Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.221 31-10-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καταπληκτική φωτογραφία! Έγινε wallpaper. Click για ανάπτυξη... Ωωωωω... μας κολακεύετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.222 31-10-08 22:48 Πω πω κατι δονταρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η CrazyTourists: #1.223 01-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Αφιερωμένη στην Ελένη Π! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Ακόμα και η σκιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 07:46 Η aretha έγραψε: #1.224 01-11-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία! Τα σέβη μου σε μοντέλο και φωτογράφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 08:25 Η Ελένη Άνση: #1.225 01-11-08 08:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Αφιερωμένη στην Ελένη Π! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου,αχου το μαυράκι ,το Beebaki,σαν διαολίνι είναι.. Λοιπόν, στο χασμουρητό τους φαίνεται προς στιγμήν "Ο διάολος μέσα τους"Παρ'όλα αυτά, "Beeb μωρό μου, εξακολουθώ να είμαι πιστή σου θαυμάστρια.Η μαμά μου δεν καταφέρνει να με πιάσει σε τέτοια πόζα, γιατί, από τότε που με φωτογράφησε με τη στομάτα ορθάνοιχτη και με έκανε ρεζίλι, χασμουριέμαι με μικρά και σύντομα χασμουρητά, να μάθει Basset ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Ελένη Άνση: #1.226 01-11-08 14:47 Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2248.jpg 160,9 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCF2249.jpg 183,6 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2250.jpg 128,6 KB · Εμφανίσεις: 26 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aretha έγραψε: #1.227 01-11-08 14:59 Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2368.JPG 64,3 KB · Εμφανίσεις: 52 DSCN2366.JPG 70,7 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCN2365.JPG 68,6 KB · Εμφανίσεις: 40 DSCN2369.JPG 101,4 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.228 01-11-08 15:05 Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Μπράβο, κουκλάκια μου, που κάνετε και κηπουρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Zbeebz έγραψε: #1.229 01-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Αγαπητά δίποδα, άδικα προσπαθείτε να μας ξεφτιλίσετε φωτογραφίζοντας τις δοντάρες μας στο χασμουρητό και τις αποτυχίες μας στο κυνήγι. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαστε από τα ελάχιστα πλάσματα στον πλανήτη που ακτινοβολούμε ομορφιά ακόμα κι όταν γλείφουμε τον κ*λο μας! Basset, αλήθεια λέω: μέρα με τη μέρα γίνεσαι όλο και ωραιότερο μωρό! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Συνέχισε να κυνηγάς ζουζούνια, είναι ο πιο ανέξοδος και ασφαλής τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα. Σήμερα το δίποδό μου φρίκαρε όταν στο κουτί με τα παιχνίδια μου βρήκε και την ψόφια μύγα μου, που την άφησα εκεί χθες το βράδυ... Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.230 01-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η aretha έγραψε: #1.231 01-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Click για ανάπτυξη... Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Ελένη Άνση: #1.232 01-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2239.jpg 212,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καταπληκτική φωτογραφία! Έγινε wallpaper. Click για ανάπτυξη... Ωωωωω... μας κολακεύετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.222 31-10-08 22:48 Πω πω κατι δονταρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η CrazyTourists: #1.223 01-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Αφιερωμένη στην Ελένη Π! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Ακόμα και η σκιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 07:46 Η aretha έγραψε: #1.224 01-11-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία! Τα σέβη μου σε μοντέλο και φωτογράφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 08:25 Η Ελένη Άνση: #1.225 01-11-08 08:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Αφιερωμένη στην Ελένη Π! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου,αχου το μαυράκι ,το Beebaki,σαν διαολίνι είναι.. Λοιπόν, στο χασμουρητό τους φαίνεται προς στιγμήν "Ο διάολος μέσα τους"Παρ'όλα αυτά, "Beeb μωρό μου, εξακολουθώ να είμαι πιστή σου θαυμάστρια.