Κεραμιδό-maniacs

Εκκρεμεί... ένα ταξιδάκι ακόμα... :cool::cool::cool:;):D
Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! :P
Αχ και δεν το ζούλαρες το ζουζούνι!!!
Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN2452.jpg
    DSCN2452.jpg
    113,1 KB · Εμφανίσεις: 48
Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"!
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! :lol::lol::lol::lol::lol:
Μπράβο, Αρήθα, μας εκπροσώπησες επαξίως στη συμπαθή Γαλλία! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! :P

Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Κοινώς γιατί δεν το μπαγλαρωσες κάτω απο το παλτό να μας το φέρεις πεσκέσι! :P

Το οτι το ζούληξες το θεώρησα φυσικό δεν μπήκα καν στον κόπο να το αναφέρω. Αχ ζηλέυω. Θέλω και εγώ να ζουλήξω το ντολμαδάκι! :D

Τυχερήηηηη!! Ζούληξες χοντρέλλα γαλλίδα γάτα!!!!:up::up: Αρχές Νοεμβρίου πήγα κι εγώ στο Παρίσι, και ήθελα να βγάλω φωτό μια υπέροχη ολοστρόγγυλη γάτα, ραβδωτή γκρι αρζάν, που κατοικοεδρεύει στο μουσείο κούκλας, για να σας τη δείξω. Όμως, οι στρίγγλες ιδιοκτήτριες, νόμισαν ότι θα βγάζαμε φωτό τις κούκλες του μουσείου (υπέροχο, παρεμπιπτόντως) και μας όρμησαν "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό:mad:" (Βρε μπούφο, δεν βλέπεις, που στοχεύει η φωτογραφική; τη γάτα θέλουμε να φωτογραφήσουμε :mad:)

Λοιπον εγω προτινω στην ειδημονα της επιστημης του χουφτι-χουφτι
να μας γραψει ενα αρθρο για τα ειδη και τις τεχνικες του χουφτι-χουφτι.
Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!:blink:Μοντελα διαθετουμε μπολικα.;):lol::lol::lol:

Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!:blink:Μοντελα διαθετουμε μπολικα.;):lol::lol::lol:
Μαθήματα παραδίδονται μόνο με βίντεο και αυστηρώς και μόνο με άμεσο χούφτωμα των μπουμπουκωτών μοντέλων! :rolleyes:
ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ μου τρέχουν τα σάλια

Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους:D

Τι ωραια τα βασιλικα γατονια!Ειδικα το πρωτο τιγρονι...Καλως μας ηρθες!

εχω και μια ιδιαιτερη αδυναμια στα τιγρακια(και οχι μονο)ειναι μουυυυυυτττττσσσσσσ(φιλακι ηταν)

Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα.
Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής:(). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι:). Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα:up::up:

Συνημμένα

• gatoulis.JPG
    gatoulis.JPG
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 27
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες.
Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω":redface:
"Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό:mad:"
Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ!:cool:
Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους:D
Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό...:rolleyes: :lol:

Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι;
Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα.

Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι;

Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο:/:

Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο:/:
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο...:P:lol:

Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό
Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα!:mad::P

Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα!:mad::P
Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;:lol::lol:Του ταιριάζουν και τα χρώματα:P

Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα.
Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής:(). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι:). Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα:up::up:
Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτι:up:Βέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα:up:. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστη:(:(Δεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτι:(:(μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά:( Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου;:rolleyes::rolleyes::happy: Άσε που είναι και πολύ κολλητικό:(Μετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου:up::up:
Θα το κατσιάσουμε το γατί:redface:

μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά:(
Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου :lol:
Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. :P

Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου :lol:
Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. :P
Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω:inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back