Κεραμιδό-maniacs

Δεν φλερτάρουνε... παλεύουνε!!!! :redface:
Σουγκλάκος εναντίον Τζιμ Λόντου... :redface::redface::redface:
Διότι η Άσπρη τόλμησε να μπει στο άδυτο... της γατοπολυκατοικίας ΤΟΥ!
και πιο ηταν το αποτελεσμα του αγωνα????ποιος κατελειξε ετσι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι, Ράνια, δεν λέει για την Ελβίρα, για τη Νόρα λέει! Δες τις φωτό για να πειστείς, κακιά πεθερά! :P:lol::lol::lol::lol:

Ax μου το ταράξατε το αγόρι μου προς στιγμή:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και πιο ηταν το αποτελεσμα του αγωνα????ποιος κατελειξε ετσι???

Ευτυχώς κανένας. Μόνο λόγια είναι και οι δύο! :rolleyes:

Ευτυχώς κανένας. Μόνο λόγια είναι και οι δύο! :rolleyes:
δεν θα χρειαστεις να κανεις και τον διαιτητη και την νοσοκομα και τον προπονητη,η ιδιοτητα της υπηρεσις-μαγειρισσας σου φτανει και σου περισευει:D:D

δεν θα χρειαστεις να κανεις και τον διαιτητη και την νοσοκομα και τον προπονητη,η ιδιοτητα της υπηρεσις-μαγειρισσας σου φτανει και σου περισευει:D:D
Ήμουν και ολίγη από bodyguard της Άσπρης, για να μην την πρήζει πολύ ο νεαρός...
Όμως μετά απ' αυτή τη φάση απολύθηκα! :lol::lol::lol::lol:

Ήμουν και ολίγη από bodyguard της Άσπρης, για να μην την πρήζει πολύ ο νεαρός...
Όμως μετά απ' αυτή τη φάση απολύθηκα! :lol::lol::lol::lol:
αλλη μια στην λιστα ανεργιας:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η "κρίση", η "κρίση"!!! :down: :P:lol::lol::lol::lol:
και οι εργοδοτες σου σκληροι(πως απολυεις καλε σε τεοιες δυσκολες στιγμες):rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol:

Λετε ρε παιδια να περασε τη φαση της εφηβειας και να ηρεμησε?Με εμας παντα ηρεμη ηταν με τους αλλους ομως...αγριμι!!!
Σίγουρα θα ηρεμεί μεγαλώνοντας, αλλά ίσως και να σκέφτηκε ότι έπρεπε να βάλει λίγο νερό στο κρασί της, αφού εσείς λείπατε!!!:lol::lol::lol:
Σουγκλάκος εναντίον Τζιμ Λόντου... :redface::redface::redface:

:lol::lol::lol::lol:

Γειά σας:hello:
Η Νόρα είμαι!! Μήπως ξέρετε που θα βρω τον άντρα μου τον Άρη?:hmm: Τον πορτοκαλοάσπρο της Κυρίας Νίκης εννοώ.Δεν τον βρίσκω πουθενά.Λέτε να με εγκατέλειψε?:cry::cry: Εχω ανέβει εδω και τον ψαχνω. Αρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
DSC00015.jpgΦωτογραφία0370.jpg

Η Νόρα ειναι μια κουκλα,καθε φορα που τη βλεπω λεω οτι γατι ομοιο της δεν υπαρχει.

Γειά σας:hello:
Η Νόρα είμαι!! Μήπως ξέρετε που θα βρω τον άντρα μου τον Άρη?:hmm: Τον πορτοκαλοάσπρο της Κυρίας Νίκης εννοώ.Δεν τον βρίσκω πουθενά.Λέτε να με εγκατέλειψε?:cry::cry: Εχω ανέβει εδω και τον ψαχνω. Αρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
DSC00015.jpgΦωτογραφία0370.jpg
Βρε Άρη, άσπλαχνε και σκληρέ άντρα, άσε το νοικοκυριό, το γαλατάκι σου και τα παιχνίδια και κάνε τα δέοντα! Είναι ανεπίτρεπτο να αφήνεις τέτοια κούκλα να περιμένει! Θα της την πέσουν άλλοι!
Beeb, Λατίνος Εραστής

Η Νόρα ειναι μια κουκλα,καθε φορα που τη βλεπω λεω οτι γατι ομοιο της δεν υπαρχει.

