Κεραμιδό-maniacs

Καλά, ο Αρούλης ίσα που χωράει στο ονυχοδρόμιο, μεγάλωσε πολύ ή μου φαίνεται; Η Μυρτούλα, όμως, σνομπ, δεν πλησιάζει ε;. Όσο για τα βίντεο, τι καλά που είναι τα τζουτζούκια σου zbeebz, πολύ της καθαριότητος ο Beeb και η Άσπρη, τι ωραία γούνα!! Ό,τι πρέπει για να κάνεις μακροβούτια με τα δάχτυλα :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχουυυυυυυυυυυυ κατι γατοκοιλιτσες!Καλα η ουρα του Beeb δεν σταματαει ποτε να κουνιεται;
Σχεδόν ποτέ! Λένε ότι αυτό το έχουν τα σιαμέζικα, αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει.
Πάντως υποψιάζομαι ότι έχει Σιαμέζο πρόγονο. Δες κοψιά... Κι είναι και καρακατίμαυρος. Μόνο 3 άσπρες τρίχες έχει, τις μέτρησα!

Πάω τώρα να δω CSI Las Vegas που μ' αρέσει και θα επανέλθω κατά τις 12!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα δεν το συζηταμε ΘΕΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ!:up::up::up:
Zbeebz για αλλη μια φορα RESPECT!;):lol:
Εγω ομως θα δωσω τιτλους
1.Ο Beeb ειναι πολυ κoκετης.
2.Ο Beeb ΔΕΝ πειραζει την Ασπρη.
3.Ο Beeb ειναι καλο παιδι.
4.Η Ασπρη καμαρωνει την νεα της σιλουετα.
5.Ο Beeb Nikolson!:up::up::up:

Υ.Γ Ημουν σιγουρη οτι θα οροσεξεις το ποδαρακι του Αρουλη.;):lol:

Βρε λες;Δεν ξερω και να σου πω,γιατι η δικια μου δεν εχει ουρα να δω αν την κουναει...:lol:

πολύ της καθαριότητος ο Beeb
Εγώ το λέω: λούμπεν λατίνος εραστής! Όλη μέρα αλφαδιάζει τη χωρίστρα του και λαδώνει το μουστάκι! :lol::lol::lol: "Αρέσω, παιδί μου, αρέσω", που έλεγε και το λαϊκόν άσμα!
Όσο για την Άσπρη, είναι το γλυκό μου Αρνόγατο!

https://www.youtube.com/watch?v=xpY4Usnazus

Κι ένα βίντεο ακόμα για τους πρωινούς οφθαλμολάγνους! :cool::cool::lol::lol::lol:

Εντάξει, ξέρω ότι τα αιλουροειδή βγαίνουν το βράδυ να κυνηγήσουν, αλλά, να χαζέψουν, δεν το έχω ακούσει. Η Μπασσέτ τώρα τελευταία, κάθε βράδυ και πριν έρθει η ώρα του ύπνου της, μας αφήνει σύξυλους και βγαίνει μόνη της στην βεράντα, όπου είναι ,ας πούμε, το βασίλειό της, ανεβαίνει σε ένα υποτυπώδες ονυχοδρόμιο και κάαααααααααααθεται με τις ώρες :confused::confused: Βρε, τη φωνάζω, βρε τη φέρνω μέσα, τίιιιιποτα. Αμέσως ξαναγυρνά έξω και συνεχίζει να ρομαντζάρει, κοιτάει τα αστέρια, άντε τρώει και καμιά νυχτοπεταλούδα.Για να κοιτάζει για αρσενικό δεν μου φαίνεται. Σημασία δεν δίνει. Μωρέ μπας και υπάρχουν και ρομαντικές γάτες; Κάπου νομίζω έχω διαβάσει ένα σχετικό ποίημα. Αν το βρω, θα το βάλω με αφιέρωση στη γατούλα μου.
Ιδού για του λόγου το αληθές φωτογραφίες με και χωρίς φλας

Συνημμένα

• DSCF2137.jpg
    DSCF2137.jpg
    128,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSCF2137(1).jpg
    DSCF2137(1).jpg
    137,6 KB · Εμφανίσεις: 33
Ναι, έτσι έκανε και ο δικός μου στο μπακλονι!!!:)

Είναι νορμαλ συμπεριφορά πάντως μην ανησυχείς.;) Όλες το κάνουν.

