Κεραμιδό-maniacs

Γεια σας Κεραμιδάκια!:D
Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι:mad::lol:)κι είπα να 'ρθω εδώ!:redface:

Έκανες πολύ καλά καλώς ήρθες!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας Κεραμιδάκια!:D
Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι:mad::lol:)κι είπα να 'ρθω εδώ!:redface:

Καλως την! Ολοι οι καλοι χωρανε!;):lol::lol:
Εξαλου κεραμιδουδες ειμαστε ολες οι γατες, αριστοκρατισες και μη!:blink:;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως την! Ολοι οι καλοι χωρανε!;):lol::lol:
Εξαλου κεραμιδουδες ειμαστε ολες οι γατες, αριστοκρατισες και μη!:blink:;)
Έχω ξανάρθει μια φορά γιατί εκτός από τα Βιρμανάκια λατρεύω τα κεραμιδογατάκια!!!!!:inlove::inlove::inlove:
Βασικά δε με αφήνουν να έχω γατα,αλλά μου αρέσουν πολύ και από μικρή όποτε πηγαίναμε να φάμε έξω εγώ πέταγα μπουκίτσες στα αδέσποτα και μου φωνάζανε ότι ''Δεν πληρώνουμε για τα σκυλιά και τα γατιά!'' αλλά εγώ...χαμπάρι!:lol:
Δεν έχω και πολύ ζωόφιλη οικογένεια αλλά εγώ αντέχω!:happy:

Έχω ξανάρθει μια φορά γιατί εκτός από τα Βιρμανάκια λατρεύω τα κεραμιδογατάκια!!!!!:inlove::inlove::inlove:
Βασικά δε με αφήνουν να έχω γατα,αλλά μου αρέσουν πολύ και από μικρή όποτε πηγαίναμε να φάμε έξω εγώ πέταγα μπουκίτσες στα αδέσποτα και μου φωνάζανε ότι ''Δεν πληρώνουμε για τα σκυλιά και τα γατιά!'' αλλά εγώ...χαμπάρι!:lol:
Δεν έχω και πολύ ζωόφιλη οικογένεια αλλά εγώ αντέχω!:happy:

Δεν πειραζει που δεν εχεις τωρα γατουλα bunny, μακαρι πολλοι ενηλικες να σκεφτοταν και να αγαπουσαν τα ζωα σαν και σενα!:D

Δεν πειραζει που δεν εχεις τωρα γατουλα bunny, μακαρι πολλοι ενηλικες να σκεφτοταν και να αγαπουσαν τα ζωα σαν και σενα!:D
Γεια την ακρίβεια με λένε Χριστίνα.;)
Το bunny προέκυψε από το κουνελάκι μου τον Έλβις!:up:

Γεια την ακρίβεια με λένε Χριστίνα.;)
Το bunny προέκυψε από το κουνελάκι μου τον Έλβις!:up:

Καλως ηρθες λοιπον Χριστινακι στους κεραμιδου-μανιακς:)
Και οταν μεγαλωσεις λιγο ακομη σιγουρα θα βρεις ενα γατακι οπως το ονειρευεσαι!:D

Καλως ηρθες λοιπον Χριστινακι στους κεραμιδου-μανιακς:)
Και οταν μεγαλωσεις λιγο ακομη σιγουρα θα βρεις ενα γατακι οπως το ονειρευεσαι!:D
Το ελπίζω!:rolleyes:

Καληνύχτα!:hello:

Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης.
Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες.
Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω.
Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα.:D

Ax βρε Νίκη μου τι έπαθες. Άσε άκου να σου πω τι είχα πάθει εγώ πιο παλιά με την Νίνα μου για πολύ γέλιο και κλάμα. Δούλευα Σκιάθο τότε και έμενα μέσα σε σπίτι στο κέντρο της πόλης. Τριγύρω όλο μπαράκια καφετέριες. Τότε συγκατοικούσα με μία συνάδελφό μου και φίλη μου (την θεσσαλονικιά:)) στο σπίτι. Λοιπόν πάντα προσέχαμε την γατούλα μου γιατί είχε πρόσβαση κάτω στον πεζόδρομο. Μία βραδιά που φιλοξενούσαμε και μια φίλη από Αθήνα δεν ξέρω πως μας ξέφυγε και πάθαμε σοκ δεν βρίσκαμε την Νίνα πουθενά. Εγώ αμέσως έπαθα ταχυκαρδία. Φορούσαμε και οι τρεις πιτζαμάκια κοντά λόγω καλοκαιριού. Λοιπόν για να μην στα πολυλογώ μέσα στον πανικό κατεβαίνουμε και οι τρεις κάτω και αρχίζουμε να γυρίζουμε με τα μπιτζαμάκια και να φωνάζουμε Νίνα Νίνα. Μαε είδαν γνωστοί ΄φίλοι άντρες που μας φλέρταραν κι εμείς στα κακά μας τα χάλια. Ώσπου μετά από πολύ ώρα κι αφού είχαμε γίνει ρεζίλι τους λέω ανεβαίνω να πάρω τα κλειδιά από το μηχανάκι να γυρίσω να την βρώ. Με φαντάζεστε μηχανάκι και κοντό μπιτζαμάκι:lol:? Κι εκεί που ανέβηκα για τα κλειδιά η Νίνα στρογγυλοκαθισμένη στο κρεβάτι μου να μας κοιτάζει ατάραχη.
Ηθικόν δίδαγμα. Οι γάτες βρίσκουν πάντα τον δρόμο τους:D

