρω??? Θα περιμένω πολύ το βραδινό?? Κοίτα τι καλό γατάκι που είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η aalyah έγραψε: #764 01-10-08 17:59 Ψυχηηηηη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Η aretha έγραψε: #765 01-10-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: "Τρυφερά" αισθήματα για την Μπουμπου και το κρεμαστάρι Click για ανάπτυξη... Τι βλέμμα είναι αυτό!! Η φωλιά του κούκου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:15 Η julia έγραψε: #766 01-10-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ψυχηηηηη μου!! Click για ανάπτυξη... Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η aalyah έγραψε: #767 01-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Θα τον έπαιρνα ευχαρίστως (αυτόν και πολλά ακόμα απο εδω μέσα) αν ο σπιτονοικοκύρης μου μου το επέτρεπε. Αλλά μην με δελεάζετε πολύ γιατί γυρνάω λιαν συντόμως εις τας πατρίδας και τότε αν οι γάτες σας αρχίσουν να εξαφανίζονται μια μια δεν θα φταίω εγώ...μόνες τους θα έχουν βρει τον δρόμο για το σπίτι μου... Α επίσης θα έπρεπε να αναφέρω οτι ένα απο τα πολυ αγαπημένα μου ζώα είναι οι αγελαδες γι'αυτο.......προσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η julia έγραψε: #768 01-10-08 20:12 ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ στο Allou CAT park ΟΚ... Αν ποτέ ΞΕΜΕΙΝΕΙ καμία πόλη η χωριό απο γάτες πείτε μου να στείλω!!! Ο Κύριος με περίμενε εκεί, πάνω στο φτυάρι, κάνοντας ηλιοθεραπεία, σήμερα το πρωί. Δεν πιάνετε αλλά έρχεται και τρώει... Τον βγάλαμε "Πειρατή" ή "David Bowie" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η moukelis έγραψε: #769 01-10-08 20:20 Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #770 01-10-08 20:21 Το david bowie άπαιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η julia έγραψε: #771 01-10-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Click για ανάπτυξη... .... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!! και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ.... Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου" Κοιμισμένος.... Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!! (παλι το ΒΛΕΜΜΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #772 01-10-08 20:42 Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους!! Το παιδί μου έχει ηρεμήσει γενικά, δηλαδή δέχεται να ανεβαίνουν και άλλα παιδιά στο κρεβάτι ΤΟΥ. Το παιδί μου έχει αδυνατίσει.. δεν εχω την ζυγαριά μου εδώ αλλά έχει.!! Το βλέμμα και η καλοσύνη του, στα μάτια του είναι έκδηλη και ουτε ο καθαρός αέρας, ούτε τα δέντρα, ή η φύση θα του την αφαιρέσουν. Ευχαριστώ. Αποθεώστε μας παρακαλώ.... Περιμένοντας να ξεμυτίσει το κολατσιό... Περιμένοντας να κουραστεί το κολατσιό... Γυμνάζοντας την Μπουμπου "Τρυφερά" αισθήματα για την Μπουμπου και το κρεμαστάρι Σερβίρισαν το φαγητό στα έξω?? και εγώ τί κάνω?? Πάλι αυτός??? Μα τί τον θέλουν τον χοντρό? Τι θα γίνει ρε μανα επιτέλους με το ριμαδολαπτοπ σου?? μην το φορμάρω??? Θα περιμένω πολύ το βραδινό?? Κοίτα τι καλό γατάκι που είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η aalyah έγραψε: #764 01-10-08 17:59 Ψυχηηηηη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Η aretha έγραψε: #765 01-10-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: "Τρυφερά" αισθήματα για την Μπουμπου και το κρεμαστάρι Click για ανάπτυξη... Τι βλέμμα είναι αυτό!! Η φωλιά του κούκου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:15 Η julia έγραψε: #766 01-10-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ψυχηηηηη μου!! Click για ανάπτυξη... Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η aalyah έγραψε: #767 01-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Θα τον έπαιρνα ευχαρίστως (αυτόν και πολλά ακόμα απο εδω μέσα) αν ο σπιτονοικοκύρης μου μου το επέτρεπε. Αλλά μην με δελεάζετε πολύ γιατί γυρνάω λιαν συντόμως εις τας πατρίδας και τότε αν οι γάτες σας αρχίσουν να εξαφανίζονται μια μια δεν θα φταίω εγώ...μόνες τους θα έχουν βρει τον δρόμο για το σπίτι μου... Α επίσης θα έπρεπε να αναφέρω οτι ένα απο τα πολυ αγαπημένα μου ζώα είναι οι αγελαδες γι'αυτο.......προσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η julia έγραψε: #768 01-10-08 20:12 ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ στο Allou CAT park ΟΚ... Αν ποτέ ΞΕΜΕΙΝΕΙ καμία πόλη η χωριό απο γάτες πείτε μου να στείλω!!! Ο Κύριος με περίμενε εκεί, πάνω στο φτυάρι, κάνοντας ηλιοθεραπεία, σήμερα το πρωί. Δεν πιάνετε αλλά έρχεται και τρώει... Τον βγάλαμε "Πειρατή" ή "David Bowie" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η moukelis έγραψε: #769 01-10-08 20:20 Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #770 01-10-08 20:21 Το david bowie άπαιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η julia έγραψε: #771 01-10-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Click για ανάπτυξη... .... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!! και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ.... Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου" Κοιμισμένος.... Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!! (παλι το ΒΛΕΜΜΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #772 01-10-08 20:42 Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψυχηηηηη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:02 Η aretha έγραψε: #765 01-10-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: "Τρυφερά" αισθήματα για την Μπουμπου και το κρεμαστάρι Click για ανάπτυξη... Τι βλέμμα είναι αυτό!! Η φωλιά του κούκου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:15 Η julia έγραψε: #766 01-10-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ψυχηηηηη μου!! Click για ανάπτυξη... Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η aalyah έγραψε: #767 01-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Θα τον έπαιρνα ευχαρίστως (αυτόν και πολλά ακόμα απο εδω μέσα) αν ο σπιτονοικοκύρης μου μου το επέτρεπε. Αλλά μην με δελεάζετε πολύ γιατί γυρνάω λιαν συντόμως εις τας πατρίδας και τότε αν οι γάτες σας αρχίσουν να εξαφανίζονται μια μια δεν θα φταίω εγώ...μόνες τους θα έχουν βρει τον δρόμο για το σπίτι μου... Α επίσης θα έπρεπε να αναφέρω οτι ένα απο τα πολυ αγαπημένα μου ζώα είναι οι αγελαδες γι'αυτο.......προσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η julia έγραψε: #768 01-10-08 20:12 ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ στο Allou CAT park ΟΚ... Αν ποτέ ΞΕΜΕΙΝΕΙ καμία πόλη η χωριό απο γάτες πείτε μου να στείλω!!! Ο Κύριος με περίμενε εκεί, πάνω στο φτυάρι, κάνοντας ηλιοθεραπεία, σήμερα το πρωί. Δεν πιάνετε αλλά έρχεται και τρώει... Τον βγάλαμε "Πειρατή" ή "David Bowie" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η moukelis έγραψε: #769 01-10-08 20:20 Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #770 01-10-08 20:21 Το david bowie άπαιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η julia έγραψε: #771 01-10-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Click για ανάπτυξη... .... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!! και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ.... Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου" Κοιμισμένος.... Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!! (παλι το ΒΛΕΜΜΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #772 01-10-08 20:42 Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: "Τρυφερά" αισθήματα για την Μπουμπου και το κρεμαστάρι Click για ανάπτυξη... Τι βλέμμα είναι αυτό!! Η φωλιά του κούκου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:15 Η julia έγραψε: #766 01-10-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ψυχηηηηη μου!! Click για ανάπτυξη... Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η aalyah έγραψε: #767 01-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Θα τον έπαιρνα ευχαρίστως (αυτόν και πολλά ακόμα απο εδω μέσα) αν ο σπιτονοικοκύρης μου μου το επέτρεπε. Αλλά μην με δελεάζετε πολύ γιατί γυρνάω λιαν συντόμως εις τας πατρίδας και τότε αν οι γάτες σας αρχίσουν να εξαφανίζονται μια μια δεν θα φταίω εγώ...μόνες τους θα έχουν βρει τον δρόμο για το σπίτι μου... Α επίσης θα έπρεπε να αναφέρω οτι ένα απο τα πολυ αγαπημένα μου ζώα είναι οι αγελαδες γι'αυτο.......προσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η julia έγραψε: #768 01-10-08 20:12 ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ στο Allou CAT park ΟΚ... Αν ποτέ ΞΕΜΕΙΝΕΙ καμία πόλη η χωριό απο γάτες πείτε μου να στείλω!!! Ο Κύριος με περίμενε εκεί, πάνω στο φτυάρι, κάνοντας ηλιοθεραπεία, σήμερα το πρωί. Δεν πιάνετε αλλά έρχεται και τρώει... Τον βγάλαμε "Πειρατή" ή "David Bowie" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η moukelis έγραψε: #769 01-10-08 20:20 Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #770 01-10-08 20:21 Το david bowie άπαιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η julia έγραψε: #771 01-10-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Click για ανάπτυξη... .... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!! και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ.... Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου" Κοιμισμένος.... Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!! (παλι το ΒΛΕΜΜΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #772 01-10-08 20:42 Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ψυχηηηηη μου!! Click για ανάπτυξη... Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η aalyah έγραψε: #767 01-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Θα τον έπαιρνα ευχαρίστως (αυτόν και πολλά ακόμα απο εδω μέσα) αν ο σπιτονοικοκύρης μου μου το επέτρεπε. Αλλά μην με δελεάζετε πολύ γιατί γυρνάω λιαν συντόμως εις τας πατρίδας και τότε αν οι γάτες σας αρχίσουν να εξαφανίζονται μια μια δεν θα φταίω εγώ...μόνες τους θα έχουν βρει τον δρόμο για το σπίτι μου... Α επίσης θα έπρεπε να αναφέρω οτι ένα απο τα πολυ αγαπημένα μου ζώα είναι οι αγελαδες γι'αυτο.......προσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η julia έγραψε: #768 01-10-08 20:12 ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ στο Allou CAT park ΟΚ... Αν ποτέ ΞΕΜΕΙΝΕΙ καμία πόλη η χωριό απο γάτες πείτε μου να στείλω!!! Ο Κύριος με περίμενε εκεί, πάνω στο φτυάρι, κάνοντας ηλιοθεραπεία, σήμερα το πρωί. Δεν πιάνετε αλλά έρχεται και τρώει... Τον βγάλαμε "Πειρατή" ή "David Bowie" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η moukelis έγραψε: #769 01-10-08 20:20 Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #770 01-10-08 20:21 Το david bowie άπαιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η julia έγραψε: #771 01-10-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Click για ανάπτυξη... .... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!! και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ.... Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου" Κοιμισμένος.... Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!! (παλι το ΒΛΕΜΜΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #772 01-10-08 20:42 Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Τον θέλετε αγαπητή???? Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Θα τον έπαιρνα ευχαρίστως (αυτόν και πολλά ακόμα απο εδω μέσα) αν ο σπιτονοικοκύρης μου μου το επέτρεπε. Αλλά μην με δελεάζετε πολύ γιατί γυρνάω λιαν συντόμως εις τας πατρίδας και τότε αν οι γάτες σας αρχίσουν να εξαφανίζονται μια μια δεν θα φταίω εγώ...μόνες τους θα έχουν βρει τον δρόμο για το σπίτι μου... Α επίσης θα έπρεπε να αναφέρω οτι ένα απο τα πολυ αγαπημένα μου ζώα είναι οι αγελαδες γι'αυτο.......προσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η julia έγραψε: #768 01-10-08 20:12 ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ στο Allou CAT park ΟΚ... Αν ποτέ ΞΕΜΕΙΝΕΙ καμία πόλη η χωριό απο γάτες πείτε μου να στείλω!!! Ο Κύριος με περίμενε εκεί, πάνω στο φτυάρι, κάνοντας ηλιοθεραπεία, σήμερα το πρωί. Δεν πιάνετε αλλά έρχεται και τρώει... Τον βγάλαμε "Πειρατή" ή "David Bowie" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η moukelis έγραψε: #769 01-10-08 20:20 Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #770 01-10-08 20:21 Το david bowie άπαιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η julia έγραψε: #771 01-10-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Click για ανάπτυξη... .... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!! και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ.... Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου" Κοιμισμένος.... Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!! (παλι το ΒΛΕΜΜΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #772 01-10-08 20:42 Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ στο Allou CAT park ΟΚ... Αν ποτέ ΞΕΜΕΙΝΕΙ καμία πόλη η χωριό απο γάτες πείτε μου να στείλω!!! Ο Κύριος με περίμενε εκεί, πάνω στο φτυάρι, κάνοντας ηλιοθεραπεία, σήμερα το πρωί. Δεν πιάνετε αλλά έρχεται και τρώει... Τον βγάλαμε "Πειρατή" ή "David Bowie" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η moukelis έγραψε: #769 01-10-08 20:20 Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #770 01-10-08 20:21 Το david bowie άπαιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η julia έγραψε: #771 01-10-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Click για ανάπτυξη... .... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!! και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ.... Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου" Κοιμισμένος.... Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!! (παλι το ΒΛΕΜΜΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #772 01-10-08 20:42 Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #770 01-10-08 20:21 Το david bowie άπαιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η julia έγραψε: #771 01-10-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Click για ανάπτυξη... .... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!! και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ.... Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου" Κοιμισμένος.... Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!! (παλι το ΒΛΕΜΜΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #772 01-10-08 20:42 Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το david bowie άπαιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η julia έγραψε: #771 01-10-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Click για ανάπτυξη... .... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!! και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ.... Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου" Κοιμισμένος.... Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!! (παλι το ΒΛΕΜΜΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #772 01-10-08 20:42 Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ... Click για ανάπτυξη... .... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!! και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ.... Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου" Κοιμισμένος.... Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!! (παλι το ΒΛΕΜΜΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #772 01-10-08 20:42 Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:04 Η Zbeebz έγραψε: #773 01-10-08 21:04 Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα; Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;; Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η julia έγραψε: #774 01-10-08 21:10 Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:15 Η aalyah έγραψε: #775 01-10-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry: "Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ) Click για ανάπτυξη... Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η julia έγραψε: #776 01-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε.... Click για ανάπτυξη... Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #777 01-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η julia έγραψε: #778 01-10-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry: Click για ανάπτυξη... Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #779 01-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από julia: Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν. Click για ανάπτυξη... Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #780 01-10-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση..... Click για ανάπτυξη... Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.