Κεραμιδό-maniacs

Γάτα σε σύγχυση

Ήθελα να γελάσω λιγάκι. Ποιός μας διασκεδάζει όλους; Η Μπασσέτ. Κάτσε ,λέω, θα την ζαλίσω να γελάσουμε. Της άδειασα μονομιάς όλα τα παιχνίδια, που κρύβω για να τα πεθυμάει και περίμενα να την δω να πηγαίνει ζαλισμένη πέρα δώθε. Μπα! Έριξε μια ματιά, ξεχώρισε το μαύρο ποντίκι, κι αυτό ήταν!
Ξέρει τι θέλει το κορίτσι :up:Εγώ είμαι αφελής να πιστεύω ότι θα χορεύει όπως της βαράω:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF2152.jpg
    DSCF2152.jpg
    160,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSCF2153.jpg
    DSCF2153.jpg
    163,8 KB · Εμφανίσεις: 31
Οχι που θα την κοροιδευες...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τίποτα ,παιδί μου, αυτή κάνει τον κλόουν όταν θέλει η ίδια :lol:

Αγαπητέ Βeed,

Διαισθάνομαι πως στο ανθρωπόσπιτο που φιλοξενείσαι δεν εκτιμούν ούτε την προσωπικότητα ούτε την ομορφιά σου. Σε προσκαλώ οπότε στο γατοδωμάτιο μου, να επιδωθούμε σε κόλπα κομάντο :cool: να βγάλεις το άχτι σου (ακούς εκεί διατανόγατο... εγώ τη μύτη της γρατζούνισα της δούλας και δεν μίλησε...)
Να καταλάβεις η δούλα μου προσάρμοσε το γατοτούνελ στην είσοδο της φωλιάς του ονυχοδρομίου μου, για να κάνω αναρρίχηση και τρελλούς πήδους του μέτρου από την πόρτα με στόχο τις τρύπες του. Όταν δε μου πετάνε μπαλάκι μέσα στην πάνω τρύπα, ίπταμαι κανονικά, ωσάν κάτι ιπτάμενες μαϊμούδες που βλέπει η δούλα στο ΣΚΑΙ :D Επιπλέον τώρα κρύβομαι και δεν βρίσκομαι στη φωλιά, συν του ότι παραφυλάω καλύτερα τα θηράματα μου (πόδια κλπ). Θα βάλω τη δουλάρα να βγάλει φωτογραφία την κατασκευή για να καταλάβεις περί τίνος γατολουναπάρκ πρόκειται. Χτες την έβαλα να με βγάλει βίντεο εν ώρα πήδων, αλλά είναι άχρηστο δίποδο και με έβγαλε με κινητό και το βίντεο είναι για τα μπάζα...

Αναμένω επίσκεψη,
Μετά τιμής,
Μέλας
Αγαπητέ μόρτη πιτσιρίκο Μέλα,
Μην ανησυχείς για την εκτίμηση που μου έχει το δίποδό μου. Λίγο να τη ζαχαρώσω, τρέχει από πίσω μου σαν τρελαμένη νταντά και έχει πολλή πλάκα! Καλύτερο από το να παίζεις με ποντικάκια, μπαλάκια και λαστιχάκια.
Να ξέρεις, αυτό είναι το κλειδί της επιβίωσης. Το ζαχάρωμα. Στα δίποδα δεν κόβει και πολύ, όπως ασφαλώς θα έμαθες, οπότε εμείς τα γατιά έχουμε το πάνω χέρι!
Επίσης, να φροντίσεις από τώρα να τους προπονήσεις καλά ώστε, όταν πια θα χρονίσεις και θα 'σαι στα ντουζένια σου, να τρέχουν από πίσω σου χωρίς να κινδυνεύουν να πάθουν κανένα κλακάζ.
Ανυπομονώ να δω το γατο-λούνα παρκ μπας και πάρει καμιά ιδέα και το δίποδό μου. Επίσης σου εύχομαι καλή βδομάδα με πολλές μαλαγανιές και ταρζανιές!

Με εκτίμηση και πατρική στοργή,
Beeb (άλλως πως Σασούκης - από τη σειρά στο ΣΚΑΙ!)

