Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η Κείρα έγραψε: #1.761 02-12-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την βρήκα!! Πορδολέων-βατραχάκι: Click για ανάπτυξη... Είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η moukelis έγραψε: #1.762 02-12-08 10:27 Και δε μας σταματησε ουτε η στειρωση(η συγκεκριμενη φωτο ειναι τραβηγμενη τρεις ωρες μετα τη στειρωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Κείρα έγραψε: #1.763 02-12-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,κι εμεις τεντωνομασταν απο μικρα... Click για ανάπτυξη... Τα πίσω ποδαρακια είναι ολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #1.764 02-12-08 10:28 Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η moukelis έγραψε: #1.765 02-12-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την βρήκα!! Πορδολέων-βατραχάκι: Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου γλυκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η aretha έγραψε: #1.766 02-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #1.767 02-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Click για ανάπτυξη... Θα κοιτάξω κι εγώ αν έχω καμιά βατραχοφωτογραφία, γιατί πολύ τους άρεσε να ξαπλώνουν έτσι όταν ήταν μικράκια. Θα επανέλθω από το σπίτι το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η Ελένη Άνση: #1.768 02-12-08 10:55 Τέλεια τεντώματα, του Σείριου εμπίπτουν, νομίζω στην κατηγορία "Υπνοτεντώματα" εκεί, έχουμε φωτό, το μεσημέρι θα σας τη δείξω. Στην άλλη κατηγορία, την "Ξυπνοτεντώματα", εμείς δεν έχουμε καταφέρει να απαθανατιστούμε. Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Άντε, πάω για δουλειά, ουχ, ουχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η CrazyTourists: #1.769 02-12-08 11:07 Κι εμάς η γούνα μας παχαίνει!!! Ακούς μουκελάκι; Ρε παιδιά τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές; Φτού σας (μη σας ματιάσω)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Κείρα έγραψε: #1.770 02-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ο "ρους των γεγονοτων" δεν μας είχε επηρεασει στην ονοματοδοσία, αλλά του ταιριαζει μια χαρα. Λόγω του ρού των γεγονότων έμεινε ο Ρού σπιτι μας, έγινε γατος μας και μας κατσικώθηκε κανονικότατα. (Το ονομα βγαινει απο το "κοκκινοτρίχης" γαλλιστί, καθοτι ο αντρας μου γαλλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η roulsydney: #1.771 02-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???Αν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Κείρα έγραψε: #1.772 02-12-08 12:09 Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την βρήκα!! Πορδολέων-βατραχάκι: Click για ανάπτυξη... Είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η moukelis έγραψε: #1.762 02-12-08 10:27 Και δε μας σταματησε ουτε η στειρωση(η συγκεκριμενη φωτο ειναι τραβηγμενη τρεις ωρες μετα τη στειρωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Κείρα έγραψε: #1.763 02-12-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,κι εμεις τεντωνομασταν απο μικρα... Click για ανάπτυξη... Τα πίσω ποδαρακια είναι ολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #1.764 02-12-08 10:28 Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η moukelis έγραψε: #1.765 02-12-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την βρήκα!! Πορδολέων-βατραχάκι: Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου γλυκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η aretha έγραψε: #1.766 02-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #1.767 02-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Click για ανάπτυξη... Θα κοιτάξω κι εγώ αν έχω καμιά βατραχοφωτογραφία, γιατί πολύ τους άρεσε να ξαπλώνουν έτσι όταν ήταν μικράκια. Θα επανέλθω από το σπίτι το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η Ελένη Άνση: #1.768 02-12-08 10:55 Τέλεια τεντώματα, του Σείριου εμπίπτουν, νομίζω στην κατηγορία "Υπνοτεντώματα" εκεί, έχουμε φωτό, το μεσημέρι θα σας τη δείξω. Στην άλλη κατηγορία, την "Ξυπνοτεντώματα", εμείς δεν έχουμε καταφέρει να απαθανατιστούμε. Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Άντε, πάω για δουλειά, ουχ, ουχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η CrazyTourists: #1.769 02-12-08 11:07 Κι εμάς η γούνα μας παχαίνει!!! Ακούς μουκελάκι; Ρε παιδιά τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές; Φτού σας (μη σας ματιάσω)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Κείρα έγραψε: #1.770 02-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ο "ρους των γεγονοτων" δεν μας είχε επηρεασει στην ονοματοδοσία, αλλά του ταιριαζει μια χαρα. Λόγω του ρού των γεγονότων έμεινε ο Ρού σπιτι μας, έγινε γατος μας και μας κατσικώθηκε κανονικότατα. (Το ονομα βγαινει απο το "κοκκινοτρίχης" γαλλιστί, καθοτι ο αντρας μου γαλλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η roulsydney: #1.771 02-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???