Κεραμιδό-maniacs

Αααααχ, φωτιές βάζεις, φωτιές βάζεις... :lol:
Μακάρι να πείσω τον γατομπαμπά για δεύτερο γατάκι και θα σου κάνω και κωλοτούμπες ανάποδες στην συνέντευξη :D (αν αποφασίσουμε να μην υϊοθετήσουμε αδεσποτάκι)

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια :)

Και ναι, όοοολα θα τα έπαιρνα!! αλλά θα έμενε μάλλον πίσω ο μπαμπάς :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Και γατομπαμπαδες ψηνουμε άμα λάχει.Δειτε το,και αμα ειναι θα βαζω εξτρα λαχταριστες φωτο ειδικες για ψηστηρι μπαμπα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ αν δεν είχα κολήσει με τα μωράκια της Ραισα με έβλεπα να βοηθούσα να κλέβαμε τα μωρά μαζί με την Μαρία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους!!:mad:
Το παιδί μου έχει ηρεμήσει γενικά, δηλαδή δέχεται να ανεβαίνουν και άλλα παιδιά στο κρεβάτι ΤΟΥ.
Το παιδί μου έχει αδυνατίσει.. δεν εχω την ζυγαριά μου εδώ αλλά έχει.!!
Το βλέμμα και η καλοσύνη του, στα μάτια του είναι έκδηλη και ουτε ο καθαρός αέρας, ούτε τα δέντρα, ή η φύση θα του την αφαιρέσουν.:)

Ευχαριστώ.

Αποθεώστε μας παρακαλώ....
P9120173-1.jpg

Περιμένοντας να ξεμυτίσει το κολατσιό...
P9220026.jpg

Περιμένοντας να κουραστεί το κολατσιό...
P9220040.jpg

Γυμνάζοντας την Μπουμπου
P9220027.jpg

"Τρυφερά" αισθήματα για την Μπουμπου και το κρεμαστάρι
P9220029.jpg

Σερβίρισαν το φαγητό στα έξω?? και εγώ τί κάνω??
P9220044.jpg

Πάλι αυτός??? Μα τί τον θέλουν τον χοντρό?
P9220030.jpg

Τι θα γίνει ρε μανα επιτέλους με το ριμαδολαπτοπ σου?? μην το φορμάρω??? Θα περιμένω πολύ το βραδινό?? Κοίτα τι καλό γατάκι που είμαι!!!:redface:
P9220051.jpg

Ψυχηηηηη μου!!:inlove:

"Τρυφερά" αισθήματα για την Μπουμπου και το κρεμαστάρι
Τι βλέμμα είναι αυτό!!:blink: Η φωλιά του κούκου...

Ψυχηηηηη μου!!:inlove:
Τον θέλετε αγαπητή???? :)
Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ

Τον θέλετε αγαπητή???? :)
Σας τον στέλνω με το επόμενο καράβι, πλοίο, καμήλα, κλπ κλπ

Θα τον έπαιρνα ευχαρίστως (αυτόν και πολλά ακόμα απο εδω μέσα) αν ο σπιτονοικοκύρης μου μου το επέτρεπε.

Αλλά μην με δελεάζετε πολύ γιατί γυρνάω λιαν συντόμως εις τας πατρίδας και τότε αν οι γάτες σας αρχίσουν να εξαφανίζονται μια μια δεν θα φταίω εγώ...μόνες τους θα έχουν βρει τον δρόμο για το σπίτι μου...:whistle:

Α επίσης θα έπρεπε να αναφέρω οτι ένα απο τα πολυ αγαπημένα μου ζώα είναι οι αγελαδες γι'αυτο.......προσεχε! :lol:

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ στο Allou CAT park

ΟΚ... Αν ποτέ ΞΕΜΕΙΝΕΙ καμία πόλη η χωριό απο γάτες πείτε μου να στείλω!!!:up::up:

Ο Κύριος με περίμενε εκεί, πάνω στο φτυάρι, κάνοντας ηλιοθεραπεία, σήμερα το πρωί. Δεν πιάνετε αλλά έρχεται και τρώει...
Τον βγάλαμε "Πειρατή" ή "David Bowie":happy::happy:

P9290004.jpg

P9290007.jpg

Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ...:hmm::P

Το david bowie άπαιχτο!! :up: :lol:

Αλήθεια,τον Κίκη γιατι δεν τον μετονομάζετε σε Τζακ;Τον Νίκολσον εννοώ...:hmm::P

.... γιατί τότε είναι, που ΔΕΝ θα με ακούει!!!:lol::lol::whistle::whistle:

και ΔΕΝ μπορώ να καταλαβω γιατί λέτε το παιδί μου κακό, τρελό, ψυχοπαθή κλπ κλπ....

Ορίστε, δείτε ΤΙ ωραία που μοιράζεται το κρεβάτι ΤΟΥ με τους "απλούς" χωριάτες... :up::up: ή αλλιώς "τις Θερμοφόρες μου":)

Κοιμισμένος....:P
PA010001.jpg

Ο Ξύπνιος... και τα πτώματα!!:happy: (παλι το ΒΛΕΜΜΑ:blink:)
PA010002.jpg

Μα γιατί το λένε κακό το παιδί? Εμένα αυτό το βλέμμα πολύ μ'αρέσει. (Ναι έχω περίεργα γούστα ΚΑΙ στους άντρες!)

Ναι, βρε παιδιά, γιατί του την πέσατε ομαδικά του Κίκη; Επειδή έχει κάπως διαπεραστικό βλέμμα;
Πόσα Όσκαρ πήρε ο Τζακ για το δικό του διαπεραστικό βλέμμα, ε; Πόσα;;;
Κολιέ θα τα κάνει σε λίγο! :lol::lol::lol:

Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry::inlove:

"Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ):bleh::bleh:

Αχ... με φαντάζομαι σε μια γωνία... να τον κοιτάω να παίρνει το αγαλματάκι...:cry::inlove:

"Θέλω να ευχαριστήσω.... την ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!! (πρώτο φυσικά.. ):bleh::bleh:

Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε....

Ααααα....καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς μιλάμε....

Εντάξει κυρία μου, σε σας ΔΕΝ θα στείλουμε πρόσκληση.....:down::down:

Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry:

Ε όχι τώρα είσαι άδικη. Επειδή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω? Θελω και γωωωωω προσκλησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :cry:

Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν.:)

Θα συσκεφθεί η μάνα με το παιδί και θα αποφανθούν.:)

Το δέχομαι το δέχομαι. Και περιμένω ετυμηγορία εν αγωνίως! :redface:

Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! :P:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back