Κεραμιδό-maniacs

Αγαπημένο μου ημερολόγιο...

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
είναι Σάββατο απόγευμα, οι άνθρωποι κοιμούνται, έξω βρέχει,έχει ομίχλη μέχρι κάτω... ακούγετε μόνο ο ήχος της βροχής, και κάπου κάπου, κάποια σκυλιά που γαβγίζουν...

Στιγμές, απολύτου ησυχίας, και ηρεμίας...μήπως να έπεφτα και εγώ καμία ωρίτσα για ύπνο??? Λέω μήπως... :hmm:γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω το κρεβατάκι μου να με περιμένει.. αλλά πρόλαβε άλλος ή μάλλον άλλοι....:/::/:

PB150007.jpg

Μάλιστα, κρίμα είναι να τους ξεβολέψω... ας κάνω υπομονή.. θα φάω την σοκολατίτσα μου...έτσι και αλλιώς σε μία ώρα θα πρέπει να αρχίσω τα βραδυνά.. θα σκοτεινιάσει ακόμα πιο νωρίς σήμερα, λόγω συννεφιάς.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μπασσέτ σε φωτογραφία ανατολίτικου στυλ (λαχούρια, πορφυρό χρώμα και χρυσό), αλλά και φωτογραφίες σε πλήρη ξεσάλωση πάνω στις βιβλιοθήκες, να ψάχνει κάποιο μυστηριώδες ζουζούνι πίσω από τα βιβλία:lol::lol:

1.Το φοντο υπεροχο, τονιζει πολυ την ομορφια της Μπασσυ!:kiss::D
2.Τι ζουζουνι και κουραφεξαλα μας λετε αγαπητη Ελενη.Η φωτο ειναι αλλη μια αποδειξη οτι οι τριχρωμουλες ειναι πολυ διανοουμενες.;):lol:
Δειτε με τι προσηλωση σκαρφαλωνει στην εγκυκλοπαιδια.:blink:

Στιγμές, απολύτου ησυχίας, και ηρεμίας...μήπως να έπεφτα και εγώ καμία ωρίτσα για ύπνο??? Λέω μήπως... :hmm:γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω το κρεβατάκι μου να με περιμένει.. αλλά πρόλαβε άλλος ή μάλλον άλλοι....:/::/:

PB150007.jpg

Μάλιστα, κρίμα είναι να τους ξεβολέψω... ας κάνω υπομονή.. θα φάω την σοκολατίτσα μου...έτσι και αλλιώς σε μία ώρα θα πρέπει να αρχίσω τα βραδυνά.. θα σκοτεινιάσει ακόμα πιο νωρίς σήμερα, λόγω συννεφιάς.:/:

Μπραβο Κικη μου!:up: Ετσι ειναι ο βασιλιας πρεπει να ειναι μεγαλοψυχος!:blink:;):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
είναι Σάββατο απόγευμα, οι άνθρωποι κοιμούνται, έξω βρέχει,έχει ομίχλη μέχρι κάτω... ακούγετε μόνο ο ήχος της βροχής, και κάπου κάπου, κάποια σκυλιά που γαβγίζουν...

PB150007.jpg

Πάντως, έχουν βάλει και σκοπό πίσω δεξιά, να κόβει κίνηση για τυχόν ενοχλητικές παρεμβολές στη Νιρβάνα:lol::lol::lol:

Ναι, ναι!!!! ο οποίος όμως κλείνει και τα αυτιά!!!!:lol::P

Κεραμιδάκια μου λείψατε. Δηλώνουμε κι εμείς φανατικά πορτοκαλομάνιακς. Σας έχω και μια φώτο πορτοκαλί όλου πορτοκαλί μακρύτριχου φουντωτού γατούλη δεν έχω δει παιδιά πιο όμορφο γατί. Αδεσποτάκι λίγων μηνών στην Κέρκυρα. Τα ταϊζει η Θεία μου αυτό και πολλά άλλα. Είμαι σίγουρη ότι αυτός είναι το όνειρο της Ανιμα:). Κερκυραίες σπεύσατε είναι πολύ παιδί. Θα περάσω την φώτο από το κινητό και θα την βάλω.

