Κεραμιδό-maniacs

Γεια σου Αρούλη!! Καλά είμαι κι εγω.Τα κλασσικα. Γκρινιάζω και τρωω, τρωω και γκρινιαζω:D.Εισαι πολυ κουκλος! Πηγατε στον κακο άνθρωπο? Τι σου εκανε?? Τι τα πιάνει τα διποδα και δεν μας αφηνουν σε ησυχια?:hmm::/:
Την συμπαθω την κουνιάδα μου.Αστην κι αυτη λιγακι να κάτσει στο γατοτουνελ!!Το νοικοκυριό πως πάει???
Νόρα!!
Εικόνα00αδν.jpgΕικόνα048.jpgΦωτογραφία0296.jpgΦωτογραφία0167.jpg
ΝΟΡΙ.jpg
Α, ρε, τυχερέ Άρη! Τι κούκλα γραμμένη είναι αυτή!

Την τιμωρια σου θα τη γραψει η Zbeebz που λεει εξυπναδες!:mad::lol:
:blink: Εις μάτην το ανακάλεσα το λατινικό μου;;;;; :blink::blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εις μάτην,εις φρύδην,την τσεπωσες την τιμωρια και μη μιλας καθολου!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Αρούλη!! Καλά είμαι κι εγω.Τα κλασσικα. Γκρινιάζω και τρωω, τρωω και γκρινιαζω:D.Εισαι πολυ κουκλος! Πηγατε στον κακο άνθρωπο? Τι σου εκανε?? Τι τα πιάνει τα διποδα και δεν μας αφηνουν σε ησυχια?:hmm::/:
Την συμπαθω την κουνιάδα μου.Αστην κι αυτη λιγακι να κάτσει στο γατοτουνελ!!Το νοικοκυριό πως πάει???
Νόρα!!
Εικόνα00αδν.jpgΕικόνα048.jpgΦωτογραφία0296.jpgΦωτογραφία0167.jpg
ΝΟΡΙ.jpg

Γεια σου Νόρα, νυφούλα μου.;):D Είμαι η μαμά του Αρη(η δίποδη)
και σου γράφω εγώ, γιατί ο Αρης τώρα κοιμάται.Είσαι μιά πολύ όμορφη κουκλίτσα και πολύ κομψή!:up:
Ο Αρης στον κτηνίατρο πήγε να κάνει μια εξέταση αίματος και να βάλει το μικρότσιπ.Πριν τον ζυγίσαμε και είναι 6,250κιλα! :blink:Ο κτηνίατρος μας είπε :blink: οτι δεν χρειάζεται να κάνει δίαιτα ο Αρης γιατί έτσι είναι ο σωματοτύπος του.(νταβραντισμένος γάτος):hmm:Και θα συνεχίσει να παίρνει βάρος ακόμη μέχρι να κλείσει ένα χρόνο απο την στείρωσή του.:hmm:Δηλαδή μέχρι τον άλλο Ιούλιο:blink:Και προβλέπει να φτάσει σίγουρα τα 7 κιλά.:blink:Αν τα ξεπεράσει τότε βλέπουμε.:hmm:
Οπότε γλύκο μου Νοράκι λάβε τα μέτρα σου!;)
Εγώ πάντος του δίνω κροκέτες με χαμηλά λιπαρά;), έχουμε και την Μυρτούλα που κάνει μονίμως δίαιτα, σαν την μαμά της!:blink:;)

Ο Αρης στον κτηνίατρο πήγε να κάνει μια εξέταση αίματος και να βάλει το μικρότσιπ.Πριν τον ζυγίσαμε και είναι 6,250κιλα! :blink:Ο κτηνίατρος μας είπε :blink: οτι δεν χρειάζεται να κάνει δίαιτα ο Αρης γιατί έτσι είναι ο σωματοτύπος του.(νταβραντισμένος γάτος):hmm:Και θα συνεχίσει να παίρνει βάρος ακόμη μέχρι να κλείσει ένα χρόνο απο την στείρωσή του.:hmm:Δηλαδή μέχρι τον άλλο Ιούλιο:blink:Και προβλέπει να φτάσει σίγουρα τα 7 κιλά.:blink:Αν τα ξεπεράσει τότε βλέπουμε.:hmm:

Νίκη μου, για το καλό του Αρούλη αλλά και το δικό σου καλό, φρόντισε να μην ξεπεράσει κατά πολύ ο Άρης τα κιλά που ζυγίζει τώρα... έχω πικρά πείρα, καταλαβαίνεις με τι διάθεση σου το λέω, έτσι δεν είναι; Κι όταν λέω να μην τα ξεπεράσει κατά πολύ, 500 γραμμάρια για παράδειγμα είναι πολύ για γάτα. Θα ταλαιπωρηθείς εάν μετά ο γιατρός σας επιβάλει δίαιτα...:(

Σκέψου ότι ο Νίνο είναι 6.450γρ και πασχίζουμε να κατέβει λίγο ακόμη, που είναι και 4,5 ετών! Για τη Μέλη, τα ξέρεις, μην τα πω...