Η μαμά μου δεν καταφέρνει να με πιάσει σε τέτοια πόζα, γιατί, από τότε που με φωτογράφησε με τη στομάτα ορθάνοιχτη και με έκανε ρεζίλι, χασμουριέμαι με μικρά και σύντομα χασμουρητά, να μάθει Basset ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Ελένη Άνση: #1.226 01-11-08 14:47 Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2248.jpg 160,9 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCF2249.jpg 183,6 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2250.jpg 128,6 KB · Εμφανίσεις: 26 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aretha έγραψε: #1.227 01-11-08 14:59 Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2368.JPG 64,3 KB · Εμφανίσεις: 52 DSCN2366.JPG 70,7 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCN2365.JPG 68,6 KB · Εμφανίσεις: 40 DSCN2369.JPG 101,4 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.228 01-11-08 15:05 Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Μπράβο, κουκλάκια μου, που κάνετε και κηπουρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Zbeebz έγραψε: #1.229 01-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Αγαπητά δίποδα, άδικα προσπαθείτε να μας ξεφτιλίσετε φωτογραφίζοντας τις δοντάρες μας στο χασμουρητό και τις αποτυχίες μας στο κυνήγι. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαστε από τα ελάχιστα πλάσματα στον πλανήτη που ακτινοβολούμε ομορφιά ακόμα κι όταν γλείφουμε τον κ*λο μας! Basset, αλήθεια λέω: μέρα με τη μέρα γίνεσαι όλο και ωραιότερο μωρό! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Συνέχισε να κυνηγάς ζουζούνια, είναι ο πιο ανέξοδος και ασφαλής τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα. Σήμερα το δίποδό μου φρίκαρε όταν στο κουτί με τα παιχνίδια μου βρήκε και την ψόφια μύγα μου, που την άφησα εκεί χθες το βράδυ... Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.230 01-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η aretha έγραψε: #1.231 01-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Click για ανάπτυξη... Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Ελένη Άνση: #1.232 01-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2239.jpg 212,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω κατι δονταρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η CrazyTourists: #1.223 01-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Αφιερωμένη στην Ελένη Π! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Ακόμα και η σκιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 07:46 Η aretha έγραψε: #1.224 01-11-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία! Τα σέβη μου σε μοντέλο και φωτογράφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 08:25 Η Ελένη Άνση: #1.225 01-11-08 08:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Αφιερωμένη στην Ελένη Π! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου,αχου το μαυράκι ,το Beebaki,σαν διαολίνι είναι.. Λοιπόν, στο χασμουρητό τους φαίνεται προς στιγμήν "Ο διάολος μέσα τους"Παρ'όλα αυτά, "Beeb μωρό μου, εξακολουθώ να είμαι πιστή σου θαυμάστρια.Η μαμά μου δεν καταφέρνει να με πιάσει σε τέτοια πόζα, γιατί, από τότε που με φωτογράφησε με τη στομάτα ορθάνοιχτη και με έκανε ρεζίλι, χασμουριέμαι με μικρά και σύντομα χασμουρητά, να μάθει Basset ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Ελένη Άνση: #1.226 01-11-08 14:47 Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2248.jpg 160,9 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCF2249.jpg 183,6 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2250.jpg 128,6 KB · Εμφανίσεις: 26 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aretha έγραψε: #1.227 01-11-08 14:59 Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2368.JPG 64,3 KB · Εμφανίσεις: 52 DSCN2366.JPG 70,7 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCN2365.JPG 68,6 KB · Εμφανίσεις: 40 DSCN2369.JPG 101,4 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.228 01-11-08 15:05 Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Μπράβο, κουκλάκια μου, που κάνετε και κηπουρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Zbeebz έγραψε: #1.229 01-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Αγαπητά δίποδα, άδικα προσπαθείτε να μας ξεφτιλίσετε φωτογραφίζοντας τις δοντάρες μας στο χασμουρητό και τις αποτυχίες μας στο κυνήγι. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαστε από τα ελάχιστα πλάσματα στον πλανήτη που ακτινοβολούμε ομορφιά ακόμα κι όταν γλείφουμε τον κ*λο μας! Basset, αλήθεια λέω: μέρα με τη μέρα γίνεσαι όλο και ωραιότερο μωρό! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Συνέχισε να κυνηγάς ζουζούνια, είναι ο πιο ανέξοδος και ασφαλής τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα. Σήμερα το δίποδό μου φρίκαρε όταν στο κουτί με τα παιχνίδια μου βρήκε και την ψόφια μύγα μου, που την άφησα εκεί χθες το βράδυ... Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.230 01-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η aretha έγραψε: #1.231 01-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Click για ανάπτυξη... Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Ελένη Άνση: #1.232 01-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2239.jpg 212,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Αφιερωμένη στην Ελένη Π! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Ακόμα και η σκιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 07:46 Η aretha έγραψε: #1.224 01-11-08 07:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία! Τα σέβη μου σε μοντέλο και φωτογράφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 08:25 Η Ελένη Άνση: #1.225 01-11-08 08:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Αφιερωμένη στην Ελένη Π! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου,αχου το μαυράκι ,το Beebaki,σαν διαολίνι είναι.. Λοιπόν, στο χασμουρητό τους φαίνεται προς στιγμήν "Ο διάολος μέσα τους"Παρ'όλα αυτά, "Beeb μωρό μου, εξακολουθώ να είμαι πιστή σου θαυμάστρια.Η μαμά μου δεν καταφέρνει να με πιάσει σε τέτοια πόζα, γιατί, από τότε που με φωτογράφησε με τη στομάτα ορθάνοιχτη και με έκανε ρεζίλι, χασμουριέμαι με μικρά και σύντομα χασμουρητά, να μάθει Basset ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Ελένη Άνση: #1.226 01-11-08 14:47 Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2248.jpg 160,9 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCF2249.jpg 183,6 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2250.jpg 128,6 KB · Εμφανίσεις: 26 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aretha έγραψε: #1.227 01-11-08 14:59 Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2368.JPG 64,3 KB · Εμφανίσεις: 52 DSCN2366.JPG 70,7 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCN2365.JPG 68,6 KB · Εμφανίσεις: 40 DSCN2369.JPG 101,4 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.228 01-11-08 15:05 Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Μπράβο, κουκλάκια μου, που κάνετε και κηπουρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Zbeebz έγραψε: #1.229 01-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Αγαπητά δίποδα, άδικα προσπαθείτε να μας ξεφτιλίσετε φωτογραφίζοντας τις δοντάρες μας στο χασμουρητό και τις αποτυχίες μας στο κυνήγι. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαστε από τα ελάχιστα πλάσματα στον πλανήτη που ακτινοβολούμε ομορφιά ακόμα κι όταν γλείφουμε τον κ*λο μας! Basset, αλήθεια λέω: μέρα με τη μέρα γίνεσαι όλο και ωραιότερο μωρό! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Συνέχισε να κυνηγάς ζουζούνια, είναι ο πιο ανέξοδος και ασφαλής τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα. Σήμερα το δίποδό μου φρίκαρε όταν στο κουτί με τα παιχνίδια μου βρήκε και την ψόφια μύγα μου, που την άφησα εκεί χθες το βράδυ... Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.230 01-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η aretha έγραψε: #1.231 01-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Click για ανάπτυξη... Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Ελένη Άνση: #1.232 01-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2239.jpg 212,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Click για ανάπτυξη... Απίστευτη φωτογραφία! Τα σέβη μου σε μοντέλο και φωτογράφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 08:25 Η Ελένη Άνση: #1.225 01-11-08 08:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Αφιερωμένη στην Ελένη Π! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου,αχου το μαυράκι ,το Beebaki,σαν διαολίνι είναι.. Λοιπόν, στο χασμουρητό τους φαίνεται προς στιγμήν "Ο διάολος μέσα τους"Παρ'όλα αυτά, "Beeb μωρό μου, εξακολουθώ να είμαι πιστή σου θαυμάστρια.