Κεραμιδό-maniacs

indrilgon ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Αυτό είναι, μια γάτα που χορταίνει παιχνίδια.. σαπίζει όπου βρει!!!:up::up:
Ευχαριστούμε!!! Αν και μεταξύ μας , αυτό είναι μια γάτα που έχει μπει στην τρίτη ηλικία και βαριέται να πάει μέχρι την πολυθρόνα της.:lol::lol::lol:

Η Φωφώκα είναι Θεά. Η ήρεμη δύναμη:up::up:Κοιμάται, μακαρίως ,γι'αυτό είναι φρέσκια φρέσκια .Και μην ανησυχείς, μαμά, στα πίσω πόδια δεν κάνουμε μανικιούρ (έτσι λένε):)

Ναι η ζουζούνα μου είναι τρομερά ήρεμη και χαλαρωτική! Για αυτό και εγώ θα ρίξω τα δίχτυα μου σε στειρωμένο αρσενικό να χαλαρωωωωωωωνουμε…:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωχ ποιος κανει φασαρια(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
καλε ξημερωσε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παω για φαι
καλημερα κεραμιδογατες!!!!:) αχ ωραια κοιμηθηκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• paraskevas 028.jpg
    paraskevas 028.jpg
    134,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • paraskevas 029.jpg
    paraskevas 029.jpg
    139,7 KB · Εμφανίσεις: 29
Μωρέ, τί κούκλα είσαι εσύ, Μελινάκι, καλά ξυπνητούρια. Αν και σήμερα με τέτοιο καιρό, το χουζούρι επιβάλλεται θα έλεγα:D:D

Μη νομίζετε ότι είμαι κανένα χάπατο;Είμαι και άγρια και κάνω και καμπουρίτσες, φουντώνω και ουρά. Βέβαια, όλα αυτά εικονικά, για να μη ξεχνάνε τα δίποδα ότι είμαι γάτα. Οι πρόβες όμως καλό είναι να γίνονται, σε περίπτωση που διανοηθεί κάποιος να μου τη μπει να ξέρει, θα είμαι ετοιμοπόλεμη...Χουαααα, Χουααααα:up::up:

Συνημμένα

• DSCF2828(1).jpg
    DSCF2828(1).jpg
    299,7 KB · Εμφανίσεις: 46
πωπω. τρομαξαμε με τη καμπουρα σου!!:P αντε μωρε που εισαι ολο πιτσιλες λες κ επεσες μεσα σε μπογια.
ομορφη που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

πωπω. τρομαξαμε με τη καμπουρα σου!!:P αντε μωρε που εισαι ολο πιτσιλες λες κ επεσες μεσα σε μπογια.
ομορφη που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Οι πιτσίλες είναι η γοητεία μας , έχετε εσείς πιτσίλες, όχι έχετε δηλαδής; Άμα έχετε, να έρθετε να δούμε ποιός έχει τις πιο ωραίες:cool::cool: Και, ορίστε, να μας δείξετε και τις δικές σας καμπούρες!!!!:D Χουαααα, χουααααα (Μην ακούς εσύ Μυρτούλα, ούτε εσύ, Φωφώκα.:rolleyes:)

δεν εχουμε πιτσιλες γιατι εχουμε αλλη γοητεια. της τριχρομιας. κ εχω και καμπουρα αλλα οχι απο νευρα. απο φυσικου μου
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
μ εφαγε η δουλεια στα χωραφια κ εκανα καμπουρα

Συνημμένα

• paraskevas 041.jpg
    paraskevas 041.jpg
    113,4 KB · Εμφανίσεις: 31
δεν εχουμε πιτσιλες γιατι εχουμε αλλη γοητεια. της τριχρομιας. κ εχω και καμπουρα αλλα οχι απο νευρα. απο φυσικου μου
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
μ εφαγε η δουλεια στα χωραφια κ εκανα καμπουρα
Εγώ βλεπω μια πανέμορφη γατούλα, ούτε καμπούρα, ούτε τίποτα. Και όταν κάνει νάζια, είναι μια μοντέλα!!!:up::up::up:

αχ καλε ευχαριστουμε:up:. το ξερω οτι ειμαι πολυ ωραια γατα.
ειμαι μια θεα

γειαααααα σας ...να'μαι και γω!!!!!!!!!!!:P:P

νιαμ,νιαμ νοστιμο φαινεται αυτο το κοκκινο μπαλακι!!!!!επεσε απο το δεντρο ..δεν φταιω!!

