Κεραμιδό-maniacs

Καλημέρα λατρεις γατας :)
Σήμερα κατέβηκα στον κήπο στη δουλειά να ταϊσω τις γατούλες εδώ και χάζεψα... :) στον κήπο πέρα από γατούλες έχουμε και κοτοπουλα. Βλέπω λοιπόν μια μαμά κότα να κακαρίζει και τον γατούλι μου να απαντάει στη κα κοτα μόλις αυτή σταμάταγε την αναμετάδωση του κουτσομπολιού. Σε απάντησή οτυ νιαουρίσματος ξανα ξεκίναγε το κακάρισμα. και κοτ κοτ κοτ και μιαου.. :) έσκασα στα γέλια. Ο γάτος μου ήταν απόλυτα σοβαρός όσο του κακάριζε. Τώρα τι είπαν δεν ξερω..... μάλλον έπιασε δουλειά ως φύλακας στο κοτέτσι :Ρ

βέβαια μόλις με ει΄δαν έγινε πανικός από κακαρίσματα και νιαουρίσματα αλλά μου φτιάξανε τη μερα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Prince, η όλη περιγραφή μου θύμισε διάλογο Ντένης Μαρκορά - Μαρούσκας ("δυο ξένοι") όπου η μία μιλούσε Ελληνικά η άλλη Ρωσικά (νι πανιμάγιου, γκασπαζά) και πάντοτε συνεννοούνταν Ά-ΠΤΑΙ-ΣΤΑ!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου...:lol::lol:

Συνημμένα Thumbnails
Είναι καταπληκτικές φάτσες! Ειδικά η πρώτη φωτό, με ύφος "διώξτε τους παπαράτσι ΤΩΡΑ!" :lol::lol::lol::lol:

Ο γάτος μου ήταν απόλυτα σοβαρός όσο του κακάριζε. Τώρα τι είπαν δεν ξερω..... μάλλον έπιασε δουλειά ως φύλακας στο κοτέτσι :Ρ
Μπα, εγώ λέω ότι κότα και γάτος βρίσκονταν σε διακατοικίδια διπλωματική αποστολή! Εξ άλλου και η κότα σοβαρή δεν ήταν;;; ;):D

Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της!
Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε.
Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! :cool::cool::cool:
Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου!

Υπογραφή,
Beeb (ελ τορεαδόρ)
Καλέ μου beeb, η μαμά μου μου είπε, ότι αυτό ,λέγεται φλερτ από το ίντερνετ και να προσέχω, γιατί ήδη έχει στο νου της τις δύο ανθρωποαδελφές μου , που μπαίνουν στο ίντερνετ, μην έχει και εμένα!!:D Είμαι κορίτσι από σπίτι!!! Εσύ μοιάζεις με δύο πολυαγαπημένα κατάμαυρα γατάκια, που είχε η μαμά μου, γι'αυτό σε εγκρίνει για φλερτ μου, αλλά παρακαλώ, διακριτικά, γιατί είμαι πολύ ρομαντική και στο τέλος, αντί να γουργουρίζω θα αναστενάζω :redface:(σε πληροφορώ, ότι αναστενάζω πράγματι δεν είναι σχήμα λόγου).
B+B=LOVE

Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/
Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου...:lol::lol:

Συνημμένα Thumbnails
Μην το πεις του Πέρση, αλλά, στη μεσαία φωτογραφία, όποιος δεν ξέρει, τον νομίζει για σκύλο :lol::lol:, ξέρεις, κάτι μαλλιαρά μικρούλικα (από σκυλοράτσες δεν σκαμπάζω πολλά). Είναι σκέτη απόλαυση, με γειά τους βρε!!!

...αλλά παρακαλώ, διακριτικά, γιατί είμαι πολύ ρομαντική και στο τέλος, αντί να γουργουρίζω θα αναστενάζω :redface:(σε πληροφορώ, ότι αναστενάζω πράγματι δεν είναι σχήμα λόγου).
B+B=LOVE
Βεβαίως! Διακριτικά! Διότι είσαι και μικρούλα κι ο εισαγγελέας καραδοκεί... Εγώ αισίως έκλεισα 1 χρόνο και 4 μήνες και μόλις πριν από λίγο μασούλησα και κάτι κροκέτες για να μεγαλώσω κι άλλο!
Υπογραφή,
Beeb el toreador

ΥΓ Αυτό το B+B=LOVE, έστειλε το δίποδό μου αδιάβαστο!

ΥΓ Αυτό το B+B=LOVE, έστειλε το δίποδό μου αδιάβαστο!

