Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
) πολύ πρόσφατες.Δυστυχώς το κορίτσι μου δεν έχει καθόλου φωτογένεια
ή εγώ είμαι πολύ άχρηστη φωτογράφος!

Στην τελευταία ο Αρης, που μόλις είδε ότι βγάζουμε φωτογραφίες , πήρε πόζα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Ο Άρης είναι ζηλιάρης, μια φορά μπήκε και η αδελφή του σε φωτογραφία, έτρεξε μη χάσει!!
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μερικές φωτογραφίες της πριγκίπισσάς μου(Μυρτούλας) πολύ πρόσφατες.Δυστυχώς το κορίτσι μου δεν έχει καθόλου φωτογένεια
ή εγώ είμαι πολύ άχρηστη φωτογράφος!
Στην τελευταία ο Αρης, που μόλις είδε ότι βγάζουμε φωτογραφίες , πήρε πόζα!![]()
όμορφη η Μυρτώ, ποζάτη.

ο Αρης γιατί μου φαίνετε οτι κοκκίνησε περισσότερό;

julia
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά είμαι συγκινημένη... για λίγα δευτερόλεπτα... η Ντάλμι.. ζύμωσε τον Κίκη... 1-2 δευτερόλεπτα...

(Ένοιωσε πατέρας!!!!

)Μετά έπεσε ξεπουπούλιαμσα.....οταν ξύπνησε καλά, και κατάλαβε τί γινόταν...

Πέφτει το κάστρο!!!!!!

Ήρεμα....
Σσσσσσσ....
Οπ... μας πιάσανε.. αλλά όχι ακόμα...κατέβηκαν τα αυτιά...

Εδώ, πλέον... κατέβηκαν τα αυτιά τελείως, γύρισε και το κεφάλι (μάτια δεν άνοιξε..)...και σε κλάσματα γύρισε το χέρι, και άστραψε...

Τώρα δεν μου μιλάει... πήγε στο κρεβάτι και με κοιτάει....!!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μικρούλης ήταν τρισχαριτωμένος (απόδειξη η φωτό στο avatar) αλλά και τώρα που μεγάλωσε έχει μια πολύ ιδιαίτερη μουσούδα
!Εμένα προσωπικά μου θυμίζει κάτι σε (αρχαίο)Αιγύπτιο!

Προτίνω το Κίκης τώρα που μεγάλωσε να αλλάξει σε Ραμσής η κάτι αντίστοιχο!
Βάλε μου άλλη μια φωτό του,που να φαίνεται καλά!:kiss:

julia
Διακεκριμένο μέλος

Ο ατρόμητος καβαλάρης με τα χέρια στις τσέπες
Κάποιες γενικού ενδιαφέροντος...
Και το Ζεύγος. (άλλες έχω και στο θέμα στης Λου)
Μα έλα φιλάκι λέω!!!!
Άτιμη τι μου κάνεις!!!
Κάνε μου λιγάκι μμμμμμ
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
:kiss:
Και μερικές δικές μας σημερινές.Πιάσαμε ένα ποντίκι

Πειράζει που είναι ψεύτικο?

Ευχαριστούμε θεία Ζωή:kiss:
Και μετά το ρίξαμε πάλι στον ύπνο!
Συνημμένα
vickymoon
Διάσημο μέλος
παλι ωραιες φωτο μας εβαλες κ μας καψουρευεις ρε τζουλια

julia
Διακεκριμένο μέλος
ΠΟΛΥ κούραση μιλάμε...

Μα έχυσε ιδρώτα... με ένα ποντίκι!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
παλι αλλαξες το avatar?? απο τον κρεμασμενο κικη μας πηγες στο βρφος κικη??![]()
Ναι, τις κοίταγα σήμερα, είδα και ένα ίδιο να χαρίζετε... και μελαγχόλησε η μάνα...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τελείες φωτό αλλά ο Κίκης είναι Κίκης!:kiss:
Ευχαριστούμε θεία Ζωή:kiss:Και μετά το ρίξαμε πάλι στον ύπνο!
![]()
Καλέ τι τέλειος και φουντωτός πορτοκαλόγατος έχει γίνει ο Αρούλης τρέλα είναι

ELENIP
Διάσημο μέλος
Τελείες φωτό αλλά ο Κίκης είναι Κίκης!:kiss:
![]()
Κούκλος ο γαμπρός

Αλλα και ο Κίκης δεν πάει πίσω..

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ τι τέλειος και φουντωτός πορτοκαλόγατος έχει γίνει ο Αρούλης τρέλα είναι![]()
Κούκλος ο γαμπρός
Αλλα και ο Κίκης δεν πάει πίσω..![]()
Ευχαριστούμε!

:kiss:
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Με χαρά βλέπω πως τουλάχιστον ο Άρης το χάρηκε το ποντίκι! Η Μυρτώ πώς το αντιμετωπίζει;Πιάσαμε ένα ποντίκι
![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Με χαρά βλέπω πως τουλάχιστον ο Άρης το χάρηκε το ποντίκι! Η Μυρτώ πώς το αντιμετωπίζει;
Κοιμάται
Δεν πολυπαίζει πια γενικά, μάλλον θέλει να διατηρήσει το σοβαρά προφίλ!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Για καποιο λογο στις φωτογραφιες δε φαινεται αυτο το πρασινο..Παρ ολα αυτα,βγηκαν λιγο καλλιτεχνικες και παρηγοριεμαι κι εγω η φουκαριαρα η μανα....(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool