Κεραμιδό-maniacs

Σας κοιτάμε όλο νόημα με τις πράσινες ματάρες μας!!! :cool:

Ανταποδίδουμε με τις δικές μας κιτρινοπράσινες ματάρες!
showimage.php
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PB140062.JPG
    PB140062.JPG
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 26
:up::up::up:
Kαλέ αυτά τα δύο ταιριάζουνε:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για δειτε έναν κούκλο!!!Συναντηθήκαμε τυχαία στο δρόμο και μου χάρισε μια πόζα.Απο τα πιο όμορφα γατιά που έχω δει!!:D Ειναι πανέμορφος/η

Φωτογραφία0362.jpg

Καλε τι πλασμα ειναι αυτο;Κουκλος...

Για δειτε έναν κούκλο!!!Συναντηθήκαμε τυχαία στο δρόμο και μου χάρισε μια πόζα.Απο τα πιο όμορφα γατιά που έχω δει!!:D Ειναι πανέμορφος/η

Φωτογραφία0362.jpg

Πω,πω τι όμορφος γάτος!:kiss::inlove:
Σαν ζωγραφιά είναι!:up::up::up:

αααααχχχχχχχ ομορφιααααα μουυυυυυυυυυ:redface::redface::redface:

Αααααααχ, έτσι κεραμιδομαμάδες μου, να βάζετε φωτογραφίες των ψιψινιών σας, να χορταίνει η ψυχούλα του διψασμένου γατοθαυμαστή. Τί γούνες, τι μάτια, τι νάζια, κουκλιά ειναι όλα τους!!!! Συγκινήθηκα όμως ξεχωριστά με το Ελβιράκι. Τί αμυγδαλωτά μάτια παραλίγο να χάσουμε:cry: Κουκλίτσα μου γλυκιά, έτσι, πάντα να παίζεις ευτυχισμένη. Και ασφαλώς, Ελένη μου, δέθηκε ιδιαίτερα με το φίλο σου τώρα, που τον ένιωσε πολύ κοντά της και της πρόσφερε την αγάπη του, γι'αυτό του το ανταποδίδει, το γλυκό μου:kiss::kiss::kiss::kiss:
Και για να μην υστερήσουμε, αφού όλοι (σχεδόν) οι φίλοι έδωσαν σήμερα το "παρών"
Να, και μια φωτό της Μπάσσυς στον πρωινό ηλιάκο, χαζεύοντας τα ζουζούνια

Συνημμένα

• DSCF3087.jpg
    DSCF3087.jpg
    159,6 KB · Εμφανίσεις: 29
Eξαιρετικη φωτο Ελενη!:up:

Μετα απο την περιπέτεια, επειδη πηγαινε ο Ηλίας καθε βραδυ να τη δει οσες μερες παρεμεινε η Ελβίρα στο Νοσοκομείο, τωρα τον κυνηγαει συνεχεια, γυρναει γυρω απο εκείνον, τον περιμένει εξω απο την τουαλέτα μεχρι να βγει, κι ας είμαι εγω μαζι της, του μιλάει-νιαουρίζει, δεχεται τα χαδια του και γενικα δειχνει οτι τον αγαπάει.
"Ηλία, δεν σε χωνεύω, δεν σε χωνεύω, δεν σε χωνεύω... αλλά... για στάσου... καλός Ηλίας, καλόοοοος Ηλίας, καλός, καλόοοος Ηλίας!"

Τελικά η δικιά μου δεν ξέρει τι θέλει! Πριν λίγο καιρό την έπεσε (πλαγίως) στο Νίνο, αλλά αυτός δεν ήταν πολύ υπέρ της δέσμευσης (βζζζζντουπ = αυτή είναι η Στέλλα που στέλνει φάπες :lol:) και ήταν μάλλον θετική στο φλερτ του Τίμυ (μεσήλιξ αλλά ακμαίος). Από το Σάββατο που είδε το Νίνο από κοντά όμως, είναι πολύ προβληματισμένη! Την εντυπωσίασε, λέει,η επιβλητική του παρουσία (6 και κιλά είναι αυτά...αμ πώς?)
Δηλώνουμε σύγχιση!
Γατοσαπουνόπερα, γατοσαπουνόπερα! Γουστάρωωωωωωωωω :up::up::up:

:).Το Ελβιράκι ειναι καλά.Συνήλθε και τρεχει σαν κατσίκι.
Η επίσημη γυναίκα του αξιότιμου Αρη είναι καλά και θα την δειτε στην προηγούμενη σελίδα που εχω βαλει φωτογραφίες μαζι με τη μαμα της:D

Να και μερικές σημερινες φωτογραφίες της Ελβίρας!!

Φωτογραφία0361.jpgΦωτογραφία0356.jpgΦωτογραφία0358.jpgDSC00013.jpg
DSC00011.jpg
Και σαν κατσίκι να χοροπηδάει, και σαν κρικρί, και σαν αίγαγρος, και σαν αντιλόπη της Αφρικής η ζουζούνα! :up::up:

Σας κοιτάμε όλο νόημα με τις πράσινες ματάρες μας!!! :cool:

Ανταποδίδουμε με τις δικές μας κιτρινοπράσινες ματάρες!
showimage.php
Παιδιά μου εσείς ατελείωτα! Οποία ανάπαυσις δια τους ημίγκαβους οφθαλμούς μου!