Έστειλε κι άλλα δίποδα αδιάβαστα αυτό!:lol::lol: Δεν έχετε το Θεό σας, τέλος!:rolleyes:

Καλησπερα!!Ειπα κ εγω να γραψω σ'αυτη τη στηλη μιας και εχω 2 γατουληδες ρατσα-ταρατσα:DΠαραθετω 2 φοτο,η μια του μικρου,του Φιρφιρικου ειναι χθεσινη κ η αλλη του Ψινου ειναι πριν 10λεπτα!:cool:
Καλέ τι νάζι είναι αυτό?? Τι κουκλάκια?? Τι φιγούρα ειναι αυτή στο κρεβατακι του??? Να τα χαιρεσαι:up:

Καταπληκτικά τα βίντεο Beeb - Άσπρης!! :up:
Και η πόζα κουτσομπόλας της Μπασσέτ, πολύ κλασική γατοπόζα!:)

Εδώ τα χτεσινά παιχνιδάκια του Πορδίτσου με τη Μαργκό (και οι τρικούβερτοι ύπνοι που επακολούθησαν):
Τι τέλεια γατούνια είναι αυτά??? Τι πόζες?
Στην τελευταία που είναι αραχτοί κ οι δυο τους είναι φανταστικοί!!:up:

Ο Τυμακις μου ο οποιος τωρα τελευταια αρχισε να μπαινει στην πολυκατοικια...:) Και απο πανω του ο Περσης που τον παρακολουθει...:P

Συνημμένα

• Timi1.jpg
    Timi1.jpg
    89,9 KB · Εμφανίσεις: 36
Πριν απο λιγο εψαχνα την Μυρτουλα, που εγκατελειψε την γνωριμη της πολυθρονα και την κουβερτα της, και την βρηκα στο καλαθι των εφημεριδων.Αυτο το γατι πολυ διανοουμενο μου βγηκε, μια εμμονη με τις εφημεριδες και τα βιβλια την εχει.:blink::lol:
Δειτε και μονη σας.
Και μαλιστα η τελευται φωτο ειναι πολυ παλια απο τοτε που ηταν μικρουλα(και πηγαινε σχολειο ακομη:blink:) να δειτε ποσο διαβαστερη ηταν!:blink::blink::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• Μυρτουλα στο καλαθι 2.jpg
    Μυρτουλα στο καλαθι 2.jpg
    192,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC00207 2.jpg
    DSC00207 2.jpg
    157 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 280805-183716.jpg
    280805-183716.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 28
Πριν απο λιγο εψαχνα την Μυρτουλα, που εγκατελειψε την γνωριμη της πολυθρονα και την κουβερτα της, και την βρηκα στο καλαθι των εφημεριδων.Αυτο το γατι πολυ διανοουμενο μου βγηκε, μια εμμονη με τις εφημεριδες και τα βιβλια την εχει.:blink::lol:
Δειτε και μονη σας.
Και μαλιστα η τελευται φωτο ειναι πολυ παλια απο τοτε που ηταν μικρουλα(και πηγαινε σχολειο ακομη:blink:) να δειτε ποσο διαβαστερη ηταν!:blink::blink::lol::lol::lol:

ήταν καλή μαθήτρια;:) να και μια μορφωμένη γάτα, πιστεύω οτι σου παίρνει και τα βιβλία του bookcrosing?

η Ραφαέλα πάλι μετά το σκασιαρχείο , ήρθε και κοιμάται.(κατα μάνα...:lol: )

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• φωτο.jpg
    φωτο.jpg
    78,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • σερφάρω.jpg
    σερφάρω.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 47
  • ανία.jpg
    ανία.jpg
    122,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • mycat.jpg
    mycat.jpg
    69,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • PAPIA.jpg
    PAPIA.jpg
    163,8 KB · Εμφανίσεις: 36
Τι υφος ο Τιμυ...Καλε να την κανουμε bookcrosser τη Μυρτω αφου διαβαζει τοσο!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Γλύκα είναι το μαυράκι:up:

Και για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους,και πριν μερικοι-μερικοι Beeb(που ζαχαρωνουν με πιτσιρικες) μας πουν γριες, γεροντοκορες που το'χουν ρηξει στην διανοηση επειδη δεν βρισκουν θαυμαστες:blink:
σας βαζω μερικες φωτο μου, για να δειτε οτι μια διανοουμενη γυναικα μπορει να ειναι ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ :up:
Μυρτω

Συνημμένα

• DSC00073 α.jpg
    DSC00073 α.jpg
    230,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSC00074 α.jpg
    DSC00074 α.jpg
    173,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSC00075 α.jpg
    DSC00075 α.jpg
    231,3 KB · Εμφανίσεις: 26
Γλύκα είναι το μαυράκι:up:

και δεξιοτέχνης στον Η/Υ .άραγε το δικό του ψευδόνυμο ποιο να είναι;:lol:

Μαρια 82 οι φωτογραφιες με τα σχολια φανταστικες.Ειδικα στην δευτερη φωτο ο Τυμι ειναι μια γλυκεια μουσουδιτσα!:kiss::kiss::inlove:

και δεξιοτέχνης στον Η/Υ .άραγε το δικό του ψευδόνυμο ποιο να είναι;:lol:

Xμ... Πιστεύω πως κάτι σε Μαύρο Πάνθηρα θα χρησιμοποιεί... :confused::lol::lol::lol:

Μαρια 82 οι φωτογραφιες με τα σχολια φανταστικες.Ειδικα στην δευτερη φωτο ο Τυμι ειναι μια γλυκεια μουσουδιτσα!:kiss::kiss::inlove:

Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα :redface::)
Αν και ο πρωταγωνιστής ονομάζεται Μέλας... :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back