Αν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Κείρα έγραψε: #1.772 02-12-08 12:09 Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και δε μας σταματησε ουτε η στειρωση(η συγκεκριμενη φωτο ειναι τραβηγμενη τρεις ωρες μετα τη στειρωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Κείρα έγραψε: #1.763 02-12-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,κι εμεις τεντωνομασταν απο μικρα... Click για ανάπτυξη... Τα πίσω ποδαρακια είναι ολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #1.764 02-12-08 10:28 Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η moukelis έγραψε: #1.765 02-12-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την βρήκα!! Πορδολέων-βατραχάκι: Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου γλυκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η aretha έγραψε: #1.766 02-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #1.767 02-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Click για ανάπτυξη... Θα κοιτάξω κι εγώ αν έχω καμιά βατραχοφωτογραφία, γιατί πολύ τους άρεσε να ξαπλώνουν έτσι όταν ήταν μικράκια. Θα επανέλθω από το σπίτι το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η Ελένη Άνση: #1.768 02-12-08 10:55 Τέλεια τεντώματα, του Σείριου εμπίπτουν, νομίζω στην κατηγορία "Υπνοτεντώματα" εκεί, έχουμε φωτό, το μεσημέρι θα σας τη δείξω. Στην άλλη κατηγορία, την "Ξυπνοτεντώματα", εμείς δεν έχουμε καταφέρει να απαθανατιστούμε. Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Άντε, πάω για δουλειά, ουχ, ουχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η CrazyTourists: #1.769 02-12-08 11:07 Κι εμάς η γούνα μας παχαίνει!!! Ακούς μουκελάκι; Ρε παιδιά τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές; Φτού σας (μη σας ματιάσω)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Κείρα έγραψε: #1.770 02-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ο "ρους των γεγονοτων" δεν μας είχε επηρεασει στην ονοματοδοσία, αλλά του ταιριαζει μια χαρα. Λόγω του ρού των γεγονότων έμεινε ο Ρού σπιτι μας, έγινε γατος μας και μας κατσικώθηκε κανονικότατα. (Το ονομα βγαινει απο το "κοκκινοτρίχης" γαλλιστί, καθοτι ο αντρας μου γαλλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η roulsydney: #1.771 02-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???Αν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Κείρα έγραψε: #1.772 02-12-08 12:09 Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,κι εμεις τεντωνομασταν απο μικρα... Click για ανάπτυξη... Τα πίσω ποδαρακια είναι ολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:28 Η moukelis έγραψε: #1.764 02-12-08 10:28 Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η moukelis έγραψε: #1.765 02-12-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την βρήκα!! Πορδολέων-βατραχάκι: Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου γλυκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η aretha έγραψε: #1.766 02-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #1.767 02-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Click για ανάπτυξη... Θα κοιτάξω κι εγώ αν έχω καμιά βατραχοφωτογραφία, γιατί πολύ τους άρεσε να ξαπλώνουν έτσι όταν ήταν μικράκια. Θα επανέλθω από το σπίτι το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η Ελένη Άνση: #1.768 02-12-08 10:55 Τέλεια τεντώματα, του Σείριου εμπίπτουν, νομίζω στην κατηγορία "Υπνοτεντώματα" εκεί, έχουμε φωτό, το μεσημέρι θα σας τη δείξω. Στην άλλη κατηγορία, την "Ξυπνοτεντώματα", εμείς δεν έχουμε καταφέρει να απαθανατιστούμε. Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Άντε, πάω για δουλειά, ουχ, ουχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η CrazyTourists: #1.769 02-12-08 11:07 Κι εμάς η γούνα μας παχαίνει!!! Ακούς μουκελάκι; Ρε παιδιά τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές; Φτού σας (μη σας ματιάσω)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Κείρα έγραψε: #1.770 02-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ο "ρους των γεγονοτων" δεν μας είχε επηρεασει στην ονοματοδοσία, αλλά του ταιριαζει μια χαρα. Λόγω του ρού των γεγονότων έμεινε ο Ρού σπιτι μας, έγινε γατος μας και μας κατσικώθηκε κανονικότατα. (Το ονομα βγαινει απο το "κοκκινοτρίχης" γαλλιστί, καθοτι ο αντρας μου γαλλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η roulsydney: #1.771 02-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???Αν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Κείρα έγραψε: #1.772 02-12-08 12:09 Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η moukelis έγραψε: #1.765 02-12-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την βρήκα!! Πορδολέων-βατραχάκι: Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου γλυκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η aretha έγραψε: #1.766 02-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #1.767 02-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Click για ανάπτυξη... Θα κοιτάξω κι εγώ αν έχω καμιά βατραχοφωτογραφία, γιατί πολύ τους άρεσε να ξαπλώνουν έτσι όταν ήταν μικράκια. Θα επανέλθω από το σπίτι το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η Ελένη Άνση: #1.768 02-12-08 10:55 Τέλεια τεντώματα, του Σείριου εμπίπτουν, νομίζω στην κατηγορία "Υπνοτεντώματα" εκεί, έχουμε φωτό, το μεσημέρι θα σας τη δείξω. Στην άλλη κατηγορία, την "Ξυπνοτεντώματα", εμείς δεν έχουμε καταφέρει να απαθανατιστούμε. Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Άντε, πάω για δουλειά, ουχ, ουχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η CrazyTourists: #1.769 02-12-08 11:07 Κι εμάς η γούνα μας παχαίνει!!! Ακούς μουκελάκι; Ρε παιδιά τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές; Φτού σας (μη σας ματιάσω)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Κείρα έγραψε: #1.770 02-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ο "ρους των γεγονοτων" δεν μας είχε επηρεασει στην ονοματοδοσία, αλλά του ταιριαζει μια χαρα. Λόγω του ρού των γεγονότων έμεινε ο Ρού σπιτι μας, έγινε γατος μας και μας κατσικώθηκε κανονικότατα. (Το ονομα βγαινει απο το "κοκκινοτρίχης" γαλλιστί, καθοτι ο αντρας μου γαλλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η roulsydney: #1.771 02-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???Αν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Κείρα έγραψε: #1.772 02-12-08 12:09 Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την βρήκα!! Πορδολέων-βατραχάκι: Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου γλυκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η aretha έγραψε: #1.766 02-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #1.767 02-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Click για ανάπτυξη... Θα κοιτάξω κι εγώ αν έχω καμιά βατραχοφωτογραφία, γιατί πολύ τους άρεσε να ξαπλώνουν έτσι όταν ήταν μικράκια. Θα επανέλθω από το σπίτι το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η Ελένη Άνση: #1.768 02-12-08 10:55 Τέλεια τεντώματα, του Σείριου εμπίπτουν, νομίζω στην κατηγορία "Υπνοτεντώματα" εκεί, έχουμε φωτό, το μεσημέρι θα σας τη δείξω. Στην άλλη κατηγορία, την "Ξυπνοτεντώματα", εμείς δεν έχουμε καταφέρει να απαθανατιστούμε. Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Άντε, πάω για δουλειά, ουχ, ουχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η CrazyTourists: #1.769 02-12-08 11:07 Κι εμάς η γούνα μας παχαίνει!!! Ακούς μουκελάκι; Ρε παιδιά τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές; Φτού σας (μη σας ματιάσω)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Κείρα έγραψε: #1.770 02-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ο "ρους των γεγονοτων" δεν μας είχε επηρεασει στην ονοματοδοσία, αλλά του ταιριαζει μια χαρα. Λόγω του ρού των γεγονότων έμεινε ο Ρού σπιτι μας, έγινε γατος μας και μας κατσικώθηκε κανονικότατα. (Το ονομα βγαινει απο το "κοκκινοτρίχης" γαλλιστί, καθοτι ο αντρας μου γαλλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η roulsydney: #1.771 02-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???Αν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Κείρα έγραψε: #1.772 02-12-08 12:09 Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #1.767 02-12-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Click για ανάπτυξη... Θα κοιτάξω κι εγώ αν έχω καμιά βατραχοφωτογραφία, γιατί πολύ τους άρεσε να ξαπλώνουν έτσι όταν ήταν μικράκια. Θα επανέλθω από το σπίτι το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η Ελένη Άνση: #1.768 02-12-08 10:55 Τέλεια τεντώματα, του Σείριου εμπίπτουν, νομίζω στην κατηγορία "Υπνοτεντώματα" εκεί, έχουμε φωτό, το μεσημέρι θα σας τη δείξω. Στην άλλη κατηγορία, την "Ξυπνοτεντώματα", εμείς δεν έχουμε καταφέρει να απαθανατιστούμε. Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Άντε, πάω για δουλειά, ουχ, ουχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η CrazyTourists: #1.769 02-12-08 11:07 Κι εμάς η γούνα μας παχαίνει!!! Ακούς μουκελάκι; Ρε παιδιά τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές; Φτού σας (μη σας ματιάσω)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Κείρα έγραψε: #1.770 02-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ο "ρους των γεγονοτων" δεν μας είχε επηρεασει στην ονοματοδοσία, αλλά του ταιριαζει μια χαρα. Λόγω του ρού των γεγονότων έμεινε ο Ρού σπιτι μας, έγινε γατος μας και μας κατσικώθηκε κανονικότατα. (Το ονομα βγαινει απο το "κοκκινοτρίχης" γαλλιστί, καθοτι ο αντρας μου γαλλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η roulsydney: #1.771 02-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???Αν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Κείρα έγραψε: #1.772 02-12-08 12:09 Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) Click για ανάπτυξη... Θα κοιτάξω κι εγώ αν έχω καμιά βατραχοφωτογραφία, γιατί πολύ τους άρεσε να ξαπλώνουν έτσι όταν ήταν μικράκια. Θα επανέλθω από το σπίτι το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η Ελένη Άνση: #1.768 02-12-08 10:55 Τέλεια τεντώματα, του Σείριου εμπίπτουν, νομίζω στην κατηγορία "Υπνοτεντώματα" εκεί, έχουμε φωτό, το μεσημέρι θα σας τη δείξω. Στην άλλη κατηγορία, την "Ξυπνοτεντώματα", εμείς δεν έχουμε καταφέρει να απαθανατιστούμε. Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Άντε, πάω για δουλειά, ουχ, ουχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η CrazyTourists: #1.769 02-12-08 11:07 Κι εμάς η γούνα μας παχαίνει!!! Ακούς μουκελάκι; Ρε παιδιά τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές; Φτού σας (μη σας ματιάσω)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Κείρα έγραψε: #1.770 02-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ο "ρους των γεγονοτων" δεν μας είχε επηρεασει στην ονοματοδοσία, αλλά του ταιριαζει μια χαρα. Λόγω του ρού των γεγονότων έμεινε ο Ρού σπιτι μας, έγινε γατος μας και μας κατσικώθηκε κανονικότατα. (Το ονομα βγαινει απο το "κοκκινοτρίχης" γαλλιστί, καθοτι ο αντρας μου γαλλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η roulsydney: #1.771 02-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???Αν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Κείρα έγραψε: #1.772 02-12-08 12:09 Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλεια τεντώματα, του Σείριου εμπίπτουν, νομίζω στην κατηγορία "Υπνοτεντώματα" εκεί, έχουμε φωτό, το μεσημέρι θα σας τη δείξω. Στην άλλη κατηγορία, την "Ξυπνοτεντώματα", εμείς δεν έχουμε καταφέρει να απαθανατιστούμε. Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Άντε, πάω για δουλειά, ουχ, ουχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:07 Η CrazyTourists: #1.769 02-12-08 11:07 Κι εμάς η γούνα μας παχαίνει!!! Ακούς μουκελάκι; Ρε παιδιά τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές; Φτού σας (μη σας ματιάσω)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Κείρα έγραψε: #1.770 02-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ο "ρους των γεγονοτων" δεν μας είχε επηρεασει στην ονοματοδοσία, αλλά του ταιριαζει μια χαρα. Λόγω του ρού των γεγονότων έμεινε ο Ρού σπιτι μας, έγινε γατος μας και μας κατσικώθηκε κανονικότατα. (Το ονομα βγαινει απο το "κοκκινοτρίχης" γαλλιστί, καθοτι ο αντρας μου γαλλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η roulsydney: #1.771 02-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???Αν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Κείρα έγραψε: #1.772 02-12-08 12:09 Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμάς η γούνα μας παχαίνει!!! Ακούς μουκελάκι; Ρε παιδιά τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές; Φτού σας (μη σας ματιάσω)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Κείρα έγραψε: #1.770 02-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ο "ρους των γεγονοτων" δεν μας είχε επηρεασει στην ονοματοδοσία, αλλά του ταιριαζει μια χαρα. Λόγω του ρού των γεγονότων έμεινε ο Ρού σπιτι μας, έγινε γατος μας και μας κατσικώθηκε κανονικότατα. (Το ονομα βγαινει απο το "κοκκινοτρίχης" γαλλιστί, καθοτι ο αντρας μου γαλλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η roulsydney: #1.771 02-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???Αν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Κείρα έγραψε: #1.772 02-12-08 12:09 Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο). Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ο "ρους των γεγονοτων" δεν μας είχε επηρεασει στην ονοματοδοσία, αλλά του ταιριαζει μια χαρα. Λόγω του ρού των γεγονότων έμεινε ο Ρού σπιτι μας, έγινε γατος μας και μας κατσικώθηκε κανονικότατα. (Το ονομα βγαινει απο το "κοκκινοτρίχης" γαλλιστί, καθοτι ο αντρας μου γαλλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η roulsydney: #1.771 02-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???Αν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Κείρα έγραψε: #1.772 02-12-08 12:09 Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???Αν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Κείρα έγραψε: #1.772 02-12-08 12:09 Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η aretha έγραψε: #1.773 02-12-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η roulsydney: #1.774 02-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου Click για ανάπτυξη... Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 Η Κείρα έγραψε: #1.775 02-12-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. Click για ανάπτυξη... Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:15 Η roulsydney: #1.776 02-12-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα. Click για ανάπτυξη... Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η Κείρα έγραψε: #1.777 02-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 Η roulsydney: #1.778 02-12-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές Click για ανάπτυξη... Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #1.779 02-12-08 12:29 Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η roulsydney: #1.780 02-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας". Click για ανάπτυξη... Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως? Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα! Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.