Κεραμιδό-maniacs

Αμμμμάν, τι γατοθύελλα ηταν αυτή !!!:rolleyes::rolleyes::kiss::kiss::kiss: Ποιό να πάρεις και ποιό ν'αφήσεις, το υπνωτήριο; το χασμουρητό; το κουλουρωτό; (αυτό είναι το σχήμα, τύφλα νάχει ο Ευκλείδης), την αγία οικογένεια; Αμ το παιδί του Κίκη!!(ξέχασε να ξυρίσει και το μισό μουστάκι το άτιμο το μαγκάκι!!:lol::lol: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει τις απαντήσεις του ΚΟΥΙΖ????:hmm:....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τις απαντήσεις τις ξέρω αλλη γατα δεν ξέρω αν θέλω!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν δεν θέλεις γάτα.. έχω και σκύλο!!!:P

1. Πέντε!
2. Το σχήμα, κυρία, λέγεται γατότουρτα! Στο χωριό μου το λένε και γατομπλάνα, από το μπλάνα =αγελαδόσκ*το!
3. Του λείπει ο πάνω αριστερός χαυλιόδοντας... ε... κυνόδοντας!

Πέρασα ή να ξανάρθω τον Σεπτέμβριο;;;; :lol::lol::lol::lol:

Περάσατε με 20!!!!!:)
Μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε το δώρο σας...:up:

Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ:D:D:P Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες:lol::lol::lol:
Να τα!:up:
https://www.mypetz.gr/posts/5426347/

Για τον κόσμο που ξυπνάει πρωί: τι σας έχω, τι σας έχω;;;
Ένα βιντεάκι!
Γατο-spa!
https://www.youtube.com/watch?v=2EAfuWD3WsE

ΥΓ Διαρκεί περίπου 1 λεπτό. Το λέω για να μη με καταριέστε, αν τυχόν σας κάνει νούμερα στο φόρτωμα.

Τί καλό παιδάκι ο Beeb, ίσως λίγο πιο επίμονος στα μούτρα απ'ότι θα ήθελε η Άσπρη, έπρεπε να του δείξει κι αυτή τί θέλει, όχι να τον αρχίσει κατευθείαν στις ξανάστροφες, τς, τς, τς τς:lol::lol::lol:

Το πρόβλημα δεν είναι η επιμονή στην περιποίηση προσώπου. Αν προσέξεις, ακριβώς πριν να βάλει τις φωνές η Άσπρη, ο Beeb... τη δαγκώνει. Αυτό είναι που την κάνει να τα παίρνει στο κρανίο. Όταν ήταν μικρός την είχε πρήξει την καημένη. Τώρα που μεγάλωσε, το ελάττωσε. Όμως ακόμα δεν έχω βρει αποτελεσματικό τρόπο για να του το κόψω το κακό το χούι!

Καλά φοβερός ο Beeb. Τι επιμελέστατο πλύσιμο είναι αυτό; Το δάγκωμα μάλλον το κάνει για να της αφαιρέσει τυχόν ζωύφια. Μήπως τον ενοικιάζεις; Δε μου τον στέλνεις για λίγες μέρες να πλύνει και τη δικιά μου που μετά από μια ολόλκηρη εβδομάδα, χτες το βράδυ επιτέλους αποφάσισε να πλύνει για λίγο τα μπροστινά της πόδια... φυσικά την κοιτούσαμε με δέος.
Και θα είναι και ένας καλός τρόπος να βγάλει τίμια τις κροκέτες του:lol:

Για τον κόσμο που ξυπνάει πρωί: τι σας έχω, τι σας έχω;;;
Ένα βιντεάκι!
Γατο-spa!
https://www.youtube.com/watch?v=2EAfuWD3WsE

ΥΓ Διαρκεί περίπου 1 λεπτό. Το λέω για να μη με καταριέστε, αν τυχόν σας κάνει νούμερα στο φόρτωμα.

