Κεραμιδό-maniacs

Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" :P
:lol: :lol: :lol: ναι αλλά ποδαρακι δεν ειχατε μεχρι σήμερα. ΕΙδατε τι τριχωτουλι που είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P1010828.JPG
    P1010828.JPG
    130 KB · Εμφανίσεις: 37
:lol: :lol: :lol: ναι αλλά ποδαρακι δεν ειχατε μεχρι σήμερα. ΕΙδατε τι τριχωτουλι που είναι;

Οοοο χνουδωτή πατουσίτσα!! Για ζούπηγμα είναι αυτό το γατί! Τρελά ζουπήγματα!!!

Πατουσάκι του Φρέντυ χάρηκα ιδιαιτέρως!!

Κείρα όταν πάρω την Ίριδα πρέπει να τα φέρουμε σ'επαφή τα παιδιά. Να θυμηθούν τις φιλίες τους :D

Να δει και ο αντρας σου την χοντρή να χαρεί λίγο. :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ μας Φρεντουτσίνο κατέβα απ'τα ντουλάπια και θα σε κάνουμε τιμώμενο μέλος των κεραμιδογατακίων:D Τί άλλο να του τάξουμε βρε παιδιά;

Χωμένη στη δουλειά μέχρι τον λαιμό, πέρασα για ένα γρήγορο οφθαλμόλουτρο και για να πω τον πόνο μου:
σήμερα το πρωί ο Beeb μού κουβάλησε μέσα στο σπίτι μια ακρίδα ΝΑΑΑΑ! :mpliaks:
Ήρθε κι η Άσπρη να δει τι παίζει και ο αυθάδης Λατίνος εραστής τής γρύλιζε... Ευτυχώς κατάφερα να του την πάρω και να την εκπαραθυρώσω προτού γίνουν σιχαμερά εγκλήματα μέσα στο σπίτι μου!

Όσο για το οφθαλμόλουτρο, ανταμείφθηκα! Να 'στε καλά, απανταχού ψιψίνια! :up::up::up::up:

Ααααχ, άτιμο μεροκάματο, τα καλύτερα έχασα πάλι, όπως βλέπω...
ΚΑΙ την ενδελεχή ανάλυση του φλέγοντος ζητήματος "η Μύτη του Πρέστο":bleh: ΚΑΙ τη διπλή εμφάνιση του Φρέντυ, σε μισό κεφάλι και σε τριχωτό πατούσι!:inlove:

Να σκάσουν οι οχτροί μας

Αφιερωμένο στους ορκισμένους θαυμαστάς της ΠΛΟΥΣΙΑΣ ομορφιάς μας ;)

Συνημμένα

• DSC0014.jpg
    DSC0014.jpg
    182,3 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSC00115.jpg
    DSC00115.jpg
    188,3 KB · Εμφανίσεις: 38
Ολγα μην ακους τιποτα.Ο Πρεστο εχει δικο του τυπο.:up:Ξεχωριζει απο μακρια.Θυμιζει λιγο λιονταρακι:up:
Και πως ποζαρει ο ατιμος ουτε "επαγγελματιας" να ηταν:blink::lol:
Θελουμε πιο συχνα φωτο του Πρεστο.:D

Ω, ρε, τι γάταρο θα χουφτώσω προσεχώς!!! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ
Φτου να μη σε ματιάσω, Πρεστόνι!

Και τώρα πάω πάλι να χώσω το κεφάλι μέσα. Τέρμα το διάλειμμα... :(

πωπω κουκλος:inlove: Κι εχει ενα υφος...δεκα καρδιναλιων.:lol:

Τώρα, δηλαδή, θέλετε να μετρήσουμε τις μύτες μας;
Η Μπασσέτ, ως φέρουσα το όνομα Αιγύπτιας θεάς, έχει και την ανάλογη μύτη (α λα Νεφερτίτη!!). ;);) Επίσης, είδατε τα ωραία και μεγάααααλα αυτιά μας;

Συνημμένα

• DSCF1846(1).jpg
    DSCF1846(1).jpg
    183,7 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSCF2116.jpg
    DSCF2116.jpg
    178,1 KB · Εμφανίσεις: 32
Η Μπασσέτ, ως φέρουσα το όνομα Αιγύπτιας θεάς, έχει και την ανάλογη μύτη (α λα Νεφερτίτη!!). ;);) Επίσης, είδατε τα ωραία και μεγάααααλα αυτιά μας;

Μπασσετακι μου καλο, γλυκο, ομορφο,τσαχπινικο,ανεπαναληπτο,μοναδικο,μαγευτικο,υπεροχο,καλοψυχο, σκατοφατσο, ζουζουνιαρικο..............................................
Εισαι μια ομορφομουσουδωτή πιτσιλίτσα:inlove:
και μια ομορφοπιτσιλωτή μουσουδίτσα:D:D:D:D

Γειαα σας..Θα θέσω ένα ερώτημα γιατί μάλλον μόνο τα ημιαιμάκια αφορά(χωρίς να είμαι και σίγουρη..)παιδιά βάζω 75 γρ καθημεριναστο κάθε γατακι μου από την σειρα ρογιαλ κανιν για στεριρωμένα..γιατί πεινάνει ΤΟΣΟ πολύ που θέλουν κάθε τρεις και λίγο κι άλλο(δεν τους βάζω και κάνουν σαν τρελά...!!!)Βοήθεια συνάδελφοι!!!

Άγαπημένη, συνονόματη,ELENIP, Ευχαριστούμε για τα ωραιότατα κομπλιμέντα σας, κακά τα ψέμματα, δεν σας φτάνουμε στην ομορφιά , οι πιτσίλες μας είναι ξεβαμμένες:lol:το γκρι μας έγινε γκρι ποντικί.Σνιφ!!:(Μόνο τα πράσινα μάτια μας σώζουν την κατάσταση ,η αφράτη υφή της γούνας μας και ο υπέροχος χαρακτήρας μας (της Μπασσέτ, όχι ο δικός μου:D:D)
Κατερινάκι, εγώ είμαι πολύ ανίδεη,αλλά, στα θέματα διατροφής υπάρχουν ποστς , που αναφέρουν τη σωστή δοσολογία. Δεν με απασχόλησε μέχρι τωρα, γιατί η Μπασσέτ δεν τρώει και πολύ (αυτό το γατί, ως και σ'αυτό μου μοιάζει), αλλά, είναι ψηλή, μακριά και με κανονικό βάρος. Εγώ να σε ρωτήσω, πώς μετράς τα 75 γραμμάρια; Τα πιατάκια εχουν δοσομετρητή; Ειλικρινά, την ταΐζω σε συγκεκριμένες ώρες, αλλά, την ποσότητα δεν την ξέρω, άσε που της έχω πιατάκια για μωρά όχι για γατιά:redface::redface:

Ομολογώ ότι το χρυσαφί μουσούδι σας (ειδικά στην πρώτη φωτογραφία) είναι τόσο προκλητικά δαγκαστερό (sic) που η ομορφιά του επισκιάζει ακόμα και την Α.Μ., τη Μύτη.:inlove::inlove:

Ομολογώ ότι το χρυσαφί μουσούδι σας (ειδικά στην πρώτη φωτογραφία) είναι τόσο προκλητικά δαγκαστερό (sic) :inlove::inlove:

Θα συμφωνήσω ΑΠΌΛΥΤΑ! Νιώθω να μεγαλώνουν τα δόντια μου για να δαγκώνω καλύτερα:lol: Κούκλε μου, κεχριμπάρι μου σκέτο εσύ!

Ολγα μην ακους τιποτα.Ο Πρεστο εχει δικο του τυπο.:up:Ξεχωριζει απο μακρια.Θυμιζει λιγο λιονταρακι:up:
Και πως ποζαρει ο ατιμος ουτε "επαγγελματιας" να ηταν:blink::lol:
Θελουμε πιο συχνα φωτο του Πρεστο.:D
Ευχαριστούμε, Νίκη μου! Θα τις έχετε!!! :D

Ο Πρέστο σας περιμένει εναγωνίως για χούφτι-χούφτι! Κοπιάστε! :happy:

πωπω κουκλος:inlove: Κι εχει ενα υφος...δεκα καρδιναλιων.:lol:
Σας ευχαριστούμε πολύ :redface: Το ύφος δέκα καρδιναλίων το παίρνει ΜΟΝΟ όταν βλέπει ότι τον φωτογραφίζω, αλλιώς είναι εντελώς χάιβανος! :lol:

Άσε, Ελένη, μη βάζεις στοίχημα, θα χάσεις...

