Κεραμιδό-maniacs

Ναι και κονσερβάκι, βεβαίως Sheba αρνάκι που τρελλένεται το αγόρι μου.
Και Sheba τονο κέρασμα για την νυφούλα.;):up::up:
Ο Αρης γουργουρίζει συνέχεια και με το παραμικρό!;) Ομως δεν έχει την συνήθεια να δίνει την κοιλίτσα για χα'ι'δεμα :down: οπότε πάω να τον χα'ι'δεψω, δαγκώνει!:blink::down:
Εχει πολλά να του μάθει το Νόρακι!;):lol::lol::lol:

:up::up:Ωραία, γιατι αυτη ικανη ηταν να αφηνε τον γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας αν δεν υπήρχε κονσερβάκι:blink:.Το ψαρικο ειναι η αδυναμία της, αλλα και στο κρέας δεν λεει οχι.Ο καλος ο μυλος όλα τα αλέθει:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

AAAXxx, ωραία, ευχαριστήθηκε το μάτι μου φωτογραφίες της τριανδρίας (μόνο που και οι τρεις είναι γυναίκες:D:D:D:D)!!Κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες της Σίσσυς, καταλαβαίνω, τί αρχοντόγατα καλή που είναι:up::up::up::up:Ψιψινοελβιράκι, σου δίνω φιλί στο μαγουλάκι:kiss::kiss::kiss:

:)Ευχαριστούμε Ελενάκι!!Τo Σισσάκι εκτος απο αρχοντόγτα είναι και πρότυπο γάτας.Ειναι και διακριτικός αρχηγός.
Δηλαδη αυτο το μαξιλάρι που φαινεται σε 2 φωτογραφίες που ειναι μαζι με τη Νορα, ειναι της Σίσσυς(ετσι θελει να πιστευει):P
Οταν παει να ξαπλωσει και βλεπει τη Νορα, παει σιγα-σιγα στεκεται πανω απο το κεφάλι της για 3-4 δευτερόλεπτα και κανει επιθεση στη Νορα.Μετα η Νορα σηκώνεται και μαζεύεται ενω η Σισσυ ειναι καθιστη και περήφανη, και κανει αργα βηματα προς το μερος της και η Νορα κανει πίσω.Οταν φυγει η Νορα, παει και καθεται...Ειναι απολαυτικότατες!!:)
Αυτο το γατι(Νορα) δεν εχει καθολου αξιοπρέπεια??:down::rolleyes:

Να πω και για την αλλαγη της συμπεριφοράς στο Ελβιράκι!! Τον φίλο μου πριν , δεν τον συμπαθούσε γιατι δεν ασχολιόταν με παιχνιδια μαζι της και δεν περναγανε χρονο μαζι. Πηγαινε να την χαιδεψει και απλωνε το χερι της με επιθετικότητα να τον γραντζουνισει οχι για παιχνιδι.Οπως κανουν τα αγρια γατακια στους ανθρωπους που πλησιάζουνε.
Μετα απο την περιπέτεια, επειδη πηγαινε ο Ηλίας καθε βραδυ να τη δει οσες μερες παρεμεινε η Ελβίρα στο Νοσοκομείο, τωρα τον κυνηγαει συνεχεια, γυρναει γυρω απο εκείνον, τον περιμένει εξω απο την τουαλέτα μεχρι να βγει, κι ας είμαι εγω μαζι της, του μιλάει-νιαουρίζει, δεχεται τα χαδια του και γενικα δειχνει οτι τον αγαπάει.
Πιστευετε οτι αυτο οφείλεται στην στείρωση που ηρεμησε ή κατάλαβε το ενδιαφερον και τη φροντιδα του πηγαινοντας να τη δει?:hmm:
Απο απλή περιέργεια ρωτάω επειδη αλλαξε πολύ και χαρηκαμε!!

Καλημέρα κεραμίδια! Πω,πω, προξενιά που έγιναν μέσα στο σαββατοκύριακο! Μεγάλες εξελίξεις στο γατόκοσμο!
Ελένη, χαίρομαι που το Ελβιράκι είναι μια χαρά! Εγώ νομίζω ότι άλλαξε συμπεριφορά γιατί αντιλήφθηκε ότι ο φίλος σου πραγματικά ενδιαφέρεται και πήγαινε να τη δει όσο εκείνη δεν ήταν καλά! Έχουν μεγάλη αντίληψη τα γατόπαιδά μας!

Να εισαι καλά Χρυσα μου!!! Η δικιά σου η κουκλίτσα βρηκε κανεναν καλλονό ή δεν προλαβαίνει απο τοσους σπάγγους που εχει βάλει στο μάτι να φάει??:P
Πρεπει να μεριμνήσεις για την αποκατάσταση της νεαράς πριν σιτέψει:rolleyes:

Πιστευετε οτι αυτο οφείλεται στην στείρωση που ηρεμησε ή κατάλαβε το ενδιαφερον και τη φροντιδα του πηγαινοντας να τη δει?:hmm:
Απο απλή περιέργεια ρωτάω επειδη αλλαξε πολύ και χαρηκαμε!!

Σίγουρα ισχύει το δεύτερο.;) Το Ελβιράκι στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νοσοκομείο, έβλεπε στον φίλο σου το μόνο οικείο και γνώριμο προσώπο.Ο μόνος "σύνδεσμός της," με το παλιό γνώριμο και ασφαλές περιβάλλον της, που φυσικά της έλειπε.:)Λογικό ήταν να δεθεί περισσότερο μαζί του!;):D
Τι κάνει το Ελβίρακι σήμερα? Συνέρχεται?:)
Τι κάνει η νυφούλα μας?;):lol:

Ελένη στην φωτό που έβαλες πιό πάνω είναι το Ελβιράκι, έτσι?:D

Να εισαι καλά Χρυσα μου!!! Η δικιά σου η κουκλίτσα βρηκε κανεναν καλλονό ή δεν προλαβαίνει απο τοσους σπάγγους που εχει βάλει στο μάτι να φάει??:P
Πρεπει να μεριμνήσεις για την αποκατάσταση της νεαράς πριν σιτέψει:rolleyes:

Τελικά η δικιά μου δεν ξέρει τι θέλει! Πριν λίγο καιρό την έπεσε (πλαγίως) στο Νίνο, αλλά αυτός δεν ήταν πολύ υπέρ της δέσμευσης (βζζζζντουπ = αυτή είναι η Στέλλα που στέλνει φάπες :lol:) και ήταν μάλλον θετική στο φλερτ του Τίμυ (μεσήλιξ αλλά ακμαίος). Από το Σάββατο που είδε το Νίνο από κοντά όμως, είναι πολύ προβληματισμένη! Την εντυπωσίασε, λέει,η επιβλητική του παρουσία (6 και κιλά είναι αυτά...αμ πώς?)
Δηλώνουμε σύγχιση!

Σίγουρα ισχύει το δεύτερο.;) Το Ελβιράκι στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νοσοκομείο, έβλεπε στον φίλο σου το μόνο οικείο και γνώριμο προσώπο.Ο μόνος "σύνδεσμός της," με το παλιό γνώριμο και ασφαλές περιβάλλον της, που φυσικά της έλειπε.:)Λογικό ήταν να δεθεί περισσότερο μαζί του!;):D
Τι κάνει το Ελβίρακι σήμερα? Συνέρχεται?:)
Τι κάνει η νυφούλα μας?;):lol:

Ελένη στην φωτό που έβαλες πιό πάνω είναι το Ελβιράκι, έτσι?:D

:).Το Ελβιράκι ειναι καλά.Συνήλθε και τρεχει σαν κατσίκι.
Η επίσημη γυναίκα του αξιότιμου Αρη είναι καλά και θα την δειτε στην προηγούμενη σελίδα που εχω βαλει φωτογραφίες μαζι με τη μαμα της:D

Να και μερικές σημερινες φωτογραφίες της Ελβίρας!!

Φωτογραφία0361.jpgΦωτογραφία0356.jpgΦωτογραφία0358.jpgDSC00013.jpg
DSC00011.jpg

Τώρα να δείτε, που θα κάνουμε ολόκληρο book φωτογραφιών με την ομορφιά μας, την επιβλητική κορμοστασιά των 6.450 κιλών μας και με τα ωραιότατα πράσινα μάτια μας να σας τρελάνουμε πρώτα κι έπειτα να σας κάνουμε και το δύσκολο:bleh:

Φτου σου, κορίτσι μου! Να μην ξαναπάθεις ποτέ τίποτα και να τρέχεις πάντα σαν το κατσίκι! Είναι μια γλύκα η άτιμη!