Καλέ τι βιντεάκι είναι αυτό τρέλα. Αλλά η δικιά σου αφού χαλάρωσε την έπλυνε του τις έχωνε μετά. Γυναίκες παιδί μου παίρνουν αυτό που θέλουν και μετά .....:)

Το πρόβλημα δεν είναι η επιμονή στην περιποίηση προσώπου. Αν προσέξεις, ακριβώς πριν να βάλει τις φωνές η Άσπρη, ο Beeb... τη δαγκώνει. Αυτό είναι που την κάνει να τα παίρνει στο κρανίο. Όταν ήταν μικρός την είχε πρήξει την καημένη. Τώρα που μεγάλωσε, το ελάττωσε. Όμως ακόμα δεν έχω βρει αποτελεσματικό τρόπο για να του το κόψω το κακό το χούι!
Α, τον ύπουλο, δεν το είχα προσέξει :eek::eek::down: Δεν νομίζω να κόψει το χούι του, καθότι " Πρώτα βγαίνει η ψυχή του...γάτου και μετά το χούι του":lol::lol::lol::lol:

Πού είναι η γάτα;

Ειχα χασει τον Ρού εδώ και καμια ώρα. Αφού έψαξα όλο το σπίτι και είχα αρχίσει να ανησυχώ οτι βγήκε έξω χωρίς να το παρω χαμπάρι, δείτε τι ανακάλυψα. Ο σκατούλης άνοιξε την πορτα της ντουλαπας μονος του και...την ξανακλεισε. Αν δεν ετοιμαζομουν να ντυθώ για να βγω να τον ψαξω δεν θα τον ειχα παρει χαμπαρι.

Συνημμένα

• P1010793.JPG
    P1010793.JPG
    271,7 KB · Εμφανίσεις: 37
Ειχα χασει τον Ρού εδώ και καμια ώρα. Αφού έψαξα όλο το σπίτι και είχα αρχίσει να ανησυχώ οτι βγήκε έξω χωρίς να το παρω χαμπάρι, δείτε τι ανακάλυψα. Ο σκατούλης άνοιξε την πορτα της ντουλαπας μονος του και...την ξανακλεισε. Αν δεν ετοιμαζομουν να ντυθώ για να βγω να τον ψαξω δεν θα τον ειχα παρει χαμπαρι.

Το χει η μέρα σήμερα!! Κι εμείς κρυφτό παίζαμε το πρωί!! Είχε κρυφτεί ανάμεσα στις κουρτίνες!! Και δεν εμφανιζόταν το σκατούλι!! Ψάξαμε όλη την πολυκατοικία, ο πατέρας μου βγήκε και στο δρόμο, και τελικά εμφάνισε το απορημένο μούτρο του, σαν να λέει "Ώχου, τι φωνάζετε μωρέ; Κοιμόμουναααααα!!"!!!! Μας λαχτάρισε το σκατούλι!!!:)

Ο δικός μου δεν καταλαβαίνει από φωνές γιατί είναι κουφός. Αρα μπορώ να τον ψαχνω όλη μέρα και να ουρλιαζω δεν την χαλάει αυτός την ζαχαρένια του με τίποτα.:D

Αχ μωρέ, έκανε και κουλουράκι ο Ρου!! :inlove::inlove:

Ο δικός μου δεν καταλαβαίνει από φωνές γιατί είναι κουφός. Αρα μπορώ να τον ψαχνω όλη μέρα και να ουρλιαζω δεν την χαλάει αυτός την ζαχαρένια του με τίποτα.:D

Ώχου το γλυκό μου!!
Πάντως μη νομίζεις...Κι ο δικός μου που ακούει, κάνει πως δεν ακούει!!! :lol:

Αχ μωρέ, έκανε και κουλουράκι ο Ρου!! :inlove::inlove:
Μπα δεν χρειάζεται προσπάθεια. Και όρθιος να είναι κουλουράκι κάνει.:lol: :lol: :lol: Τι να σου κάνει ο δίαιτα σε τέτοιο γάταρο.:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back