Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η Mia_m έγραψε: #961 11-10-08 23:03 Πωπω, τι γέλιο έριξα, που πήγε και κρύφτηκε... Κι εγώ για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι είναι Κυριακή σήμερα, μετά σκέφτομαι ότι είναι Σάββατο και μου αλλάζει η διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #962 12-10-08 01:37 Παιδια αφηστε,ηταν την επομενη της παραλαβης της,και εγω σκεφτομουν οτι η Αννα ταξιδευει για την Πολη,τι θα την παρω και θα της πω "Συμπεθερα,εχασα το παιδι";;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η aretha έγραψε: #963 12-10-08 09:29 Αχ, Νίκη μου, τώρα τις διάβασα τις περιπέτειές σας Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τις ίδιες λαχτάρες περνούσαμε κι εμείς με την Αρηθούλα μας που ήταν δεινή αναρριχητής και μας κοψοχόλιαζε. Μόνο με το σαμαράκι είχαμε βρει λύση γιατί κι εμένα δεν μου πήγαινε η καρδιά να της στερήσω εντελώς το μπαλκόνι... Ελπίζω να το μάθει ο Αρούλης το σαμαράκι εύκολα, να κάνει τις βόλτες του χωρίς να κινδυνεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Μυρτω4038: #964 12-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αχ, Νίκη μου, τώρα τις διάβασα τις περιπέτειές σας Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τις ίδιες λαχτάρες περνούσαμε κι εμείς με την Αρηθούλα μας που ήταν δεινή αναρριχητής και μας κοψοχόλιαζε. Μόνο με το σαμαράκι είχαμε βρει λύση γιατί κι εμένα δεν μου πήγαινε η καρδιά να της στερήσω εντελώς το μπαλκόνι... Ελπίζω να το μάθει ο Αρούλης το σαμαράκι εύκολα, να κάνει τις βόλτες του χωρίς να κινδυνεύει. Click για ανάπτυξη... Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αρης με το σαμαρακι 001 α.jpg 209,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Αρης με το σαμαρακι 002 α.jpg 174,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Αρης με το σαμαρακι 005 α.jpg 137,1 KB · Εμφανίσεις: 33 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #965 12-10-08 10:57 Σίγουρα θέλει λίγο σφήξιμο, οι γάτες πάντα βρίσκουν τρόπο να ελευθερωθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #966 12-10-08 11:27 Νομίζω ότι το έβαλες ανάποδα.... Το μακρύ το λουρί. πρέπει να είναι στην πλάτη...στο σβέρκο να ξεκινάει, και όχι στο στήθος... Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η bunny έγραψε: #967 12-10-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η Ελένη Άνση: #968 12-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, σε ευχαριστώ για το "κοπελιά" ,μου έφτιαξες τη μέρα. Κι όσο για το άλλο....εμείς να δεις, όχι Δευτέρα, Τσαγκαροδευτέρα έχουμε κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #969 12-10-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα monkey meal.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 18 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Η Ελένη Άνση: #970 12-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Αρούλη, πάνω που σε παραδέχθηκα που τόσκασες, έκανες τη βόλτα σου, τους κοψοχόλιασες και γύρισες ωραία ωραία, σε βλέπω με σαμαράκι. Ντροπή, κάθησες βρε χαζούλη να σου το φορέσουν; Εγώ να δεις ,κοιλιόμουν κάτω, το δάγκωνα, η μαμά μου ήταν ανένδοτη, αλλά, ευτυχώς, έχω το χαϊβάνι τον μπαμπά μου, ο οποίος, εν ονόματι του ελέύθερου και αδάμαστου του χαρακτήρος των γάτων και εμού προσωπικώς, μου το έβγαζε σε χρόνο μηδέν, όπως και το κολλάρο Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η Mia_m έγραψε: #971 12-10-08 12:43 Ωραίο είναι! Έχεις ταλέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μυρτω4038: #972 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πωπω, τι γέλιο έριξα, που πήγε και κρύφτηκε... Κι εγώ για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι είναι Κυριακή σήμερα, μετά σκέφτομαι ότι είναι Σάββατο και μου αλλάζει η διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #962 12-10-08 01:37 Παιδια αφηστε,ηταν την επομενη της παραλαβης της,και εγω σκεφτομουν οτι η Αννα ταξιδευει για την Πολη,τι θα την παρω και θα της πω "Συμπεθερα,εχασα το παιδι";;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η aretha έγραψε: #963 12-10-08 09:29 Αχ, Νίκη μου, τώρα τις διάβασα τις περιπέτειές σας Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τις ίδιες λαχτάρες περνούσαμε κι εμείς με την Αρηθούλα μας που ήταν δεινή αναρριχητής και μας κοψοχόλιαζε. Μόνο με το σαμαράκι είχαμε βρει λύση γιατί κι εμένα δεν μου πήγαινε η καρδιά να της στερήσω εντελώς το μπαλκόνι... Ελπίζω να το μάθει ο Αρούλης το σαμαράκι εύκολα, να κάνει τις βόλτες του χωρίς να κινδυνεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Μυρτω4038: #964 12-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αχ, Νίκη μου, τώρα τις διάβασα τις περιπέτειές σας Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τις ίδιες λαχτάρες περνούσαμε κι εμείς με την Αρηθούλα μας που ήταν δεινή αναρριχητής και μας κοψοχόλιαζε. Μόνο με το σαμαράκι είχαμε βρει λύση γιατί κι εμένα δεν μου πήγαινε η καρδιά να της στερήσω εντελώς το μπαλκόνι... Ελπίζω να το μάθει ο Αρούλης το σαμαράκι εύκολα, να κάνει τις βόλτες του χωρίς να κινδυνεύει. Click για ανάπτυξη... Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αρης με το σαμαρακι 001 α.jpg 209,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Αρης με το σαμαρακι 002 α.jpg 174,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Αρης με το σαμαρακι 005 α.jpg 137,1 KB · Εμφανίσεις: 33 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #965 12-10-08 10:57 Σίγουρα θέλει λίγο σφήξιμο, οι γάτες πάντα βρίσκουν τρόπο να ελευθερωθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #966 12-10-08 11:27 Νομίζω ότι το έβαλες ανάποδα.... Το μακρύ το λουρί. πρέπει να είναι στην πλάτη...στο σβέρκο να ξεκινάει, και όχι στο στήθος... Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η bunny έγραψε: #967 12-10-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η Ελένη Άνση: #968 12-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, σε ευχαριστώ για το "κοπελιά" ,μου έφτιαξες τη μέρα. Κι όσο για το άλλο....εμείς να δεις, όχι Δευτέρα, Τσαγκαροδευτέρα έχουμε κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #969 12-10-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα monkey meal.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 18 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Η Ελένη Άνση: #970 12-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Αρούλη, πάνω που σε παραδέχθηκα που τόσκασες, έκανες τη βόλτα σου, τους κοψοχόλιασες και γύρισες ωραία ωραία, σε βλέπω με σαμαράκι. Ντροπή, κάθησες βρε χαζούλη να σου το φορέσουν; Εγώ να δεις ,κοιλιόμουν κάτω, το δάγκωνα, η μαμά μου ήταν ανένδοτη, αλλά, ευτυχώς, έχω το χαϊβάνι τον μπαμπά μου, ο οποίος, εν ονόματι του ελέύθερου και αδάμαστου του χαρακτήρος των γάτων και εμού προσωπικώς, μου το έβγαζε σε χρόνο μηδέν, όπως και το κολλάρο Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η Mia_m έγραψε: #971 12-10-08 12:43 Ωραίο είναι! Έχεις ταλέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μυρτω4038: #972 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια αφηστε,ηταν την επομενη της παραλαβης της,και εγω σκεφτομουν οτι η Αννα ταξιδευει για την Πολη,τι θα την παρω και θα της πω "Συμπεθερα,εχασα το παιδι";;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η aretha έγραψε: #963 12-10-08 09:29 Αχ, Νίκη μου, τώρα τις διάβασα τις περιπέτειές σας Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τις ίδιες λαχτάρες περνούσαμε κι εμείς με την Αρηθούλα μας που ήταν δεινή αναρριχητής και μας κοψοχόλιαζε. Μόνο με το σαμαράκι είχαμε βρει λύση γιατί κι εμένα δεν μου πήγαινε η καρδιά να της στερήσω εντελώς το μπαλκόνι... Ελπίζω να το μάθει ο Αρούλης το σαμαράκι εύκολα, να κάνει τις βόλτες του χωρίς να κινδυνεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Μυρτω4038: #964 12-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αχ, Νίκη μου, τώρα τις διάβασα τις περιπέτειές σας Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τις ίδιες λαχτάρες περνούσαμε κι εμείς με την Αρηθούλα μας που ήταν δεινή αναρριχητής και μας κοψοχόλιαζε. Μόνο με το σαμαράκι είχαμε βρει λύση γιατί κι εμένα δεν μου πήγαινε η καρδιά να της στερήσω εντελώς το μπαλκόνι... Ελπίζω να το μάθει ο Αρούλης το σαμαράκι εύκολα, να κάνει τις βόλτες του χωρίς να κινδυνεύει. Click για ανάπτυξη... Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αρης με το σαμαρακι 001 α.jpg 209,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Αρης με το σαμαρακι 002 α.jpg 174,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Αρης με το σαμαρακι 005 α.jpg 137,1 KB · Εμφανίσεις: 33 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #965 12-10-08 10:57 Σίγουρα θέλει λίγο σφήξιμο, οι γάτες πάντα βρίσκουν τρόπο να ελευθερωθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #966 12-10-08 11:27 Νομίζω ότι το έβαλες ανάποδα.... Το μακρύ το λουρί. πρέπει να είναι στην πλάτη...στο σβέρκο να ξεκινάει, και όχι στο στήθος... Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η bunny έγραψε: #967 12-10-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η Ελένη Άνση: #968 12-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, σε ευχαριστώ για το "κοπελιά" ,μου έφτιαξες τη μέρα. Κι όσο για το άλλο....εμείς να δεις, όχι Δευτέρα, Τσαγκαροδευτέρα έχουμε κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #969 12-10-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα monkey meal.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 18 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Η Ελένη Άνση: #970 12-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Αρούλη, πάνω που σε παραδέχθηκα που τόσκασες, έκανες τη βόλτα σου, τους κοψοχόλιασες και γύρισες ωραία ωραία, σε βλέπω με σαμαράκι. Ντροπή, κάθησες βρε χαζούλη να σου το φορέσουν; Εγώ να δεις ,κοιλιόμουν κάτω, το δάγκωνα, η μαμά μου ήταν ανένδοτη, αλλά, ευτυχώς, έχω το χαϊβάνι τον μπαμπά μου, ο οποίος, εν ονόματι του ελέύθερου και αδάμαστου του χαρακτήρος των γάτων και εμού προσωπικώς, μου το έβγαζε σε χρόνο μηδέν, όπως και το κολλάρο Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η Mia_m έγραψε: #971 12-10-08 12:43 Ωραίο είναι! Έχεις ταλέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μυρτω4038: #972 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ, Νίκη μου, τώρα τις διάβασα τις περιπέτειές σας Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τις ίδιες λαχτάρες περνούσαμε κι εμείς με την Αρηθούλα μας που ήταν δεινή αναρριχητής και μας κοψοχόλιαζε. Μόνο με το σαμαράκι είχαμε βρει λύση γιατί κι εμένα δεν μου πήγαινε η καρδιά να της στερήσω εντελώς το μπαλκόνι... Ελπίζω να το μάθει ο Αρούλης το σαμαράκι εύκολα, να κάνει τις βόλτες του χωρίς να κινδυνεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Μυρτω4038: #964 12-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αχ, Νίκη μου, τώρα τις διάβασα τις περιπέτειές σας Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τις ίδιες λαχτάρες περνούσαμε κι εμείς με την Αρηθούλα μας που ήταν δεινή αναρριχητής και μας κοψοχόλιαζε. Μόνο με το σαμαράκι είχαμε βρει λύση γιατί κι εμένα δεν μου πήγαινε η καρδιά να της στερήσω εντελώς το μπαλκόνι... Ελπίζω να το μάθει ο Αρούλης το σαμαράκι εύκολα, να κάνει τις βόλτες του χωρίς να κινδυνεύει. Click για ανάπτυξη... Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αρης με το σαμαρακι 001 α.jpg 209,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Αρης με το σαμαρακι 002 α.jpg 174,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Αρης με το σαμαρακι 005 α.jpg 137,1 KB · Εμφανίσεις: 33 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #965 12-10-08 10:57 Σίγουρα θέλει λίγο σφήξιμο, οι γάτες πάντα βρίσκουν τρόπο να ελευθερωθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #966 12-10-08 11:27 Νομίζω ότι το έβαλες ανάποδα.... Το μακρύ το λουρί. πρέπει να είναι στην πλάτη...στο σβέρκο να ξεκινάει, και όχι στο στήθος... Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η bunny έγραψε: #967 12-10-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η Ελένη Άνση: #968 12-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, σε ευχαριστώ για το "κοπελιά" ,μου έφτιαξες τη μέρα. Κι όσο για το άλλο....εμείς να δεις, όχι Δευτέρα, Τσαγκαροδευτέρα έχουμε κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #969 12-10-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα monkey meal.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 18 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Η Ελένη Άνση: #970 12-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Αρούλη, πάνω που σε παραδέχθηκα που τόσκασες, έκανες τη βόλτα σου, τους κοψοχόλιασες και γύρισες ωραία ωραία, σε βλέπω με σαμαράκι. Ντροπή, κάθησες βρε χαζούλη να σου το φορέσουν; Εγώ να δεις ,κοιλιόμουν κάτω, το δάγκωνα, η μαμά μου ήταν ανένδοτη, αλλά, ευτυχώς, έχω το χαϊβάνι τον μπαμπά μου, ο οποίος, εν ονόματι του ελέύθερου και αδάμαστου του χαρακτήρος των γάτων και εμού προσωπικώς, μου το έβγαζε σε χρόνο μηδέν, όπως και το κολλάρο Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η Mia_m έγραψε: #971 12-10-08 12:43 Ωραίο είναι! Έχεις ταλέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μυρτω4038: #972 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αχ, Νίκη μου, τώρα τις διάβασα τις περιπέτειές σας Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τις ίδιες λαχτάρες περνούσαμε κι εμείς με την Αρηθούλα μας που ήταν δεινή αναρριχητής και μας κοψοχόλιαζε. Μόνο με το σαμαράκι είχαμε βρει λύση γιατί κι εμένα δεν μου πήγαινε η καρδιά να της στερήσω εντελώς το μπαλκόνι... Ελπίζω να το μάθει ο Αρούλης το σαμαράκι εύκολα, να κάνει τις βόλτες του χωρίς να κινδυνεύει. Click για ανάπτυξη... Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #965 12-10-08 10:57 Σίγουρα θέλει λίγο σφήξιμο, οι γάτες πάντα βρίσκουν τρόπο να ελευθερωθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #966 12-10-08 11:27 Νομίζω ότι το έβαλες ανάποδα.... Το μακρύ το λουρί. πρέπει να είναι στην πλάτη...στο σβέρκο να ξεκινάει, και όχι στο στήθος... Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η bunny έγραψε: #967 12-10-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η Ελένη Άνση: #968 12-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, σε ευχαριστώ για το "κοπελιά" ,μου έφτιαξες τη μέρα. Κι όσο για το άλλο....εμείς να δεις, όχι Δευτέρα, Τσαγκαροδευτέρα έχουμε κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #969 12-10-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα monkey meal.