Συνημμένα

• DSC00075.jpg
    DSC00075.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 26
παιδια συγνωμη αλλα εφαγα ολους τους κουραμπιεδες κ τα μελομακαρονα, καθως κ καποιον ξενο που ηρθε απο τη καμιναδα με κοκκινα ρουχα. βασιλη, αι βασιλη καπως ετσι κ με πιασε κοψιμο.
συγνωμη για την απρεπεια
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ, ωχ παραφαγα, τα χριστουγεννα μου μεσα:mad:

Συνημμένα

• paraskevas 043.jpg
    paraskevas 043.jpg
    242,2 KB · Εμφανίσεις: 37
γειαααααα σας ...να'μαι και γω!!!!!!!!!!!:P:P

νιαμ,νιαμ νοστιμο φαινεται αυτο το κοκκινο μπαλακι!!!!!επεσε απο το δεντρο ..δεν φταιω!!
μου εδωσες την ιδεα με το νοστιμο μπαλακι:P:lol::lol:

Αμαν!!!Τι το θελα το τριχρωμο μακαρονι μπροστα απο τον υπολογιστη?!!!Κοντεψε να μου κατσει στο λαιμο!!!Μια ο χαμενος πατερας με τα ελικοπτερα του,μια η καμπουρα της Μπαχχχυ και μια τα κακα των Χριστουγεννων,παραλιγο να μου βγει το πρασινο μακαρονι απο τη μυτη!!!!
Τι γελια ηταν αυτα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:
Σας γατασκοπευει και η στριτζω...

αχ συγνωμη δεν ξεραμε οτι ετρωγες κ τα καναμε μες στη μουρη σου.:D σορρυ. αλλα ηταν επειγον:lol::lol::lol:
η δευτερη φωτο της ειναι για διαγωνισμο. πολυ υφος ρε παιδι μου.

Βρε Αλίνα μου, κάθε φορά που βλέπω τη φωτό της Στρίτζως ατο άβαταρ σου, απορώ πως κατάφερες και δεν την έφαγες όταν ήταν μωρό...:inlove:

Για την υπογραφη μας λες?Ναι ειναι απιστευτη σε αυτην τη φωτο...Ευχαριστουμε!!!
Πραγματικα μες στη μουρη μας τα κανατε αγαπητη!!!Σας συγχωρουμε ομως διοτι ειστε γλυκητατη(ακομα κι οταν τα κανετε)!!

Βρε Αλίνα μου, κάθε φορά που βλέπω τη φωτό της Στρίτζως ατο άβαταρ σου, απορώ πως κατάφερες και δεν την έφαγες όταν ήταν μωρό...:inlove:

Αμ αυτη ηταν η βλακεια μου!!Τοτε επρεπε να την πνιξω(στα φιλια) πριν σκασει μυτη απο το αυγο...γιατι τωρα,μαλλον αυτη θα μας φαει ολους!!!

Αμ αυτη ηταν η βλακεια μου!!Τοτε επρεπε να την πνιξω(στα φιλια) πριν σκασει μυτη απο το αυγο...γιατι τωρα,μαλλον αυτη θα μας φαει ολους!!!

Μα δεν είναι ροζ στόμα αυτό με χαμόγελο και μύτη-κουφέτο... Ύφος δε, μη συζητάς: "θα γίνω και πολύ κουκλάρα όταν μεγαλώσω, περιμένετε και θα δείτε!"

Κόλαση είναι, κόλαση!:lol:

και σαν μωρακι ηταν λουκουμι. να την πιεις στο ποτηρι.
η αλλη ομως φωτο ειναι πολυ γκομενα. σαν να σου λεει οτι σε πουλαω κ σ αγοραζω ανα πασα στιγμη κ θα λεμε κ ευχαριστω:inlove::kiss::inlove:
femme fatale (ο ορισμος)

Απο μικρη φαινοταν τι ...τανα γατα θα γινοταν!!!!Τη βλεπεις στο αβαταρ και μετα στη υπογραφη και το υφος εχει αλλαξει ελαχιστα!!!!
Δειτε τωρα και μια ασεμνη φωτο...για του λογου το αληθες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back