Κεραμιδό-maniacs

Όχι τον ζυγό μας, τον δίδυμό μας. Και τα δύο γατιά μας είναι διδυμόγατα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρυαδες...Κι εγω διδυμογατο ειμαι,δεν εχει να κανει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αιμιλιε εμενα θα μου κατσεις για φωτογραφιση,κατι μου λεει οτι θα συμπαθηθουμε πολυ εμεις οι δυο.

Μακάρι Δώρα μπας και μπει καμμιά φωτογραφία του της προκοπής εδώ μέσα:lol:

Ράνια, ο Αιμίλιος είναι απίθανος!!!!Εν τω μεταξύ και στις τρεις φωτογραφίες έχει φόντο φούξια μωβ χρώμα (λουλούδια -κουβέρτα) και του πάειειειειειει!!!!!!!!
Στη βεράντα μας έρχονταν συχνά πυκνά δεκαοχτούρες. Μετά τον ερχομό της Μπάσσυς, δεν πατάει τίποτα, παρόλο που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου απόπειρα κυνηγιού τους. Ούτε κοτσιλιές τώρα ούτε τίποτα!!Το περίεργο είναι ότι δεν έρχονται ,όχι μόνο στη βεράντα που σεργιανάει συνήθως λόγω άμμου και παιχνιδιών, αλλά, και στα άλλα μπαλκόνια που θα βγει το πολύ μια φορά τη μέρα:hmm:Πολύ έξυπνα πουλιά έχουμε στη γειτονιά μας, ευτυχώς!!:D:D

Μαντρόσκυλα έχουν καταντήσει τα γατιά μας Ελένη:lol:. Εμένα έχουν θράσος τα άτιμα. Δεν τον φοβούνται με τίποτα τον δουλεύουν κιόλας. Τους ρίχνω κι εγώ καμμιά μπουκίτσα που και που για να είμαι ειλικρινείς:). Αλλά ευτυχώς δεν αράζουν για κοτσιλιές

Επειδή καιρό έχετε να μας δείτε και τους δύο μαζί, είπαμε να επανορθώσουμε!

Ασπρόμαυρος πειρασμός :)

Καλέ και άλλο γατί βατράχι? Νόμιζα ότι μόνο ο δικός μου απλώνεται έτσι:lol:
:lol::lol::lol:

Σας αφιερώνω φωτογραφίες του Αιμίλιου μετά από πολύ κόπο γιατί μου γυρνάει την μούρη του ο ξυνός κάθε φορά που πάω να τον τραβήξω.
Στην πρώτη είναι επικεντρωμένος σε ένα περιστέρι:lol:. Κρατάω και μία φώτο να την βάλω στους πορτοκαλομάνιακς

Ράνιααα! τι τέλειος γατουλης και πανέμορφος ο Αμιλιάκος!!! Να τον χαίρεσαι!!!:up:

Και βεβαια επανορθώσατε και βέβαια!!!!:)

Ράνιααα! τι τέλειος γατουλης και πανέμορφος ο Αμιλιάκος!!! Να τον χαίρεσαι!!!:up:

Σε ευχαριστούμε Αναστασία μου σε περιμένει να τον δεις και από κοντά:)

Beeb, τα μάτια σου δεκατέσσερα, έτσι μπράβο, πρόσεχε την Ασπρούλα:up:

Μια φωτογραφία του Αιμιλιάκου την ώρα που λιάζεται στην βεράντα:) Αφιερωμένη σε όλα τα κεραμιδάκια και μη.

Συνημμένα

• DSC00474.JPG
    DSC00474.JPG
    393,9 KB · Εμφανίσεις: 39
καλε Ρανια τετοιο κουκλο κρυφο τον κρατας???????????τστστςτςτς...με το ζορι να μας βαλεις 2 φωτο...ντρουπηηη...:lol::lol::lol: ερωτευθηκα παλι:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Μια φωτογραφία του Αιμιλιάκου την ώρα που λιάζεται στην βεράντα:) Αφιερωμένη σε όλα τα κεραμιδάκια και μη.

Δε μου λέτε, κυρα-Ράνια, ο λίλος έχει δικό του θεματάκι για να κάνεις update ή δεν έχει καθόλου το παιδί και το έχεις "ριγμένο" έτσι άπονα;:mad: Το τι παίδαρος θα γινόταν βέβαια, φαινόταν από τα μικράτα του:) Φτου σου, Λίλο, μαναράκι μου!

καλε Ρανια τετοιο κουκλο κρυφο τον κρατας???????????τστστςτςτς...με το ζορι να μας βαλεις 2 φωτο...ντρουπηηη...:lol::lol::lol: ερωτευθηκα παλι:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Καλέ Ρία δεν μου κάθεται σαν την μουρλή τρέχω από πίσω του:)

Δε μου λέτε, κυρα-Ράνια, ο λίλος έχει δικό του θεματάκι για να κάνεις update ή δεν έχει καθόλου το παιδί και το έχεις "ριγμένο" έτσι άπονα;:mad: Το τι παίδαρος θα γινόταν βέβαια, φαινόταν από τα μικράτα του:) Φτου σου, Λίλο, μαναράκι μου!

Έχει το θεματάκι που του είχα ανοίξει όταν το βρήκα μάλλον πρέπει να το ανανεώσω αλλά περιμένω την Δώρα μπας και τραβήξει φωτογραφίες πιο καλές καθότι επαγγελματίας:).

