aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η aretha έγραψε: #1.701 27-11-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εκκρεμεί... ένα ταξιδάκι ακόμα... Click για ανάπτυξη... Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ και δεν το ζούλαρες το ζουζούνι!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2452.jpg 113,1 KB · Εμφανίσεις: 48 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.702 27-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! Μπράβο, Αρήθα, μας εκπροσώπησες επαξίως στη συμπαθή Γαλλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η aalyah έγραψε: #1.703 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Κοινώς γιατί δεν το μπαγλαρωσες κάτω απο το παλτό να μας το φέρεις πεσκέσι! Το οτι το ζούληξες το θεώρησα φυσικό δεν μπήκα καν στον κόπο να το αναφέρω. Αχ ζηλέυω. Θέλω και εγώ να ζουλήξω το ντολμαδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Ελένη Άνση: #1.704 27-11-08 23:14 Τυχερήηηηη!! Ζούληξες χοντρέλλα γαλλίδα γάτα!!!! Αρχές Νοεμβρίου πήγα κι εγώ στο Παρίσι, και ήθελα να βγάλω φωτό μια υπέροχη ολοστρόγγυλη γάτα, ραβδωτή γκρι αρζάν, που κατοικοεδρεύει στο μουσείο κούκλας, για να σας τη δείξω. Όμως, οι στρίγγλες ιδιοκτήτριες, νόμισαν ότι θα βγάζαμε φωτό τις κούκλες του μουσείου (υπέροχο, παρεμπιπτόντως) και μας όρμησαν "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" (Βρε μπούφο, δεν βλέπεις, που στοχεύει η φωτογραφική; τη γάτα θέλουμε να φωτογραφήσουμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Μυρτω4038: #1.705 27-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Λοιπον εγω προτινω στην ειδημονα της επιστημης του χουφτι-χουφτι να μας γραψει ενα αρθρο για τα ειδη και τις τεχνικες του χουφτι-χουφτι. Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η Zbeebz έγραψε: #1.706 27-11-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Click για ανάπτυξη... Μαθήματα παραδίδονται μόνο με βίντεο και αυστηρώς και μόνο με άμεσο χούφτωμα των μπουμπουκωτών μοντέλων! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ μου τρέχουν τα σάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η dafni.ps έγραψε: #1.707 28-11-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:20 Η moukelis έγραψε: #1.708 28-11-08 00:20 Τι ωραια τα βασιλικα γατονια!Ειδικα το πρωτο τιγρονι...Καλως μας ηρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η dafni.ps έγραψε: #1.709 28-11-08 00:23 εχω και μια ιδιαιτερη αδυναμια στα τιγρακια(και οχι μονο)ειναι μουυυυυυτττττσσσσσσ(φιλακι ηταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:00 Η konstans έγραψε: #1.710 28-11-08 09:00 Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatoulis.JPG 51,8 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η aretha έγραψε: #1.711 28-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω" Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" Click για ανάπτυξη... Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ! Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Click για ανάπτυξη... Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Desdemona: #1.712 28-11-08 11:44 Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εκκρεμεί... ένα ταξιδάκι ακόμα... Click για ανάπτυξη... Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ και δεν το ζούλαρες το ζουζούνι!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.702 27-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! Μπράβο, Αρήθα, μας εκπροσώπησες επαξίως στη συμπαθή Γαλλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η aalyah έγραψε: #1.703 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Κοινώς γιατί δεν το μπαγλαρωσες κάτω απο το παλτό να μας το φέρεις πεσκέσι! Το οτι το ζούληξες το θεώρησα φυσικό δεν μπήκα καν στον κόπο να το αναφέρω. Αχ ζηλέυω. Θέλω και εγώ να ζουλήξω το ντολμαδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Ελένη Άνση: #1.704 27-11-08 23:14 Τυχερήηηηη!! Ζούληξες χοντρέλλα γαλλίδα γάτα!!!! Αρχές Νοεμβρίου πήγα κι εγώ στο Παρίσι, και ήθελα να βγάλω φωτό μια υπέροχη ολοστρόγγυλη γάτα, ραβδωτή γκρι αρζάν, που κατοικοεδρεύει στο μουσείο κούκλας, για να σας τη δείξω. Όμως, οι στρίγγλες ιδιοκτήτριες, νόμισαν ότι θα βγάζαμε φωτό τις κούκλες του μουσείου (υπέροχο, παρεμπιπτόντως) και μας όρμησαν "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" (Βρε μπούφο, δεν βλέπεις, που στοχεύει η φωτογραφική; τη γάτα θέλουμε να φωτογραφήσουμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Μυρτω4038: #1.705 27-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Λοιπον εγω προτινω στην ειδημονα της επιστημης του χουφτι-χουφτι να μας γραψει ενα αρθρο για τα ειδη και τις τεχνικες του χουφτι-χουφτι. Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η Zbeebz έγραψε: #1.706 27-11-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Click για ανάπτυξη... Μαθήματα παραδίδονται μόνο με βίντεο και αυστηρώς και μόνο με άμεσο χούφτωμα των μπουμπουκωτών μοντέλων! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ μου τρέχουν τα σάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η dafni.ps έγραψε: #1.707 28-11-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:20 Η moukelis έγραψε: #1.708 28-11-08 00:20 Τι ωραια τα βασιλικα γατονια!Ειδικα το πρωτο τιγρονι...Καλως μας ηρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η dafni.ps έγραψε: #1.709 28-11-08 00:23 εχω και μια ιδιαιτερη αδυναμια στα τιγρακια(και οχι μονο)ειναι μουυυυυυτττττσσσσσσ(φιλακι ηταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:00 Η konstans έγραψε: #1.710 28-11-08 09:00 Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatoulis.JPG 51,8 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η aretha έγραψε: #1.711 28-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω" Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" Click για ανάπτυξη... Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ! Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Click για ανάπτυξη... Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Desdemona: #1.712 28-11-08 11:44 Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! Μπράβο, Αρήθα, μας εκπροσώπησες επαξίως στη συμπαθή Γαλλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η aalyah έγραψε: #1.703 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Κοινώς γιατί δεν το μπαγλαρωσες κάτω απο το παλτό να μας το φέρεις πεσκέσι! Το οτι το ζούληξες το θεώρησα φυσικό δεν μπήκα καν στον κόπο να το αναφέρω. Αχ ζηλέυω. Θέλω και εγώ να ζουλήξω το ντολμαδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Ελένη Άνση: #1.704 27-11-08 23:14 Τυχερήηηηη!! Ζούληξες χοντρέλλα γαλλίδα γάτα!!!! Αρχές Νοεμβρίου πήγα κι εγώ στο Παρίσι, και ήθελα να βγάλω φωτό μια υπέροχη ολοστρόγγυλη γάτα, ραβδωτή γκρι αρζάν, που κατοικοεδρεύει στο μουσείο κούκλας, για να σας τη δείξω. Όμως, οι στρίγγλες ιδιοκτήτριες, νόμισαν ότι θα βγάζαμε φωτό τις κούκλες του μουσείου (υπέροχο, παρεμπιπτόντως) και μας όρμησαν "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" (Βρε μπούφο, δεν βλέπεις, που στοχεύει η φωτογραφική; τη γάτα θέλουμε να φωτογραφήσουμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Μυρτω4038: #1.705 27-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Λοιπον εγω προτινω στην ειδημονα της επιστημης του χουφτι-χουφτι να μας γραψει ενα αρθρο για τα ειδη και τις τεχνικες του χουφτι-χουφτι. Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η Zbeebz έγραψε: #1.706 27-11-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Click για ανάπτυξη... Μαθήματα παραδίδονται μόνο με βίντεο και αυστηρώς και μόνο με άμεσο χούφτωμα των μπουμπουκωτών μοντέλων! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ μου τρέχουν τα σάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η dafni.ps έγραψε: #1.707 28-11-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:20 Η moukelis έγραψε: #1.708 28-11-08 00:20 Τι ωραια τα βασιλικα γατονια!Ειδικα το πρωτο τιγρονι...Καλως μας ηρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η dafni.ps έγραψε: #1.709 28-11-08 00:23 εχω και μια ιδιαιτερη αδυναμια στα τιγρακια(και οχι μονο)ειναι μουυυυυυτττττσσσσσσ(φιλακι ηταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:00 Η konstans έγραψε: #1.710 28-11-08 09:00 Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatoulis.JPG 51,8 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η aretha έγραψε: #1.711 28-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω" Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" Click για ανάπτυξη... Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ! Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Click για ανάπτυξη... Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Desdemona: #1.712 28-11-08 11:44 Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Κοινώς γιατί δεν το μπαγλαρωσες κάτω απο το παλτό να μας το φέρεις πεσκέσι! Το οτι το ζούληξες το θεώρησα φυσικό δεν μπήκα καν στον κόπο να το αναφέρω. Αχ ζηλέυω. Θέλω και εγώ να ζουλήξω το ντολμαδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Ελένη Άνση: #1.704 27-11-08 23:14 Τυχερήηηηη!! Ζούληξες χοντρέλλα γαλλίδα γάτα!!!! Αρχές Νοεμβρίου πήγα κι εγώ στο Παρίσι, και ήθελα να βγάλω φωτό μια υπέροχη ολοστρόγγυλη γάτα, ραβδωτή γκρι αρζάν, που κατοικοεδρεύει στο μουσείο κούκλας, για να σας τη δείξω. Όμως, οι στρίγγλες ιδιοκτήτριες, νόμισαν ότι θα βγάζαμε φωτό τις κούκλες του μουσείου (υπέροχο, παρεμπιπτόντως) και μας όρμησαν "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" (Βρε μπούφο, δεν βλέπεις, που στοχεύει η φωτογραφική; τη γάτα θέλουμε να φωτογραφήσουμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Μυρτω4038: #1.705 27-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Λοιπον εγω προτινω στην ειδημονα της επιστημης του χουφτι-χουφτι να μας γραψει ενα αρθρο για τα ειδη και τις τεχνικες του χουφτι-χουφτι. Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η Zbeebz έγραψε: #1.706 27-11-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Click για ανάπτυξη... Μαθήματα παραδίδονται μόνο με βίντεο και αυστηρώς και μόνο με άμεσο χούφτωμα των μπουμπουκωτών μοντέλων! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ μου τρέχουν τα σάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η dafni.ps έγραψε: #1.707 28-11-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:20 Η moukelis έγραψε: #1.708 28-11-08 00:20 Τι ωραια τα βασιλικα γατονια!Ειδικα το πρωτο τιγρονι...Καλως μας ηρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η dafni.ps έγραψε: #1.709 28-11-08 00:23 εχω και μια ιδιαιτερη αδυναμια στα τιγρακια(και οχι μονο)ειναι μουυυυυυτττττσσσσσσ(φιλακι ηταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:00 Η konstans έγραψε: #1.710 28-11-08 09:00 Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatoulis.JPG 51,8 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η aretha έγραψε: #1.711 28-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω" Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" Click για ανάπτυξη... Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ! Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Click για ανάπτυξη... Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Desdemona: #1.712 28-11-08 11:44 Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τυχερήηηηη!! Ζούληξες χοντρέλλα γαλλίδα γάτα!!!! Αρχές Νοεμβρίου πήγα κι εγώ στο Παρίσι, και ήθελα να βγάλω φωτό μια υπέροχη ολοστρόγγυλη γάτα, ραβδωτή γκρι αρζάν, που κατοικοεδρεύει στο μουσείο κούκλας, για να σας τη δείξω. Όμως, οι στρίγγλες ιδιοκτήτριες, νόμισαν ότι θα βγάζαμε φωτό τις κούκλες του μουσείου (υπέροχο, παρεμπιπτόντως) και μας όρμησαν "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" (Βρε μπούφο, δεν βλέπεις, που στοχεύει η φωτογραφική; τη γάτα θέλουμε να φωτογραφήσουμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Μυρτω4038: #1.705 27-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Λοιπον εγω προτινω στην ειδημονα της επιστημης του χουφτι-χουφτι να μας γραψει ενα αρθρο για τα ειδη και τις τεχνικες του χουφτι-χουφτι. Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η Zbeebz έγραψε: #1.706 27-11-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Click για ανάπτυξη... Μαθήματα παραδίδονται μόνο με βίντεο και αυστηρώς και μόνο με άμεσο χούφτωμα των μπουμπουκωτών μοντέλων! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ μου τρέχουν τα σάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η dafni.ps έγραψε: #1.707 28-11-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:20 Η moukelis έγραψε: #1.708 28-11-08 00:20 Τι ωραια τα βασιλικα γατονια!Ειδικα το πρωτο τιγρονι...Καλως μας ηρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η dafni.ps έγραψε: #1.709 28-11-08 00:23 εχω και μια ιδιαιτερη αδυναμια στα τιγρακια(και οχι μονο)ειναι μουυυυυυτττττσσσσσσ(φιλακι ηταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:00 Η konstans έγραψε: #1.710 28-11-08 09:00 Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatoulis.JPG 51,8 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η aretha έγραψε: #1.711 28-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω" Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" Click για ανάπτυξη... Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ! Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Click για ανάπτυξη... Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Desdemona: #1.712 28-11-08 11:44 Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Λοιπον εγω προτινω στην ειδημονα της επιστημης του χουφτι-χουφτι να μας γραψει ενα αρθρο για τα ειδη και τις τεχνικες του χουφτι-χουφτι. Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:54 Η Zbeebz έγραψε: #1.706 27-11-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από niki: Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Click για ανάπτυξη... Μαθήματα παραδίδονται μόνο με βίντεο και αυστηρώς και μόνο με άμεσο χούφτωμα των μπουμπουκωτών μοντέλων! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ μου τρέχουν τα σάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η dafni.ps έγραψε: #1.707 28-11-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:20 Η moukelis έγραψε: #1.708 28-11-08 00:20 Τι ωραια τα βασιλικα γατονια!Ειδικα το πρωτο τιγρονι...Καλως μας ηρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η dafni.ps έγραψε: #1.709 28-11-08 00:23 εχω και μια ιδιαιτερη αδυναμια στα τιγρακια(και οχι μονο)ειναι μουυυυυυτττττσσσσσσ(φιλακι ηταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:00 Η konstans έγραψε: #1.710 28-11-08 09:00 Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatoulis.JPG 51,8 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η aretha έγραψε: #1.711 28-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω" Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" Click για ανάπτυξη... Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ! Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Click για ανάπτυξη... Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Desdemona: #1.712 28-11-08 11:44 Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Που φυσικα θα συνοδευονται απο διευκρινηστικα σκιτσα η φωτο!Μοντελα διαθετουμε μπολικα. Click για ανάπτυξη... Μαθήματα παραδίδονται μόνο με βίντεο και αυστηρώς και μόνο με άμεσο χούφτωμα των μπουμπουκωτών μοντέλων! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ μου τρέχουν τα σάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η dafni.ps έγραψε: #1.707 28-11-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:20 Η moukelis έγραψε: #1.708 28-11-08 00:20 Τι ωραια τα βασιλικα γατονια!Ειδικα το πρωτο τιγρονι...Καλως μας ηρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η dafni.ps έγραψε: #1.709 28-11-08 00:23 εχω και μια ιδιαιτερη αδυναμια στα τιγρακια(και οχι μονο)ειναι μουυυυυυτττττσσσσσσ(φιλακι ηταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:00 Η konstans έγραψε: #1.710 28-11-08 09:00 Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatoulis.JPG 51,8 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η aretha έγραψε: #1.711 28-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω" Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" Click για ανάπτυξη... Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ! Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Click για ανάπτυξη... Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Desdemona: #1.712 28-11-08 11:44 Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νομάδας έχω γίνει τώρα τελευταία... Το δισάκι μου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο! Καλέ, φυσικά και το ζούληξα!! Τι έτσι θα το άφηνα; Και για του λόγου το αληθές: Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:20 Η moukelis έγραψε: #1.708 28-11-08 00:20 Τι ωραια τα βασιλικα γατονια!Ειδικα το πρωτο τιγρονι...Καλως μας ηρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η dafni.ps έγραψε: #1.709 28-11-08 00:23 εχω και μια ιδιαιτερη αδυναμια στα τιγρακια(και οχι μονο)ειναι μουυυυυυτττττσσσσσσ(φιλακι ηταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:00 Η konstans έγραψε: #1.710 28-11-08 09:00 Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatoulis.JPG 51,8 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η aretha έγραψε: #1.711 28-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω" Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" Click για ανάπτυξη... Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ! Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Click για ανάπτυξη... Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Desdemona: #1.712 28-11-08 11:44 Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ωραια τα βασιλικα γατονια!Ειδικα το πρωτο τιγρονι...Καλως μας ηρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η dafni.ps έγραψε: #1.709 28-11-08 00:23 εχω και μια ιδιαιτερη αδυναμια στα τιγρακια(και οχι μονο)ειναι μουυυυυυτττττσσσσσσ(φιλακι ηταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:00 Η konstans έγραψε: #1.710 28-11-08 09:00 Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatoulis.JPG 51,8 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η aretha έγραψε: #1.711 28-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω" Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" Click για ανάπτυξη... Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ! Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Click για ανάπτυξη... Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Desdemona: #1.712 28-11-08 11:44 Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω και μια ιδιαιτερη αδυναμια στα τιγρακια(και οχι μονο)ειναι μουυυυυυτττττσσσσσσ(φιλακι ηταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:00 Η konstans έγραψε: #1.710 28-11-08 09:00 Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatoulis.JPG 51,8 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η aretha έγραψε: #1.711 28-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω" Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" Click για ανάπτυξη... Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ! Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Click για ανάπτυξη... Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Desdemona: #1.712 28-11-08 11:44 Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η aretha έγραψε: #1.711 28-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω" Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" Click για ανάπτυξη... Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ! Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Click για ανάπτυξη... Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Desdemona: #1.712 28-11-08 11:44 Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό είναι το λεγόμενο "κυκλοτερές" ή "αμφοτερόπλευρο χούφτι-χούφτι"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αλλά εγώ είπα γιατί δεν το ζούλαρες όχι γιατί δεν το ζούληξες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... Ομολογώ πως δεν το γνώριζα το ρήμα "ζουλάρω", εξ ου και η σύγχυση με το "ζουλάω" Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: "Πα ντε φωτό, πα ντε φωτό" Click για ανάπτυξη... Ελένη, όποτε θες παραδίδω ιδιαίτερα λαθροφωτογράφισης σε μουσεία, έχω πολυετή εμπειρία στο σπορ! Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Σε λίγο θα ακουν για ελληνιδες και θα κρυβουν ολοι τις γατες τους Click για ανάπτυξη... Κάνουμε όλες μας ό,τι μπορούμε γι' αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Desdemona: #1.712 28-11-08 11:44 Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Zoυλάρω, αγαπητή σου-μου, παίρνω με τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει (εξ ου και "στη ζούλα"). A propos, οι γατουλές είναι πανεμορφές. Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Ζωή, έχεις επισήμως ανακηρυχθεί σε χουφτιχουφτιολόγο κολορατούρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #1.713 28-11-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Στις Βερσαλλίες πρέπει να το πάω δηλαδής το αγόρι μου για να μου στρουμπουλέψει λιγουλάκι; Click για ανάπτυξη... Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η Desdemona: #1.714 28-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπα, μην ξενιτεύεστε, στείλ'τον σ' εμένα και θα στον κάνω αγνώριστο Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η stellak έγραψε: #1.715 28-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό μετά από τόσα φιλάκια, μόνο να τον στρουμπουλέψω λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Desdemona: #1.716 28-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, μπορεί να μην τον κάνω Ολυμπιακό Click για ανάπτυξη... Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κανόνισε να το μαγαρίσεις το παιδί μου, θεία Στέλλα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να τον μαγαρίσει;;Του ταιριάζουν και τα χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Ελένη Άνση: #1.718 28-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Aχ τί βλέπω πρωϊνιάτικα. Καλά το τιγράκι είναι ίδιο με τον χοντρούλη που έχω στο σπίτι του φίλου μου(στην αυλή για να είμαι ακριβής). Ο οποίος είναι ο ιδανικότερος γάτος για χούφτι-χούφτι. Όσες πιστές προσέλθετε, αυτό το γατί δεν χορταίνει με τίποτα Click για ανάπτυξη... Ο χοντρούλης είναι, πράγματι, κατάλληλος για τρελλά χούφτι χούφτιΒέβαια, στη φωτό φαίνεται μόνο η κεφάλα του:kiss::kiss:, αλλά, υποθέτουμε την υπόλοιπη στρογγυλάδα. Μόνο που, βρε παιδιά, εγώ είμαι πολύ άρρωστηΔεν ικανοποιούμαι μόνο με χούφτι χούφτιμαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου; Άσε που είναι και πολύ κολλητικόΜετά από εμένα έχουν κολλήσει όλα τα παιδιά και η αδελφή μου Θα το κατσιάσουμε το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aretha έγραψε: #1.719 28-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μαζί με το χούφτωμα, χώνω και τα μούτρα μου μες τη γούνα και δίνω και πολλάααα φιλιά Click για ανάπτυξη... Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η Ελένη Άνση: #1.720 28-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, για την κοιλίτσα μιλάμε, ΤΟ σημείο. Ευτυχώς, η Μπάσσυ είναι το ιδανικό γατί: Τη σηκώνεις ψηλά, την τεντώνεις, τη γυρνάς ανάποδα (πάντα στον αέρα όλα αυτά), χώνεις τη μούρη σου στην κοιλιά της κι αρχίζεις τα φιλιά!!! Κάθεται, όσο να καταλάβει ότι αρχίζεις να ξεθυμαίνεις!! Τότε, γυρίζει στα ίσα και πηδάει κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.