Κεραμιδό-maniacs

Καλησπερα!!Ειπα κ εγω να γραψω σ'αυτη τη στηλη μιας και εχω 2 γατουληδες ρατσα-ταρατσα:DΠαραθετω 2 φοτο,η μια του μικρου,του Φιρφιρικου ειναι χθεσινη κ η αλλη του Ψινου ειναι πριν 10λεπτα!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00047.jpg
    DSC00047.jpg
    179,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSC00048.jpg
    DSC00048.jpg
    153,3 KB · Εμφανίσεις: 22
Ενώ εγώ, ε; Στην καλτσάτη τη σειρά, στην καλτσάτη!!! :P:lol::lol::lol::lol:

Εσείς θα είσαστε μαζί ΜΑΣ:)... θα σας δείξουν οι κάμερες, και θα σας ασπασθεί το παιδί μου όταν θα σηκωθεί να παραλάβει το βραβείο.:cool:

Δεν ξέρω σε ποια θέση θα πει το όνομά σας στην ομιλία του βέβαια....:hmm::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηνελόπη τι ωραια γατουλια!Ποσο ειναι;

Ο Ψίνος ειναι 3 χρονων κ 2 μηνων περιπου κ ο Φιρ-Φιρ ειναι περιπου 3,5-4 μηνων συμφωνα με την κτηνιατρο:D

Α,εχεις απ'ολες τις ηλικιες ε;:DΝα σου ζησουν!

ναι ναι:Pλοιπον παιδια παω και θα επανελθω αυριο με φωτογραφικο υλικο κ ιστοριες:up::up:καληνυχταα και ονειρα γατογλυκα:hello::cat:

Aκουσα κατι για συλλογο ανεξαρτητων στριτζογατων και ειπα να καταθεσω μια αιτηση!!!Αν και απο οτι ειδα,εστειλε ηδη συστατικη επιστολη για μενα ο αδερφος μου ο αρχιμαφιοζος (πλυν ομως,κρυφοπουρες)!!!!Θα βαλω τη μαμα μου να ανοιξει νεο νημα για ολα τα παλαβογατα και αν την ψησω,το θεμα θα ειναι μονο για κοριτσια!!!!!

Aκουσα κατι για συλλογο ανεξαρτητων στριτζογατων και ειπα να καταθεσω μια αιτηση!!!Αν και απο οτι ειδα,εστειλε ηδη συστατικη επιστολη για μενα ο αδερφος μου ο αρχιμαφιοζος (πλυν ομως,κρυφοπουρες)!!!!Θα βαλω τη μαμα μου να ανοιξει νεο νημα για ολα τα παλαβογατα και αν την ψησω,το θεμα θα ειναι μονο για κοριτσια!!!!!
Καληνυχτα Πηνελοπη!
Μπραβο αδερφουλα,πρωτα λες τον αδερφο σου κρυφοπουρε,και μετα προτρεπεις τα κοριτσακια να πανε σε καταδικο τους νημα...Αυτο ειναι το ευχαριστω για τις συστασεις;:mad:

Ελα ρε αδερφουλη...μια πλακα καναμε...(αν σε ειχα εδω κοντα,θα σου εδειχνα εγω:mad:..εγω φταιω που εισαι τετοιος?)
Οσο για το νημα...θα δουμε..η μαμα λεει οτι δεν εχει χρονο..μολις βρει θα το ανοιξουμε το στριτζονημα και θα ειναι unisex..εξαλλου παω κι εγω για στειρωση την Παρασκευη;)

Το οτι θα πας για στειρωση βρε αδερφουλα δεν σημαινει οτι θα σταματησεις να εισαι κοριτσακι...

Εννοειται οτι θα ειμαι ακομα κοριτσακι και για την ακριβεια γυναικα με τα ολα της!!!!!Το εγραψα για να μην κακοκαρδισω τα αγορια της παρεας....

