Κεραμιδό-maniacs

Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου
όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα:redface::redface::redface:

Μάλλον έχει "φύγει" και η δικιά σου Σαννούλα όπως η δικιά μου πανθηρίτσα η Νινούλα μου:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα!

καλε η γατοπολυκατοικια ειναι τρελαααααααααααααααα !!!!! και μενα αυτη μου αρεσει:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου
όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα:redface::redface::redface:
Το δυόρωφο της φωτογραφίας το δηλώσατε στο κτηματολόγιο?στην εφορία?νόμιμο η αυθαίρετο?

Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σιγά μη δώσει ο Beeb τα 35 ευρώ! Διατηρεί "κούτρα πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή" του κινητού ακινήτου του...

Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!!:hello::hello::hello: Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα!
Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα:(:(
Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!!

Μάλλον έχει "φύγει" και η δικιά σου Σαννούλα όπως η δικιά μου πανθηρίτσα η Νινούλα μου:(
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!!
Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!!

Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!!
Καλέ ο γαμπρός το έχει το πενταόροφο! Τι, άπροικο θα τον άφηνα τον μορφονιό;;;; Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;;
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εξοχικό και τραπεζικό λογαριασμό παρακαλω.
Να αρχίσουν γρήγορα τα προξενιά(ευτυχώς έχω αγοράκια προς αποφυγή
παρεξηγήσεων δηλαδή).

Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;;
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:blink: Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα.;)
Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια!:lol::lol:
Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει!:blink:;):lol::P
Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα":lol:

Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Συνημμένα

• DSC00404.jpg
    DSC00404.jpg
    207,7 KB · Εμφανίσεις: 39
Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει!:blink:;):lol::P
Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; :blink::blink::blink::blink: :lol::lol::lol::lol:

Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! :up:

Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; :blink::blink::blink::blink: :lol::lol::lol::lol:

Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες!:mad: Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη;:blink:

Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρες:lol::lol::lol:Προς το παρόν, τζίφος:( Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά.
vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!:D. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;:D:D).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο:lol::lol::lol::lol:

Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε:D:D Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι.......:lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• Αντίγραφο από DSCF0564.JPG
    Αντίγραφο από DSCF0564.JPG
    154,4 KB · Εμφανίσεις: 36
Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!!:P:up::up::up:

Και άλλες πολλαπλές!:rolleyes:

Συνημμένα

• IM004444.jpg
    IM004444.jpg
    139,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • IM004470.jpg
    IM004470.jpg
    120,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IM004488.jpg
    IM004488.jpg
    139 KB · Εμφανίσεις: 27
Κούκλος ο Κίκης!!! :D
Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή:

Συνημμένα

• DSC00020-copy.jpg
    DSC00020-copy.jpg
    341,8 KB · Εμφανίσεις: 36
Ευχαριστούμε...:redface:
Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!!:cool:

Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος....:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back