stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #881 08-10-08 21:09 Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η aalyah έγραψε: #882 08-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Μην τυχόν μαγειρέυαμε φακές στο σπίτι και δεν του βάζαμε απο την σούπα στο πιάτο του. Χαλασμός κυρίου στο σπίτι. Μας κρατούσε μούτρα για καμια βδομάδα! Και με τα κρεμυδάκια τα έτρωγε και με τα μπαχαρικά μέσα και με τα πάντα. Αφου αρχίσαμε να βάζουμε λιγότερα απο φόβο μην τον πειράξουν! Ούτε για ψάρια δεν έκανε έτσι πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η bunny έγραψε: #883 08-10-08 21:17 Γεια σας! Για όσους δεν με ξέρουν,είμαι η Χριστίνα από τους Birmaniacs!!!!(Birman-maniacs) Δε λέω,θεές οι Βιρμανές αλλά τα κεραμιδάκια έχουν άλλη χάρη(όπως όλες οι γάτες). Ο παππούς μου έχει ένα μικρό κτήμα με κότες,λαχανικά,λουλούδια και φυσικά...γάτες!:cat: Μιλάμε δεν έχουν αφήσει,όχι ποντίκι,αλλά ούτε σαμιαμήδι!!!!! Τις προάλες ο Δούκας,το γατάκι σκότωσε μόνος το μια σαύρα 25εκ.!!!!!!!!! Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Ο παππούς τα τα'ί'ζει κάθε μέρα και τα λατρεύουμε!!! Είναι όλα κεραμιδογατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η aalyah έγραψε: #884 08-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Για όσους δεν με ξέρουν,είμαι η Χριστίνα από τους Birmaniacs!!!!(Birman-maniacs) Δε λέω,θεές οι Βιρμανές αλλά τα κεραμιδάκια έχουν άλλη χάρη(όπως όλες οι γάτες). Ο παππούς μου έχει ένα μικρό κτήμα με κότες,λαχανικά,λουλούδια και φυσικά...γάτες!:cat: Μιλάμε δεν έχουν αφήσει,όχι ποντίκι,αλλά ούτε σαμιαμήδι!!!!! Τις προάλες ο Δούκας,το γατάκι σκότωσε μόνος το μια σαύρα 25εκ.!!!!!!!!! Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Ο παππούς τα τα'ί'ζει κάθε μέρα και τα λατρεύουμε!!! Είναι όλα κεραμιδογατάκια! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #885 08-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Click για ανάπτυξη... Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η stellak έγραψε: #886 08-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η bunny έγραψε: #887 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η tzoutzou έγραψε: #888 08-10-08 21:26 Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η aalyah έγραψε: #889 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν δείξαν ποτέ προτίμηση για ελιές. Αλλα καλαμπόκι δεν δοκίμασα να τους δώσω ποτε....Θα δούμε αν η Ιριδα πλεον το προτιμάει και θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #890 08-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η aalyah έγραψε: #891 08-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Click για ανάπτυξη... Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #892 08-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η aalyah έγραψε: #882 08-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Μην τυχόν μαγειρέυαμε φακές στο σπίτι και δεν του βάζαμε απο την σούπα στο πιάτο του. Χαλασμός κυρίου στο σπίτι. Μας κρατούσε μούτρα για καμια βδομάδα! Και με τα κρεμυδάκια τα έτρωγε και με τα μπαχαρικά μέσα και με τα πάντα. Αφου αρχίσαμε να βάζουμε λιγότερα απο φόβο μην τον πειράξουν! Ούτε για ψάρια δεν έκανε έτσι πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η bunny έγραψε: #883 08-10-08 21:17 Γεια σας! Για όσους δεν με ξέρουν,είμαι η Χριστίνα από τους Birmaniacs!!!!(Birman-maniacs) Δε λέω,θεές οι Βιρμανές αλλά τα κεραμιδάκια έχουν άλλη χάρη(όπως όλες οι γάτες). Ο παππούς μου έχει ένα μικρό κτήμα με κότες,λαχανικά,λουλούδια και φυσικά...γάτες!:cat: Μιλάμε δεν έχουν αφήσει,όχι ποντίκι,αλλά ούτε σαμιαμήδι!!!!! Τις προάλες ο Δούκας,το γατάκι σκότωσε μόνος το μια σαύρα 25εκ.!!!!!!!!! Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Ο παππούς τα τα'ί'ζει κάθε μέρα και τα λατρεύουμε!!! Είναι όλα κεραμιδογατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η aalyah έγραψε: #884 08-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Για όσους δεν με ξέρουν,είμαι η Χριστίνα από τους Birmaniacs!!!!(Birman-maniacs) Δε λέω,θεές οι Βιρμανές αλλά τα κεραμιδάκια έχουν άλλη χάρη(όπως όλες οι γάτες). Ο παππούς μου έχει ένα μικρό κτήμα με κότες,λαχανικά,λουλούδια και φυσικά...γάτες!:cat: Μιλάμε δεν έχουν αφήσει,όχι ποντίκι,αλλά ούτε σαμιαμήδι!!!!! Τις προάλες ο Δούκας,το γατάκι σκότωσε μόνος το μια σαύρα 25εκ.!!!!!!!!! Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Ο παππούς τα τα'ί'ζει κάθε μέρα και τα λατρεύουμε!!! Είναι όλα κεραμιδογατάκια! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #885 08-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Click για ανάπτυξη... Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η stellak έγραψε: #886 08-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η bunny έγραψε: #887 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η tzoutzou έγραψε: #888 08-10-08 21:26 Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η aalyah έγραψε: #889 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν δείξαν ποτέ προτίμηση για ελιές. Αλλα καλαμπόκι δεν δοκίμασα να τους δώσω ποτε....Θα δούμε αν η Ιριδα πλεον το προτιμάει και θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #890 08-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η aalyah έγραψε: #891 08-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Click για ανάπτυξη... Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #892 08-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Μην τυχόν μαγειρέυαμε φακές στο σπίτι και δεν του βάζαμε απο την σούπα στο πιάτο του. Χαλασμός κυρίου στο σπίτι. Μας κρατούσε μούτρα για καμια βδομάδα! Και με τα κρεμυδάκια τα έτρωγε και με τα μπαχαρικά μέσα και με τα πάντα. Αφου αρχίσαμε να βάζουμε λιγότερα απο φόβο μην τον πειράξουν! Ούτε για ψάρια δεν έκανε έτσι πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Η bunny έγραψε: #883 08-10-08 21:17 Γεια σας! Για όσους δεν με ξέρουν,είμαι η Χριστίνα από τους Birmaniacs!!!!(Birman-maniacs) Δε λέω,θεές οι Βιρμανές αλλά τα κεραμιδάκια έχουν άλλη χάρη(όπως όλες οι γάτες). Ο παππούς μου έχει ένα μικρό κτήμα με κότες,λαχανικά,λουλούδια και φυσικά...γάτες!:cat: Μιλάμε δεν έχουν αφήσει,όχι ποντίκι,αλλά ούτε σαμιαμήδι!!!!! Τις προάλες ο Δούκας,το γατάκι σκότωσε μόνος το μια σαύρα 25εκ.!!!!!!!!! Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Ο παππούς τα τα'ί'ζει κάθε μέρα και τα λατρεύουμε!!! Είναι όλα κεραμιδογατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η aalyah έγραψε: #884 08-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Για όσους δεν με ξέρουν,είμαι η Χριστίνα από τους Birmaniacs!!!!(Birman-maniacs) Δε λέω,θεές οι Βιρμανές αλλά τα κεραμιδάκια έχουν άλλη χάρη(όπως όλες οι γάτες). Ο παππούς μου έχει ένα μικρό κτήμα με κότες,λαχανικά,λουλούδια και φυσικά...γάτες!:cat: Μιλάμε δεν έχουν αφήσει,όχι ποντίκι,αλλά ούτε σαμιαμήδι!!!!! Τις προάλες ο Δούκας,το γατάκι σκότωσε μόνος το μια σαύρα 25εκ.!!!!!!!!! Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Ο παππούς τα τα'ί'ζει κάθε μέρα και τα λατρεύουμε!!! Είναι όλα κεραμιδογατάκια! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #885 08-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Click για ανάπτυξη... Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η stellak έγραψε: #886 08-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η bunny έγραψε: #887 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η tzoutzou έγραψε: #888 08-10-08 21:26 Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η aalyah έγραψε: #889 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν δείξαν ποτέ προτίμηση για ελιές. Αλλα καλαμπόκι δεν δοκίμασα να τους δώσω ποτε....Θα δούμε αν η Ιριδα πλεον το προτιμάει και θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #890 08-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η aalyah έγραψε: #891 08-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Click για ανάπτυξη... Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #892 08-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Για όσους δεν με ξέρουν,είμαι η Χριστίνα από τους Birmaniacs!!!!(Birman-maniacs) Δε λέω,θεές οι Βιρμανές αλλά τα κεραμιδάκια έχουν άλλη χάρη(όπως όλες οι γάτες). Ο παππούς μου έχει ένα μικρό κτήμα με κότες,λαχανικά,λουλούδια και φυσικά...γάτες!:cat: Μιλάμε δεν έχουν αφήσει,όχι ποντίκι,αλλά ούτε σαμιαμήδι!!!!! Τις προάλες ο Δούκας,το γατάκι σκότωσε μόνος το μια σαύρα 25εκ.!!!!!!!!! Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Ο παππούς τα τα'ί'ζει κάθε μέρα και τα λατρεύουμε!!! Είναι όλα κεραμιδογατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η aalyah έγραψε: #884 08-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Για όσους δεν με ξέρουν,είμαι η Χριστίνα από τους Birmaniacs!!!!(Birman-maniacs) Δε λέω,θεές οι Βιρμανές αλλά τα κεραμιδάκια έχουν άλλη χάρη(όπως όλες οι γάτες). Ο παππούς μου έχει ένα μικρό κτήμα με κότες,λαχανικά,λουλούδια και φυσικά...γάτες!:cat: Μιλάμε δεν έχουν αφήσει,όχι ποντίκι,αλλά ούτε σαμιαμήδι!!!!! Τις προάλες ο Δούκας,το γατάκι σκότωσε μόνος το μια σαύρα 25εκ.!!!!!!!!! Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Ο παππούς τα τα'ί'ζει κάθε μέρα και τα λατρεύουμε!!! Είναι όλα κεραμιδογατάκια! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #885 08-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Click για ανάπτυξη... Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η stellak έγραψε: #886 08-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η bunny έγραψε: #887 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η tzoutzou έγραψε: #888 08-10-08 21:26 Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η aalyah έγραψε: #889 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν δείξαν ποτέ προτίμηση για ελιές. Αλλα καλαμπόκι δεν δοκίμασα να τους δώσω ποτε....Θα δούμε αν η Ιριδα πλεον το προτιμάει και θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #890 08-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η aalyah έγραψε: #891 08-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Click για ανάπτυξη... Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #892 08-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Για όσους δεν με ξέρουν,είμαι η Χριστίνα από τους Birmaniacs!!!!(Birman-maniacs) Δε λέω,θεές οι Βιρμανές αλλά τα κεραμιδάκια έχουν άλλη χάρη(όπως όλες οι γάτες). Ο παππούς μου έχει ένα μικρό κτήμα με κότες,λαχανικά,λουλούδια και φυσικά...γάτες!:cat: Μιλάμε δεν έχουν αφήσει,όχι ποντίκι,αλλά ούτε σαμιαμήδι!!!!! Τις προάλες ο Δούκας,το γατάκι σκότωσε μόνος το μια σαύρα 25εκ.!!!!!!!!! Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Ο παππούς τα τα'ί'ζει κάθε μέρα και τα λατρεύουμε!!! Είναι όλα κεραμιδογατάκια! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #885 08-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Click για ανάπτυξη... Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η stellak έγραψε: #886 08-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η bunny έγραψε: #887 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η tzoutzou έγραψε: #888 08-10-08 21:26 Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η aalyah έγραψε: #889 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν δείξαν ποτέ προτίμηση για ελιές. Αλλα καλαμπόκι δεν δοκίμασα να τους δώσω ποτε....Θα δούμε αν η Ιριδα πλεον το προτιμάει και θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #890 08-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η aalyah έγραψε: #891 08-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Click για ανάπτυξη... Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #892 08-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ πάλι τρέμω μην ξεχάσω κολοκυθάκια σε... κοινή θέα, διότι θα τα βρω στο πάτωμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Click για ανάπτυξη... Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η stellak έγραψε: #886 08-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η bunny έγραψε: #887 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η tzoutzou έγραψε: #888 08-10-08 21:26 Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η aalyah έγραψε: #889 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν δείξαν ποτέ προτίμηση για ελιές. Αλλα καλαμπόκι δεν δοκίμασα να τους δώσω ποτε....Θα δούμε αν η Ιριδα πλεον το προτιμάει και θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #890 08-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η aalyah έγραψε: #891 08-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Click για ανάπτυξη... Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #892 08-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η bunny έγραψε: #887 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η tzoutzou έγραψε: #888 08-10-08 21:26 Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η aalyah έγραψε: #889 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν δείξαν ποτέ προτίμηση για ελιές. Αλλα καλαμπόκι δεν δοκίμασα να τους δώσω ποτε....Θα δούμε αν η Ιριδα πλεον το προτιμάει και θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #890 08-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η aalyah έγραψε: #891 08-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Click για ανάπτυξη... Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #892 08-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Χριστίνα. Καμιά φωτό από αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα έχεις? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η tzoutzou έγραψε: #888 08-10-08 21:26 Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η aalyah έγραψε: #889 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν δείξαν ποτέ προτίμηση για ελιές. Αλλα καλαμπόκι δεν δοκίμασα να τους δώσω ποτε....Θα δούμε αν η Ιριδα πλεον το προτιμάει και θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #890 08-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η aalyah έγραψε: #891 08-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Click για ανάπτυξη... Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #892 08-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Η aalyah έγραψε: #889 08-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν δείξαν ποτέ προτίμηση για ελιές. Αλλα καλαμπόκι δεν δοκίμασα να τους δώσω ποτε....Θα δούμε αν η Ιριδα πλεον το προτιμάει και θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #890 08-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η aalyah έγραψε: #891 08-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Click για ανάπτυξη... Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #892 08-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Εμένα δεν δείξαν ποτέ προτίμηση για ελιές. Αλλα καλαμπόκι δεν δοκίμασα να τους δώσω ποτε....Θα δούμε αν η Ιριδα πλεον το προτιμάει και θα σας ενημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:27 Η aalyah έγραψε: #890 08-10-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η aalyah έγραψε: #891 08-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Click για ανάπτυξη... Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #892 08-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η aalyah έγραψε: #891 08-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Click για ανάπτυξη... Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #892 08-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δυστυχώς,όχι! Θα βγάλω όμως όταν ξαναπάω,γιατί είναι στο Βόλο... Click για ανάπτυξη... Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #892 08-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε 7 γατούλες: Την Ελεωνώρα,τη Λιλή,την Εβενίνα,τον αρσενικό μας το Μούργο και τα 2(που απέμειναν από τα 6 ) γατάκια,το Δούκα και τη Ζήνα. Click για ανάπτυξη... Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Η Μυρτω4038: #893 08-10-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτο στο μπανιο 001 α.jpg 91,2 KB · Εμφανίσεις: 26 Φωτο στο μπανιο 003 α.jpg 117,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Φωτο στο μπανιο 006 α.jpg 103,3 KB · Εμφανίσεις: 31 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς Click για ανάπτυξη... Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να βγάλεις και να τις ανεβάσεις εδώ να τα δούμε. Τι να κάνουμε το έχουμε σαν σπορ του φόρουμ το οφθαλμόλουτρο.... Click για ανάπτυξη... Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Zbeebz έγραψε: #894 08-10-08 23:25 Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταπληκτικό το ζεύγος!!! Φοβερό!!!! Οφθαλμοθεραπεία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #895 08-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η staman2 έγραψε: #896 08-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μηπως η Μελη θελει να κανει διαιτα και το'ριξε στα βραστα κολοκυθακια? Εγω σας λεω να ανοιξουμε θεμα "Απο δευτερα διαιτα...στην γατα μου" να δειτε τι πληθος θα μαζεψει και οχι μονο διποδα πλασματα! Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #897 08-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Επειδη δεν μπορω να αντισταθω θα ξαναβαλω νεες φωτο Πριν λιγο η Μυρτουλα πηγε να πει νερο στον νηπτηρα του μπανιου και ο μπουνταλακος (που την μιμιται σε ολα) σαν ουρα απο πισω Συγνωμη αλλα ο φωτισμος στο μπανιο ειναι χαλια. Click για ανάπτυξη... Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η Μυρτω4038: #898 08-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι υπέροχο ζευγαράκι πραγματικά!!!Και τι αθώος ο μπουνταλάκος σου!!! Κοιτάζει με ένα τόσο αγαθό βλέμμα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απλα αγαθος.Ειναι μπουνταλοαγαθος! Για να μην πω οτι ειναι ο ορισμος του μπουνταλα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλά ο Άρης έχει θεικό γέλιο!!! Εχει μια αγαθόφατσα (χωρίς παρεξήγηση) που είναι να το πιάσεις και να τον ταράξεις στα φιλια!!! Ματς!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως κανω! Ρωτησε και την Ραισα! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά και η Μυρτώ ε! Κυρία!! Στο ύψος της. Αυτή η γάτα πολύ αφ'υψηλού βρε παιδί μου. Βρε μπας και είναι καμια σπάνια ράτσα και είναι η κυρία γαλαζοαίματη και δεν το γνωρίζουμε εμεις τα ταπεινα διποδα?? Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #899 09-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, εγώ πιστεύω πως όταν μεγαλώσει θα γίνει, όχι πριγκιπικός, βασιλικός γάταρος! Φταίει που είναι μικρό ακόμα, μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η aalyah έγραψε: #900 09-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Βρε μπας και...για αυτο εχει παντα ενα σνομπ υφος? Για αυτο και την λεω πριγκιπισσα.Τον μπουνταλα Αρη οσο και να το θες, πριγκιπα δεν τον λες! Click για ανάπτυξη... Ε...όχι....πρίγκιπασ προς το παρόν τουλάχιστον με τίποτα. Καλά είμαι σίγουρη οτι η πριγκιπισα Μυρτώ τον βλέπει και σκεφτεται " ειναι δυνατόν να ειναι ΑΥΤΟΣ αδερφος μου? Μπα με τίποτα. Υιοθετημένος είναι..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.