Κεραμιδό-maniacs

.(αυτή η λερωματιά στη μουρίτσα ειναι κληρονομική;;; την εχουμε και εμείς):D

Είναι απο τον μπαμπά τους. Την έχει και ο Ρού (και τα μισά αδεσποτάκια της γειτονιάς). Να ο μπαμπάς ονόματι Τσέ:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Tse.JPG
    Tse.JPG
    169,4 KB · Εμφανίσεις: 34
αχ τιποτα δεν ειναι τυχαίο...:P απο Τσε σε Τσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλέ που είναι οι Πορτοκαλο-μανιακοί να δηλώσει ο Τσεης συμμετοχή;;; (μου έχει φάει τα αυτιά)...:D

Ο Τσεης νομιζω, οτι εχει βασιμες ελπιδες να διεκδηκισει την θεση του αρχηγου-προεδρου των πορτοκαλο-μανιακων:up:
Aρτεμη ακομη περιμενουμε μια ωραια φωτο του Ρου:hmm:
Και μια δικια μου,τωρα που κοιμαται η ακαταδεχτη, μπορω επιτελους να γραψω οτι θελω!:up:;)
ΑΡΗΣ

Συνημμένα

• mycat α.jpg
    mycat α.jpg
    119,2 KB · Εμφανίσεις: 35
Γράψε ,καμάρι μου, Αρουλίνο, ό,τι θέλεις ,μην κομπλάρεις αν σε καρφώνει με τα μάτια η Μ (δεν φωνάζω το όνομα, μην το ακούσει και ξυπνήσει:)).

XCC

Γειά σας γατόφιλοι όταν ιδρύσετε λέσχη με ταρταρούγες θα θελα κι εγώ να μπώ!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• DSC00786.jpg
    DSC00786.jpg
    117 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC00782.jpg
    DSC00782.jpg
    178,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC00791.jpg
    DSC00791.jpg
    98,1 KB · Εμφανίσεις: 29
Μαιρη,αυτη ειναι η Μπηλιω;;;;;;;;;;;;;;;;;Κουκλα,φτου φτου!
Ελπιζω να μην το μετανιωσες που στην προξενεψα...:P
ΔΕΝ ειναι ταρταρουγα η Μπηλιω,ειναι calico.;)

Γεια σου Μαιρη.Καλως ηρθες στι κλαμπ των τριχρωμων και των ταρταρουγων.Με μεγαμη μου χαρα διαπιστωνω οτι οσο παμε και πληθαινουμε!:up:
Πες μας λιγα λογια για την κουκλιτσα της φωτογραφιας,ειναι λιγο μακρυτριχη η εμενα ετσι μου φανηκε?:D

κλλ

Ναι η Μπιλίτσα είναι σε ευχαριστω πολύ προξενήτρα μου δεν έχω μετανοιωσει που την πήρα σε σένα τα χρωστάω όλα.Είναι λίγο μακρύτριχη αλλά όχι πολύ.Παιδια μας συνήθισε γρήγορα δεν το περίμενα παίζει συνέχεια με το γατάκι που μου έχει κανει δώρο το αγόρι μου .Το πρωί λατρεύει να βγαίνει στο μπαλκόνι και να ξαπλώνει στον ήλιο.Της αρέσει το ονυχοδρομοιο που της έχω πάρει και ο καναπές.Εξηγήστε μου λίγο ποια είναι η διαφορά με τις ταρταρούγες γιατί τις μπερδέύω.

Συνημμένα

• DSC00771.jpg
    DSC00771.jpg
    149,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC00770.jpg
    DSC00770.jpg
    172,3 KB · Εμφανίσεις: 24
Οι ταρταρουγες δεν εχουν καθολου λευκο,ειναι σαν τη Μυρτω της NIki.Πολυ χαιρομαι που ειστε ολοι χαρουμενοι και τα πατε τοσο καλα!:up:

Ως γατομαμα ταρταρουγας θα σου πω τα εξης.Ταρταρουγα(προφανως απο το υλικο) επικρατησε να λεγεται η τριχρωμη(μαυρο,κοκκινο κρεμ) που εχει ολα τα χρωματα ανακατεμενα και οχι μπαλωματα-μπαλωματα. Μπορεις να το δεις στις φωτο της Μυρτουλας μου στη gallery
αν και η Μυρτουλα δεν ειναι αμιγως ταρταρουγα γιατι εχει και λευκο-κρεμ κολαρο και ενα ποδαρακι κρεμ.Χαρακτηριστικη ειναι η Πετουλιτα της ruko.:D
Ομως πριν γραψω το ποστ κοιταξα στο "ΤΕΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ" που εχει αναλυτικα τις ρατσες με ωραιες φωτο,στην βρετανικη ταρταρουγα αναφερει γενικως τις τριχρωμες και εχει φωτο με τριχρωμες με μπαλωματακια-μπαλωματακια.Οποτε ουτε και εγω ξερω πια να σου απαντησω με σιγουρια.:hmm:
Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι στην συντρηπτικη τους πλειοψηφια ειναι θηλυκες.:D:D:D

Γειά σας γατόφιλοι όταν ιδρύσετε λέσχη με ταρταρούγες θα θελα κι εγώ να μπώ!
Καλέ ιδρύθηκε κιόλας, με συνοπτικές διαδικασίες και είναι παρακλάδι των κεραμιδακίων. Η Μπιλίτσα σου είναι φοβερή κάλικο, τιγρέ πορτοκαλί και άσπρη:up:. Θέλουμε συχνές παρουσίες σας και φωτογραφίες σας:hello:

Αντί για καληνύχτα, σας στέλνουμε σκοτεινές και μυστηριώδεις φωτογραφίες της ήρεμης, γλυκιάς, ευγενικής, σοβαρής και ανεξάρτητης Μπασσέτ.

Συνημμένα

• DSCF2225.jpg
    DSCF2225.jpg
    169,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSCF2308.jpg
    DSCF2308.jpg
    118,4 KB · Εμφανίσεις: 23
Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό:

Συνημμένα

• Εικόνα122.jpg
    Εικόνα122.jpg
    156 KB · Εμφανίσεις: 48
Αχ, Όλγα μου, λατρεύω τη... γρανίτα μάνγκο!:P Θα έρθω να κεραστώ, μου φαίνεται!

Όχι, πες την αλήθεια, δεν θες να τον φας έτσι που κάθεται το παλιοτόμαρο; :lol:

Αχ, Όλγα μου, λατρεύω τη... γρανίτα μάνγκο!:P Θα έρθω να κεραστώ, μου φαίνεται!

Όχι, πες την αλήθεια, δεν θες να τον φας έτσι που κάθεται το παλιοτόμαρο; :lol:
Έλα, θεία Στέλλα, κερνάμε!!! Εσύ παίρνεις πατούσι σορμπέ, εγώ αυτάκι!!!
Δεν είναι γλύκας μωρέ ο καλός μου; :inlove::inlove::inlove:

Μόνο γλύκας; Για πολλές δαγκωνιές είναι! Κι εκείνα τα ροζ πατούσια...:inlove: Αχ, τι έχω να τσιμπολογήσω όταν έρθω... αλίμονό του!:)

Το Νινόπουλο το είδατε στο θέμα του που κάνει ζαβολιές;:P

Το Νινόπουλο το είδατε στο θέμα του που κάνει ζαβολιές;:P
Το θέμα σας ψάχνω τόση ώρα, αλλά μου 'χει κατσικωθεί ο κεχριμπαρένιος-σορμπέ μισός πάνω μου μισός στο πληκτρολόγιο και κάνω μισή ώρα να κλικάρω:lol:

Γλυκας ειναι.Εχει βαλει καμια μικρουλα στο ματι και θελει να διατηρηθει φρεσκος;:P

Γλυκας ειναι.Εχει βαλει καμια μικρουλα στο ματι και θελει να διατηρηθει φρεσκος;:P
:lol::lol::lol: Δε νομίζω, Δώρα μου... Δε βλέπεις που φεγγίζει ένα σημείο στον κώλο του; Είναι η απόδειξη ότι δεν έχει βάλει ΚΑΜΙΑ μικρούλα στο μάτι!

Μπορει να ειναι πλατωνικος ο ερωτας...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back