ΕLLENIP ξέχασα να ρωτήσω μιά λεπτομέρεια.Πόσα κιλά είναι το Νοράκι?
Το λέω γιατί ο Αρης είναι ολίγον "βαρέων βαρών":redface:;):cool:
Πριν λίγο που τον ζύγησα έδειξε 6 κιλά!:blink::down:

Τώρα να δείτε, που θα κάνουμε ολόκληρο book φωτογραφιών με την ομορφιά μας, την επιβλητική κορμοστασιά των 6.450 κιλών μας και με τα ωραιότατα πράσινα μάτια μας να σας τρελάνουμε πρώτα κι έπειτα να σας κάνουμε και το δύσκολο:bleh:
Περιμένουμε εναγωνίως... Μάλλον η μάνα θα ευχαριστηθεί οφθαλμόλουτρο βέβαια, αλλά δεν πειράζει!;) Βρε Νίνο, μήπως είσαι πολλά βαρύς για το τσουπί μου? 3.750 είναι η καημένη και χωρίς δίαιτα! Θα φοβάμαι για τη σωματική της ακεραιότητα!:lol::lol:

ΕLLENIP ξέχασα να ρωτήσω μιά λεπτομέρεια.Πόσα κιλά είναι το Νοράκι?
Το λέω γιατί ο Αρης είναι ολίγον "βαρέων βαρών":redface:;):cool:
Πριν λίγο που τον ζύγησα έδειξε 6 κιλά!:blink::down:

Ετσι , ετσι νταβραντισμένο τον θέλουμε:D Να μυρίζει αντρίλα:hmm:
Να μπορει να την προστατεψει βρε αδερφε!!!
Η Νορίτσα είναι 4.300 αν και θα έχει παχύνει γιατι εχω καιρο να τη ζυγισω.Εχει στρογγυλέψει αρκετά:rolleyes:
Πάντως δεν ειναι μικρόσωμη γατούλα.Ειναι ψιλή και θα απλωθεί κι άλλο:rolleyes:

Περιμένουμε εναγωνίως... Μάλλον η μάνα θα ευχαριστηθεί οφθαλμόλουτρο βέβαια, αλλά δεν πειράζει!;) Βρε Νίνο, μήπως είσαι πολλά βαρύς για το τσουπί μου? 3.750 είναι η καημένη και χωρίς δίαιτα! Θα φοβάμαι για τη σωματική της ακεραιότητα!:lol::lol:

Τώρα με προκαλείς να επέμβω ως μητέρα του παίδαρου:rolleyes:! Θα σου θυμίσω το ζευγάρι Τόνυ Πάρκερ - Εύα Λονγκόρια, κι έπειτα θα σωπάσω:P

:lol:

Τώρα με προκαλείς να επέμβω ως μητέρα του παίδαρου:rolleyes:! Θα σου θυμίσω το ζευγάρι Τόνυ Πάρκερ - Εύα Λονγκόρια, κι έπειτα θα σωπάσω:P

:lol:
:lol::lol::lol: Πέσατε και σε άσχετη! :PΤη μαντάμ την έχω ακουστά, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες για το δεσμό της με τον κύριο! Πάω google και θα επανέλθω ενημερωμένη!

Φτου σου, κορίτσι μου! Να μην ξαναπάθεις ποτέ τίποτα και να τρέχεις πάντα σαν το κατσίκι! Είναι μια γλύκα η άτιμη!

Ευχαριστούμε Κυρία Χρύσσα!! Ολα τα ζωάκια να είναι καλά γιατι εχουμε πολλα να προσφέρουμε!!:)
Λιγο ακόμα και θα το πάρω πάνω μου με τόσα καλά λόγια.:)

Τελικά η δικιά μου δεν ξέρει τι θέλει! Πριν λίγο καιρό την έπεσε (πλαγίως) στο Νίνο, αλλά αυτός δεν ήταν πολύ υπέρ της δέσμευσης (βζζζζντουπ = αυτή είναι η Στέλλα που στέλνει φάπες :lol:) και ήταν μάλλον θετική στο φλερτ του Τίμυ (μεσήλιξ αλλά ακμαίος). Από το Σάββατο που είδε το Νίνο από κοντά όμως, είναι πολύ προβληματισμένη! Την εντυπωσίασε, λέει,η επιβλητική του παρουσία (6 και κιλά είναι αυτά...αμ πώς?)
Δηλώνουμε σύγχιση!

Πως ταίριάζουνε με τον Νίνάκο!!!:inlove::inlove:
Νινο μην κάνεις τον δύσκολο.Είναι πολυ ναζιάρα η μικρή και πολύ όμορφη.
Μπουμπουκάκι ειναι και δυνατος και θα σε προστατεύει.Μην σε προβληματιζει το βαρέων βαρών σουλούπι:P
Σας έπεισα καλέ παιδιά???:hmm: :hmm:Άντε να διαβάσω για τα παντρολογήματα σας!!

Σας κοιτάμε όλο νόημα με τις πράσινες ματάρες μας!!! :cool:

Συνημμένα

• kouklos.jpg
    kouklos.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 30

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back