εμένα ο πρίνς ου είναι γατο κουτσομπόλης... είναι καλύτερα ενημέρωμένος για τα τεκτενόμενα της γειτονιάς καλύτερα από την κουτσομπόλα της γωνίας... μιλαμε αν περάσει άνθρωπος που δεν ξέρεις τον παρακολουθεί περπατώντας στο μήκος του μπαλκονιού και μετά κάνει μεεεεεεεε (έλα πίσω δεν σε είδα καλά) έρωτας με το μπαλκόνι

Δεν ανησυχώ παιδιά, απορώ απλώς. Και επειδή, θίξατε το θέμα κουτσομπολιό, ορίστε φωτό, η Μπασσέτ στο μπαλκόνι. Δεν σας θυμίζει γειτόνισσα με τα χέρια στο παράθυρο να παρακολουθεί;

Συνημμένα

• DSCF2132(1).jpg
    DSCF2132(1).jpg
    179,4 KB · Εμφανίσεις: 33
Καταπληκτικά τα βίντεο Beeb - Άσπρης!! :up:
Και η πόζα κουτσομπόλας της Μπασσέτ, πολύ κλασική γατοπόζα!:)

Εδώ τα χτεσινά παιχνιδάκια του Πορδίτσου με τη Μαργκό (και οι τρικούβερτοι ύπνοι που επακολούθησαν):

Συνημμένα

• 01.JPG
    01.JPG
    70,9 KB · Εμφανίσεις: 51
  • 02.JPG
    02.JPG
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 03.JPG
    03.JPG
    74,2 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 04.JPG
    04.JPG
    71,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • zzz.jpg
    zzz.jpg
    80,8 KB · Εμφανίσεις: 46
Αχ, δεν έχω λόγια:inlove: Λατρεμένα μου γειτονάκια!

τι ψυχακια μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου τρεχουν τα σαλια (ερχομαι για ζουληγματικιές)

Αretha φανταστικες οι φωτογραφιες με τα συνεφακια.:up:Για να μην πω μπορουν να εκδοθουν και ...σαν κομικ:blink:;):lol::lol:
Εμενα μου αρεσε ομως περισσοτερο η τελευταια.:DΤι εκπληκτικη αρμονια χρωματων.Σαν πινακας ζωγραφικης ειναι!:inlove::inlove:

Εδώ τα χτεσινά παιχνιδάκια του Πορδίτσου με τη Μαργκό (και οι τρικούβερτοι ύπνοι που επακολούθησαν):

:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Τί κουκλιά!!... :inlove::inlove::inlove::inlove:
Το ταλέντο δε της μητέρας στα comic απαράμιλλο... :D
Μήπως πρέπει Αλίκη μου να σκεφτείς καριέρα στο αντικείμενο?
Άντε και με το πρώτο τευχος "Ο Πορδίτσος και η Μαργκό" (αφιερωμένο εξαιρετικά στο mycat) στα χερια μας σύντομα ;):D

(Ελπίζω να μη ζηλέψει πάλι ο Μέλας και με βάζει να φτιάχνω πάλι και εγώ comic... :/: Δεν το κατέχω, τί να κάνω!!... :confused: :lol:)

Σας ευχαριστούμε όλους :redface:
Νίκη και Μαρία, το κόμικ είναι για την ακρίβεια e-comic και το MyCat έχει την αποκλειστικότητα δημοσίευσης ;)

Το καρα- τερατο- Μελάκι τι κάνει;

Το καρα- τερατο- Μελάκι τι κάνει;

