ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.621 23-11-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχει "φύγει" και η δικιά σου Σαννούλα όπως η δικιά μου πανθηρίτσα η Νινούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η ria23 έγραψε: #1.622 23-11-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... καλε η γατοπολυκατοικια ειναι τρελαααααααααααααααα !!!!! και μενα αυτη μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η dafni.ps έγραψε: #1.623 23-11-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Click για ανάπτυξη... Το δυόρωφο της φωτογραφίας το δηλώσατε στο κτηματολόγιο?στην εφορία?νόμιμο η αυθαίρετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.624 23-11-08 19:23 Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! Σιγά μη δώσει ο Beeb τα 35 ευρώ! Διατηρεί "κούτρα πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή" του κινητού ακινήτου του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:23 Η ria23 έγραψε: #1.625 23-11-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.626 23-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.627 23-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μάλλον έχει "φύγει" και η δικιά σου Σαννούλα όπως η δικιά μου πανθηρίτσα η Νινούλα μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η dafni.ps έγραψε: #1.628 23-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Click για ανάπτυξη... Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.629 23-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο γαμπρός το έχει το πενταόροφο! Τι, άπροικο θα τον άφηνα τον μορφονιό;;;; Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.630 23-11-08 20:31 Εξοχικό και τραπεζικό λογαριασμό παρακαλω. Να αρχίσουν γρήγορα τα προξενιά(ευτυχώς έχω αγοράκια προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Μυρτω4038: #1.631 23-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Click για ανάπτυξη... Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα. Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια! Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η vikoulini: #1.632 23-11-08 20:47 Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00404.jpg 207,7 KB · Εμφανίσεις: 39 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχει "φύγει" και η δικιά σου Σαννούλα όπως η δικιά μου πανθηρίτσα η Νινούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η ria23 έγραψε: #1.622 23-11-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... καλε η γατοπολυκατοικια ειναι τρελαααααααααααααααα !!!!! και μενα αυτη μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η dafni.ps έγραψε: #1.623 23-11-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Click για ανάπτυξη... Το δυόρωφο της φωτογραφίας το δηλώσατε στο κτηματολόγιο?στην εφορία?νόμιμο η αυθαίρετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.624 23-11-08 19:23 Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! Σιγά μη δώσει ο Beeb τα 35 ευρώ! Διατηρεί "κούτρα πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή" του κινητού ακινήτου του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:23 Η ria23 έγραψε: #1.625 23-11-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.626 23-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.627 23-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μάλλον έχει "φύγει" και η δικιά σου Σαννούλα όπως η δικιά μου πανθηρίτσα η Νινούλα μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η dafni.ps έγραψε: #1.628 23-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Click για ανάπτυξη... Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.629 23-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο γαμπρός το έχει το πενταόροφο! Τι, άπροικο θα τον άφηνα τον μορφονιό;;;; Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.630 23-11-08 20:31 Εξοχικό και τραπεζικό λογαριασμό παρακαλω. Να αρχίσουν γρήγορα τα προξενιά(ευτυχώς έχω αγοράκια προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Μυρτω4038: #1.631 23-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Click για ανάπτυξη... Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα. Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια! Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η vikoulini: #1.632 23-11-08 20:47 Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00404.jpg 207,7 KB · Εμφανίσεις: 39 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σας στέλνω λοιπόν κι άλλες δύο αγγελικές φωτό, από την πρώτη εξερεύνηση της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ. Εμένα μ' αρέσει περισσότερο αυτή που κοιτάζει "αν φας" κι είναι σαν να φοράει κλάκα! Click για ανάπτυξη... καλε η γατοπολυκατοικια ειναι τρελαααααααααααααααα !!!!! και μενα αυτη μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η dafni.ps έγραψε: #1.623 23-11-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Click για ανάπτυξη... Το δυόρωφο της φωτογραφίας το δηλώσατε στο κτηματολόγιο?