Η μαμά μου δεν καταφέρνει να με πιάσει σε τέτοια πόζα, γιατί, από τότε που με φωτογράφησε με τη στομάτα ορθάνοιχτη και με έκανε ρεζίλι, χασμουριέμαι με μικρά και σύντομα χασμουρητά, να μάθει Basset ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Ελένη Άνση: #1.226 01-11-08 14:47 Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2248.jpg 160,9 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCF2249.jpg 183,6 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2250.jpg 128,6 KB · Εμφανίσεις: 26 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aretha έγραψε: #1.227 01-11-08 14:59 Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2368.JPG 64,3 KB · Εμφανίσεις: 52 DSCN2366.JPG 70,7 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCN2365.JPG 68,6 KB · Εμφανίσεις: 40 DSCN2369.JPG 101,4 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.228 01-11-08 15:05 Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Μπράβο, κουκλάκια μου, που κάνετε και κηπουρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Zbeebz έγραψε: #1.229 01-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Αγαπητά δίποδα, άδικα προσπαθείτε να μας ξεφτιλίσετε φωτογραφίζοντας τις δοντάρες μας στο χασμουρητό και τις αποτυχίες μας στο κυνήγι. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαστε από τα ελάχιστα πλάσματα στον πλανήτη που ακτινοβολούμε ομορφιά ακόμα κι όταν γλείφουμε τον κ*λο μας! Basset, αλήθεια λέω: μέρα με τη μέρα γίνεσαι όλο και ωραιότερο μωρό! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Συνέχισε να κυνηγάς ζουζούνια, είναι ο πιο ανέξοδος και ασφαλής τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα. Σήμερα το δίποδό μου φρίκαρε όταν στο κουτί με τα παιχνίδια μου βρήκε και την ψόφια μύγα μου, που την άφησα εκεί χθες το βράδυ... Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.230 01-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η aretha έγραψε: #1.231 01-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Click για ανάπτυξη... Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Ελένη Άνση: #1.232 01-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2239.jpg 212,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ας ελαφρύνω λίγο το κλίμα... "Είμαι ο Beeb, ο φοβερός και τρομερός, και θα σας φάω όοοοοολους!" (χασμουριέται, βέβαια...) Αφιερωμένη στην Ελένη Π! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου,αχου το μαυράκι ,το Beebaki,σαν διαολίνι είναι.. Λοιπόν, στο χασμουρητό τους φαίνεται προς στιγμήν "Ο διάολος μέσα τους"Παρ'όλα αυτά, "Beeb μωρό μου, εξακολουθώ να είμαι πιστή σου θαυμάστρια.Η μαμά μου δεν καταφέρνει να με πιάσει σε τέτοια πόζα, γιατί, από τότε που με φωτογράφησε με τη στομάτα ορθάνοιχτη και με έκανε ρεζίλι, χασμουριέμαι με μικρά και σύντομα χασμουρητά, να μάθει Basset ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η Ελένη Άνση: #1.226 01-11-08 14:47 Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2248.jpg 160,9 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCF2249.jpg 183,6 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2250.jpg 128,6 KB · Εμφανίσεις: 26 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aretha έγραψε: #1.227 01-11-08 14:59 Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2368.JPG 64,3 KB · Εμφανίσεις: 52 DSCN2366.JPG 70,7 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCN2365.JPG 68,6 KB · Εμφανίσεις: 40 DSCN2369.JPG 101,4 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.228 01-11-08 15:05 Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Μπράβο, κουκλάκια μου, που κάνετε και κηπουρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Zbeebz έγραψε: #1.229 01-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Αγαπητά δίποδα, άδικα προσπαθείτε να μας ξεφτιλίσετε φωτογραφίζοντας τις δοντάρες μας στο χασμουρητό και τις αποτυχίες μας στο κυνήγι. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαστε από τα ελάχιστα πλάσματα στον πλανήτη που ακτινοβολούμε ομορφιά ακόμα κι όταν γλείφουμε τον κ*λο μας! Basset, αλήθεια λέω: μέρα με τη μέρα γίνεσαι όλο και ωραιότερο μωρό! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Συνέχισε να κυνηγάς ζουζούνια, είναι ο πιο ανέξοδος και ασφαλής τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα. Σήμερα το δίποδό μου φρίκαρε όταν στο κουτί με τα παιχνίδια μου βρήκε και την ψόφια μύγα μου, που την άφησα εκεί χθες το βράδυ... Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.230 01-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η aretha έγραψε: #1.231 01-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Click για ανάπτυξη... Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Ελένη Άνση: #1.232 01-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2239.jpg 212,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aretha έγραψε: #1.227 01-11-08 14:59 Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2368.JPG 64,3 KB · Εμφανίσεις: 52 DSCN2366.JPG 70,7 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCN2365.JPG 68,6 KB · Εμφανίσεις: 40 DSCN2369.JPG 101,4 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.228 01-11-08 15:05 Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Μπράβο, κουκλάκια μου, που κάνετε και κηπουρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Zbeebz έγραψε: #1.229 01-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Αγαπητά δίποδα, άδικα προσπαθείτε να μας ξεφτιλίσετε φωτογραφίζοντας τις δοντάρες μας στο χασμουρητό και τις αποτυχίες μας στο κυνήγι. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαστε από τα ελάχιστα πλάσματα στον πλανήτη που ακτινοβολούμε ομορφιά ακόμα κι όταν γλείφουμε τον κ*λο μας! Basset, αλήθεια λέω: μέρα με τη μέρα γίνεσαι όλο και ωραιότερο μωρό! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Συνέχισε να κυνηγάς ζουζούνια, είναι ο πιο ανέξοδος και ασφαλής τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα. Σήμερα το δίποδό μου φρίκαρε όταν στο κουτί με τα παιχνίδια μου βρήκε και την ψόφια μύγα μου, που την άφησα εκεί χθες το βράδυ... Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.230 01-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η aretha έγραψε: #1.231 01-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Click για ανάπτυξη... Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Ελένη Άνση: #1.232 01-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2239.jpg 212,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!! Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.228 01-11-08 15:05 Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Μπράβο, κουκλάκια μου, που κάνετε και κηπουρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Zbeebz έγραψε: #1.229 01-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Αγαπητά δίποδα, άδικα προσπαθείτε να μας ξεφτιλίσετε φωτογραφίζοντας τις δοντάρες μας στο χασμουρητό και τις αποτυχίες μας στο κυνήγι. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαστε από τα ελάχιστα πλάσματα στον πλανήτη που ακτινοβολούμε ομορφιά ακόμα κι όταν γλείφουμε τον κ*λο μας! Basset, αλήθεια λέω: μέρα με τη μέρα γίνεσαι όλο και ωραιότερο μωρό! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Συνέχισε να κυνηγάς ζουζούνια, είναι ο πιο ανέξοδος και ασφαλής τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα. Σήμερα το δίποδό μου φρίκαρε όταν στο κουτί με τα παιχνίδια μου βρήκε και την ψόφια μύγα μου, που την άφησα εκεί χθες το βράδυ... Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.230 01-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η aretha έγραψε: #1.231 01-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Click για ανάπτυξη... Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Ελένη Άνση: #1.232 01-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2239.jpg 212,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Μπράβο, κουκλάκια μου, που κάνετε και κηπουρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Zbeebz έγραψε: #1.229 01-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Αγαπητά δίποδα, άδικα προσπαθείτε να μας ξεφτιλίσετε φωτογραφίζοντας τις δοντάρες μας στο χασμουρητό και τις αποτυχίες μας στο κυνήγι. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαστε από τα ελάχιστα πλάσματα στον πλανήτη που ακτινοβολούμε ομορφιά ακόμα κι όταν γλείφουμε τον κ*λο μας! Basset, αλήθεια λέω: μέρα με τη μέρα γίνεσαι όλο και ωραιότερο μωρό! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Συνέχισε να κυνηγάς ζουζούνια, είναι ο πιο ανέξοδος και ασφαλής τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα. Σήμερα το δίποδό μου φρίκαρε όταν στο κουτί με τα παιχνίδια μου βρήκε και την ψόφια μύγα μου, που την άφησα εκεί χθες το βράδυ... Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.230 01-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η aretha έγραψε: #1.231 01-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Click για ανάπτυξη... Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Ελένη Άνση: #1.232 01-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2239.jpg 212,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3). Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Αγαπητά δίποδα, άδικα προσπαθείτε να μας ξεφτιλίσετε φωτογραφίζοντας τις δοντάρες μας στο χασμουρητό και τις αποτυχίες μας στο κυνήγι. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαστε από τα ελάχιστα πλάσματα στον πλανήτη που ακτινοβολούμε ομορφιά ακόμα κι όταν γλείφουμε τον κ*λο μας! Basset, αλήθεια λέω: μέρα με τη μέρα γίνεσαι όλο και ωραιότερο μωρό! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Συνέχισε να κυνηγάς ζουζούνια, είναι ο πιο ανέξοδος και ασφαλής τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα. Σήμερα το δίποδό μου φρίκαρε όταν στο κουτί με τα παιχνίδια μου βρήκε και την ψόφια μύγα μου, που την άφησα εκεί χθες το βράδυ... Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Zbeebz έγραψε: #1.230 01-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η aretha έγραψε: #1.231 01-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Click για ανάπτυξη... Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Ελένη Άνση: #1.232 01-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2239.jpg 212,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς: Click για ανάπτυξη... Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η aretha έγραψε: #1.231 01-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Click για ανάπτυξη... Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Ελένη Άνση: #1.232 01-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2239.jpg 212,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πως μεγάλωσε η μπαλαρίνα μας! Click για ανάπτυξη... Τρώγοντας ΟΟΟΛΟ το φαΐ της, και του καημένου του Πορδίτσου επίσης! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φουντωτή και μωροαφρατούλα η Margot! Θα μου επιτρέψεις να τους βάλω και τους δύο στο δίμηνο πλάνο για χούφτι-χούφτι;;; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, θα σας παραχωρήσουμε ακρόαση (μετά χουφτώματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Ελένη Άνση: #1.232 01-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2239.jpg 212,2 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα σε κάνει "κουπεπέ, κουπεπέ"! Φιλάκια στα πανέμορφα τετράποδα και στους δίποδους αυλικούς τους! Beeb Click για ανάπτυξη... Καλέ μου beeb, η μαμά μου λέει, ότι "Κουπεπέ" δεν θα μου κάνει κανείς, γιατί το "κουπεπέ" φέρνει κουπε-παιδάκια. Εγώ προς το παρόν δεν θέλω ούτε κουπεπέ, ούτε τίποτα. Απολαμβάνω τη ζωούλα μου και παρακολουθώ my cat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η moukelis έγραψε: #1.233 01-11-08 15:51 Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ομορφη που γινεται μερα με τη μέρα η μπαλαρινα!Αλλα αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lamni Νεοφερμένο μέλος Ο lamni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Ο lamni έγραψε: #1.234 01-11-08 16:04 η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Μυρτω4038: #1.235 01-11-08 16:41 Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητη μας τριχρωμουλα Μπασσυ, προσεχε λιγο με τις σφηκες γιατι μπορει να σε τσιμπισουν.Την Μυρτουλα οταν ηταν περιπου εονς χρονου,την τσιμπησε μελισσα στο κτημα. Ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα απο τοτε το θυμαται και τις αποφευγει οπως "ο διαολος το λιβανι" Αretha η φωτο του αγαπημενου μας Πορδου φανταστικη! Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η Ελένη Άνση: #1.236 01-11-08 16:57 Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υποθέτω, ότι κάτι δεν της πήγαινε καλά της Μπάσσυς με τη σφήκα, αλλιώς, θα την είχε πιάσει με κανένα άπερκατ, απ'αυτά που πιάνει τις μύγες και τα ιπτάμενα μυρμήγκια!!!! Το βράδυ δεν κάθεται καθόλου μαζί μας, τη στήνει απ'έξω από τη τζαμόπορτα. Το πρωί μαζεύω τα πτώματα των ιπτάμενων μυρμηγκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Zbeebz έγραψε: #1.237 01-11-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Lamni, γιατί δεν τη βλέπω τη φωτό; Μήπως είναι μεγάλη και πρέπει να την μικρύνεις πριν τη φορτώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Η CrazyTourists: #1.238 01-11-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lamni: η pinta στην αγαπημενη της σταση και αυτή αριστερα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ βλεπω φωτογραφία... Αλλά αυτό το ζουζούνι στο άβαταρ είναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η aretha έγραψε: #1.239 01-11-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: αυτος ο Πορδος με πεθαινει με το μπλαζε υφος του καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Ποριδιτσος απ'οτι βλεπω,γεννημενος μοντελο, μη δει φακο στεινεται για φωτογραφια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! ...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η Μυρτω4038: #1.240 02-11-08 10:34 Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφιες 2 001 α.jpg 194,3 KB · Εμφανίσεις: 35 Φωτογραφιες 2 003 α.jpg 187,2 KB · Εμφανίσεις: 32
Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.Δειτε και μονοι σας τις φωτο. Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα! Δειτε και μονοι σας το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.