Καλως ηρθες Leia στην οργανωση των αναξαρτητων γατιων. Αφου εγκυαται για σενα ο αρχιμαφιοζος Σειριος, καθε αλλη κουβεντα περισευει.Στο κατω,κατω τι σοι αδερφια εισαστε αν δεν μοιαζατε στα στοιχιωδη.Λοιπον πρεπει σιγα ,σιγα να οργανωθουμε. Να βρουμε ονομα για την οργανωση και να δωσουμε στο κοινο μας την διακυρηξη των δικαιωματων μας!:up:
Ανεξαρτητες και ελευθερες γατες του φορουμ ενωθειτε!:up:
Υ.Γ Αυτος ο λατιν εραστης ο Beeb παλι απουσιαζει? Σε καμια γυναικοδουλεια, φανταζομα.:mad:

Υπάρχει μια πέτρα, από την οποία φτιάχνουν κομπολόγια, και η οποία λέγεται "Το μάτι της γάτας". Κάτι τέτοιο θα είχαν υπόψιν:

Συνημμένα

• DSCF1863.jpg
    DSCF1863.jpg
    190,1 KB · Εμφανίσεις: 30
αχ γλυκια μου γατουλα,τι ματαρες ειναι αυτες??:inlove::inlove:

αχ γλυκια μου γατουλα,τι ματαρες ειναι αυτες??:inlove::inlove:
Σας ευχαριστώ πολύ. Και να φανταστείτε, με είχαν ξυπνήσει πάνω στο καλύτερο όνειρο.
Μπασσέτ

Μια και ειχαμε μερικες μερες να ανεβασουμε κεραμιδοφωτογραφια:down:
ας επανορθωσω.Ιδου ο Αρουλης που μολις ξυπνησε στην σπηλια του ονυχοδρομειου!;):D:D
Και επειδη ξερω σε ποια θα αρεσουν οι φωτο(θα θελει να κανει χουφτι-χουφτι;)) της τις αφιερωνω!:D:D:D

Συνημμένα

• Αρης στο ονυχοδρομειο Α.jpg
    Αρης στο ονυχοδρομειο Α.jpg
    141,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Αρης στο ονυχοδρομειο 001 Α.jpg
    Αρης στο ονυχοδρομειο 001 Α.jpg
    138,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Αρης στο ονυχοδρομειο 002 Α.jpg
    Αρης στο ονυχοδρομειο 002 Α.jpg
    138,4 KB · Εμφανίσεις: 21
Μα,παιρνει και ποζες μπαλαρινας,με το χερακι σε έκταση!:lol:

Μια και ειχαμε μερικες μερες να ανεβασουμε κεραμιδοφωτογραφια:down:
ας επανορθωσω.Ιδου ο Αρουλης που μολις ξυπνησε στην σπηλια του ονυχοδρομειου!;):D:D
Και επειδη ξερω σε ποια θα αρεσουν οι φωτο(θα θελει να κανει χουφτι-χουφτι;)) της τις αφιερωνω!:D:D:D
Η μεσαία φωτό είναι το κάτι άλλο γιατί φαίνεται και το λαγοπόδαρο ανοιχτό μέσα στη "φωλιά"!!!!
Όμως κι εγώ έχω μια έκπληξη για το κοινό εδώ... Θα τη δείτε στο επόμενο μήνυμα!
Με σπέσιαλ αφιέρωση στη Νίκη! χιχιχιχι

https://www.youtube.com/watch?v=XMZ4auaLlBU
https://www.youtube.com/watch?v=k4grz5mooaA
https://www.youtube.com/watch?v=7aUXDS8OJl0
https://www.youtube.com/watch?v=gQoyb8Ub42Q
https://www.youtube.com/watch?v=Qa8cMOALTUQ (αφιερωμένο στη Ruko! Το δολοφονικό βλέμμα του Beeb οφείλεται στο ότι κιαλάρει το κορδονάκι της μηχανής...)
Νίκηηηηηη! Κάνε κλικ στο πρώτο λινκ!!!!!
Χιχιχιχι...
Θα τα στέλνω ένα-ένα!

Αχουυυυυυυυυυυυ κατι γατοκοιλιτσες!Καλα η ουρα του Beeb δεν σταματαει ποτε να κουνιεται;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back