στην εφορία?νόμιμο η αυθαίρετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.624 23-11-08 19:23 Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! Σιγά μη δώσει ο Beeb τα 35 ευρώ! Διατηρεί "κούτρα πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή" του κινητού ακινήτου του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:23 Η ria23 έγραψε: #1.625 23-11-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.626 23-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.627 23-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μάλλον έχει "φύγει" και η δικιά σου Σαννούλα όπως η δικιά μου πανθηρίτσα η Νινούλα μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η dafni.ps έγραψε: #1.628 23-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Click για ανάπτυξη... Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.629 23-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο γαμπρός το έχει το πενταόροφο! Τι, άπροικο θα τον άφηνα τον μορφονιό;;;; Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.630 23-11-08 20:31 Εξοχικό και τραπεζικό λογαριασμό παρακαλω. Να αρχίσουν γρήγορα τα προξενιά(ευτυχώς έχω αγοράκια προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Μυρτω4038: #1.631 23-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Click για ανάπτυξη... Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα. Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια! Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η vikoulini: #1.632 23-11-08 20:47 Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00404.jpg 207,7 KB · Εμφανίσεις: 39 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Αυτός ο παίδαρος είναι ίδιος η σαννούλα μου(η μαύρη πανθηρίτσα μου όπως την έλεγα).Αν βρήτε ύποπτα φιλάκια στην γουνίτσα του είναι απο μένα Click για ανάπτυξη... Το δυόρωφο της φωτογραφίας το δηλώσατε στο κτηματολόγιο?στην εφορία?νόμιμο η αυθαίρετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:23 Η Zbeebz έγραψε: #1.624 23-11-08 19:23 Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! Σιγά μη δώσει ο Beeb τα 35 ευρώ! Διατηρεί "κούτρα πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή" του κινητού ακινήτου του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:23 Η ria23 έγραψε: #1.625 23-11-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.626 23-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.627 23-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μάλλον έχει "φύγει" και η δικιά σου Σαννούλα όπως η δικιά μου πανθηρίτσα η Νινούλα μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η dafni.ps έγραψε: #1.628 23-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Click για ανάπτυξη... Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.629 23-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο γαμπρός το έχει το πενταόροφο! Τι, άπροικο θα τον άφηνα τον μορφονιό;;;; Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.630 23-11-08 20:31 Εξοχικό και τραπεζικό λογαριασμό παρακαλω. Να αρχίσουν γρήγορα τα προξενιά(ευτυχώς έχω αγοράκια προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Μυρτω4038: #1.631 23-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Click για ανάπτυξη... Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα. Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια! Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η vikoulini: #1.632 23-11-08 20:47 Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00404.jpg 207,7 KB · Εμφανίσεις: 39 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! Σιγά μη δώσει ο Beeb τα 35 ευρώ! Διατηρεί "κούτρα πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή" του κινητού ακινήτου του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:23 Η ria23 έγραψε: #1.625 23-11-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.626 23-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.627 23-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μάλλον έχει "φύγει" και η δικιά σου Σαννούλα όπως η δικιά μου πανθηρίτσα η Νινούλα μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η dafni.ps έγραψε: #1.628 23-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Click για ανάπτυξη... Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.629 23-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο γαμπρός το έχει το πενταόροφο! Τι, άπροικο θα τον άφηνα τον μορφονιό;;;; Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.630 23-11-08 20:31 Εξοχικό και τραπεζικό λογαριασμό παρακαλω. Να αρχίσουν γρήγορα τα προξενιά(ευτυχώς έχω αγοράκια προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Μυρτω4038: #1.631 23-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Click για ανάπτυξη... Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα. Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια! Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η vikoulini: #1.632 23-11-08 20:47 Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00404.jpg 207,7 KB · Εμφανίσεις: 39 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πενταόροφο, παρακαλώ! Και αυθαίρετο, αυθαίρετο όσο δεν λέγεται. Είναι στερεωμένο σε μια εσωτερική πόρτα για να μην το βλέπει η πολεοδομία όταν κόβει βόλτες απ' έξω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.626 23-11-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.627 23-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μάλλον έχει "φύγει" και η δικιά σου Σαννούλα όπως η δικιά μου πανθηρίτσα η Νινούλα μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η dafni.ps έγραψε: #1.628 23-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Click για ανάπτυξη... Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.629 23-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο γαμπρός το έχει το πενταόροφο! Τι, άπροικο θα τον άφηνα τον μορφονιό;;;; Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.630 23-11-08 20:31 Εξοχικό και τραπεζικό λογαριασμό παρακαλω. Να αρχίσουν γρήγορα τα προξενιά(ευτυχώς έχω αγοράκια προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Μυρτω4038: #1.631 23-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Click για ανάπτυξη... Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα. Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια! Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η vikoulini: #1.632 23-11-08 20:47 Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00404.jpg 207,7 KB · Εμφανίσεις: 39 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλημέρα!! Νάμαστε κι εμείς σε μια "μυριστική" πόζα! Μπασσέτ: Τί κρίμα!Δεν είχε τίποτα μέσα Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η dafni.ps έγραψε: #1.627 23-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μάλλον έχει "φύγει" και η δικιά σου Σαννούλα όπως η δικιά μου πανθηρίτσα η Νινούλα μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η dafni.ps έγραψε: #1.628 23-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Click για ανάπτυξη... Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.629 23-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο γαμπρός το έχει το πενταόροφο! Τι, άπροικο θα τον άφηνα τον μορφονιό;;;; Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.630 23-11-08 20:31 Εξοχικό και τραπεζικό λογαριασμό παρακαλω. Να αρχίσουν γρήγορα τα προξενιά(ευτυχώς έχω αγοράκια προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Μυρτω4038: #1.631 23-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Click για ανάπτυξη... Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα. Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια! Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η vikoulini: #1.632 23-11-08 20:47 Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00404.jpg 207,7 KB · Εμφανίσεις: 39 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μάλλον έχει "φύγει" και η δικιά σου Σαννούλα όπως η δικιά μου πανθηρίτσα η Νινούλα μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Η dafni.ps έγραψε: #1.628 23-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Click για ανάπτυξη... Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.629 23-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο γαμπρός το έχει το πενταόροφο! Τι, άπροικο θα τον άφηνα τον μορφονιό;;;; Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.630 23-11-08 20:31 Εξοχικό και τραπεζικό λογαριασμό παρακαλω. Να αρχίσουν γρήγορα τα προξενιά(ευτυχώς έχω αγοράκια προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Μυρτω4038: #1.631 23-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Click για ανάπτυξη... Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα. Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια! Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η vikoulini: #1.632 23-11-08 20:47 Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00404.jpg 207,7 KB · Εμφανίσεις: 39 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βρε Ελένη, την άλλη φορά φρόντισε να έχει κάτι τις. Δεν θέλω να τη βλέπω πικραμένη τη νύφη μου... Εγώ είμαι καλή πεθερά!!! Αλήθεια!!! Click για ανάπτυξη... Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.629 23-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο γαμπρός το έχει το πενταόροφο! Τι, άπροικο θα τον άφηνα τον μορφονιό;;;; Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.630 23-11-08 20:31 Εξοχικό και τραπεζικό λογαριασμό παρακαλω. Να αρχίσουν γρήγορα τα προξενιά(ευτυχώς έχω αγοράκια προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Μυρτω4038: #1.631 23-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Click για ανάπτυξη... Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα. Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια! Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η vikoulini: #1.632 23-11-08 20:47 Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00404.jpg 207,7 KB · Εμφανίσεις: 39 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Μυριστίκαμε πενταόροφο?ΠΤΟΙΚΟΘΗΡΕς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο γαμπρός το έχει το πενταόροφο! Τι, άπροικο θα τον άφηνα τον μορφονιό;;;; Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.630 23-11-08 20:31 Εξοχικό και τραπεζικό λογαριασμό παρακαλω. Να αρχίσουν γρήγορα τα προξενιά(ευτυχώς έχω αγοράκια προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Μυρτω4038: #1.631 23-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Click για ανάπτυξη... Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα. Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια! Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η vikoulini: #1.632 23-11-08 20:47 Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00404.jpg 207,7 KB · Εμφανίσεις: 39 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξοχικό και τραπεζικό λογαριασμό παρακαλω. Να αρχίσουν γρήγορα τα προξενιά(ευτυχώς έχω αγοράκια προς αποφυγή παρεξηγήσεων δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Μυρτω4038: #1.631 23-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Click για ανάπτυξη... Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα. Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια! Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η vikoulini: #1.632 23-11-08 20:47 Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00404.jpg 207,7 KB · Εμφανίσεις: 39 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σαν τον Ξανθόπουλο στον "Γιακουμή απ' το καρνάγιο";;;; Click για ανάπτυξη... Zbeebz τον Beeb "Ξανθοπουλο" δεν τον λες με τιποτα. Με η χωρις πενταοροφη πολυκατοικια! Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Σιγα μη τον πουμε και "Βασιλακη Καιλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:47 Η vikoulini: #1.632 23-11-08 20:47 Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00404.jpg 207,7 KB · Εμφανίσεις: 39 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η Zbeebz έγραψε: #1.633 23-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πεις "Φουντας" στην "Στελλα", να πω μαλιστα, αυτο του παει! Click για ανάπτυξη... Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η Zbeebz έγραψε: #1.634 23-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποίημα! Για φάγωμα είναι! Σαν μπεζεδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η stellak έγραψε: #1.635 24-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Λες τον Φούντα να τον έβαζαν τιμωρία στο μπάνιο όταν δάγκωνε την ουρά της αδερφής του; Λες γι' αυτό να έγινε έτσι;;;; Click για ανάπτυξη... Άμα ο Beeb είναι ο Μίλτος, τότε η Στέλλα ξέρεις ΠΟΙΑ είναι και παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο νου σου άλλες νύφες! Βέβαια, ο Μίλτος ήταν και λίγο ξανθός... λες ο Beeb να βάφει μαλλί σαν τον... Καρατζαφέρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Ελένη Άνση: #1.636 24-11-08 09:24 Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα σινεμά πήγα η γυναίκα χθες και χάλασε ο κόσμος στα κεραμίδια!!!! Zbeebz, έχει τον τρόπο της η Μπάσσυ και βρίσκει θησαυρούς κι εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό είπα να της εξιτάρω την όσφρηση, μπας και βρει τίποτα κρυμμένες λίρεςΠρος το παρόν, τζίφος Θα ακολουθήσει δεύτερη οσφρητική φωτογραφία, ρομαντικής θεματολογίας αυτή τη φορά. vikoulini, η πατούσα σας είναι άλλο πράγμα, ασπρούλα με πουά!!!. Έχω κι εγώ βγάλει μια πατούσα της Μπασσέτ (όλως τυχαίως), όταν ήταν πιο μικρούλα, αλλά, είναι σαν να μας μουτζώνει (μπορεί και να μας μούτζωνε δηλαδή εκείνη τη στιγμή, πού να ξέρω ;).Θα την ανεβάσω να θαυμάσετε το ελληνικό μας ταμπεραμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Ελένη Άνση: #1.637 24-11-08 15:49 Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αντίγραφο από DSCF0564.JPG 154,4 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η julia έγραψε: #1.638 24-11-08 15:58 Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004444.jpg 139,1 KB · Εμφανίσεις: 31 IM004470.jpg 120,5 KB · Εμφανίσεις: 27 IM004488.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Desdemona: #1.639 24-11-08 16:08 Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00020-copy.jpg 341,8 KB · Εμφανίσεις: 36 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #1.640 24-11-08 16:12 Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστούμε... Μα και εσείς τί λάγνο βλέμμα!!! Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.