Καλε ειμαι και εγω εδω:hello:Θελω και εγω να δω το λουνα-παρκ γιατι μου λενε οτι ειμαι ασσος στο σκαρφαλωμα.Σιγα το δυσκολο!:blink:
Επειδη η ακαταδεχτη (Μυρτω) ειναι χοντρη! :P:lol:
Αρουλης

Elenip, το Ελβιράκι έχει γίνει ακόμη πιο κουκλίτσα από όσο τη θυμόμουν, και παραμένει μικροσκοπικούλα:) Τι καλό γατόπουλο! Φιλάκι στο μυτάκι της:happy:

Elenip, το Ελβιράκι έχει γίνει ακόμη πιο κουκλίτσα από όσο τη θυμόμουν, και παραμένει μικροσκοπικούλα:) Τι καλό γατόπουλο! Φιλάκι στο μυτάκι της:happy:

Eυχαριστουμε Στελλιτσα!!! Πολυ ευχαριστως.Ειναι πολυ ζωηρουλα.ΜΟνιμως κατι ψαχνει.Εχεις κι εσυ τιγρακι, ε? Θυμισε μου λιγο τα γατουλια σου:hmm:

Εγώ είμαι υιοθετημένη από το Νίνο και τη Μέλη κι εδώ είναι η δική τους σελίδα https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25415 εάν θέλεις να τους καμαρώσεις! Είναι αυτά τα δυο ... χαζόγατα που όλο πλένει το ένα το άλλο κι όλο σφαλιαρίζονται:lol: Δες και την υπογραφή μου.

Εικόνααγαπουλες.jpgΕικόνα017.jpgΕικόνα006.jpgΕικόνα008.jpgΕικόνα033ηκαδ.jpg

Στην τριτη και τεταρτη φωτο ειναι η Ελβιρα μικρουλα και στην τελευταια η Ελβιρα οπως ειναι τωρα(δεν εχει και μεγαλη διαφορα γιατι ειναι ενα γλυκο νανακι:))
Στην τρίτη κ την τέταρτη φωτό είναι όλα τα λεφτα. Είναι τόσο όμορφη. Πανέμορφη. Θυμίζει αφρο, και απαλό βαμβάκι. Φίλησέ μου την:)

Γεια σας!:hello:

Μας βλέπετε εδώ, στην πρώτη μαγική εικόνα. Πού είναι η γάτα;
Στη δεύτερη φωτό, η Μπασσέτ αρκείται να ανεβαίνει στο μικρό ονυχοδρόμιο, μέχρι να έρθει το ψηλό που έχω παραγγείλει για την αφεντιά της.

Συνημμένα

• DSCF2155.jpg
    DSCF2155.jpg
    174,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSCF2129(1).jpg
    DSCF2129(1).jpg
    212,6 KB · Εμφανίσεις: 36
Στη δεύτερη φωτό, η Μπασσέτ αρκείται να ανεβαίνει στο μικρό ονυχοδρόμιο, μέχρι να έρθει το ψηλό που έχω παραγγείλει για την αφεντιά της.
Κούκλαααα! Ευτυχώς που δεν την πήρε πρέφα ο Latin Lover γιατί ύμνους θα της συνέθετε! Αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένος. Κυνηγάει ζουζούνια ξεγελασμένα απ' τη λιακάδα!

Τι βλέμμα αρχετυπικά γατίσιο είναι αυτό στη δεύτερη φωτογραφία!! :inlove:

Αγαπητέ μόρτη πιτσιρίκο Μέλα,
Μην ανησυχείς για την εκτίμηση που μου έχει το δίποδό μου. Λίγο να τη ζαχαρώσω, τρέχει από πίσω μου σαν τρελαμένη νταντά και έχει πολλή πλάκα! Καλύτερο από το να παίζεις με ποντικάκια, μπαλάκια και λαστιχάκια.
Να ξέρεις, αυτό είναι το κλειδί της επιβίωσης. Το ζαχάρωμα. Στα δίποδα δεν κόβει και πολύ, όπως ασφαλώς θα έμαθες, οπότε εμείς τα γατιά έχουμε το πάνω χέρι!
Επίσης, να φροντίσεις από τώρα να τους προπονήσεις καλά ώστε, όταν πια θα χρονίσεις και θα 'σαι στα ντουζένια σου, να τρέχουν από πίσω σου χωρίς να κινδυνεύουν να πάθουν κανένα κλακάζ.
Ανυπομονώ να δω το γατο-λούνα παρκ μπας και πάρει καμιά ιδέα και το δίποδό μου. Επίσης σου εύχομαι καλή βδομάδα με πολλές μαλαγανιές και ταρζανιές!

Με εκτίμηση και πατρική στοργή,
Beeb (άλλως πως Σασούκης - από τη σειρά στο ΣΚΑΙ!)

