Κεραμιδό-maniacs

Κάθε μέρα kinder εκπληξη:D Αυτά είναι..:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Κίκης στο κρεβάτι της ΛΟΥ (καταχωρήθηκε πλέον στον Κίκη, έκανα άλλο στην ΛΟΥ):/::/:
PB120001.jpg

Ο Smoky (το πιο βολικό γατί του κόσμου... αποσύρθηκε...ΚΑΠΟΥ:blink:)
PB130028.jpg

Ενας μεγάλος έρωτας γεννιέται
PA310003.jpg

Έλα φιλενάδα... τί ωραία που είσαι εδω!!!
PB130026.jpg

Πλύνε μου λίγο το αυτάκι... εκεί... καλά είσαι!!!:happy::happy:
PB130009.jpg

Ανοίγω την κουτρίνα 2... και.....χχχχχχ Aκατάλληλο για κάτω των 18:inlove::inlove::kiss:
PB130005.jpg
Βρε Τζούλια ...Τι τέλειο σκυλουμπάκι είναι τούτο!!:up:Λοιπόν δηλώνω θαυμάστρια Κίκη, Σμοκι, και σκυλιού(αγνωστο όνομα!)!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της Hills ο δοσομετρητης δεν κανει για της Royal γιατι καθε κροκετα έχει αλλο βαρος. ΑΝ εχεις ζυγαρια ζυγισε 75 γρ μια φορα και τραβα μια γραμμουλα με ανεξητιλο μαρκαδορο στον δοσομετρητή σου. Επισης βοηθαει να τους βαζεις μιση δόση, δυο φορες την μερα.
Αυτό έκανα 2 φορές την ημέρα..Εχω και τον Χιλς βέβαια αλλά δεν είναι σε γραμμαρια όπως η συσκευασία..!!:mad:Τι βλακεία!
Βρε Κατερινα,αυτο φταιει...Δεν το λες τοσο καιρο.Αλλος της hill's,αλλος της royal κι αλλος της royal για τροφες ειδικες...Παρε εναν της royal απο τον κτηνιατρο σου να μετρας σωστα.
Λες ε??:redface::redface::hmm:Καλά θα ζητήσω!Οκ από πετ σοπ λέτε να έχει για δοσομετρητη..:hmm:

Δεν ξερω αν εχει σε πετ σοπ,εμας η γιατρος μας μας την εδωσε,και οταν εδινα την intestinal μου ειχε δωσει παλι αλλο κυπελλακι.

Δεν ξερω αν εχει σε πετ σοπ,εμας η γιατρος μας μας την εδωσε,και οταν εδινα την intestinal μου ειχε δωσει παλι αλλο κυπελλακι.
Χμμμμ οκ...θα πάω να ζητήσω τότε!

Γεια σας και απο εμένα! Σήμερα καθώς γύριζα από το σούπερ μάρκετ άκουσα μια κυρία να φωνάζει ψψψψψ! Κοιτάω και βλέπω κάπου 10 αδέσποτες γάτες να τρώνε με όρεξη το φαγητό που τους έδωσε η κυρία! Τη ρώτησα αν τα ταϊζει κάθε μέρα και μου είπε όποτε μπορεί αλλά συνήθως κάθε μέρα! Έβγαλα μερικές φωτογραφίες! (Ειδικά τον μικρό ριγέ τον ερωτεύτηκα!!Και την χαδιάρα τριχρωμούλα!)

Συνημμένα

• DSC00355.jpg
    DSC00355.jpg
    281,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC00351.jpg
    DSC00351.jpg
    225,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC00357.jpg
    DSC00357.jpg
    269 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 1DSC00359.JPG
    1DSC00359.JPG
    43,8 KB · Εμφανίσεις: 20
Αυτά δεν είναι κεραμιδόγατα, είναι άλλη ράτσα, αυτοκινητόγατα:):) Πανέμορφα αδεσποτάκια, γνήσιοι εκπρόσωποι της ελληνικής γάτας, ζουν το "τώρα" και απολαμβάνουν το φτωχικό τους γεύμα.

Αυτά δεν είναι κεραμιδόγατα, είναι άλλη ράτσα, αυτοκινητόγατα:):) Πανέμορφα αδεσποτάκια, γνήσιοι εκπρόσωποι της ελληνικής γάτας, ζουν το "τώρα" και απολαμβάνουν το φτωχικό τους γεύμα.

Χαχα όντως! Να διευκρινίσω ότι τα αυτοκίνητα αυτά είναι παρατημένα εκεί σε ένα χορταριασμένο οικόπεδο που οι γατούλες έχουν κάνει στέκι τους!!
Αααα και το γεύμα κάθε άλλο παρά φτωχικό! 1 κονσέρβα στον κάθε γάταρο έβαλε η κυρία και ξηρή τροφή μπόλικη!! Ζωή και κότα!! χαχαχα:D

Γεια σας και απο εμένα! Σήμερα καθώς γύριζα από το σούπερ μάρκετ άκουσα μια κυρία να φωνάζει ψψψψψ! Κοιτάω και βλέπω κάπου 10 αδέσποτες γάτες να τρώνε με όρεξη το φαγητό που τους έδωσε η κυρία! Τη ρώτησα αν τα ταϊζει κάθε μέρα και μου είπε όποτε μπορεί αλλά συνήθως κάθε μέρα! Έβγαλα μερικές φωτογραφίες! (Ειδικά τον μικρό ριγέ τον ερωτεύτηκα!!Και την χαδιάρα τριχρωμούλα!)

Χιλια μπαβο στην κυρια που ταιζει καθημερινα τα αδεσποτα!:up::up::up:Μακαρι να μπορουσαμε να την προσεγγισουμε με καποιο τροπο.:hmm:

Κι όμως, Μαρία μου, υπάρχει και παραϋπάρχει. Και δαγκώνει, και σπάει βάζα, και ρίχνει κάτω τα κουτιά με τα μανταλάκια και απ' όλα :lol:

Αφιερωμένο στους ορκισμένους θαυμαστάς της ΠΛΟΥΣΙΑΣ ομορφιάς μας ;)

Αααααααχ....... ερωτεύτηκα :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Και προσθέτω πως μόλις συνειδητοποίησα πως τα πορτοκαλάκια με τρελλαίνουν :redface:

Επισυνάπτω φωτογραφίες του Μέλανα πάνθηρα, έτσι για να συνέλθω απ'το σοκ εγώ και να θαυμάσετε την ομορφιά μας τώρα που σιγά σιγά γινόμαστε άντρες :cool::D (Δείτε ό,τι προλάβετε γιατί την Τρίτη γίνεται Λουλού το αγόρι μας :()

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Τι κουκλος...

Χιλια μπαβο στην κυρια που ταιζει καθημερινα τα αδεσποτα!:up::up::up:Μακαρι να μπορουσαμε να την προσεγγισουμε με καποιο τροπο.:hmm:

Δεν ξέρω καν πού μένει! Πρώτη φορά την είδα.. Και μου είπε ότι έχει 3 γατούλες σπίτι της και τις πάει λέει να παίξουν με τις αδεσποτούλες και τις μαζεύει σπίτι το βράδυ.. Μόλις σκέφτηκα να της πω να βοηθάω και γω στο τάισμα έφυγε..!

Τι ματάρες είναι αυτές βρε αγόρι μου! Μαρία, αυτός εξελίσσεται σε γάτο τοπ μόντελ, να ξέρεις! :inlove::inlove::inlove:

ΥΓ: Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια :redface:

Όχι και Λουλού ο Μέγας Μέλας:(Επιτέλους, φάνηκε η ομορφιά του με το λευκό καναπέ. Τα μάτια του είναι υπέροχα γκριζογάλανα, κουκλί!! Είναι τυχερός, να είναι και γερός εύχομαι, να τον χαρείτε πολλά πολλά χρόνια:D:D

Τι ματια ειναι αυτα!:up::up::up:
Ονειρο!:kiss::kiss::inlove::inlove::inlove:
Να τον χαιρεσαι Μαρια.:D:D:D

καλε γιατι γινεται λουλου αυτο το μελαμψο αγορι????????δεν καταλαβα ?????????????????:hmm::hmm::hmm::hmm:

καλε γιατι γινεται λουλου αυτο το μελαμψο αγορι????????δεν καταλαβα ?????????????????:hmm::hmm::hmm::hmm:
Είναι που έχει καλέ κάτι πράγματα που περισσεύουν ανάμεσα στα ποδαράκια του και τον εμποδίζουν να τρέχει και να κάνει ζουζουνιές(λέμε τώρα) και θα πάνε να τα βγάλουνε για να ξελαφρώσει το παιδι:blink:;)

πανε τα μπαακια του παιδιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!αουτς!!!!!!!:lol::lol::lol:καλη αναρωση!!!!!

Η Μπασσέτ σε φωτογραφία ανατολίτικου στυλ (λαχούρια, πορφυρό χρώμα και χρυσό), αλλά και φωτογραφίες σε πλήρη ξεσάλωση πάνω στις βιβλιοθήκες, να ψάχνει κάποιο μυστηριώδες ζουζούνι πίσω από τα βιβλία:lol::lol:

Συνημμένα

• DSCF2435(1)11)08.jpg
    DSCF2435(1)11)08.jpg
    281,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSCF2455.jpg
    DSCF2455.jpg
    174,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSCF2456.jpg
    DSCF2456.jpg
    167,3 KB · Εμφανίσεις: 23

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: