Κεραμιδό-maniacs

Καλημέρα!!
Είμαι καινούρια στο forum αλλά μοιράζομαι το σπίτι μου με έναν υπέροχο γάτο τα τελευταία 13,5 χρόνια! Εννοείται ότι είναι κεραμιδόγατος, εννοείται ότι κάνει μας κάνει ό,τι θέλει, εννοείται ότι είναι μέλος της οικογένειάς μας!
Πολύ χαίρομαι που αγαπάτε τις κεραμιδόγατες! Δε λέω καλές οι ράτσες (όταν ήμουν παιδί είχα την τύχη να αγαπήσω μία σιαμέζα, τη γάτα με τον καλύτερο χαρακτήρα που έχω γνωρίσει ως τώρα) αλλά οι κεραμιδόγατες έχουν άλλη χάρη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Pipaki.jpg
    Pipaki.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • galani.JPG
    galani.JPG
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 27
Νίκη, πολύ όμορφες οι φωτογραφίες στο νιπτήρα!! Σαν διαφήμιση για γατο-spa!!:up:
CrazyTourists, καλωσήρθατε, εσύ και ο γατούλης σου!:) Πώς τον λένε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς[/quote]

Ο Φρίξος μου φασολάκια....

Και ο Τέιζ φακές :blink:

Μην τυχόν μαγειρέυαμε φακές στο σπίτι και δεν του βάζαμε απο την σούπα στο πιάτο του. Χαλασμός κυρίου στο σπίτι. Μας κρατούσε μούτρα για καμια βδομάδα! Και με τα κρεμυδάκια τα έτρωγε και με τα μπαχαρικά μέσα και με τα πάντα. Αφου αρχίσαμε να βάζουμε λιγότερα απο φόβο μην τον πειράξουν! Ούτε για ψάρια δεν έκανε έτσι πια! :blink::lol:

Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα.

:rolleyes: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό:blink:

Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!!

Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!!:)

:lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:
Λέτε να λανσάρουμε καμιά καινούργια γατοτροφή με γεύσεις λαχανικών και οσπριων? Λέτε να γίνουμε δισεκατομυριούχες?
Εμένα πάλι ο Μέλας ζητιανεύει τα πάντα, αλλά ακόμα δεν έφαγε τίποτα από τα ανθρώπινα (ούτε σκοπεύω να του δώσω). Χτες είχαμε κάνει σουπίτσα με αστράκι και 8 κιλά λεμόνι γιατί ψιλοείμαι άρρωστη, εγώ δεν μπορούσα να τη φάω απ'το πολύ λεμόνι και ήρθε στη μούρη μου να μυρίζει το φαϊ και να ζητιανεύει, το τέρας :confused::lol::lol::lol:

Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! :D

H Νίνα μου οφείλω να σας αποκαλύψω κορίτσια εκτός από ελιές της άρεσαν τα χόρτα και το μπρόκολο. Όχι σε μεγάλες ποσότητες βέβαια αλλά τα τιμούσε ιδιαιτέρως. Για τον Αιμίλιο ακόμα δεν τον έχω τσεκάρει:hmm:

Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! :D

Πως μου αρέσουν αυτές οι αλλαγές στα ονόματα όταν αλλάζουν οι... διαθέσεις!:lol:

Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων:

"Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά]
ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!"
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων:

"Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά]
ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!"
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο Χριστός και η Παναγία! :blink::blink::blink::blink:
Αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι :blink::blink::blink:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι
Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα:

Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ!

Συνημμένα

• 070908_1611a.jpg
    070908_1611a.jpg
    215,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 070908_1611b.jpg
    070908_1611b.jpg
    212,4 KB · Εμφανίσεις: 35
Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα:

Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! :D:up:
Ωπωσδήποτε!;)
Με λένε Χριστίνα.:)
Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά:mad:.
Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα.:happy:
Φωτό του Έλβις μωρό:baby:
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139
Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα...:/:

Ωπωσδήποτε!;)
Με λένε Χριστίνα.:)
Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά:mad:.
Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα.:happy:
Φωτό του Έλβις μωρό:baby:
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139
Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα...:/:

Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :inlove::baby::kiss:

Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του!:D

Συνημμένα

• IMG_0591.jpg
    IMG_0591.jpg
    294,1 KB · Εμφανίσεις: 30
Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε;

ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου...

Συνημμένα

• IMG_0615.jpg
    IMG_0615.jpg
    233,2 KB · Εμφανίσεις: 39
Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου!

Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα:inlove:

Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση:rolleyes:, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ:P
Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων:lol::lol::lol: Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back