Κεραμιδό-maniacs

Και δε μας σταματησε ουτε η στειρωση(η συγκεκριμενη φωτο ειναι τραβηγμενη τρεις ωρες μετα τη στειρωση)
P9271397-2.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον,κι εμεις τεντωνομασταν απο μικρα...
Τα πίσω ποδαρακια είναι ολα τα λεφτά:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουτε το νεο μελος(ειναι αγενεστατος ο κυριος)
P9231393-1.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Αυτή η φωτογραφία νομίζω ότι εμπίπτει και στην κατηγορία "καβάλημα" (βλ. το πρωτοπόρο ζεύγος Νίνο-Στέλλα) :lol:

:P:P:lol::lol:

Θα κοιτάξω κι εγώ αν έχω καμιά βατραχοφωτογραφία, γιατί πολύ τους άρεσε να ξαπλώνουν έτσι όταν ήταν μικράκια. Θα επανέλθω από το σπίτι το βράδυ...

Τέλεια τεντώματα, του Σείριου εμπίπτουν, νομίζω στην κατηγορία "Υπνοτεντώματα" εκεί, έχουμε φωτό, το μεσημέρι θα σας τη δείξω. Στην άλλη κατηγορία, την "Ξυπνοτεντώματα", εμείς δεν έχουμε καταφέρει να απαθανατιστούμε. Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο:lol:). Άντε, πάω για δουλειά, ουχ, ουχ:down:

Κι εμάς η γούνα μας παχαίνει!!! :lol:Ακούς μουκελάκι; :)
Ρε παιδιά τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές; Φτού σας (μη σας ματιάσω)!!

Ο Πορδίτσος, πάντως, συναγωνίζεται το Ρου (τον ρουν των γεγονότων-άσχετο:lol:).
Η αλήθεια είναι οτι ο "ρους των γεγονοτων" δεν μας είχε επηρεασει στην ονοματοδοσία, αλλά του ταιριαζει μια χαρα. Λόγω του ρού των γεγονότων έμεινε ο Ρού σπιτι μας, έγινε γατος μας και μας κατσικώθηκε κανονικότατα.:D (Το ονομα βγαινει απο το "κοκκινοτρίχης" γαλλιστί, καθοτι ο αντρας μου γαλλος)

P9231393-1.jpg

Βλέπω τα σιαμεζάκια σου να κάνουν χαρακίρι!Βάζεις φωτογραφίες τους σε θέμα με κεραμιδόγατα???:DΑν ξυπνήσει πάλι ο παλιός επαναστάτης Σείριος να σε δω τι θα κάνεις!!!

Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου:D

Ο κυριος Σείριος νομίζω οτι εχουμε καταλήξει και αποδεχθεί οτι είναι ενας πανταμορφος κεραμιδόγατος. Οσο για την αλλη τσουπρα, αυτή που βρίσκεται απο κάτω του, ε, παιζει απλως ρόλο κομπαρσου:D

Ο ίδιος ο Σείριος το ...ξέρει???Γιατί τον βλέπω να κλείνει business με Ολυμπιακή Κάλυμνο Αθήνα και να σου έρχεται επίσκεψη...:D:D:D

...ή ρόλο υποπόδιου, για να είμαστε ακριβείς. :lol::lol:
:lol: :lol: :lol:Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα.:rolleyes:

:lol: :lol: :lol:Θα μας φάει η μαμα της. Ακου υποπόδιο η Μοϊρα.:rolleyes:
Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!!:D:D

Καλά Κείρα ετοιμάσου για διπλή ..επίσκεψη!!!:D:D
Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές

Έτσι όπως πάμε ως κοπιασουν ολα τα γατόνια σας. Εγω μετακομίζω στο Ουαγκαντουγκού. Τον αντρα μου τον παίρνω μαζί μου μην αρχισετε να χαιρεστε μερικές μερικές

Πες μας και κανένα νέο του Φρέντυ σου πρώτα και μετά ...φεύγεις:D

Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας".

Α εμεις δεν εχουμε περιορισμους ρατσας,ολες οι γατες ειναι πανεμορφες και ιδιας "αξιας".

Εμείς το ξέρουμε ο Σειριάκος σου το ξέρει όμως?:D Για δες και λίγο παραπάνω κάτι άλλα μηνύματα....γιατί κινδυνεύουν να πάθουν ψυχικό τραύμα τα ζουζούνια σου σήμερα:D:D:D!

Μην τάφήσεις για πολύ στον υπολογιστή....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back