ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Ναι Στελλα μου,έτσι είναι!
Βάλε μας κανένα βιντεάκι του Μελονιού, γράφει τόσο καλά στο βίντεο!
Πόσο είναι τώρα τα Νινομελάκια?
Τα ζουζούνια μου είναι 4,5 ετών. Αλλά δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν μανούλα, μαζεύτηκαν από το δρόμο με κλειστά ακόμα ματάκια

Μα δεν ταιριάζουν; Όχι, πείτε, δεν ταιριάζουν;;;;
Ναι, καλέ
Το τέλειο ζευγάρι! Ο Seal και η Heidi Klum.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Α, ναι, τους θυμάμαι, ήμασταν μαζί στην κατασκήνωση πρόπερσι...Ναι, καλέΤο τέλειο ζευγάρι! Ο Seal και η Heidi Klum.
Καλέ Όντζελε, σοβαρέψου. Ποιοι είναι ετούτοι πάλι;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Α, ναι, τους θυμάμαι, ήμασταν μαζί στην κατασκήνωση πρόπερσι...
Καλέ Όντζελε, σοβαρέψου. Ποιοι είναι ετούτοι πάλι;;;;![]()
Εγώ μια χαρά σοβαρή είμαι, εσύ την ψώνισες με τη νυφίτσα και τον γαμπρό!

Ετούτοι πάλι, Όντζελε, είναι κάτι... μαυρόασπροι σαν τους δικούς σου. Ένα ωραιότατο ζευγάρι αποτελούμενο από έναν μαύρο γάτο (τραγουδιστή) και μια ξανθιά γερμανίδα (μοντέλα, αλλά όχι τόσο όμορφη σαν τη νύφη σου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Τρεις μέρες μόνο

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τις παραθέτω προς "τέρψην" των θαυμαστών της!

Είχε σκαρφαλώσει σε κάτι ράφια που έχω στον τοίχο με βιβλία μαγειρικής.
Ενα κόλλημα με τις συνταγές το έχει

,αν και δεν πατάει ποτέ στην κουζίνα, παρά μόνο για να φάει!

Είπαμε, είμαστε της υψηλής διανόησης!

Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Κουκλί μου εσύ, διανοούμενο!!Καλημέρα, κατάφερα σήμερα να βγάλω μερικές φωτό στην "δύσκολη" Μυρτούλα!
Τις παραθέτω προς "τέρψην" των θαυμαστών της!
Είχε σκαρφαλώσει σε κάτι ράφια που έχω στον τοίχο με βιβλία μαγειρικής.Ενα κόλλημα με τις συνταγές το έχει
,
αν και δεν πατάει ποτέ στην κουζίνα, παρά μόνο για να φάει!
Είπαμε, είμαστε της υψηλής διανόησης!![]()

Πάντως, η Μυρτούλα,παρά το ότι δεν είναι και μωρό, εξακολουθεί να έχει πάθος για μάθηση. Η Μπασσέτ, ό,τι έμαθε έμαθε μέχρι 6-7 μηνών. Έκτοτε δεν ξαναανέβηκε στη βιβλιοθήκη

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Κι όταν σου γραπώνει το μανίκι στη δεύτερη επίθεση, το μασάει με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και με υψηλή αίσθηση καθήκοντος!!! 

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πάντως, δαγκώνει μόνο πάνω στο παιχνίδι, ποτέ άλλοτε. Και μόνο εμένα, που την παίζω τέτοια επικίνδυνα παιχνίδια. Σε κανέναν άλλο δεν απλώνει χέρι ούτε καρφώνει δόντι, απλά, αν την ενοχλούν, φεύγει.
Έχει μάθει εν τω μεταξύ ,και μόλις την πειράζω στο κούτελο, περιμένει να συνεχίσουμε με δαγκωνιές κι αν φύγω, απογοητεύεται

vickymoon
Διάσημο μέλος

αλλα επισης τι φωνη ειναι αυτη κυρα ελενη 

πολυ αστεια

"της λαμπρηχχ λεω"

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Α, αν με ακούχειχ το πρωΐ που χηκώνομαι ή όταν τηχ μιλάω από μακριά, νομίγειχ ότι μιλάει ελληνικά μια γάτα. Ακόμη και εγώ απορώ , πώςχ μου βγαίνει αυτή η φωνήφοβερο το μπασσετονιοαλλα επισης τι φωνη ειναι αυτη κυρα ελενη
πολυ αστεια
![]()
"της λαμπρηχχ λεω"![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Το Μπασσετόνιο:φοβερο το μπασσετονιο
Το Μπασσετόνιο είναι σωματίδιο όπως το πρωτόνιο, το νετρόνιο, το ηλεκτρόνιο και άλλα πολλά. Γράφεται με κεφαλαίο γιατί υπάρχει μόνο ένα. Είναι τρίχρωμο με απαλές αποχρώσεις κι έχει πρασινωπές ματάρες και μνηστήρα ένα πανέμορφο και κατάμαυρο σωματίδιο, το Beebόνιο. Γύρω από το Beebόνιο περιστρέφεται δορυφορικά δακτύλιος άλλων σωματιδίων που ονομάζονται μουρλόνια!

vickymoon
Διάσημο μέλος
Μπασσετονιο και beepονιο μολις ανακαλυφθηκαν στο CERN στο πειραμα του αιωνα κ λενε οτι ειναι το ενα η υλη κ το αλλο η αντιυλη. μαζι πακετακι, φουστα μπλουζα σαν να λεμε.Το Μπασσετόνιο:
Το Μπασσετόνιο είναι σωματίδιο όπως το πρωτόνιο, το νετρόνιο, το ηλεκτρόνιο και άλλα πολλά. Γράφεται με κεφαλαίο γιατί υπάρχει μόνο ένα. Είναι τρίχρωμο με απαλές αποχρώσεις κι έχει πρασινωπές ματάρες και μνηστήρα ένα πανέμορφο και κατάμαυρο σωματίδιο, το Beebόνιο. Γύρω από το Beebόνιο περιστρέφεται δορυφορικά δακτύλιος άλλων σωματιδίων που ονομάζονται μουρλόνια!
![]()

καψουρη beep τι σου μελε να παθεις. τη φωνη της πεθερας την ακουσες? ολα τα λεφτα

vickymoon
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
τι ωραία βιντεάκια ειν'τουτα..τι κουκλί το Μπασσετονιο...εμείς παραθέτουμε μια πτωχη (πλην τιμια) φωτό του γατου Τσεης..διαφήμιση για ονυχοδρόμια (και για καλές γατοτροφές με την κοιλιτσα που εχει κανει)
Πώ, πώ τι όμορφο γατί είναι ο Τσέης!

Και τι μάτια είναι αυτά!!!

Η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη αμέσως μετά τον Κίκη!!!

RedCat
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
:kiss:

Δείτε και μιά φωτό που τράβηξα πριν από λίγο στον Αρη!!!

Ο ορισμός του νάρκισσου, αυτό το γατί!

Νοράκι αυτός ο άντρας σου, δεν σταματάει ποτέ να με εκπλήσει.

Συγνώμη για τον κακό φωτισμό.

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool