Κεραμιδό-maniacs

Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα:blink:

Ο Φρίξος μου φασολάκια....

Και ο Τέιζ φακές :blink::blink:

Μην τυχόν μαγειρέυαμε φακές στο σπίτι και δεν του βάζαμε απο την σούπα στο πιάτο του. Χαλασμός κυρίου στο σπίτι. Μας κρατούσε μούτρα για καμια βδομάδα! Και με τα κρεμυδάκια τα έτρωγε και με τα μπαχαρικά μέσα και με τα πάντα. Αφου αρχίσαμε να βάζουμε λιγότερα απο φόβο μην τον πειράξουν! Ούτε για ψάρια δεν έκανε έτσι πια! :blink::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!:hello:
Για όσους δεν με ξέρουν,είμαι η Χριστίνα από τους Birmaniacs!!!!(Birman-maniacs):up:
Δε λέω,θεές οι Βιρμανές αλλά τα κεραμιδάκια έχουν άλλη χάρη(όπως όλες οι γάτες).;)
Ο παππούς μου έχει ένα μικρό κτήμα με κότες,λαχανικά,λουλούδια και φυσικά...γάτες!:cat:
Μιλάμε δεν έχουν αφήσει,όχι ποντίκι,αλλά ούτε σαμιαμήδι!!!!!:blink::blink::blink:
Τις προάλες ο Δούκας,το γατάκι σκότωσε μόνος το μια σαύρα 25εκ.!!!!!!!!! :blink::blink::blink::blink:
Έχουμε 7 γατούλες:
Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 :() γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα.:baby::baby:
Ο παππούς τα τα'ί'ζει κάθε μέρα και τα λατρεύουμε!!!:inlove::inlove:
Είναι όλα κεραμιδογατάκια!:up::up::up:

Γεια σας!:hello:
Για όσους δεν με ξέρουν,είμαι η Χριστίνα από τους Birmaniacs!!!!(Birman-maniacs):up:
Δε λέω,θεές οι Βιρμανές αλλά τα κεραμιδάκια έχουν άλλη χάρη(όπως όλες οι γάτες).;)
Ο παππούς μου έχει ένα μικρό κτήμα με κότες,λαχανικά,λουλούδια και φυσικά...γάτες!:cat:
Μιλάμε δεν έχουν αφήσει,όχι ποντίκι,αλλά ούτε σαμιαμήδι!!!!!:blink::blink::blink:
Τις προάλες ο Δούκας,το γατάκι σκότωσε μόνος το μια σαύρα 25εκ.!!!!!!!!! :blink::blink::blink::blink:
Έχουμε 7 γατούλες:
Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 :() γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα.:baby::baby:
Ο παππούς τα τα'ί'ζει κάθε μέρα και τα λατρεύουμε!!!:inlove::inlove:
Είναι όλα κεραμιδογατάκια!:up::up::up:

Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις?

Ο Φρίξος μου φασολάκια....

Και ο Τέιζ φακές :blink::blink:

Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα.

Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα.

:rolleyes: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό:blink:

Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις?
Δυστυχώς,όχι!:/:
Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο...;)

Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!!

:rolleyes: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό:blink:

Εμένα δεν δείξαν ποτέ προτίμηση για ελιές. Αλλα καλαμπόκι δεν δοκίμασα να τους δώσω ποτε....Θα δούμε αν η Ιριδα πλεον το προτιμάει και θα σας ενημερώσω :cool:

Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δυστυχώς,όχι!:/:
Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο...;)

Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο....:P

Έχουμε 7 γατούλες:
Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! :D:up:

Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς

Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια?;):lol:
Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα!:blink::blink::lol:

Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο....:P

Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο:redface:
Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω
Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια.

Συνημμένα

• Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg
    Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg
    91,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg
    Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg
    Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg
    103,3 KB · Εμφανίσεις: 31
Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! :up::up::up:

Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!!:)

Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια?;):lol:
Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα!:blink::blink::lol:

Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω

Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!!:D

:lol::lol::lol::lol::lol: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!!

Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? ;) :D

Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!!:D
Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι
ο ορισμος του μπουνταλα!:blink:;)

:lol::lol::lol::lol::lol: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!!

Αυτο ακριβως κανω!;):lol::lol:
Ρωτησε και την Ραισα!:bleh:

Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? ;) :D

Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος?:hmm:
Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.;)Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες!:lol::lol:

Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες!:lol::lol:
Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ...

Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος?:hmm:
Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.;)Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες!:lol::lol:

Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." :lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back