Κεραμιδό-maniacs

Το ενα της κοριτσακι,το τιγρακι,ειναι πανεμορφο!Ο Κίκης ξανανιωσε στας εξοχας ε;Τζουλλλλλλλςςςςςςςς παλι με ξεχασες;:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου στείλω τίποτα??? Θα μιλήσεις τότε???:rolleyes::lol:
στειλε επειγοντως. δεν εχω λογια ομως!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ενα της κοριτσακι,το τιγρακι,ειναι πανεμορφο!Ο Κίκης ξανανιωσε στας εξοχας ε;Τζουλλλλλλλςςςςςςςς παλι με ξεχασες;:mad:

Είναι 2 τιγρέ κοριτσάκια ολόιδια...:)
Ο δικός σας μανδάμ.. όλο χάνετε και εξαφανίζετε και ψαχνουμε να το βρούμε...:mad::mad:

Ορίστε, παλι καταχωνιάστηκε.....:rolleyes: Εκεί στην αποθήκη πάει, και βγαίνει όταν πεινάσει!!!!:blink::up::up:

PB250020.jpg

PB250027.jpg

Να συνεχίσω το ρεπορτάζ....

Η Κούραση μεταμορφωμένη...
PC150008-1.jpg

PC0015.jpg

PC150001.jpg

Παιδιά!!!! Ο κίκης ΠΕΙΝΑΕΙ!!! και τον έγραψα.. και πέρασε πανω απο to laptop και πατησε το off!!! Γι΄αυτό άργησα να απαντήσω!!!:blink::blink::lol::lol:

Είναι ώρα βραδινού στην Φάρμα.. και αν αργήσω θα το πληρώσω ακριβά!:blink::|

με πεθανες.λοιπον φρεσκιες φωτο κατευθειαν απο τη παραγωγη στη καταναλωση (εμενα γιατι μου βγαινουν μικρες οι φωτο μου:()
σημερινες (σορυ η μια ειναι χθεσινη)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

καλο ταισμα στο πληθος

Συνημμένα

• paraskevas 003.jpg
    paraskevas 003.jpg
    87,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • paraskevas 005.jpg
    paraskevas 005.jpg
    194,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • paraskevas 006.jpg
    paraskevas 006.jpg
    109 KB · Εμφανίσεις: 25
Για σας!Τι τελιες γατες που εχετε.Ο Κηκης ξερει και απο υπολογιστες,μπραβο.:up:Η γαλαζια γατα ειναι πανεμορφη,τα βρετανικα νευρικα καπνιζουν στην γονεια απο την ζυλια!;)

καλε δες κ εμας που ειμαστε ζηλιαρες!!!

καλε δες κ εμας που ειμαστε ζηλιαρες!!!
καλε τωρα τα κειταγα,εχασα τα λογια,την ομορφια την ΠΟΣΟΤΙΤΑ......:blink:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΕΣ!:DΣας θαυμαζω ελεκρινα .
Εσει τρια εχεις αν δεν κανω λαθος.το τριχρομο κοτιτσακι μια κουκλιτσα ειναι,μου αρεσουν πολυχρομες γατες πολυ:)

η τριχρωμη ειναι η μελινα και ειναι η πρωτη γατα που ηρθε απο τις τρεις

μου χαλασε φωτογραφικι μεχανη,μολης να την παρω να σας βαλω φωτο τις γατες που ταειζω απο εξω,ειναι πολυ αγριες αλλα ειναι κουκλες:)

μου χαλασε φωτογραφικι μεχανη,μολης να την παρω να σας βαλω φωτο τις γατες που ταειζω απο εξω,ειναι πολυ αγριες αλλα ειναι κουκλες:)
ε που πας καραμητρο χωρις εργαλεια της δουλειας. αντε δε πειραζει, θα περιμενουμε ομως. μη μας τη σκασεις:cool::P

Τσουρεκόγατα, Νινόμελα, Αιμίλιε(Λίλο) και γατόσκυλο, γιατί είστε τόσο όμορφα όλα;Δεν μπορούμε να σας αντισταθούμε:):)
Σας φιλούμε γλυκά γλυκά
Μπάσσυ και μαμά Μπάσσυς

Ανταποδίδουμε γλυκιά Μπάσσυ και μαμά της:)

Κουκλιά και τα δύο!

Κι εσύ βρε, κούκλος είσαι κι εσύ!

Ιιιιιιιιι! Ντροπή, χριστουγεννιάτικα! Με κολάσατε πάλι, τη θεούσα! Πού 'σαι Λουκά να τις στρώσεις! Ουουουου εξεξεξ!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστούμε μαμά Άσπρης και Βeeb.:)

Julia μου φαίνεται ότι σήμερα βρήκαν ευκαιρία όλα τα ζωντανά μας να απολαύσουν μια ηλιόλουστη μέρα:)

Julia μου φαίνεται ότι σήμερα βρήκαν ευκαιρία όλα τα ζωντανά μας να απολαύσουν μια ηλιόλουστη μέρα:)

.... Ναι, δεν λές ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!!..:up::up:. γιατί 1 εβδομάδα βροχή... η μανα τα είχε δεί όλα..:/::/: :lol::lol:

.... Ναι, δεν λές ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!!..:up::up:. γιατί 1 εβδομάδα βροχή... η μανα τα είχε δεί όλα..:/::/: :lol::lol:

Αλήθεια όταν βρέχει που βρίσκονται εσένα τα ζωντανά σου σπίτι ή στα σπιτάκια τους:)

Τζούλια και Vickymoon, ευφράνθηκε η ψυχή μου!!!!:up::up::up:Χόρτασε το μάτι κεραμιδόγατα σε όλο τους το μεγαλείο.Και, κυρίως, και στο φυσικό τους χώρο-δέντρα-κληματαριές-αυλή, αχ, τί ωραία!!!!:cat::cat::cat:Σας δίνουμε κι εμείς μια δόση από Μπασσέτ, πριν αρχίσουμε δουλειά και σας χαιρετίσουμε για σήμερα!
Η Μπάσσυ πάνω στο ονυχοδρόμιο, απολαμβάνει κι αυτή το χλωμό απογευματινό ήλιο και ...ξάφνου, αρχίζει να κουνά τα ρουθούνια της. Μπρος πίσω, μπρος πίσω, τεντώνει και το κεφάλι να μυρίσει καλύτερα, ποιός ξέρει τί!!:happy::happy:

Συνημμένα

• DSCF2640.jpg
    DSCF2640.jpg
    210,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSCF2641.jpg
    DSCF2641.jpg
    214,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSCF2642.jpg
    DSCF2642.jpg
    203,4 KB · Εμφανίσεις: 19
Αλήθεια όταν βρέχει που βρίσκονται εσένα τα ζωντανά σου σπίτι ή στα σπιτάκια τους:)

Αυτά που είναι και εσωτερικού χώρου μέσα, και τα εξωτερικού χώρου στα σπιτάκια τους!!:up::up:

Ελένη... ΤΟΣΕΣ γάτες είναι πιο πάνω... μάλλον κάτι μύρισε!!!:up::rolleyes:

Ελένη... ΤΟΣΕΣ γάτες είναι πιο πάνω... μάλλον κάτι μύρισε!!!:up::rolleyes:
Ναι, έχεις δίκιο!!!Ξέχασα πού βρίσκομαι:lol::lol::lol::lol:

Τζούλια και Vickymoon, ευφράνθηκε η ψυχή μου!!!!:up::up::up:Χόρτασε το μάτι κεραμιδόγατα σε όλο τους το μεγαλείο.Και, κυρίως, και στο φυσικό τους χώρο-δέντρα-κληματαριές-αυλή, αχ, τί ωραία!!!!:cat::cat::cat:Σας δίνουμε κι εμείς μια δόση από Μπασσέτ, πριν αρχίσουμε δουλειά και σας χαιρετίσουμε για σήμερα!
Η Μπάσσυ πάνω στο ονυχοδρόμιο, απολαμβάνει κι αυτή το χλωμό απογευματινό ήλιο και ...ξάφνου, αρχίζει να κουνά τα ρουθούνια της. Μπρος πίσω, μπρος πίσω, τεντώνει και το κεφάλι να μυρίσει καλύτερα, ποιός ξέρει τί!!:happy::happy:

Αγαπητή Μπάσυ εμείς σήμερα αφηνιάσαμε και κηνυγούσαμε μια μυγούλα μήπως την είδες πουθενά την μυγούλα μου και γι αυτό κοιτάζεις προς τα πάνω:hmm:

Αγαπητή Μπάσυ εμείς σήμερα αφηνιάσαμε και κηνυγούσαμε μια μυγούλα μήπως την είδες πουθενά την μυγούλα μου και γι αυτό κοιτάζεις προς τα πάνω:hmm:
Ααααα, μύγα ήταν;Γιατί ούτε που κουνήθηκα από τη θέση μου:redface::redface:

καλημερα καλημερα. τι κανετε κοσμε? εμεις κοιμηθηκαμε αγκαλια σημερα

η μελινα δε καθεται για φωτο ειναι ντιβα οποτε μονο μαργαριτα και παρασκευας
αχ τζουλια στειλε μας καμια φωτο να λιγωσουμε!!:rolleyes:

Συνημμένα

• paraskevas 012.jpg
    paraskevas 012.jpg
    144,9 KB · Εμφανίσεις: 16
  • paraskevas 020.jpg
    paraskevas 020.jpg
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 15

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back