Ομολογώ ότι το χρυσαφί μουσούδι σας (ειδικά στην πρώτη φωτογραφία) είναι τόσο προκλητικά δαγκαστερό (sic) που η ομορφιά του επισκιάζει ακόμα και την Α.Μ., τη Μύτη.:inlove::inlove:
Δεν μπορείς, ε; Έχει γίνει το alter ego σου αυτή η ψύχωση, δεν μπορείς με τίποτα όμως :P

Θα συμφωνήσω ΑΠΌΛΥΤΑ! Νιώθω να μεγαλώνουν τα δόντια μου για να δαγκώνω καλύτερα:lol: Κούκλε μου, κεχριμπάρι μου σκέτο εσύ!
Ευχαριστούμε πολύ, Στελλίτσα! :D:redface: Άντε, όλο υποσχέσεις είστε, τόσο καιρό αδάγκωτο το 'χετε το παιδί μου!

Κατερινάκι, εγώ είμαι πολύ ανίδεη,αλλά, στα θέματα διατροφής υπάρχουν ποστς , που αναφέρουν τη σωστή δοσολογία. Δεν με απασχόλησε μέχρι τωρα, γιατί η Μπασσέτ δεν τρώει και πολύ (αυτό το γατί, ως και σ'αυτό μου μοιάζει), αλλά, είναι ψηλή, μακριά και με κανονικό βάρος. Εγώ να σε ρωτήσω, πώς μετράς τα 75 γραμμάρια; Τα πιατάκια εχουν δοσομετρητή; Ειλικρινά, την ταΐζω σε συγκεκριμένες ώρες, αλλά, την ποσότητα δεν την ξέρω, άσε που της έχω πιατάκια για μωρά όχι για γατιά:redface::redface:
Καλέ όχι!:blink:Έχω ξεχωριστό δοσομετρητή σαν κυπελάκι..Απλά έχω της Χιλς.ΚΑι εγώ βάζω της ρόγιαλ κάνιν!:hmm:Δεν ξέρω μήπως φταίει αυτό!:hmm:Λέω να ενεργήσω αλλιώς.ΝΑ τους βάζω ίδια μεν ποσοτητα αλλά 3 φορές την ημέρα μπας και τα ξεγελάσω..Θα το δοκιμάσω κι αυτό γιατί αυτά τρώνε ότι βρουν μπροστά τους!:blink:Κλωστές, χαλί, καλλύματα...:blink::blink:

Καλέ όχι!:blink:Έχω ξεχωριστό δοσομετρητή σαν κυπελάκι..Απλά έχω της Χιλς.ΚΑι εγώ βάζω της ρόγιαλ κάνιν!:hmm:Δεν ξέρω μήπως φταίει αυτό!:hmm:Λέω να ενεργήσω αλλιώς.ΝΑ τους βάζω ίδια μεν ποσοτητα αλλά 3 φορές την ημέρα μπας και τα ξεγελάσω..Θα το δοκιμάσω κι αυτό γιατί αυτά τρώνε ότι βρουν μπροστά τους!:blink:Κλωστές, χαλί, καλλύματα...:blink::blink:
Της Hills ο δοσομετρητης δεν κανει για της Royal γιατι καθε κροκετα έχει αλλο βαρος. ΑΝ εχεις ζυγαρια ζυγισε 75 γρ μια φορα και τραβα μια γραμμουλα με ανεξητιλο μαρκαδορο στον δοσομετρητή σου. Επισης βοηθαει να τους βαζεις μιση δόση, δυο φορες την μερα.

Βρε Κατερινα,αυτο φταιει...Δεν το λες τοσο καιρο.Αλλος της hill's,αλλος της royal κι αλλος της royal για τροφες ειδικες...Παρε εναν της royal απο τον κτηνιατρο σου να μετρας σωστα.

Μια καλημέρα!!!

Ο Κίκης στο κρεβάτι της ΛΟΥ (καταχωρήθηκε πλέον στον Κίκη, έκανα άλλο στην ΛΟΥ):/::/:
PB120001.jpg

Ο Smoky (το πιο βολικό γατί του κόσμου... αποσύρθηκε...ΚΑΠΟΥ:blink:)
PB130028.jpg

Ενας μεγάλος έρωτας γεννιέται
PA310003.jpg

Έλα φιλενάδα... τί ωραία που είσαι εδω!!!
PB130026.jpg

Πλύνε μου λίγο το αυτάκι... εκεί... καλά είσαι!!!:happy::happy:
PB130009.jpg

Ανοίγω την κουτρίνα 2... και.....χχχχχχ Aκατάλληλο για κάτω των 18:inlove::inlove::kiss:
PB130005.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back