Ευχαριστούμε πολυ Δωράκι!!Το κακό ειναι οτι το ξέρει και το παίζει ντιβα, αλλα χαλάλι της.:)

Αφου δεν εμφανίζεται τοτε κι εγω θα κρυφτώ στο τούνελ μου(ειναι και ο πισινός της μανας μου και μου χαλάει το πλάνο:()
Ή μήπως να ξαπλώσω να τον περιμένω?:hmm:DSC00015.jpgΦωτογραφία0302.jpg

Εδώ Αρης!:D Νόρακι μου, γυναίκα της ζωής μου, δεν σε ξέχασα καθόλου;) Είσαι πολύ όμορφη και κομψή γατούλα, για να σε ξεχάσω!;)
Απλά τώρα ήμουν πολύ αποσχολημένος να κυνηγάω την ξυνή αδερφή μου (Μυρτώ) και να φάω κροκέτες από το δικό της πιατάκι!:up::up:
Είμαι η δεν είμαι Ο ΑΝΤΡΑΣ του σπιτιού!:up::up:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θυμώνει η μαμά μου!:blink:
Και έχω επίσης να σου πω ότι έχουμε το ίδιο γατοτούνελ!:up:
Να 'ρχέσαι να παίζουμε! :up:
Beeb φιλαράκι μου, πρέπει να σε πάρω τηλέφωνο να μου δώσεις συμβουλές γιατί εγώ είμαι ...λίγο άπειρος!:blink::redface:
Και η μαμά μου είπε οτι αύριο το απόγευμα θα πάμε στον κακό δίποδο.:down: Και η ψηλομύτα δεν θα 'ρθει μαζί μας, (πάλι την γλύτωσε αυτή) :blink::down::mad:

Αφου δεν εμφανίζεται τοτε κι εγω θα κρυφτώ στο τούνελ μου(ειναι και ο πισινός της μανας μου και μου χαλάει το πλάνο:()
Ή μήπως να ξαπλώσω να τον περιμένω?:hmm:DSC00015.jpgΦωτογραφία0302.jpg

Αυτή είναι ζωή!!! Φτού σας!!!:)

Αυτή είναι ζωή!!! Φτού σας!!!:)
Πίπη, τους φτύνεις ή τους ξεματιάζεις, για ρίξε μια διευκρίνα, διότι φτου από φτου, διαφέρει:lol::lol::lol::lol:
Να και μια φωτό της Μπασσέτ, ενώ αναλογίζεται: Να παίξει κανείς με το μπαλάκι ή να μην παίξει; Ιδού η απορία!!!!!:hmm::hmm:

Συνημμένα

• DSCF1883.jpg
    DSCF1883.jpg
    145,8 KB · Εμφανίσεις: 23
Πίπη, τους φτύνεις ή τους ξεματιάζεις, για ρίξε μια διευκρίνα, διότι φτου από φτου, διαφέρει:lol::lol::lol::lol:
Να και μια φωτό της Μπασσέτ, ενώ αναλογίζεται: Να παίξει κανείς με το μπαλάκι ή να μην παίξει; Ιδού η απορία!!!!!:hmm::hmm:
μπας κ σκεφτεται να το φαει η οχι μια κ ειναι παμφαγο

Καλέ τους φτύνουμε για να μην τους ματιάσουμε!!! :lol::lol:
Τουλάχιστον η Μπασσέτ το κοιτάει το μπαλάκι!! Ο δικός μου, ούτε μια ματιά δεν του χει ρίξει (καινούριο μπαλάκι, ούτε από περιέργεια!!)

Εδώ Αρης!:D Νόρακι μου, γυναίκα της ζωής μου, δεν σε ξέχασα καθόλου;) Είσαι πολύ όμορφη και κομψή γατούλα, για να σε ξεχάσω!;)
Απλά τώρα ήμουν πολύ αποσχολημένος να κυνηγάω την ξυνή αδερφή μου (Μυρτώ) και να φάω κροκέτες από το δικό της πιατάκι!:up::up:
Είμαι η δεν είμαι Ο ΑΝΤΡΑΣ του σπιτιού!:up::up:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θυμώνει η μαμά μου!:blink:
Και έχω επίσης να σου πω ότι έχουμε το ίδιο γατοτούνελ!:up:
Να 'ρχέσαι να παίζουμε! :up:
Beeb φιλαράκι μου, πρέπει να σε πάρω τηλέφωνο να μου δώσεις συμβουλές γιατί εγώ είμαι ...λίγο άπειρος!:blink::redface:
Και η μαμά μου είπε οτι αύριο το απόγευμα θα πάμε στον κακό δίποδο.:down: Και η ψηλομύτα δεν θα 'ρθει μαζί μας, (πάλι την γλύτωσε αυτή) :blink::down::mad:

Ax επιτελους εμφανίστηκες.Ααα τετοια κάνεις στην αδερφουλα σου, ε?
Κι εγω τρωω συνεχεια για να προλαβω να μην μου φαει το φαγητο η μανα Σίσσυ.Τρωμε απο το ίδιο μπωλάκι εμείς.Κι αυτο το δίποδο μας το μετράει:/: Απο 50 γρ στην καθεμία.Μην της ξεφύγει κανενα γραμμάριο και πάθει τίποτα:confused:Αλλα την αφηνω κι εκεινη να φαει λιγο.Να αφηνεις κι εσυ την Μυρούλα την κουνιαδα μου!!!
Σου σφιερώνω μια ποζα αντρούλη μου γλυκε!:kiss::bleh:
Εικόνακουκλιτσα.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back