Ναι παιδια ειναι όντως κούκλος.Έμεινα μόλις το είδα πάνω στον δεντρο.Μιλαγε με εναν αλλον γατούλη που ήταν στον απο πανω οροφο του δεντρου:)

Φωτογραφία0362.jpg
Μα πώς μου ξέφυγε εμένα αυτός ο όμορφος κεφάλας;;;

Μα πώς μου ξέφυγε εμένα αυτός ο όμορφος κεφάλας;;;

Αυτός και να θέλει να κρυφτεί , η κεφάλα Δεν το αφήνει:P

Αααααααχ, έτσι κεραμιδομαμάδες μου, να βάζετε φωτογραφίες των ψιψινιών σας, να χορταίνει η ψυχούλα του διψασμένου γατοθαυμαστή. Τί γούνες, τι μάτια, τι νάζια, κουκλιά ειναι όλα τους!!!! Συγκινήθηκα όμως ξεχωριστά με το Ελβιράκι. Τί αμυγδαλωτά μάτια παραλίγο να χάσουμε:cry: Κουκλίτσα μου γλυκιά, έτσι, πάντα να παίζεις ευτυχισμένη. Και ασφαλώς, Ελένη μου, δέθηκε ιδιαίτερα με το φίλο σου τώρα, που τον ένιωσε πολύ κοντά της και της πρόσφερε την αγάπη του, γι'αυτό του το ανταποδίδει, το γλυκό μου:kiss::kiss::kiss::kiss:
Και για να μην υστερήσουμε, αφού όλοι (σχεδόν) οι φίλοι έδωσαν σήμερα το "παρών"
Να, και μια φωτό της Μπάσσυς στον πρωινό ηλιάκο, χαζεύοντας τα ζουζούνια

Ευχαριστώ Ελενάκι!!!
Ευτυχως αυτα τα ματάκια σωθηκανε ειναι πιο χαρούμενα απο ποτέ!!!
Τι ομορφη η Μπασσετούλα!!! Φτου-φτου σκορδα!!

:).Το Ελβιράκι ειναι καλά.Συνήλθε και τρεχει σαν κατσίκι.
Η επίσημη γυναίκα του αξιότιμου Αρη είναι καλά και θα την δειτε στην προηγούμενη σελίδα που εχω βαλει φωτογραφίες μαζι με τη μαμα της:D

Να και μερικές σημερινες φωτογραφίες της Ελβίρας!!

Φωτογραφία0361.jpgΦωτογραφία0356.jpgΦωτογραφία0358.jpgDSC00013.jpg
DSC00011.jpg

Του Άρηηηηηη??????? Μας προδίδετε μανδάμ Ελβίρα. Τόσο φλέρτ σας κάναμε:blink:

Αιμίλιος speaking:cool:

Γεια σε ολους και απο εμας!!!!!
Εμεις λοιπον,λειπαμε το Σ/Κ και αφησαμε την αδερφη μου και το φιλο της να προσεχουν το στριτζογατο.Να σημειωσω οτι η Leia δε συμπαθει κανεναν και αυτοι οι δυο ειναι τα διποδα που εχει δει περισσοτερο απο καθε αλλο επισκεπτη....Καθε φορα που ερχονταν,τους πεθαινε στα "χου" η κρυβοταν κατω απο το κρεβατι.
Αυτη τη φορα ειχαμε τεραστια αλλαγη:up::up::up:
Τους υποδεχτηκε γουργουριζοντας,χαιδευοταν στα ποδια τους,μεχρι που εκανε την τιμη στην αδερφη μου να την αφησει να τη χαιδεψει:up::up:
Η δε αδερφη μου με πηρε τηλεφωνο κατενθουσιασμενη!!!!!
Λετε ρε παιδια να περασε τη φαση της εφηβειας και να ηρεμησε?Με εμας παντα ηρεμη ηταν με τους αλλους ομως...αγριμι!!!
Παρτε και μερικες φωτο ηρεμου γατιου:cool:

Συνημμένα

• DSC00822.JPG
    DSC00822.JPG
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC00814.JPG
    DSC00814.JPG
    84,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • DSC00818.JPG
    DSC00818.JPG
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 19
Ομορφιααααα μουυυυ!
Αλινα περασε η φαση της εφηβειας,στειρωθηκε κιολας...Αντε την επομενη φορα που θα τη δω ισως με αφησει να κατσω διπλα της!:lol:

Του Άρηηηηηη??????? Μας προδίδετε μανδάμ Ελβίρα. Τόσο φλέρτ σας κάναμε:blink:

Αιμίλιος speaking:cool:
Όχι, Ράνια, δεν λέει για την Ελβίρα, για τη Νόρα λέει! Δες τις φωτό για να πειστείς, κακιά πεθερά! :P:lol::lol::lol::lol:

Τόσα κουκλιά που είδα, ας βάλω κι εγώ μια εικονογραφημένη ιστορία από τους δύο δικούς μου. Παραθέτω τις φωτό σύμφωνα με τη σειρά των γεγονότων:

Συνημμένα

• P1190127res.jpg
    P1190127res.jpg
    238,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • P1190128res.jpg
    P1190128res.jpg
    216,2 KB · Εμφανίσεις: 31
Τόσα κουκλιά που είδα, ας βάλω κι εγώ μια εικονογραφημένη ιστορία από τους δύο δικούς μου. Παραθέτω τις φωτό σύμφωνα με τη σειρά των γεγονότων:
τοσο καμακι να μην παει τσαμπα:redface::redface::redface::redface::lol::lol::lol:

τοσο καμακι να μην παει τσαμπα:redface::redface::redface::redface::lol::lol::lol:
Δεν φλερτάρουνε... παλεύουνε!!!! :redface:
Σουγκλάκος εναντίον Τζιμ Λόντου... :redface::redface::redface:
Διότι η Άσπρη τόλμησε να μπει στο άδυτο... της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back