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 18 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Η Ελένη Άνση: #970 12-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Αρούλη, πάνω που σε παραδέχθηκα που τόσκασες, έκανες τη βόλτα σου, τους κοψοχόλιασες και γύρισες ωραία ωραία, σε βλέπω με σαμαράκι. Ντροπή, κάθησες βρε χαζούλη να σου το φορέσουν; Εγώ να δεις ,κοιλιόμουν κάτω, το δάγκωνα, η μαμά μου ήταν ανένδοτη, αλλά, ευτυχώς, έχω το χαϊβάνι τον μπαμπά μου, ο οποίος, εν ονόματι του ελέύθερου και αδάμαστου του χαρακτήρος των γάτων και εμού προσωπικώς, μου το έβγαζε σε χρόνο μηδέν, όπως και το κολλάρο Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η Mia_m έγραψε: #971 12-10-08 12:43 Ωραίο είναι! Έχεις ταλέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μυρτω4038: #972 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σίγουρα θέλει λίγο σφήξιμο, οι γάτες πάντα βρίσκουν τρόπο να ελευθερωθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #966 12-10-08 11:27 Νομίζω ότι το έβαλες ανάποδα.... Το μακρύ το λουρί. πρέπει να είναι στην πλάτη...στο σβέρκο να ξεκινάει, και όχι στο στήθος... Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η bunny έγραψε: #967 12-10-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η Ελένη Άνση: #968 12-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, σε ευχαριστώ για το "κοπελιά" ,μου έφτιαξες τη μέρα. Κι όσο για το άλλο....εμείς να δεις, όχι Δευτέρα, Τσαγκαροδευτέρα έχουμε κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #969 12-10-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα monkey meal.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 18 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Η Ελένη Άνση: #970 12-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Αρούλη, πάνω που σε παραδέχθηκα που τόσκασες, έκανες τη βόλτα σου, τους κοψοχόλιασες και γύρισες ωραία ωραία, σε βλέπω με σαμαράκι. Ντροπή, κάθησες βρε χαζούλη να σου το φορέσουν; Εγώ να δεις ,κοιλιόμουν κάτω, το δάγκωνα, η μαμά μου ήταν ανένδοτη, αλλά, ευτυχώς, έχω το χαϊβάνι τον μπαμπά μου, ο οποίος, εν ονόματι του ελέύθερου και αδάμαστου του χαρακτήρος των γάτων και εμού προσωπικώς, μου το έβγαζε σε χρόνο μηδέν, όπως και το κολλάρο Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η Mia_m έγραψε: #971 12-10-08 12:43 Ωραίο είναι! Έχεις ταλέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μυρτω4038: #972 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω ότι το έβαλες ανάποδα.... Το μακρύ το λουρί. πρέπει να είναι στην πλάτη...στο σβέρκο να ξεκινάει, και όχι στο στήθος... Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η bunny έγραψε: #967 12-10-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η Ελένη Άνση: #968 12-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, σε ευχαριστώ για το "κοπελιά" ,μου έφτιαξες τη μέρα. Κι όσο για το άλλο....εμείς να δεις, όχι Δευτέρα, Τσαγκαροδευτέρα έχουμε κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #969 12-10-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα monkey meal.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 18 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Η Ελένη Άνση: #970 12-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Αρούλη, πάνω που σε παραδέχθηκα που τόσκασες, έκανες τη βόλτα σου, τους κοψοχόλιασες και γύρισες ωραία ωραία, σε βλέπω με σαμαράκι. Ντροπή, κάθησες βρε χαζούλη να σου το φορέσουν; Εγώ να δεις ,κοιλιόμουν κάτω, το δάγκωνα, η μαμά μου ήταν ανένδοτη, αλλά, ευτυχώς, έχω το χαϊβάνι τον μπαμπά μου, ο οποίος, εν ονόματι του ελέύθερου και αδάμαστου του χαρακτήρος των γάτων και εμού προσωπικώς, μου το έβγαζε σε χρόνο μηδέν, όπως και το κολλάρο Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η Mia_m έγραψε: #971 12-10-08 12:43 Ωραίο είναι! Έχεις ταλέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μυρτω4038: #972 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η Ελένη Άνση: #968 12-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, σε ευχαριστώ για το "κοπελιά" ,μου έφτιαξες τη μέρα. Κι όσο για το άλλο....