Αν το κάνεις καρα-τε-Μελάκι θα'σαι μέσα :greycat::lol:
Ή και κομαντο-τερατο-Μελάκι θα ταίριαζε :lol::lol::lol:

Ο Μέλας που λες περνά τις μέρες (και τις νύχτες) προπονούμενος ωσάν να είναι ο Ρόκυ (στα νιάτα του εννοείται;):D) στις μπουνιές και ωσάν να είναι ο Τζετ Λι στις σφαλιάρες και τις λαβές, ενώ συγχρόνως τελειοποιεί την τεχνική του στα άλματα, στο έρπην και στο κατρακύλισμα (με το γατοτούνελ, ενώ είναι μέσα-βλέπουμε το γατοτούνελ να μετακινείται σε όλο το σπίτι και μαντεύουμε πως μέσα είναι ο Μέλας) και στην αναρρίχηση (πόδια μπαμπά-λόγω τζιν, κουρτίνες, ονυχοδρόμιο, ακόμα και τοίχους προσπαθήσαμε αλλά δεν μας έκατσε :hmm:)

Η ήσυχη ζωή μας πραγματικά με έχει φέρει στα όρια αυτοκτονίας από ανία...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:greycat::inlove::inlove::inlove:

Φοβερή η περιγραφή του Μέλα-Ρόκυ-Τζετ Λι!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πρέπει πραγματικά να βαριέστε πολύ, καημένα παιδιά...:P
κατρακύλισμα (με το γατοτούνελ, ενώ είναι μέσα-βλέπουμε το γατοτούνελ να μετακινείται σε όλο το σπίτι και μαντεύουμε πως μέσα είναι ο Μέλας)
Αυτή η αδυναμία στο γατοτούνελ είναι οικογενειακή φαίνεται... Εμείς καταλαβαίνουμε πως είναι μέσα η Μαργκό από τα διάφορα εξαρτήματα που εξέχουν: ποδαράκια, ουρές, αυτάκια, κ.λπ. :D

Συνημμένα

• DSCN2260.jpg
    DSCN2260.jpg
    82,7 KB · Εμφανίσεις: 30

Προσκυνώ τη γατοσύνη σε όλο της το μεγαλείο!!! Τι κακό αυτό, να μην έχει ένα γατομπαρμπαδάκι να προσκυνά...

Ο Μέλας που λες περνά τις μέρες (και τις νύχτες) προπονούμενος ωσάν να είναι ο Ρόκυ (στα νιάτα του εννοείται;):D) στις μπουνιές και ωσάν να είναι ο Τζετ Λι στις σφαλιάρες και τις λαβές, ενώ συγχρόνως τελειοποιεί την τεχνική του στα άλματα, στο έρπην και στο κατρακύλισμα (με το γατοτούνελ, ενώ είναι μέσα-βλέπουμε το γατοτούνελ να μετακινείται σε όλο το σπίτι και μαντεύουμε πως μέσα είναι ο Μέλας) και στην αναρρίχηση (πόδια μπαμπά-λόγω τζιν, κουρτίνες, ονυχοδρόμιο, ακόμα και τοίχους προσπαθήσαμε αλλά δεν μας έκατσε :hmm:)
Εδώ Beeb. Μπράβο Μέλα, είσαι άξιος συνεχιστής της παράδοσης των ιπτάμενων γατοκομμάντο! Επιπροσθέτως, σε συμβουλεύω ποτέ, μα ποτέ, να μην τους ακούς όταν πάνε να σε μαλώσουν. Μόνο να τους κοιτάς με ύφος Ντε Νίρο στον ταξιτζή: Are you talking to me, ρε; Are you talking to me? Και φυσικά να κάνεις πάλι το δικό σου!
Μπράβο άξιε πιτσιρίκο! Επιβεβαιώνεις τη γνωστή ρήση "ο νέος είναι ωραίος"!!! Και εις ανώτερα! (εννοώ να πηδήξεις και στα φωτιστικά)
Beeb

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back