Καλε ειμαι και εγω εδω:hello:Θελω και εγω να δω το λουνα-παρκ γιατι μου λενε οτι ειμαι ασσος στο σκαρφαλωμα.Σιγα το δυσκολο!:blink:
Επειδη η ακαταδεχτη (Μυρτω) ειναι χοντρη! :P:lol:
Αρουλης

Αγαπητοί Beed και Αρούλη,
Σας περιμένω με χαρά να παίξουμε στο γατολουναπάρκ μου, στο οποίο υπ'όψιν προσέθεσε χτες η δούλα μου καινούργιο εξάρτημα, ένα μικρό γατάκι που σκούζει όταν το σφαλιαρίζεις και δαιμονίζεται όταν του κάνεις κεφαλοκλείδωμα :):up:

Φιλικά,
Μέλας

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε. Η ίδια η Μπασσέτ πιστεύει ότι είναι πολύ όμορφη και κορδώνεται καταλλήλως. Για μένα ,είναι η γάτα ,που έστειλε κάποια περίεργη συγκειρία για να λατρευτεί από την οικογένειά μας λόγω της αρχοντιάς της , του χαρακτήρα της και της περίεργης ομορφιάς της. Μιλάω μόνο για την οικογένεια . Το τί σημαίνει αυτή η γάτα για εμένα ,θα αποτελέσει αντικείμενο άλλου θέματος, όπου θα υμνήσω τις χάρες της κατά πως της αξίζει. Για να συμπληρώσω τις πληροφορίες, η εικόνα με τη Μπασσέτ στη φωλιά σε λίγο θα αποτελεί σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο, γιατί ο άντρας μου την έμαθε να πηγαίνει να κοιμάται δίπλα του κάτω από το ριχτάρι του καναπέ όταν βλέπει τις ειδήσεις ( και τις βλέπει σε όλα τα κανάλια όλες τις ώρες της μέρας-όταν είναι σπίτι). Εγώ πάω να της μάθω το σωστό (;) κι αυτός μου χαλάει και αυτό το παιδί:( Με βλέπω με το αυτοκόλλητο ρολό για τις τρίχες όλη την ώρα :D:D

Στην δευτερη φωτο η Μπασσετ εχει το ιδιο σκεφτικο βλεμμα που ειχε απο μικρη η Μυρτουλα.Προβλεπω να γινει πολυ διανοουμενο γατι!:up:;)
Ο Αρουλης ποτε δεν εχει τετοιο υφος.:lol:
Και μολις παραλαβετε το νεο σας ονυχοδρομια θελουμε φωτο απο τα εγκαινεια.;):lol:

Καλε της κουκλας Μπασσετ το χρωμα οσο μεγαλωνει μου φαινεται πιο εντονο...:hmm:

Στην δευτερη φωτο η Μπασσετ εχει το ιδιο σκεφτικο βλεμμα που ειχε απο μικρη η Μυρτουλα.Προβλεπω να γινει πολυ διανοουμενο γατι!:up:;)
Ο Αρουλης ποτε δεν εχει τετοιο υφος.:lol:
Και μολις παραλαβετε το νεο σας ονυχοδρομια θελουμε φωτο απο τα εγκαινεια.;):lol:
Βέβαια, η Μπασσέτ έχει για πρότυπό της τη Μυρτούλα:D, είναι και η μικρή του διαλογισμού:lol: Δεν είμαστε όλοι διανούμενοι, ας είναι ο Αρούλης του κεφιού και του παιχνιδιού. Με το ονυχοδρόμιο, που έχει ύψος 1,61μ. πιστεύω να ευχαριστηθεί η Μπάσσυ μας, γιατί από τον πάτο της βεράντας δεν έχει καλή οπτική γωνία του έξω κόσμου. Και ,βέβαια θα βάλουμε φωτογραφίες μόλις φθάσει, αρκεί να μην το σνομπάρει και να πρέπει να το στολίζω με κροκέτες, όπως εσύ Νίκη:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλε της κουκλας Μπασσετ το χρωμα οσο μεγαλωνει μου φαινεται πιο εντονο...:hmm:
Σίγουρα το γκρι της γούνας της έγινε πιο σκούρο, φάνηκαν και ραβδώσεις στα ροδακινί μανίκια και μπατζάκια, γίνεται γατάρα λόγω γονιδίων και όχι λόγω φαγητού (είναι σχετικά λιτοδίαιτη). Γατάρα όλο το 24ωρο, πλην των ωρών 8πμ- 10πμ, όπου γίνεται αεροπλάνο με χαμηλές πτήσεις εδάφους-καναπέ, εδάφους- πολυθρόνας και καναπέ-πολυθρόνας (πιλότος εγώ, εννοείται κρατώντας κορδέλες, ποντίκια και πανιά για πηδάλιο):lol::lol::lol::lol::lol::blink:

Γατάρα όλο το 24ωρο, πλην των ωρών 8πμ- 10πμ, όπου γίνεται αεροπλάνο με χαμηλές πτήσεις εδάφους-καναπέ, εδάφους- πολυθρόνας και καναπέ-πολυθρόνας (πιλότος εγώ, εννοείται κρατώντας κορδέλες, ποντίκια και πανιά για πηδάλιο):lol::lol::lol::lol::lol::blink:

:blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back