Κεραμιδό-maniacs

Και μετά τις υπέροχες, Μαργκό και Λέια, τί να κάνει η Μπάσσυ ακούγοντας τα επιφωνήματα θαυμασμού μου; Ξαπλωτική διαμαρτυρία

Πλάκα κάνεις!!! :lol::lol:
Τι πλάσμα είναι αυτό; :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπερβάλλω, όταν λέω ότι η Μπάχχχχχυ κάνει ξαπλωτική διαμαρτυρία. Κοιμόταν μέσα στην αγκαλιά μου, προσπαθούσα να γράψω στο φόρουμ, πούουουουου με τη Μπάχχχχχχυ κατσικωμένη.Πάρτε μια ιδέα: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28319&page=14 Από εδώ κουνιόμουνα, από εκεί κουνιόμουνα να δω τα μηνύματα και τις φωτό, δύσκολα....Όμως, η Μπάχχχχυ είναι μειωμένης ανοχής, καθότι γάτα!!!!Ενοχλημένη από τα κουνήματά μου, σηκώθηκε από την αγκαλιά μου μεγαλοπρεπώς και πήρε την παραπάνω στάση. Κανονικότατη ξαπλωτική διαμαρτυρία για την παντελή έλλειψη σεβασμού μου προς την ησυχία της, για να θαυμάζω ξένες γάτες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπερβάλλω, όταν λέω ότι η Μπάχχχχχυ κάνει ξαπλωτική διαμαρτυρία. Κοιμόταν μέσα στην αγκαλιά μου, προσπαθούσα να γράψω στο φόρουμ, πούουουουου με τη Μπάχχχχχχυ κατσικωμένη.Πάρτε μια ιδέα: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28319&page=14 Από εδώ κουνιόμουνα, από εκεί κουνιόμουνα να δω τα μηνύματα και τις φωτό, δύσκολα....Όμως, η Μπάχχχχυ είναι μειωμένης ανοχής, καθότι γάτα!!!!Ενοχλημένη από τα κουνήματά μου, σηκώθηκε από την αγκαλιά μου μεγαλοπρεπώς και πήρε την παραπάνω στάση. Κανονικότατη ξαπλωτική διαμαρτυρία για την παντελή έλλειψη σεβασμού μου προς την ησυχία της, για να θαυμάζω ξένες γάτες.

Χαχα!! Θεά!! :up:

Νίκη, άστα αυτά!!!! άφησες όλη μέρα το παιδί να πεινάει αναγκάζοντάς το να ψάχνει τους νεροχύτες. Σιγά, μη φιλοτιμήθηκε ο Αρούλης να πλύνει τη σαλατιέρα:down::down:Ένώ η Μυρτούλα, κυρία.

Αχ Ελενη μην ξυνεις πληγες.Το στομαχι του Αρη ειναι... σαν τσουβαλι χωρις πατο!:blink::down:Ολη την μερα τρωει και παλι οχι δεν λεει αν του δωσεις κατι.:down: Σε λιγες μερες γινεται ενος ετους και ηδη ξεπερασε τα 5.500 κιλα!:blink:Οτι βαρος χανει η Μυρτουλα το παιρνει αυτος!:blink::mad:

Και Ελενη, οι φωτο της Μπασσυ βατραχακι-ξαπλωτικη διαμαρτυρια ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!:up::up::up: Ονειρο!:kiss::inlove:

Κοιτα μας εμας τι ωραια παρεα που είμαστε:
Πραγματικά είστε θεϊκή παρέα! Φτου, φτου, να μη σας ματιάσω! :up:

Και μια δόση Μαργκουδόγατου (ελαφρώς νυσταλέου):

Αχ, αυτό το χέρι έξω απ' το καλάθι... Ποίημα!

ΑΑΑ,σας εχω και εγω μια ελαφρως νυσταλεα Leia..
Μια νυσταλέα κούκλα!

Και μετά τις υπέροχες, Μαργκό και Λέια, τί να κάνει η Μπάσσυ ακούγοντας τα επιφωνήματα θαυμασμού μου; Ξαπλωτική διαμαρτυρία
Μπάχχχχχυ, είσαι το πιο όμορφο βατραχόγατο! Άσε τα κακιασμένα και ζηλιάρικα δίποδα να λένε. Μόνο εγώ μπορώ να εκτιμήσω σωστά την βατραχοπλαστικότητα της στάσης σου!
Beeb

Νίκη, άστα αυτά!!!! άφησες όλη μέρα το παιδί να πεινάει αναγκάζοντάς το να ψάχνει τους νεροχύτες. Σιγά, μη φιλοτιμήθηκε ο Αρούλης να πλύνει τη σαλατιέρα:down::down:

Για οσους δεν μας πιστευουν τι νοικοκυροπαιδα ειμαστε παραθετουμε το εξης βιντεακι ως αποδεικτικο στοιχειο.:P
https://www.youtube.com/watch?v=JTtzRxvuZXA
Οπως φαινεται και στις φωτο, στην τελευταια βεβαια ειναι η Μυρτουλα για να μην παραπονιεται οτι δεν εχει την δημοσιοτητα του Αρη.:blink:
Ειναι τραβηγμενες πριν απο λιγο.;)
Δεν ξερω τι τον εχει πιασει τωρα τελευταια.Που τον χανεις, που τον βρισκεις στον νεροχυτη της κουζινας τριγυριζει.:blink:
Ασε που εκτος απο το ρολο της κουζινας, το χαρτι της τουαλετας πρεπει τωρα να κρυβω ΚΑΙ το σφουγγαρακι για τα πιατα!:blink::down::mad:

Συνημμένα

• Ο Αρης στην κουζινα 008 α.jpg
    Ο Αρης στην κουζινα 008 α.jpg
    125,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Ο Αρης στην κουζινα 009 α.jpg
    Ο Αρης στην κουζινα 009 α.jpg
    93,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Ο Αρης στην κουζινα 006 α.jpg
    Ο Αρης στην κουζινα 006 α.jpg
    115,3 KB · Εμφανίσεις: 31
Ασε που εκτος απο το ρολο της κουζινας, το χαρτι της τουαλετας πρεπει τωρα να κρυβω ΚΑΙ το σφουγγαρακι για τα πιατα!:blink::down::mad:
Join the club, Νίκη. Κι εγώ το ίδιο κάνω εδώ και πολύ καιρό, το σφουγγάρι κατοικοεδρεύει πια στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη...

Ποτέ δεν ξέρεις, από πού θα εμπνευστεί η γάτα σου το καινούργιο της παιχνίδι!!!!!!!Σήμερα το σφουγγαράκι της κουζίνας, αύριο το τηλεκοντρόλ, το σκουπάκι του μπάνιου κ.ο.κ. Η Μπασσέτ τη βρίσκει με τη μυγοσκοτώστρα:confused::confused:

Που τον χανεις, που τον βρισκεις στον νεροχυτη της κουζινας τριγυριζει.:blink:
Ο Beeb το είχε αυτό το κόλλημα από μικρός, συγκεκριμένα από τότε που πρωτοκατάφερε να πηδήξει πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Όποτε έπλενα κανένα πιάτο, καθόταν μπάστακας από πάνω απ' τον νεροχύτη και χάζευε γοητευμένος πώς κυλούσε το νερό με τις σαπουνάδες μέσα στην τρύπα.
Και τώρα το κάνει, δηλαδή, απλώς το αραίωσε λίγο!
Επίσης, μετά τη λήξη του πλυσίματος των πιάτων, η τελετή περιλαμβάνει είσοδο στον νεροχύτη και στήλωμα του βλέμματος στο απορημένο του δίποδο, σαν να λέει:
"Τιιιιι τρέχει μανδάμ; Βλέπετε τίποτα παράξενο εδώ;"

Μυστήρια πλάσματα οι γάτες και άβυσσος η ψυχή τους!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλέ και άλλο γατί βατράχι? Νόμιζα ότι μόνο ο δικός μου απλώνεται έτσι:lol:

Σας αφιερώνω φωτογραφίες του Αιμίλιου μετά από πολύ κόπο γιατί μου γυρνάει την μούρη του ο ξυνός κάθε φορά που πάω να τον τραβήξω.
Στην πρώτη είναι επικεντρωμένος σε ένα περιστέρι:lol:. Κρατάω και μία φώτο να την βάλω στους πορτοκαλομάνιακς

Συνημμένα

• DSC00467.JPG
    DSC00467.JPG
    311,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC00468.JPG
    DSC00468.JPG
    355,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC00472.JPG
    DSC00472.JPG
    350 KB · Εμφανίσεις: 32
ρανια τι ωραιος ο αιμιλιακος...και σας σας αρεσουν τα πουλακια βλεπω??????εμενα βλεπει τα 2 κλουβακια στην κουζινα και τα χαζευει με τις ωρες!!!!!! ή τα λυγουρευεται :hmm::hmm:ή θελει να παιξει:hmm::hmm:!!!!εευτυχως την κραταω σε αποσταση!!!!!:blink::lol::lol:

Ελενη μη μου μαλωνεις το παιδι ...αστο να ξεκουραστει ...δεν το αφηνεις σε ησυχια μου φαινεται και κοιμαται οπου βρει:lol::lol::lol::lol:
τα ιδια χουγια εχει και η Ηρω μονο που δεν κοιμαται στην αγκαλια μου πλεον αλλα στην πλατη μου σαν παπαγαλος!!! :lol::lol:

Τελειος ο Αιμιλιακος, :up::up::up: Ουρανια.:D
Και μεγαλωσε...θελω να ζουλιξω την χιονατη κοιλιτσα του.:redface:;):lol:

Αιμιλιακο θα σε βγαλω πολλες πολλες φωτο τωρα που θα ερθω να σε ζουληξω να σε θαυμασει ολο το φορουμ.Ακου εκει ξινος αυτος ο κουκλος...Παλιομαμα θα δεις τι θα παθεις...

ρανια τι ωραιος ο αιμιλιακος...και σας σας αρεσουν τα πουλακια βλεπω??????εμενα βλεπει τα 2 κλουβακια στην κουζινα και τα χαζευει με τις ωρες!!!!!! ή τα λυγουρευεται :hmm::hmm:ή θελει να παιξει:hmm::hmm:!!!!εευτυχως την κραταω σε αποσταση!!!!!:blink::lol::lol:

Ria μου του αρέσουν τα πουλάκια. Κάθεται και τα χαζεύει αλλά δεν τα πειράζει. Εγώ καλού κακού δεν τους αφήνω μόνους τους και μάλιστα τον μαλώνω όταν τα παραπλησιάζει:)

Τελειος ο Αιμιλιακος, :up::up::up: Ουρανια.:D
Και μεγαλωσε...θελω να ζουλιξω την χιονατη κοιλιτσα του.:redface:;):lol:

Κυρία Νίκη αρκεί να κάνετε ένα ταξίδι στην Αθήνα και θα σας επιτρέψω να ζουλήξετε την κοιλίτσα μου :) (Αιμίλιος speaking)

Αιμιλιακο θα σε βγαλω πολλες πολλες φωτο τωρα που θα ερθω να σε ζουληξω να σε θαυμασει ολο το φορουμ.Ακου εκει ξινος αυτος ο κουκλος...Παλιομαμα θα δεις τι θα παθεις...

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία γιατί όπως καταλαβαίνετε κυρία Δώρα η γατομαμά μου με κυνηγάει με μια φωτογραφική μηχανή από πίσω εγώ δεν της κάθομαι και εκείνη μουρμουράει:lol: (Αιμίλιος speaking)

Αιμιλιε εμενα θα μου κατσεις για φωτογραφιση,κατι μου λεει οτι θα συμπαθηθουμε πολυ εμεις οι δυο.

Ράνια, ο Αιμίλιος είναι απίθανος!!!!Εν τω μεταξύ και στις τρεις φωτογραφίες έχει φόντο φούξια μωβ χρώμα (λουλούδια -κουβέρτα) και του πάειειειειειει!!!!!!!!
Στη βεράντα μας έρχονταν συχνά πυκνά δεκαοχτούρες. Μετά τον ερχομό της Μπάσσυς, δεν πατάει τίποτα, παρόλο που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου απόπειρα κυνηγιού τους. Ούτε κοτσιλιές τώρα ούτε τίποτα!!Το περίεργο είναι ότι δεν έρχονται ,όχι μόνο στη βεράντα που σεργιανάει συνήθως λόγω άμμου και παιχνιδιών, αλλά, και στα άλλα μπαλκόνια που θα βγει το πολύ μια φορά τη μέρα:hmm:Πολύ έξυπνα πουλιά έχουμε στη γειτονιά μας, ευτυχώς!!:D:D

Επειδή καιρό έχετε να μας δείτε και τους δύο μαζί, είπαμε να επανορθώσουμε!

Συνημμένα

• PC070100res.JPG
    PC070100res.JPG
    159,2 KB · Εμφανίσεις: 33
  • PC140005res.JPG
    PC140005res.JPG
    181,3 KB · Εμφανίσεις: 30
Ματααααααρες μου!Την επομενη φορα που θα ερθω Θεσσαλονικη απαιτω να βρεθουμε σε γατοοικια!Οριστε που με γαταντησατε,να θυσιαζω το Μελαθρον...

Ματααααααρες μου!Την επομενη φορα που θα ερθω Θεσσαλονικη απαιτω να βρεθουμε σε γατοοικια!Οριστε που με γαταντησατε,να θυσιαζω το Μελαθρον...
Γαταπιεσμένη μου εσύ! Όποτε θες, πέρνα το γατώφλι μου! :lol::lol::lol::lol:

Με γαταπιεζετε βεβαιως βεβαιως!Με γυρνατε στα χαμαιτυπια και με μεθατε για να μην ζηταω να ζουληξω!Αλλα οοοοοοοχι,το καλοκαιρι που θα εχω απλετο χρονο θα αποτιναξω το ζυγο σας και θα κανω ντου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back