Πότε θα έρθετε να τον δείτε θεία Στέλλα και θεία Μαριτάσια:D

Πότε θα έρθετε να τον δείτε θεία Στέλλα και θεία Μαριτάσια:D

Η Μαριτάσια έχει καιρό να μπει, θα την ενημερώσω για την εξέλιξη του παιδιού και θα "τσιμπήσει":lol:
Εγώ θα κάνω μια προσπάθεια στις 23 που θα έχεις φιλοξενούμενους αλλά και πάλι θα έρθω - αν προλάβω - μόνο για καμιά ωρίτσα το πολύ:( Όπως και να έχει, το Λιλούκο θα τον δω σύντομα.

Ρανια τι λεπτουλης που ειναι ο Λιλιος:up:Ποσα κιλα ειναι τωρα?
Εμεις (ο Αρουλης) αισιως περασαμε τα πεντε κιλα και οδευουμε προς 5.5.:blink::hmm:Παντος ειναι πανεμορφος, σαν γνησιο πορτοκαλακι:up:
Μηπως ειναι παλια η φωτο και για'αυτο δειχνει λεπτεπιλεπτος? ;)

Ζουζουνεεεεεεε ερχομαι να σε ζουληξω απο κοντα!

Αιμίλιε, τυχερός είσαι!!! έχεις μπαλκόνι με λιακάδα!!!!Εμένα, τα μπαλκόνια μας με τη λιακάδα δεν μου πολυαρέσουν, γιατί, το ένα έχει ντουλάπα, σκουπιδοντενεκέ, κουβά, γλάστρες, από πού να στρίψω, και πού να καθήσω;Το άλλο ανήκει σε δωμάτιο μακριά από εκεί που μαζεύονται όλοι και άμα βγω, με ξεχνάνε κλεισμένη έξω, γι'αυτό δεν πολυπηγαίνω.
Καλά λιακαδίσματα!!!!Σε μουσουδίζω, Μπάσσυ:kiss::kiss::kiss:

Καλε τι παιδαρος ειναι τουτος?αχ κολαστικα βραδυατικα.....ατιμες τι μου κανατε????Της Αναστασιας ειναι το παιδι?
Οταν θα ερθω θα τσιμπησω λιγουλακι κοιλιτσα(αν επιτρεπετε,αν δεν επιτρεπετε........παλι θα τσιμπησω):redface::lol::whistle:

Ποιος καλε,ο Αιμιλιος;Της Ρανιας ειναι!

Ποιος καλε,ο Αιμιλιος;Της Ρανιας ειναι!
Συγνωμη που μπερδευτικα με τοσους κουκλους και κουκλες τα'παιξα η γυναικα:redface::redface::redface:

Τουλαχιστον η Ρανια ειναι κοντα αρα υπαρχει ελπιδα να ζουληξω και γω καποια στιγμη(η ελπιδα πεθαινει τελευταια).

το Λιλούκο.

Καλέ κρύβε λόγια είπαμε θα με πάρουν στο ψιλό σαν την Τζένη Καρέζη:cool:

Ρανια τι λεπτουλης που ειναι ο Λιλιος:up:Ποσα κιλα ειναι τωρα?
Εμεις (ο Αρουλης) αισιως περασαμε τα πεντε κιλα και οδευουμε προς 5.5.:blink::hmm:Παντος ειναι πανεμορφος, σαν γνησιο πορτοκαλακι:up:
Μηπως ειναι παλια η φωτο και για'αυτο δειχνει λεπτεπιλεπτος? ;)

Όχι καλέ σήμερα το πρωϊ την έβγαλα που λιαζόταν. Δεν είναι λεπτεπίλεπτος. Μαμακομπούκαλο ναι. Ακόμα δεν τον στείρωσα να φανταστείς λόγω της δυσκολίας μετακίνησης με αυτοκίνητο με τα γεγονότα και ακόμα δεν μου έχει ζητήσει κοριτσάκι:). Κιλά δεν τον έχω ζυγίσει τελευταία. Τώρα που θα πάμε στον Αίλουρο για την στείρωση θα τον ζυγίσω κιόλας αλλά είναι μπόλικος και μακρύς

Ζουζουνεεεεεεε ερχομαι να σε ζουληξω απο κοντα!

Σε περιμένουμε με ανυπομονησία:)

Αιμίλιε, τυχερός είσαι!!! έχεις μπαλκόνι με λιακάδα!!!!Εμένα, τα μπαλκόνια μας με τη λιακάδα δεν μου πολυαρέσουν, γιατί, το ένα έχει ντουλάπα, σκουπιδοντενεκέ, κουβά, γλάστρες, από πού να στρίψω, και πού να καθήσω;Το άλλο ανήκει σε δωμάτιο μακριά από εκεί που μαζεύονται όλοι και άμα βγω, με ξεχνάνε κλεισμένη έξω, γι'αυτό δεν πολυπηγαίνω.
Καλά λιακαδίσματα!!!!Σε μουσουδίζω, Μπάσσυ:kiss::kiss::kiss:

Μπάσυ έχω γύρω γύρω βεράντα οπότε κυρία Μπάσσυ όποτε θέλετε μπορώ να σας προσφέρω ένα ντρίνκ στην βεράντα μου:lol:

Οταν θα ερθω θα τσιμπησω λιγουλακι κοιλιτσα(αν επιτρεπετε,αν δεν επιτρεπετε........παλι θα τσιμπησω):redface::lol::whistle:

Επιτρέπετε επιτρέπετε του αρέσουν τα ζουλήγματα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back