εμείς να δεις, όχι Δευτέρα, Τσαγκαροδευτέρα έχουμε κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #969 12-10-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα monkey meal.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 18 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Η Ελένη Άνση: #970 12-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Αρούλη, πάνω που σε παραδέχθηκα που τόσκασες, έκανες τη βόλτα σου, τους κοψοχόλιασες και γύρισες ωραία ωραία, σε βλέπω με σαμαράκι. Ντροπή, κάθησες βρε χαζούλη να σου το φορέσουν; Εγώ να δεις ,κοιλιόμουν κάτω, το δάγκωνα, η μαμά μου ήταν ανένδοτη, αλλά, ευτυχώς, έχω το χαϊβάνι τον μπαμπά μου, ο οποίος, εν ονόματι του ελέύθερου και αδάμαστου του χαρακτήρος των γάτων και εμού προσωπικώς, μου το έβγαζε σε χρόνο μηδέν, όπως και το κολλάρο Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η Mia_m έγραψε: #971 12-10-08 12:43 Ωραίο είναι! Έχεις ταλέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μυρτω4038: #972 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Για την κοπελία.. που έχει πρόβλημα μαζί μου....να της πω... οτι εδω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚ!!!!! ΟΛΕΣ οι μέρες είναι ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, σε ευχαριστώ για το "κοπελιά" ,μου έφτιαξες τη μέρα. Κι όσο για το άλλο....εμείς να δεις, όχι Δευτέρα, Τσαγκαροδευτέρα έχουμε κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #969 12-10-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα monkey meal.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 18 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Η Ελένη Άνση: #970 12-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Αρούλη, πάνω που σε παραδέχθηκα που τόσκασες, έκανες τη βόλτα σου, τους κοψοχόλιασες και γύρισες ωραία ωραία, σε βλέπω με σαμαράκι. Ντροπή, κάθησες βρε χαζούλη να σου το φορέσουν; Εγώ να δεις ,κοιλιόμουν κάτω, το δάγκωνα, η μαμά μου ήταν ανένδοτη, αλλά, ευτυχώς, έχω το χαϊβάνι τον μπαμπά μου, ο οποίος, εν ονόματι του ελέύθερου και αδάμαστου του χαρακτήρος των γάτων και εμού προσωπικώς, μου το έβγαζε σε χρόνο μηδέν, όπως και το κολλάρο Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η Mia_m έγραψε: #971 12-10-08 12:43 Ωραίο είναι! Έχεις ταλέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μυρτω4038: #972 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Η Ελένη Άνση: #970 12-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Αρούλη, πάνω που σε παραδέχθηκα που τόσκασες, έκανες τη βόλτα σου, τους κοψοχόλιασες και γύρισες ωραία ωραία, σε βλέπω με σαμαράκι. Ντροπή, κάθησες βρε χαζούλη να σου το φορέσουν; Εγώ να δεις ,κοιλιόμουν κάτω, το δάγκωνα, η μαμά μου ήταν ανένδοτη, αλλά, ευτυχώς, έχω το χαϊβάνι τον μπαμπά μου, ο οποίος, εν ονόματι του ελέύθερου και αδάμαστου του χαρακτήρος των γάτων και εμού προσωπικώς, μου το έβγαζε σε χρόνο μηδέν, όπως και το κολλάρο Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η Mia_m έγραψε: #971 12-10-08 12:43 Ωραίο είναι! Έχεις ταλέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μυρτω4038: #972 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα. Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο. Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube Click για ανάπτυξη... Αρούλη, πάνω που σε παραδέχθηκα που τόσκασες, έκανες τη βόλτα σου, τους κοψοχόλιασες και γύρισες ωραία ωραία, σε βλέπω με σαμαράκι. Ντροπή, κάθησες βρε χαζούλη να σου το φορέσουν; Εγώ να δεις ,κοιλιόμουν κάτω, το δάγκωνα, η μαμά μου ήταν ανένδοτη, αλλά, ευτυχώς, έχω το χαϊβάνι τον μπαμπά μου, ο οποίος, εν ονόματι του ελέύθερου και αδάμαστου του χαρακτήρος των γάτων και εμού προσωπικώς, μου το έβγαζε σε χρόνο μηδέν, όπως και το κολλάρο Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η Mia_m έγραψε: #971 12-10-08 12:43 Ωραίο είναι! Έχεις ταλέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μυρτω4038: #972 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραίο είναι! Έχεις ταλέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η Μυρτω4038: #972 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βολτίτσα με το λουράκι τον έβγαλες να πέσουν ξερές οι γατοκουκλίτσες της γειτονειάς;;; Click για ανάπτυξη... Λες να καψει καρδιες ο ομορφουλης μου Οχι τιποτα να εκτιμησει η πριγκιπισσα Μυρτουλα τι κουκλο της εφερα και αυτη το παιζει "σκληρη"! Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η bunny έγραψε: #973 12-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a2.jpg 193,4 KB · Εμφανίσεις: 19 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πάντως τον Έλβις τον κακομαθαίνω... Κοιτάξτε τι πιάτο του έφτιαξα! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ο Έλβις μωρό! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Mia_m έγραψε: #974 12-10-08 12:46 Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ μωρέ, ψυχούλα μου! Και τα χω μια αδυναμία κι αυτά τα ζουζούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #975 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia καλη μου, με τετοιο γατομανι γυρω σου, η καθε μερα ειναι και λιγο γατοκυριακη! Και εχεις και τον Θεο Κικη. να σου φτιαχνει την διαθεση:cat: Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε Νίκη... Δεν ακούω το ράδιο που έχω βάλει απο τα γουργουριτά... (ΟΧΙ του Κίκη φυσικά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η Μυρτω4038: #976 12-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οπότε, με εκπαίδευσαν να σκαρφαλώνω σαν ακροβάτης ελεύθερη και ωραία, όμως, έβαλαν πλέγματα στο πέρασμα που οδηγεί στη σκάλα και από εκεί στην ελευθερία Μπασσέτ Click για ανάπτυξη... Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα. Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του. Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα. Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #977 12-10-08 13:02 Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμείς πάντως που δεν έχουμε συρόμενες πόρτες στη ντουλάπα, πάλι καταφέρνει και τις ανοίγει το τέρας και κοιμάτε εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η Μυρτω4038: #978 12-10-08 14:14 Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπον "καταφερα" να ανεβασω στο you tube βιντεακι με τον Αρουλη να προβαρει στην βεραντα το καινουργιο του σαμαρακι.Φαινεται και η Μυρτουλα.Ειναι η πρωτη μου αποπειρα, οποτε δειξτε επιοικεια. Και δειτε οτι μαλλον του το φορεσα αναποδα https://www.youtube.com/watch?v=WkJ8lD90LA8 Υ.Γ Το μεγαλυτερο λουρακι που βρηκα ειναι 5μετρα.Μηπως ξερετε αν μπορεις να βρεις ακομη μεγαλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #979 12-10-08 14:16 Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA120005.jpg 128,2 KB · Εμφανίσεις: 20 PA120006.jpg 141,8 KB · Εμφανίσεις: 17 PA120007.jpg 115,1 KB · Εμφανίσεις: 17 Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει... Και πρόσεχε να έχει και φρένο!! Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει... Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ... Σε λίγο θα κάνει του σκύλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Mia_m έγραψε: #980 12-10-08 14:18 Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.