Ρία μου αναμένονται φώτος απλά σήμερα ξεμπέρδεψα από όλα.:)

Κεραμιδάκια μου λείψατε. Δηλώνουμε κι εμείς φανατικά πορτοκαλομάνιακς. Σας έχω και μια φώτο πορτοκαλί όλου πορτοκαλί μακρύτριχου φουντωτού γατούλη δεν έχω δει παιδιά πιο όμορφο γατί. Αδεσποτάκι λίγων μηνών στην Κέρκυρα. Τα ταϊζει η Θεία μου αυτό και πολλά άλλα. Είμαι σίγουρη ότι αυτός είναι το όνειρο της Ανιμα:). Κερκυραίες σπεύσατε είναι πολύ παιδί. Θα περάσω την φώτο από το κινητό και θα την βάλω.

Ρία μου αναμένονται φώτος απλά σήμερα ξεμπέρδεψα από όλα.:)

ρανια μου αναμενω φωτο!!!!!!!!!!!και απο το πορτοκαλογατο φυσικα!!!!!!!!:up::up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Αγαπημενο μου ημερολογιο(κλεμμενο,ξερω)
εγω σημερα ξυπνησα νωρις το πρωι και ειπα να ξυπνησω και τη μαμα μου,η οποια κοιμοταν μεχρι αργα σημερα(9 η ωρα).Επειδη ειναι και Σαββατο,ειπα να το κανω με γλυκο τροπο και ετσι ανεβηκα στη στρουμπουλη κοιλια της και αρχισα να τη ζυμωνω και να γουργουριζω(χρειαζεται κι αυτη λιγη τρυφεροτητα απο εμενα,αλλα το κανω μονο οταν κοιμαται για να μην παιρνει θαρρος)
Και αυτη η αχαριστη αρχισε να φωναζει και να με διωχνει φωναζοντας "κατουριεμαιαιαιαιαι,φυγε!!!!!!".Δεν καταλαβα αλλα τεσπα....
Μετα απο ενα 1500αρι τρεξιμο μετ'εμποδιων στο 55τετραγωνικα διαδρομο μου,επεσα κατακοπη να κοιμηθω και με περιμενε η αχαριστη με το κινητο στο χερι..:mad::mad::mad:

Συνημμένα

• DSC00537.jpg
    DSC00537.jpg
    308,9 KB · Εμφανίσεις: 23
Παιδιά να προσθέσω σήμερα ανακάλυψα καινούρια μωράκια φρέσκα. Δεν πιάνονται τα άτιμα γκριζάκια. Δεν είναι πάνω από 40 ημερών αλλά τρέχουν σαν σκα...λια. Τους κατέβασα κονσερβούλα δοκιμαστικά και στάθηκα πολύ μακριά για να πάνε να φάνε και ακούστε βρε παιδιά. Η μανούλα τους στεκόνταν πιο πέρα και περίμενε να φάνε. Δεν άγγιζε το φαϊ περίμενε να φάνε τα μωρά. Αύριο θα τους ξανακατεβάσω αλλά και ξηρή τροφή για την μανούλα:)

Καλημέρα, πρίν αρχίσω τις δουλειές, είπα να ρίξω τη ματιά μου στα κεραμιδάκια (Λέια, μπράβο, καλά της κάνεις της μαμάς , που σε λέει στριτζόγατο), να πάρω τη δόση μου και να συνεχίσω. Σήμερα έχουμε φωτογραφίες του δειλινού, ρομαντικές -ρομαντικές. Τελικά, η Μπασσέτ, έχει πολύ συγκεκριμένα σημεία που κάθεται ή που κοιμάται. Πάντα τα ίδια!!!Αυτό το γατί σε κάποια προηγούμενη ζωή του ,ήταν στρατιωτικός, δεν εξηγείται αλλιώς:hmm::hmm:

Συνημμένα

• DSCF2446.jpg
    DSCF2446.jpg
    172,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSCF2449.jpg
    DSCF2449.jpg
    155,3 KB · Εμφανίσεις: 24
Καλημέρα, πρίν αρχίσω τις δουλειές, είπα να ρίξω τη ματιά μου στα κεραμιδάκια (Λέια, μπράβο, καλά της κάνεις της μαμάς , που σε λέει στριτζόγατο), να πάρω τη δόση μου και να συνεχίσω. Σήμερα έχουμε φωτογραφίες του δειλινού, ρομαντικές -ρομαντικές. Τελικά, η Μπασσέτ, έχει πολύ συγκεκριμένα σημεία που κάθεται ή που κοιμάται. Πάντα τα ίδια!!!Αυτό το γατί σε κάποια προηγούμενη ζωή του ,ήταν στρατιωτικός, δεν εξηγείται αλλιώς:hmm::hmm:

ελενακι πολύ ρομαντικια η γάτα σου:lol::lol::lol::lol::lol: μπα κάτι σε αιγύπτια πριγκίπισσα μου κάνει εμένα έχει πάρει και ύφος ψιλομυτικο!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα γατομαμαδες και γατομπαμπαδες σας ευχαριστω για τις πληροφοριες που μου δωσατε σκετικά με τις ταρταρούγες,συγνώμη που δεν μπαινω συχνα αλλα λογο δουλειας δεν έχω και πολύ χρόνο.Σας παρακολουθώ όλους όμως και τις συζητησεις σας.

Συνημμένα

• DSC00764.jpg
    DSC00764.jpg
    188,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC00779.jpg
    DSC00779.jpg
    178,2 KB · Εμφανίσεις: 30
ελενακι πολύ ρομαντικια η γάτα σου:lol::lol::lol::lol::lol: μπα κάτι σε αιγύπτια πριγκίπισσα μου κάνει εμένα έχει πάρει και ύφος ψιλομυτικο!!!!!!:lol::lol::lol::lol:
Λες, Ρία μου; Πολλές φορές βγαίνει το βράδυ στη βεράντα και ρομαντζάρει το φεγγάρι, ενώ, όλοι είμαστε μέσα;) Εκτός και δεν το κάνει από ρομαντισμό, αλλά, θέλει να μας δείξει ποσο μας βαριέται:lol::lol::lol::lol:

Λες, Ρία μου; Πολλές φορές βγαίνει το βράδυ στη βεράντα και ρομαντζάρει το φεγγάρι, ενώ, όλοι είμαστε μέσα;) Εκτός και δεν το κάνει από ρομαντισμό, αλλά, θέλει να μας δείξει ποσο μας βαριέται:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μερικες ακομη φωτογραφιες για τους φανατικους του ειδους!!!!!:D

ουπςςς!δεν τις ανεβαζει!!γιατι:hmm::hmm:

Να 'μαστε κι εμείς! Βραδινή φωτογράφιση σε νωχελικές πόζες:

Συνημμένα

• DSCN2421.JPG
    DSCN2421.JPG
    75,2 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSCN2425.JPG
    DSCN2425.JPG
    69,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSCN2427.JPG
    DSCN2427.JPG
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 41
Να 'μαστε κι εμείς! Βραδινή φωτογράφιση σε νωχελικές πόζες:

καλε ας τα παιδια να κοιμηθουν !!!!!!!! ο υπνος ειναι ιερος σας καταλαβαινω απολυτα παιδια με υπερασπιστικους χαιρετισμους Ηρω!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Άσε καλέ το Πορδιτσόπαιδο να κοιμηθεί, λίγο δάγκωσε σήμερα; Κουράστηκε το αγόρι.:P
Η κόρη σου έχει λιώωωωσει στον ύπνο όλη μέρα, γι'αυτό το παίζει ανοιχτομάτα βραδιάτικα!:rolleyes:

Η κόρη σου έχει λιώωωωσει στον ύπνο όλη μέρα, γι'αυτό το παίζει ανοιχτομάτα βραδιάτικα!:rolleyes:
...στις 5.30 το πρωί, για την ακρίβεια :/:

Μαργκούδι το νού σου..τι παιδια ειναι αυτά μωρε...

και επειδή νομίζω ότι μας ξεχασατε, να'μαστε και εμείς....στη νέα Μωβ κρεββατοκάμαρα της Μητέρας ....:D

Συνημμένα

• Μωβ απολαύσεις Ι.jpg
    Μωβ απολαύσεις Ι.jpg
    132,7 KB · Εμφανίσεις: 45

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back