Ax βρε Νίκη μου τι έπαθες. Άσε άκου να σου πω τι είχα πάθει εγώ πιο παλιά με την Νίνα μου για πολύ γέλιο και κλάμα. Δούλευα Σκιάθο τότε και έμενα μέσα σε σπίτι στο κέντρο της πόλης. Τριγύρω όλο μπαράκια καφετέριες. Τότε συγκατοικούσα με μία συνάδελφό μου και φίλη μου (την θεσσαλονικιά:)) στο σπίτι. Λοιπόν πάντα προσέχαμε την γατούλα μου γιατί είχε πρόσβαση κάτω στον πεζόδρομο. Μία βραδιά που φιλοξενούσαμε και μια φίλη από Αθήνα δεν ξέρω πως μας ξέφυγε και πάθαμε σοκ δεν βρίσκαμε την Νίνα πουθενά. Εγώ αμέσως έπαθα ταχυκαρδία. Φορούσαμε και οι τρεις πιτζαμάκια κοντά λόγω καλοκαιριού. Λοιπόν για να μην στα πολυλογώ μέσα στον πανικό κατεβαίνουμε και οι τρεις κάτω και αρχίζουμε να γυρίζουμε με τα μπιτζαμάκια και να φωνάζουμε Νίνα Νίνα. Μαε είδαν γνωστοί ΄φίλοι άντρες που μας φλέρταραν κι εμείς στα κακά μας τα χάλια. Ώσπου μετά από πολύ ώρα κι αφού είχαμε γίνει ρεζίλι τους λέω ανεβαίνω να πάρω τα κλειδιά από το μηχανάκι να γυρίσω να την βρώ. Με φαντάζεστε μηχανάκι και κοντό μπιτζαμάκι:lol:? Κι εκεί που ανέβηκα για τα κλειδιά η Νίνα στρογγυλοκαθισμένη στο κρεβάτι μου να μας κοιτάζει ατάραχη.
Ηθικόν δίδαγμα. Οι γάτες βρίσκουν πάντα τον δρόμο τους:D

Αχ Ρανια μου το μεσημερι οι δικοι μου(που ειναι σημερα εδω) με παρηγορουσαν συνεχεια οτι δεν υπαρχει περιπτωση ως το βραδυ θα πεινασει και θα γυρισει.Και μπορει κατα πασα πιθανοτητα, τις πιο πολλες φορες να συμβαινει ετσι.Αλλα εκεινη την ωρα σου "κοβονται τα γονατα" απο την αγωνια. Και επειδη δεν εχεις καμια διαβεβαιωση οτι ολα θα πανε καλα στο τελος , σκεφτεσαι μονο τους κινδυνους που παραμονευουν και που εχουν μικρη, αλλα υπαρκτη πιθανοτητα να συμβουν.
Και να χεις και αυτα τα ατιμα να σου επιστρεφουν μεσ'την καλη χαρα με την ουρα κονταρι, σαν να μην συνεβη τιποτα!:mad:;):lol:

Αχ Ρανια μου το μεσημερι οι δικοι μου(που ειναι σημερα εδω) με παρηγορουσαν συνεχεια οτι δεν υπαρχει περιπτωση ως το βραδυ θα πεινασει και θα γυρισει.Και μπορει κατα πασα πιθανοτητα, τις πιο πολλες φορες να συμβαινει ετσι.Αλλα εκεινη την ωρα σου "κοβονται τα γονατα" απο την αγωνια. Και επειδη δεν εχεις καμια διαβεβαιωση οτι ολα θα πανε καλα στο τελος , σκεφτεσαι μονο τους κινδυνους που παραμονευουν και που εχουν μικρη, αλλα υπαρκτη πιθανοτητα να συμβουν.
Και να χεις και αυτα τα ατιμα να σου επιστρεφουν μεσ'την καλη χαρα με την ουρα κονταρι, σαν να μην συνεβη τιποτα!:mad:;):lol:
Νικη μου σε καταλαβαίνω τι λαχτάρα πήρες. Είχες απόλυτο δίκιο που ανησύχησες. Σε καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ το ίδιο έχω πάθει με τη Νάλα η οποία κρύβεται οπου μπορείς να φανταστείς κ δεν τη βρίσκουμε αν φοβηθεί από κάτι. (θόρυβο, ηλεκτρική σκούπα) Λοιπόν κατά τον Απρίλιο, το ιδιο έπαθα κι εγώ. Κρυφτηκε η κυρία μέσα στο ντουλαπάκι με τα παπούτσια μου (άκουσον άκουσον που ήταν κλειστό) κ ξέρεις απόπού μπήκε η άτιμη? Επειδή είναι μικρόσωμη, και τον Απριλιο ήταν ακόμη πιο πολυ, είχε μπει από την τρύπα που έχει το ντουλάπι απο επάνω για να χωράει η αποχετευση ξέρεις του νιπτήρα. Κι εμείς είχαμε βγει στους δρόμους για να την ψάξουμε, κ στο διπλα διαμέρισμα κ φωνάζαμε Νάλα , ψψψψψιψιψιψι.
Αλλά δυστυχώς αν πέσουν από τον 4ο όροφο δεν νομίζω να ζήσουν.... Βλέπε Άτζη...:(
Φίλησέ μου τον Αρούλη σου... στα μουστάκια..:lol:

Έγω τα χω καθυμερινά αυτά με την δικιά μου, κρύβεται κάθε μέρα και σε διαφορετικό μέρος για να κοιμηθεί και δεν ανταποκρίνεται όταν την φωνάζω. Για να βγει έξω είναι λιγουλάκι δύσκολο, ο μόνος τρόπος για να τη βρω, είναι να χτυπήσω το κουτί με τις κροκέτες της, αλλιώς δεν τη βρίσκεις με τίποτα

Έγω τα χω καθυμερινά αυτά με την δικιά μου, κρύβεται κάθε μέρα και σε διαφορετικό μέρος για να κοιμηθεί και δεν ανταποκρίνεται όταν την φωνάζω. Για να βγει έξω είναι λιγουλάκι δύσκολο, ο μόνος τρόπος για να τη βρω, είναι να χτυπήσω το κουτί με τις κροκέτες της, αλλιώς δεν τη βρίσκεις με τίποτα

Καλα αυτη ειναι Η αλανθαστη μεθοδος.:up: Και εγω το ιδιο κανω, ειδικα για τον Αρουλη που τρελενεται για κροκετες.:up:Η Mυρτουλα καποτε δελεαζονταν και με sheba κονσερβα και με ζαμπον γαλοπουλας.Τωρα πια δεν "μασαει" με τιποτα.:PΚανει οτι θελει αυτη!:blink::down:

Καλα αυτη ειναι Η αλανθαστη μεθοδος.:up: Και εγω το ιδιο κανω, ειδικα για τον Αρουλη που τρελενεται για κροκετες.:up:Η Mυρτουλα καποτε δελεαζονταν και με sheba κονσερβα και με ζαμπον γαλοπουλας.Τωρα πια δεν "μασαει" με τιποτα.:PΚανει οτι θελει αυτη!:blink::down:

Ευτυχώς η δικιά μου για το φαΐ τα παρατάει όλα:lol:
η κοιλιόδουλη!!!!!

Ναι αλλά αν δεν είναι κοιλιοδουλα και είναι λιγόφαγα όπως η Νάλα τοτε άστα....

Ναι αλλά αν δεν είναι κοιλιοδουλα και είναι λιγόφαγα όπως η Νάλα τοτε άστα....
Είναι μικρούλα η δικιά σου ακόμα γι αυτό!!! Και η δικιά μου στην ηλικία της Νάλα, τα ίδια μου κανε!!! Τώρα η παλιόγρια θα φάει και εμάς

Τι λετε παιδια,δειτε εδω αυτο το πραγμα ηταν κολλημενο στον τοιχο με μια σχισμη δεκα εκατοστων.Η φωτο που βλεπετε ειναι αφου τραβηξαμε και βγαλαμε το ψυγειο(κι αφου ειχα χασει τη μιση μου ζωη και ολη μου την αξιοπρεπεια φωναζοντας στη γειτονια)

P9051414.jpg

Δώρα, θα ξέρεις, φαντάζομαι τους (δέκα, νομίζω)κανόνες ζωής της γάτας μέσα στο σπίτι. Ένας απ'αυτούς , ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ κανόνας, είναι : "Θα κρύβεσαι για ύπνο στα πιο απίθανα σημεία, δεν θα βγαίνεις όσο και να σε φωνάζουν, παρά μόνο , όταν όλοι θα είναι απελπισμένοι, οπότε θα σε υποδεχθούν με δάκρυα χαράς και θα σε γεμίσουν αγκαλιές και μεζέδες"
Άτιμη, Μόιρα, όλα τα έμαθες πια, για να βασανίζεις τη μάνα σου:cool:

Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!!:blink::blink:
:)Έιιι, Τζούλιαααα, Σάββατο είναι σήμερα, πάει, σε ζαλίσανε τα γατιά :rolleyes::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back