Νίκη μου, για το καλό του Αρούλη αλλά και το δικό σου καλό, φρόντισε να μην ξεπεράσει κατά πολύ ο Άρης τα κιλά που ζυγίζει τώρα... έχω πικρά πείρα, καταλαβαίνεις με τι διάθεση σου το λέω, έτσι δεν είναι; Κι όταν λέω να μην τα ξεπεράσει κατά πολύ, 500 γραμμάρια για παράδειγμα είναι πολύ για γάτα. Θα ταλαιπωρηθείς εάν μετά ο γιατρός σας επιβάλει δίαιτα...:(

Σκέψου ότι ο Νίνο είναι 6.450γρ και πασχίζουμε να κατέβει λίγο ακόμη, που είναι και 4,5 ετών! Για τη Μέλη, τα ξέρεις, μην τα πω...

Συμφωνώ Στέλλα μου, αφου του λέω
-Αρη ,πρέπει να μην τρώς πολύ, όχι για σένα αλλά ΓΙΑ ΜΕΝΑ!:blink:
Και σοβαρολογώ, εκεί που είναι ο κτηνίατρος μας, δεν βρίσκεις σχεδόν ποτέ να παρκάρεις, και τον πηγαίνω με τα πόδια.Ενα τέταρτο με ανηφόρα στον γυρισμό.:down: Χθές με πονούσαν τα χέρια, που να φτάσει και να περάσει τα 7 κιλά.:down::(;)
Και πέρα απο την αστεία πλευρά, άρχισα και εγώ να ανησυχώ σοβαρά για το βάρος του.:hmm:Είναι μόλις 13 μηνών.Και του δίνω μόνο χαμηλών λιπαρών τροφή.Ποτέ πάνω από 12% λιπαρά.Αλλά ζητιανεύει συνέχεια από μένα.:down: Παρηγορούμε λίγο ότι και η μάνα του ήταν μεγαλόσωμη γάτα.Οταν την πήγα για στείρωση 6 χρονών γάτα (τα δύο τελευταία χρόνια την ταίζα εγώ) ήταν 5,5 κιλά.:hmm:

Παντως βρε κοριτσια,ο Αρης δε φαινεται παχουλος.Δηλαδη φανταζομαι θα ειναι και αναλογα το γατι.Η Μόιρα ειναι μόλις 2500 και δεν πρεπει να παρει αλλο γιατι κρεμαει κοιλιτσα,και οταν στειρωθηκε ο Σειριος πριν περιπου πεντε μηνες ηταν τεσσερα κιλα και η γιατρος τον βρηκε πολυ πολυ αδυνατο,το ιδιο και τα κοριτσια που τον ειδαν απο κοντα στην Αθηνα.

Σίγουρα είναι και ανάλογα με το γατί. Η Άσπρη στα 4,900 ήταν χοντρή. Τώρα που κατέβηκε στα 4,100 είναι απλώς λίγο μπουμπουκωτή, όσο πρέπει! Ο γιατρός είπε να μην κατεβεί κι άλλο.
Ο Beeb πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από 4 κιλά. Είναι κομψός αδύνατος, όχι κοκαλιάρης. Νομίζω πως σηκώνει να φτάσει μέχρι 5, όχι παραπάνω, γιατί είναι σχετικά μικρόσωμος γάτος.
Νίκη, ο Άρης είναι ένας κούκλος! Αν, όταν τον βλέπεις από πάνω, σχηματίζει στοιχειώδη "μέση" (εκεί που αρχίζουν τα κόκαλα της λεκάνης), δεν είναι χοντρός. Για να μη σου ζητάει τάισμα όλη την ώρα, μοίρασέ του το ημερήσιο σε περισσότερα μικρά γεύματα. Μέχρι να συμπληρώσει την ανάπτυξή του εγώ δεν θα του έκανα δίαιτα. Απλώς θα φρόντιζα να μην παρατρώει (εξτραδάκια και λιχουδιές). Μόνο το κανονικό φαγητό του!

Εις μάτην,εις φρύδην,την τσεπωσες την τιμωρια και μη μιλας καθολου!:mad:
Άτιμη κενωνία! Εις γαϊτανοφρύδην την πάτησα την πεπονόφλουδα! Ακόμα γράφω τιμωρία, κυρία. Μπορώ να σταματήσω τώρα;;; :rolleyes:

Ενταξει,μπορεις να σταματησεις.Πες στον μαυρογκαγκανογατο οτι το πιτσιρικι της Κουνελάκι απειλει τον γυναικειο πληθυσμο και την εχει δει πεφτουλας,να καθαρισει.:cool:

Ενταξει,μπορεις να σταματησεις.Πες στον μαυρογκαγκανογατο οτι το πιτσιρικι της Κουνελάκι απειλει τον γυναικειο πληθυσμο και την εχει δει πεφτουλας,να καθαρισει.:cool:
Εδώ Beeb. Αμμμμμμάαααααααν! Ποιος μου πειράζει τη Μπάχχχχυ μου, να του πιω το αίμα με μπουρί;;;; ΑΡΓΚΡΓΚΡΓΚΡ

Γεια σου Νόρα, νυφούλα μου.;):D Είμαι η μαμά του Αρη(η δίποδη)
και σου γράφω εγώ, γιατί ο Αρης τώρα κοιμάται.Είσαι μιά πολύ όμορφη κουκλίτσα και πολύ κομψή!:up:
Οπότε γλύκο μου Νοράκι λάβε τα μέτρα σου!;)
Εγώ πάντος του δίνω κροκέτες με χαμηλά λιπαρά;), έχουμε και την Μυρτούλα που κάνει μονίμως δίαιτα, σαν την μαμά της!:blink:;)

Γεια σας κυρία Νίκη!!
Ευχαριστω πολυ που με ενημερώσατε για τα κιλάκια του συντρόφου μου!!:)Εγω είμαι πολυ του φαγητου.Δεν με εχει ζυγισει η διποδη τωρα τελευταία αλλα της φαινεται οτι εχω παχύνει πολυ:|.Κι εγω με 12% λιπαρά τρώω κροκετούλες:).Δεν φαινεται παχυς πάντως ο Αρούλης:happy:
Α!! Να πείτε στην κουνιάδα μου τη Μυρτώ να μην κατηγορεί τον Αρούλη.Της το είπα κι εγω στο θεμα του φίλου μας του Ντάφυ αλλα εσας θα σας ακούσει καλύτερα:happy:
Νόρα

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και, λίγο αργοπορημένα, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
Νόρα, κούκλα μου, κοίτα να μάθεις να σηκώνεις βάρη να μην κλατάρεις, ο μεσιέ Άρης είναι ελαφρώς δυναμωμένος!!!:lol::lol::lol:
Το μωρό Kounelaki ποιό είναι, μ'αρέσει που κουβαλάει τις παντόφλες της κυράς του. :kiss::kiss:
:kiss:Η Μπάχχχχχυ άντε να κουβαλήσει καμιά κάλτσα, κι αυτό σπανίως.
Beeb, άστα!!Στη γειτονιά μας κυκλοφορεί ένα γεράκι, που επιτέθηκε και πλήγωσε θανάσιμα το καναρινάκι της αδελφής μου μέσα στο κλουβί του και την άλλη μέρα ξαναπήγε:cry::cry:Έχω τώρα το νου μου και τη Μπάχχχχχχυ σου, που ,παρόλο το κρύο, της αρέσει και η βεράντα (για να ανακουφιστεί πρωτίστως στην άμμο της), αλλά, και για χοροπηδητά και παιχνίδια:confused:Για να την αρπάξει δεν νομίζω, αλλά, αν γίνει μάχη, τα ματάκια της κινδυνεύουν:(:(Της κάνω, να ξέρεις, μαθήματα άμυνας (για επίθεση δεν το συζητώ, είναι κλανιάρα), δια παν ενδεχόμενον:confused::confused:

πως σας φαινεται το παιδι μου
009.jpg

Κουκλος οπως παντα!Και ιπταται κιολας!:up:

μου αρεσε τοσο η φωτο του που την εβαλα κ εδω κ στο θεμα του:):D:D

Παρασκευάκο, εσένα η μαμά σου είναι έξυπνη και σε παίζει με το ποντίκι. Η δική μου, η χαζή, μου κότσαρε ένα σκύλο (ψεύτικο), να παίζω, λέει. Χο, χο, χο, μασάει η κατσίκα ταραμά; Ούτε ψεύτικο δεν τον θέλω:mad::mad:

Συνημμένα

• DSCF3096.jpg
    DSCF3096.jpg
    176,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSCF3109.jpg
    DSCF3109.jpg
    274,9 KB · Εμφανίσεις: 26
πως σας φαινεται το παιδι μου
009.jpg
Ατελείωτο, αφράτο και ζουμερό, ταμάμ για χούφτωμα! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ :inlove:

Παρασκευάκο, εσένα η μαμά σου είναι έξυπνη και σε παίζει με το ποντίκι. Η δική μου, η χαζή, μου κότσαρε ένα σκύλο (ψεύτικο), να παίζω, λέει. Χο, χο, χο, μασάει η κατσίκα ταραμά; Ούτε ψεύτικο δεν τον θέλω:mad::mad:

Έλα, βρε Μπάχυ μου, είναι και κόλλεϋ, αγάπα το το καημένο το σκυλάκι, δεν το λυπάσαι να είναι αδέσποτο;:P

Έλα, βρε Μπάχυ μου, είναι και κόλλεϋ, αγάπα το το καημένο το σκυλάκι, δεν το λυπάσαι να είναι αδέσποτο;:P
Δεν είναι αδέσποτο, ήταν της μικρής μου ανθρωποαδελφής και παρόλο που μεγάλωσε, δεν το πετάνε, τί το θέλουνε, δεν μπορώ να καταλάβω;)Ούτε μύτη δεν έχει:/::/:Ελπίζω μόνο, να μη μου κατεβάσει από τη ντουλάπα και κάτι άλογα και έναν πίθηκο και κάτι τεράααααστιες αρκούδες:(
Μπάχχχχχχυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back