CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 09:02 Η CrazyTourists: #901 09-10-08 09:02 Καλημέρα!! Είμαι καινούρια στο forum αλλά μοιράζομαι το σπίτι μου με έναν υπέροχο γάτο τα τελευταία 13,5 χρόνια! Εννοείται ότι είναι κεραμιδόγατος, εννοείται ότι κάνει μας κάνει ό,τι θέλει, εννοείται ότι είναι μέλος της οικογένειάς μας! Πολύ χαίρομαι που αγαπάτε τις κεραμιδόγατες! Δε λέω καλές οι ράτσες (όταν ήμουν παιδί είχα την τύχη να αγαπήσω μία σιαμέζα, τη γάτα με τον καλύτερο χαρακτήρα που έχω γνωρίσει ως τώρα) αλλά οι κεραμιδόγατες έχουν άλλη χάρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Pipaki.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 26 galani.JPG 24,4 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:13 Η aretha έγραψε: #902 09-10-08 10:13 Νίκη, πολύ όμορφες οι φωτογραφίες στο νιπτήρα!! Σαν διαφήμιση για γατο-spa!! CrazyTourists, καλωσήρθατε, εσύ και ο γατούλης σου! Πώς τον λένε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η Μαρία82 έγραψε: #903 09-10-08 10:27 Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς[/quote] Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Μην τυχόν μαγειρέυαμε φακές στο σπίτι και δεν του βάζαμε απο την σούπα στο πιάτο του. Χαλασμός κυρίου στο σπίτι. Μας κρατούσε μούτρα για καμια βδομάδα! Και με τα κρεμυδάκια τα έτρωγε και με τα μπαχαρικά μέσα και με τα πάντα. Αφου αρχίσαμε να βάζουμε λιγότερα απο φόβο μην τον πειράξουν! Ούτε για ψάρια δεν έκανε έτσι πια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Click για ανάπτυξη... Λέτε να λανσάρουμε καμιά καινούργια γατοτροφή με γεύσεις λαχανικών και οσπριων? Λέτε να γίνουμε δισεκατομυριούχες? Εμένα πάλι ο Μέλας ζητιανεύει τα πάντα, αλλά ακόμα δεν έφαγε τίποτα από τα ανθρώπινα (ούτε σκοπεύω να του δώσω). Χτες είχαμε κάνει σουπίτσα με αστράκι και 8 κιλά λεμόνι γιατί ψιλοείμαι άρρωστη, εγώ δεν μπορούσα να τη φάω απ'το πολύ λεμόνι και ήρθε στη μούρη μου να μυρίζει το φαϊ και να ζητιανεύει, το τέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η CrazyTourists: #904 09-10-08 10:29 Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #905 09-10-08 10:31 H Νίνα μου οφείλω να σας αποκαλύψω κορίτσια εκτός από ελιές της άρεσαν τα χόρτα και το μπρόκολο. Όχι σε μεγάλες ποσότητες βέβαια αλλά τα τιμούσε ιδιαιτέρως. Για τον Αιμίλιο ακόμα δεν τον έχω τσεκάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η stellak έγραψε: #906 09-10-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! Click για ανάπτυξη... Πως μου αρέσουν αυτές οι αλλαγές στα ονόματα όταν αλλάζουν οι... διαθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η Zbeebz έγραψε: #907 09-10-08 11:55 Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η Μαρία82 έγραψε: #908 09-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία! Αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #909 09-10-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Click για ανάπτυξη... Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 070908_1611a.jpg 215,9 KB · Εμφανίσεις: 34 070908_1611b.jpg 212,4 KB · Εμφανίσεις: 35 Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μαρία82 έγραψε: #910 09-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η bunny έγραψε: #911 09-10-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Click για ανάπτυξη... Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Μαρία82 έγραψε: #912 09-10-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!! Είμαι καινούρια στο forum αλλά μοιράζομαι το σπίτι μου με έναν υπέροχο γάτο τα τελευταία 13,5 χρόνια! Εννοείται ότι είναι κεραμιδόγατος, εννοείται ότι κάνει μας κάνει ό,τι θέλει, εννοείται ότι είναι μέλος της οικογένειάς μας! Πολύ χαίρομαι που αγαπάτε τις κεραμιδόγατες! Δε λέω καλές οι ράτσες (όταν ήμουν παιδί είχα την τύχη να αγαπήσω μία σιαμέζα, τη γάτα με τον καλύτερο χαρακτήρα που έχω γνωρίσει ως τώρα) αλλά οι κεραμιδόγατες έχουν άλλη χάρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:13 Η aretha έγραψε: #902 09-10-08 10:13 Νίκη, πολύ όμορφες οι φωτογραφίες στο νιπτήρα!! Σαν διαφήμιση για γατο-spa!! CrazyTourists, καλωσήρθατε, εσύ και ο γατούλης σου! Πώς τον λένε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η Μαρία82 έγραψε: #903 09-10-08 10:27 Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς[/quote] Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Μην τυχόν μαγειρέυαμε φακές στο σπίτι και δεν του βάζαμε απο την σούπα στο πιάτο του. Χαλασμός κυρίου στο σπίτι. Μας κρατούσε μούτρα για καμια βδομάδα! Και με τα κρεμυδάκια τα έτρωγε και με τα μπαχαρικά μέσα και με τα πάντα. Αφου αρχίσαμε να βάζουμε λιγότερα απο φόβο μην τον πειράξουν! Ούτε για ψάρια δεν έκανε έτσι πια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Click για ανάπτυξη... Λέτε να λανσάρουμε καμιά καινούργια γατοτροφή με γεύσεις λαχανικών και οσπριων? Λέτε να γίνουμε δισεκατομυριούχες? Εμένα πάλι ο Μέλας ζητιανεύει τα πάντα, αλλά ακόμα δεν έφαγε τίποτα από τα ανθρώπινα (ούτε σκοπεύω να του δώσω). Χτες είχαμε κάνει σουπίτσα με αστράκι και 8 κιλά λεμόνι γιατί ψιλοείμαι άρρωστη, εγώ δεν μπορούσα να τη φάω απ'το πολύ λεμόνι και ήρθε στη μούρη μου να μυρίζει το φαϊ και να ζητιανεύει, το τέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η CrazyTourists: #904 09-10-08 10:29 Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #905 09-10-08 10:31 H Νίνα μου οφείλω να σας αποκαλύψω κορίτσια εκτός από ελιές της άρεσαν τα χόρτα και το μπρόκολο. Όχι σε μεγάλες ποσότητες βέβαια αλλά τα τιμούσε ιδιαιτέρως. Για τον Αιμίλιο ακόμα δεν τον έχω τσεκάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η stellak έγραψε: #906 09-10-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! Click για ανάπτυξη... Πως μου αρέσουν αυτές οι αλλαγές στα ονόματα όταν αλλάζουν οι... διαθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η Zbeebz έγραψε: #907 09-10-08 11:55 Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η Μαρία82 έγραψε: #908 09-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία! Αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #909 09-10-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Click για ανάπτυξη... Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 070908_1611a.jpg 215,9 KB · Εμφανίσεις: 34 070908_1611b.jpg 212,4 KB · Εμφανίσεις: 35 Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μαρία82 έγραψε: #910 09-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η bunny έγραψε: #911 09-10-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Click για ανάπτυξη... Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Μαρία82 έγραψε: #912 09-10-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νίκη, πολύ όμορφες οι φωτογραφίες στο νιπτήρα!! Σαν διαφήμιση για γατο-spa!! CrazyTourists, καλωσήρθατε, εσύ και ο γατούλης σου! Πώς τον λένε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η Μαρία82 έγραψε: #903 09-10-08 10:27 Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς[/quote] Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Μην τυχόν μαγειρέυαμε φακές στο σπίτι και δεν του βάζαμε απο την σούπα στο πιάτο του. Χαλασμός κυρίου στο σπίτι. Μας κρατούσε μούτρα για καμια βδομάδα! Και με τα κρεμυδάκια τα έτρωγε και με τα μπαχαρικά μέσα και με τα πάντα. Αφου αρχίσαμε να βάζουμε λιγότερα απο φόβο μην τον πειράξουν! Ούτε για ψάρια δεν έκανε έτσι πια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Click για ανάπτυξη... Λέτε να λανσάρουμε καμιά καινούργια γατοτροφή με γεύσεις λαχανικών και οσπριων? Λέτε να γίνουμε δισεκατομυριούχες? Εμένα πάλι ο Μέλας ζητιανεύει τα πάντα, αλλά ακόμα δεν έφαγε τίποτα από τα ανθρώπινα (ούτε σκοπεύω να του δώσω). Χτες είχαμε κάνει σουπίτσα με αστράκι και 8 κιλά λεμόνι γιατί ψιλοείμαι άρρωστη, εγώ δεν μπορούσα να τη φάω απ'το πολύ λεμόνι και ήρθε στη μούρη μου να μυρίζει το φαϊ και να ζητιανεύει, το τέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η CrazyTourists: #904 09-10-08 10:29 Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #905 09-10-08 10:31 H Νίνα μου οφείλω να σας αποκαλύψω κορίτσια εκτός από ελιές της άρεσαν τα χόρτα και το μπρόκολο. Όχι σε μεγάλες ποσότητες βέβαια αλλά τα τιμούσε ιδιαιτέρως. Για τον Αιμίλιο ακόμα δεν τον έχω τσεκάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η stellak έγραψε: #906 09-10-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! Click για ανάπτυξη... Πως μου αρέσουν αυτές οι αλλαγές στα ονόματα όταν αλλάζουν οι... διαθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η Zbeebz έγραψε: #907 09-10-08 11:55 Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η Μαρία82 έγραψε: #908 09-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία! Αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #909 09-10-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Click για ανάπτυξη... Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 070908_1611a.jpg 215,9 KB · Εμφανίσεις: 34 070908_1611b.jpg 212,4 KB · Εμφανίσεις: 35 Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μαρία82 έγραψε: #910 09-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η bunny έγραψε: #911 09-10-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Click για ανάπτυξη... Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Μαρία82 έγραψε: #912 09-10-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, έβρασα κολοκυθάκια και τα έβγαλα να κρυώνουν. Θέλω να σας πω ότι τα έσωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια (της Μέλης...) στο τσακ και ευτυχώς είχα προλάβει και είχα στίψει λεμόνι που δεν το θέλει... ΕΥΤΥΧΩΣ! Πως κάνει αυτή η γάτα έτσι για το βραστό κολοκύθι...τς τς τς[/quote] Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Φρίξος μου φασολάκια.... Και ο Τέιζ φακές Μην τυχόν μαγειρέυαμε φακές στο σπίτι και δεν του βάζαμε απο την σούπα στο πιάτο του. Χαλασμός κυρίου στο σπίτι. Μας κρατούσε μούτρα για καμια βδομάδα! Και με τα κρεμυδάκια τα έτρωγε και με τα μπαχαρικά μέσα και με τα πάντα. Αφου αρχίσαμε να βάζουμε λιγότερα απο φόβο μην τον πειράξουν! Ούτε για ψάρια δεν έκανε έτσι πια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά όλα αυτά, αλλά μη μου πείτε πως τα γατιά σας δεν τρελαίνονται για ελιές;;; Τα δικά μου ψοφάνε, ειδικά η Άσπρη! Και προσέχω πάντα να καταχωνιάζω τα κουκούτσια στα σκουπίδια, μη τυχόν και τους σταθούν στο λαιμό κι έχουμε κι άλλα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όπως τα λές... αλλά και για καλαμπόκι βραστό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Eλιες τρωει και το δικο μου το στριτζογατο αλλα μονο καλαμων!!!Και αντιστοιχως τσακιζει και την παστα ελιας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι μου θύμισες τώρα!!! Τον πρώτο μου γατούλι τον Χέρμπι που είχα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτός τρελαινόταν για ελιές. Ηταν ο μόνος λόγος για τον οποίο ανέβαινε στον πάγκο της κουζίνας και μπορούσε να σπάσει κ το μπωλ για να τις ρίξει κάτω κ να τις φάει. Ηταν ενας πανέμορφος γκρι ανθρακί, ραβδωτός γάταρος!! Η λατρεία μου!! Click για ανάπτυξη... Λέτε να λανσάρουμε καμιά καινούργια γατοτροφή με γεύσεις λαχανικών και οσπριων? Λέτε να γίνουμε δισεκατομυριούχες? Εμένα πάλι ο Μέλας ζητιανεύει τα πάντα, αλλά ακόμα δεν έφαγε τίποτα από τα ανθρώπινα (ούτε σκοπεύω να του δώσω). Χτες είχαμε κάνει σουπίτσα με αστράκι και 8 κιλά λεμόνι γιατί ψιλοείμαι άρρωστη, εγώ δεν μπορούσα να τη φάω απ'το πολύ λεμόνι και ήρθε στη μούρη μου να μυρίζει το φαϊ και να ζητιανεύει, το τέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η CrazyTourists: #904 09-10-08 10:29 Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #905 09-10-08 10:31 H Νίνα μου οφείλω να σας αποκαλύψω κορίτσια εκτός από ελιές της άρεσαν τα χόρτα και το μπρόκολο. Όχι σε μεγάλες ποσότητες βέβαια αλλά τα τιμούσε ιδιαιτέρως. Για τον Αιμίλιο ακόμα δεν τον έχω τσεκάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η stellak έγραψε: #906 09-10-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! Click για ανάπτυξη... Πως μου αρέσουν αυτές οι αλλαγές στα ονόματα όταν αλλάζουν οι... διαθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η Zbeebz έγραψε: #907 09-10-08 11:55 Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η Μαρία82 έγραψε: #908 09-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία! Αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #909 09-10-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Click για ανάπτυξη... Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 070908_1611a.jpg 215,9 KB · Εμφανίσεις: 34 070908_1611b.jpg 212,4 KB · Εμφανίσεις: 35 Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μαρία82 έγραψε: #910 09-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η bunny έγραψε: #911 09-10-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Click για ανάπτυξη... Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Μαρία82 έγραψε: #912 09-10-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #905 09-10-08 10:31 H Νίνα μου οφείλω να σας αποκαλύψω κορίτσια εκτός από ελιές της άρεσαν τα χόρτα και το μπρόκολο. Όχι σε μεγάλες ποσότητες βέβαια αλλά τα τιμούσε ιδιαιτέρως. Για τον Αιμίλιο ακόμα δεν τον έχω τσεκάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η stellak έγραψε: #906 09-10-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! Click για ανάπτυξη... Πως μου αρέσουν αυτές οι αλλαγές στα ονόματα όταν αλλάζουν οι... διαθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η Zbeebz έγραψε: #907 09-10-08 11:55 Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η Μαρία82 έγραψε: #908 09-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία! Αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #909 09-10-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Click για ανάπτυξη... Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 070908_1611a.jpg 215,9 KB · Εμφανίσεις: 34 070908_1611b.jpg 212,4 KB · Εμφανίσεις: 35 Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μαρία82 έγραψε: #910 09-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η bunny έγραψε: #911 09-10-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Click για ανάπτυξη... Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Μαρία82 έγραψε: #912 09-10-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H Νίνα μου οφείλω να σας αποκαλύψω κορίτσια εκτός από ελιές της άρεσαν τα χόρτα και το μπρόκολο. Όχι σε μεγάλες ποσότητες βέβαια αλλά τα τιμούσε ιδιαιτέρως. Για τον Αιμίλιο ακόμα δεν τον έχω τσεκάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 10:32 Η stellak έγραψε: #906 09-10-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! Click για ανάπτυξη... Πως μου αρέσουν αυτές οι αλλαγές στα ονόματα όταν αλλάζουν οι... διαθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η Zbeebz έγραψε: #907 09-10-08 11:55 Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η Μαρία82 έγραψε: #908 09-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία! Αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #909 09-10-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Click για ανάπτυξη... Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 070908_1611a.jpg 215,9 KB · Εμφανίσεις: 34 070908_1611b.jpg 212,4 KB · Εμφανίσεις: 35 Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μαρία82 έγραψε: #910 09-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η bunny έγραψε: #911 09-10-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Click για ανάπτυξη... Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Μαρία82 έγραψε: #912 09-10-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Το όνομά του είναι Πίπης. Πιπούλης όταν είναι καλός, Σπύρος όταν κάνει ζημιές!! Click για ανάπτυξη... Πως μου αρέσουν αυτές οι αλλαγές στα ονόματα όταν αλλάζουν οι... διαθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 11:55 Η Zbeebz έγραψε: #907 09-10-08 11:55 Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η Μαρία82 έγραψε: #908 09-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία! Αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #909 09-10-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Click για ανάπτυξη... Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 070908_1611a.jpg 215,9 KB · Εμφανίσεις: 34 070908_1611b.jpg 212,4 KB · Εμφανίσεις: 35 Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μαρία82 έγραψε: #910 09-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η bunny έγραψε: #911 09-10-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Click για ανάπτυξη... Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Μαρία82 έγραψε: #912 09-10-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η Μαρία82 έγραψε: #908 09-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία! Αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #909 09-10-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Click για ανάπτυξη... Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 070908_1611a.jpg 215,9 KB · Εμφανίσεις: 34 070908_1611b.jpg 212,4 KB · Εμφανίσεις: 35 Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μαρία82 έγραψε: #910 09-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η bunny έγραψε: #911 09-10-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Click για ανάπτυξη... Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Μαρία82 έγραψε: #912 09-10-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Η σχιζοφρένεια των γατόφιλων: "Μπράβο τον ψιψίνο μου, μπράβο το καμάρι μου! Τσιτσινούλη μου εσύ όμορφε--- [ζημιά] ΤΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΑΞΕΣΤΟ!" Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία! Αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #909 09-10-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Click για ανάπτυξη... Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 070908_1611a.jpg 215,9 KB · Εμφανίσεις: 34 070908_1611b.jpg 212,4 KB · Εμφανίσεις: 35 Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μαρία82 έγραψε: #910 09-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η bunny έγραψε: #911 09-10-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Click για ανάπτυξη... Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Μαρία82 έγραψε: #912 09-10-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: σκηνή απ'τον Εξορκιστή είναι Click για ανάπτυξη... Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μαρία82 έγραψε: #910 09-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η bunny έγραψε: #911 09-10-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Click για ανάπτυξη... Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Μαρία82 έγραψε: #912 09-10-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Έχω και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Πριν..... ...και μετά τη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:01 Η bunny έγραψε: #911 09-10-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Click για ανάπτυξη... Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Μαρία82 έγραψε: #912 09-10-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Bunny, 7 γατιά έχετε, τουλάχιστον 7 φωτογραφίες θέλουμε την επόμενη φορά που θα πας στον παππού! Click για ανάπτυξη... Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Μαρία82 έγραψε: #912 09-10-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ωπωσδήποτε! Με λένε Χριστίνα. Γατα δεν έχω,γιατί δεν με αφήνει η μαμά. Έχω όμως 2 κουνελάκια τον Έλβις και το Σίμπα. Φωτό του Έλβις μωρό https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6139 Του Σίμπα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα... Click για ανάπτυξη... Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:10 Η moukelis έγραψε: #913 09-10-08 15:10 Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τρελουτουριστακια(εγω σας εχω συνηθισει σε ζευγος) καλως μας ηρθατε κι απο εδω!Τρελα ο Πίπης σας!Θέλουμε κι αλλες φωτο,και να μαθουμε τα γατορθωματα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η bunny έγραψε: #914 09-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Όντως το πιο γλυκό κουνελάκι στον κόσμο... :kiss: Click για ανάπτυξη... Ε,αυτό είναι γεγονός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η peggoto έγραψε: #915 09-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0591.jpg 294,1 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,αυτό είναι γεγονός! Click για ανάπτυξη... το μωρο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:07 Η moukelis έγραψε: #916 09-10-08 21:07 Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραιος τιγρης!Πως τον λενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peggoto Νεοφερμένο μέλος Η peggoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:23 Η peggoto έγραψε: #917 09-10-08 21:23 ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0615.jpg 233,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω...την λενε κιτυ ειναι 3 χρονων το τιγρακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:44 Η moukelis έγραψε: #918 09-10-08 21:44 Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α κοριτσακι ειναι;Ειχα κι εγω εναν τιγρακο,τον Εκτορα,τον "χασαμε" προσφατα...Κουκλα η γλυκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η Μυρτω4038: #919 09-10-08 21:57 Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κουκλιτσα η Κιττυ.:kiss: Και τι ομορφα χρωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #920 10-10-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Και για να μη λένε οι κακοί ότι το κουτσομπολιό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, ο Νίνο εν δράσει! Κοιτάζει ποιός περνάει από τη γειτονιά για να το συζητήσει έπειτα με τον κοκκινόγατο του απέναντι αλλά και τι ακούγεται από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου... για να κουτσομπολέψει με τη Μελίτσα την ώρα του καφέ Click για ανάπτυξη... Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.