Κεραμιδό-maniacs

Ο Τυμακις μου ο οποιος τωρα τελευταια αρχισε να μπαινει στην πολυκατοικια...:) Και απο πανω του ο Περσης που τον παρακολουθει...:P
Σαν καναρίνια στα κλουβιά τους, έτοιμα να κελαηδήσουν! :inlove::up:

ήταν καλή μαθήτρια;:) να και μια μορφωμένη γάτα, πιστεύω οτι σου παίρνει και τα βιβλία του bookcrosing? )
Μα δεν το ξέρεις; Η Μυρτώ έγραψε τη Niki στο bookcrossing!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Γλυκύτατος ο Μελοτερατόπουλος! :up::up:

σας βαζω μερικες φωτο μου, για να δειτε οτι μια διανοουμενη γυναικα μπορει να ειναι ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ :up:
Μυρτω
Ο Beeb πάντα εκτιμά τις ωραίες γυναίκες και μάλιστα με πλούσια και πλουμιστή γούνα όπως της Μυρτούλας! :cool::cool::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν απο λιγο εψαχνα την Μυρτουλα, που εγκατελειψε την γνωριμη της πολυθρονα και την κουβερτα της, και την βρηκα στο καλαθι των εφημεριδων.Αυτο το γατι πολυ διανοουμενο μου βγηκε, μια εμμονη με τις εφημεριδες και τα βιβλια την εχει.:blink::lol:
Δειτε και μονη σας.
Και μαλιστα η τελευται φωτο ειναι πολυ παλια απο τοτε που ηταν μικρουλα(και πηγαινε σχολειο ακομη:blink:) να δειτε ποσο διαβαστερη ηταν!:blink::blink::lol::lol::lol:
Αχ, η Μυρτούλα, η αδυναμία μου!!! Αυθεντική ταρταρούγα :up: Δεν υπάρχουν πολλές στο φόρουμ, άλλη μια μικρούλα, την Μπου θυμάμαι, που έχει πρόβλημα υγείας. Κοιμάται η Μυρτώ στη βιβλιοθήκη; Η Μπασσέτ κοιμάται πάνω στα βιβλία, να δω για πόσο θα βολεύεται, καθώς μεγαλώνει. Μικράκι έπιανε εις μήκος τρία βιβλία, τώρα...., το μισό ράφι :lol::lol::lol: Τώρα που έγραψα "ράφι", έβαλα τα γέλια, γιατί για το ράφι προορίζεται το μωρό μου :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενη Π ευχαρισουμε για τα καλα σας λογια:kiss:
Και επειδη το βραδυ αδικησα τον Αρουλη και δεν ασχοληθηκα μαζι του η πρωτη φωτο ειναι απο χθες το βραδυ που πηγε να κοιμηθει στην σπηλια του ονυχοδρομιου παρεα με το κοτοπουλακι του.Οι αλλες δυο ειναι απο σημερα το πρωι στην βεραντα, ο Αρουλης με ενα λουλουδι του ιβισκου(που ειναι η αδυναμια του) και η τελευταια η Μυρτουλα να τρωει γατοχορτο.:D

Συνημμένα

• Αρουλης στο ονυχοδρομιο α.jpg
    Αρουλης στο ονυχοδρομιο α.jpg
    114,8 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 8-10-08 004 α.jpg
    8-10-08 004 α.jpg
    121,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 8-10-08 007 α.jpg
    8-10-08 007 α.jpg
    230,3 KB · Εμφανίσεις: 42
Πω πω Νικη ο Άρης εγινε γάταρος ε;Ποσο ειναι τωρα;

κούκλος ο Αρούλης:inlove:....και σωστός τζέντλεμαν βλέπω...προσφέρει λουλούδια στην κυρία!:D:up:
(άσχετο αλλά μήπως δεν κάνει να "τρώνε" ιβίσκο?):hmm:

Μα τι γατιά έχει το MyCat!!! :inlove:
Μέσα στη διανόηση (βιβλιοφάγος Μυρτούλα), τις νέες τεχνολογίες (κυβερνο-Μέλας) και τον ρομαντισμό (λουλουδοκουβαλητής-Αρούλης)!!:up:

Ελενη Π ευχαρισουμε για τα καλα σας λογια:kiss:
Και επειδη το βραδυ αδικησα τον Αρουλη και δεν ασχοληθηκα μαζι του η πρωτη φωτο ειναι απο χθες το βραδυ που πηγε να κοιμηθει στην σπηλια του ονυχοδρομιου παρεα με το κοτοπουλακι του.Οι αλλες δυο ειναι απο σημερα το πρωι στην βεραντα, ο Αρουλης με ενα λουλουδι του ιβισκου(που ειναι η αδυναμια του) και η τελευταια η Μυρτουλα να τρωει γατοχορτο.:D
Ο Άρης εξελίσσεται σε γάταρο-καρδιοκατακτητή! :up:
Όσο για τη Μυρτούλα, φαίνεται πως είναι προσγειωμένη και ορθολογίστρια... :lol:

έχω μια απορία. έχω ένα γατί με τρισήμισυ πόδια. μας λείπει μία πίσω πατούσα. είναι όσο μπορεί φυσιολογικό. Παίζει τρέχει καπαρώνει το μεγαλύτερο μέρος της ξηράς τροφής για την πάρτη του (μου το χαν δώσει για θυληκό αλλά ατυχήσαμε..)

Πρίν λιγο έφτασα από εξω στη δουλειά και το πήρα είδηση να έχει σκαρφαλώσει στο ταρατσάκι ενός υπόστεγου 2.50 μ ύψος από το έδαφος και να κάνει ισορροπία προσπαθόντας να φτάσει μέσω ένός λεπτού σωλήνα το πάνω μερος της μάντρας που απέχει από το ταρατσάκι 2 μέτρα περίπου.... η μάντρα σε εκείνο το σημείο έχει ύψος λίγο πάνω από 3 μέτρα με το εξωτερικό εδαφος (εμείς έχουμε κάνει επιχωμάτοση)...

Πείτε μου σας παρακαλώ.. που μπορεί να πάει με τρισήμισυ πόδια το άτιμο; άντε και βγήκε πώς θα ξαναμπεί μέσα; πως σκαρφάλωσε εξ αρχής στο ταρατσάκι; γιατί ακολουθεί τον αδερφό του κατα πόδας; άσδξλκφάσξκδφάλκσξδ γάτες Τι μπορώ να κάνω για να μην ξανα ανέβει εκεί; εδώ ζει φυσιολογικά έξω όμως δεν νομίζω να τα καταφέρει;

θέλω ιδέες.. τι να κάνω για να μην μου φύγει

Πω πω Νικη ο Άρης εγινε γάταρος ε;Ποσο ειναι τωρα;
Περιπου 9,5 μηνων.Αλλα και εγω προσεξα οτι οσο παει και μεγαλωνει(και σε μηκος και σε βαρος), μαλλον θα γινει τεραστιος,:D
κούκλος ο Αρούλης:inlove:....και σωστός τζέντλεμαν βλέπω...προσφέρει λουλούδια στην κυρία!:D:up:
(άσχετο αλλά μήπως δεν κάνει να "τρώνε" ιβίσκο?):hmm:
Ευτυχως δεν το μασαει μονο το μεταφερει και παιζει μ'αυτο .Καθε λουλουδι που βγαινει παει και το κοβει και μετα το παιζει σαν μπαλακι.:blink::lol:
Μα τι γατιά έχει το MyCat!!! :inlove:
Μέσα στη διανόηση (βιβλιοφάγος Μυρτούλα), τις νέες τεχνολογίες (κυβερνο-Μέλας) και τον ρομαντισμό (λουλουδοκουβαλητής-Αρούλης)!!:up:
Εχαριστουμε,ευχαριστουμε.:kiss:
Ο Άρης εξελίσσεται σε γάταρο-καρδιοκατακτητή! :up:
Όσο για τη Μυρτούλα, φαίνεται πως είναι προσγειωμένη και ορθολογίστρια... :lol:
Λες να αποκτησει μελλοντικα ο Beeb αξιο αντιπαλο?:blink:;)
Προς το παρον ειναι τελειως μπουνταλομωρο.Κανενα σεξουαλικο ενδιαφερον....μονο το φαι το απασχολει.;):lol::lol:

Προς το παρον ειναι τελειως μπουνταλομωρο.Κανενα σεξουαλικο ενδιαφερον....μονο το φαι το απασχολει.;):lol::lol:

Βρε Νίκη λες να το έχουν τα ασπροπορτοκαλόγατα? Και ο δικός μου το ίδιο είναι μπουνταλάς και τον νου του τον έχει μόνο στο παιχνίδι:) αν και 9 μηνών

Και εμεις εδω να μας δειτε:D

Συνημμένα

• IMG_0995.JPG
    IMG_0995.JPG
    108,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • IMG_0996.JPG
    IMG_0996.JPG
    107,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_0997.JPG
    IMG_0997.JPG
    164,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • IMG_0998.JPG
    IMG_0998.JPG
    148,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • IMG_0999.JPG
    IMG_0999.JPG
    109,1 KB · Εμφανίσεις: 20
Και εδω ολα τα αγαπημενα αδερφακια μαζι:D

Συνημμένα

• IMG_1000.JPG
    IMG_1000.JPG
    108,8 KB · Εμφανίσεις: 23
:inlove::inlove::inlove:
Κουκλιά είναι, κουκλιά! Να τα χαίρεσαι!

:)Ax τρελαίνομαι να χαζεύω τα κεραμιδάκια μας

έχω μια απορία. έχω ένα γατί με τρισήμισυ πόδια. μας λείπει μία πίσω πατούσα. είναι όσο μπορεί φυσιολογικό. Παίζει τρέχει καπαρώνει το μεγαλύτερο μέρος της ξηράς τροφής για την πάρτη του (μου το χαν δώσει για θυληκό αλλά ατυχήσαμε..)

Πρίν λιγο έφτασα από εξω στη δουλειά και το πήρα είδηση να έχει σκαρφαλώσει στο ταρατσάκι ενός υπόστεγου 2.50 μ ύψος από το έδαφος και να κάνει ισορροπία προσπαθόντας να φτάσει μέσω ένός λεπτού σωλήνα το πάνω μερος της μάντρας που απέχει από το ταρατσάκι 2 μέτρα περίπου.... η μάντρα σε εκείνο το σημείο έχει ύψος λίγο πάνω από 3 μέτρα με το εξωτερικό εδαφος (εμείς έχουμε κάνει επιχωμάτοση)...

Πείτε μου σας παρακαλώ.. που μπορεί να πάει με τρισήμισυ πόδια το άτιμο; άντε και βγήκε πώς θα ξαναμπεί μέσα; πως σκαρφάλωσε εξ αρχής στο ταρατσάκι; γιατί ακολουθεί τον αδερφό του κατα πόδας; άσδξλκφάσξκδφάλκσξδ γάτες Τι μπορώ να κάνω για να μην ξανα ανέβει εκεί; εδώ ζει φυσιολογικά έξω όμως δεν νομίζω να τα καταφέρει;

θέλω ιδέες.. τι να κάνω για να μην μου φύγει
Άμα πηδήξει έξω, δεν θα μπορεί να ξαναγυρίσει. Υποθέτω, ταρατσάκια, μάντρες ανήκουν σε τρίτους έτσι; Για να μπουν κάγκελα ή σύρμα.Το αδελφάκι του βγαίνει και ξαναγυρίζει; Αν ναι, θα ξέρει κόλπα και θα πει και σε αυτόν το δρόμο, μην σε απασχολεί, που έχει αυτή τη μικρή αναπηρία. Αν όμως βγει για πρώτη φορά αυτός, τρία μέτρα να τα ξαναπηδήσει τ'ανάποδα, μάλλον αποκλείεται. Ιδέα δεν έχω καμία, πώς να τον εμποδίσεις,δυστυχώς, τα άτιμα τα γατιά μας έχουν βάλει τα γυαλιά.:P

Η ώρα της σαλάτας, δηλαδή του γρασιδιού που τους φυτεύω, το οποίο η Μελίτσα το τρώει καθισμένη ΜΕΣΑ στη γλάστρα ενώ ο Νινάκος μαδάει και ξεραίνει τα υπόλοιπα φυτά...

Συνημμένα

• PA080001.jpg
    PA080001.jpg
    131 KB · Εμφανίσεις: 23
  • PA080003.jpg
    PA080003.jpg
    238,2 KB · Εμφανίσεις: 22
Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση:rolleyes:, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ:P

Συνημμένα

• PA080005.jpg
    PA080005.jpg
    73,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • PA080006.jpg
    PA080006.jpg
    103,5 KB · Εμφανίσεις: 22
Η ώρα της σαλάτας, δηλαδή του γρασιδιού που τους φυτεύω, το οποίο η Μελίτσα την τρώει καθισμένη ΜΕΣΑ στη γλάστρα ενώ ο Νινάκος μαδάει και ξεραίνει τα υπόλοιπα φυτά...
Πόσο μοιάζει στην Έλλη μου και στη Ρρρράου μου! :cry:

Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση:rolleyes:, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ:P
Καλά, τα ίδια ακριβώς τα κάνει και ο Beeb! Απλώς δεν πέτυχα ακόμα να τον βγάλω καμιά φωτό της προκοπής... Έπρεπε να τον έβλεπες ένα βράδυ που είχαν πάρτι οι αποπάνω!

Πόσο μοιάζει στην Έλλη μου και στη Ρρρράου μου! :cry:

Όταν θα έρθεις για χούφτι χούφτι στο μεταξωτό μας τρίχωμα, θα λες ότι τις ξαναχαϊδεύεις και τις δυο, την Ελλίτσα και τη Ρρραουράουα. Και η Μέλη που θα το νιώθει, θα σου γυρνάει και κοιλιά και θα σου κάνει και κουτουλίτσες, για να μην στεναχωριέσαι:)

Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς

Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς
Κολοκυθάκια;;;;; :blink::blink::blink: Μήπως τα θέλει και αλ ντέντε;;;; Με λίγο μαϊντανούλη επάνω;;;; Ή ίσως με λίγη ρίγανη, που λένε "κολοκύθια με τη ρίγανη";;;; :lol::lol::lol:
Η Έλλη μου κάποτε από περιέργεια (ή και ζήλεια) είχε δοκιμάσει... παντζάρι και ...ντομάτα από το πιάτο μου! Όμως μία φορά το έκανε το λάθος, δεν το έκανε δεύτερη! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back