Κεραμιδό-maniacs

Γεια σε ολους!!!!!!Αφου θα μεινω κι εγω εδω αυτο το τιημερο,θα προσπαθησω να βγαλω μερικες φωτογραφιες της στριτζογατας!!!Παρτε μερικες παραπλανητικες...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00935.jpg
    DSC00935.jpg
    313,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC00937.JPG
    DSC00937.JPG
    87,8 KB · Εμφανίσεις: 24
Αχου μια ομορφια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα δειτε σθενος ο νεαρος...ουτε λεπι δεν πειραξε!
57454.jpg

Ψυχή μου εσύυυυ, Λατρρρρρεία!!!:inlove::inlove::inlove:Ματούσι ωραίο, πατούσι γλύκα, νάζι και γούνα σκέτο βιζόν:kiss::kiss::baby:Άιντε, μην ξαναπείτε το μωρό στρίτζω, είναι μια λίγο πιο ανεξάρτητη από τις άλλες γάτα. Μπαααα:mad:Τί να πούμε κι εμείς; Οι δικοί μου έβλεπαν προχθές το βίντεο με το λιοντάρι https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=και έλεγαν :Ορίστε, δεν παίρναμε ένα λιοντάρι; Πιό πολλές χαρές από τη Μπασσέτ θα μας έκανε!!!:rolleyes::rolleyes::lol:

57454.jpg
Δεν μπορώ να καταλάβω, πού βλέπεις το παράξενο; Τρώνε οι γάτες ψάρια; Εγώ μια που έχω υπ'όψιν, πάντως (ξαδέρφη του ανωτέρω θα είναι, ονόματα δε λέμε) ούτε που τα κοιτάει όπως αυτός. Φεύγει αηδιασμένη:lol::lol::lol::lol::lol:

Αααα και η δικια μου τα ιδια κανει με το ψαρι!!!!!Ουτε να το φτυσει!!!!Λες να ειναι απο το ιδιο σοι?:hmm:

57454.jpg
Δεν υποκίπτει στους πειρασμούς, βλέπεις:lol:...

Μοukelis η φωτογραφία απλά ΘΕΙΚΗ!:up::up::up:
Να σας γωρίσω έναν πολύ όμορφο αρσενικό πορτοκαλόγατο, που εδώ και μισό χρόνο περίπου έρχεται καθημερινά στο οικόπεδο μας( στο χωριό) και τον ταίζουν οι δικοί μου.Δυστυχώς όμως αν και πανέμορφος είναι πολύ άγριος.Οσες φωτογραφίες του έβγαλα όλες είναι με zoom.:hmm:
Eτσι τώρα έχουμε δύο μέλη και έναν επισκέπτη;), ή μάλλον το σωστό είναι ένα μέλος και δύο επισκέπτες!:blink::lol::lol:

Συνημμένα

• Καθαρά Δευτέρα 2009 006 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 006 α.jpg
    314,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Καθαρά Δευτέρα 2009 008 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 008 α.jpg
    287 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Καθαρά Δευτέρα 2009 010 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 010 α.jpg
    199,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Καθαρά Δευτέρα 2009 054 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 054 α.jpg
    207 KB · Εμφανίσεις: 26
Πω πω φαινεται τεραστιος!Πρεπει να ειναι πολυ ομορφος,και καλοζωϊσμενος.

Σε μιά βόλτα για καφέ, στην Εδεσσα την επομένη του καρναβαλιού τους, γνώρισα έναν υπέροχο πορτοκαλόγατο(με ακολουθεί παντού το χρώμα;)):lol:που πήγε να πειεί νεράκι σ'ένα από τα ρέματα που διασχίζουν την πόλη και καταλήγουν στους καταράκτες.Μάλλον πρέπει να ήταν απο κάποιο σπίτι δίπλα, γιατί μου φάνηκε ιδιαίτερα εξοικιωμένος με τους ανθρώπους. Μάλιστα μου έκανε την τιμή να ποζάρει για να τον φωτογραφήσω(όπως φαίνεται στην τελευταία φωτό):blink::up::lol:

Συνημμένα

• Καθαρά Δευτέρα 2009 019 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 019 α.jpg
    246,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Καθαρά Δευτέρα 2009 020 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 020 α.jpg
    246,1 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Καθαρά Δευτέρα 2009 022 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 022 α.jpg
    244,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Καθαρά Δευτέρα 2009 024 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 024 α.jpg
    219,1 KB · Εμφανίσεις: 26
Πω πω φαινεται τεραστιος!Πρεπει να ειναι πολυ ομορφος,και καλοζωϊσμενος.

Δώρα είναι πιό χοντρός και ...από τον Αρη.:blink:
Τις τρεις μέρες που ήμουνα έφαγε τα διπλά απο την ποσότητα του Αρη.
Δύο πολύ μεγάλα μπολ κροκέτες.Δεν είναι στειρωμένος (δεν φαντάζομαι δηλαδή) και του δίνουμε κανονικές κροκέτες.Είναι και κάποιες μέρες που λείπουν οι δικοί μου, οπότε ας τρώει πολύ να έχει απόθεμα.:hmm:
Με προβληματίζει τι θα γίνει όταν μπεί για τα καλά η άνοιξη και τα δικά μου θα ζητάνε να βγαίνουν στο οικόπεδο.:hmm:Αυτός το θεωρεί σαν δικό του χώρο τώρα, φοβάμαι μήπως επιτίθεται στον Αρη.:hmm:
Και δεν πίανεται καθόλου να μπορούσα να τον ψεκάσω και να του δώσω κανένα Drontal.:hmm:

Ναι ισως εχετε προβλημα.Δεν πιανεται ουτε με γατοπαγιδα;Μην του κανει και καμια δαγκωνια ή γρατσουνια και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει...

Ναι ισως εχετε προβλημα.Δεν πιανεται ουτε με γατοπαγιδα;Μην του κανει και καμια δαγκωνια ή γρατσουνια και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει...

Δεν έχω γατοπαγίδα και που να βρεις στην Αριδαία.:hmm:Το σκέφτομαι τι θα γίνει μετά το Πάσχα.:hmm:Κατα καιρούς και στο παρελθόν μπαίναν διάφορα γατιά από το χωριό(ας πούμε ημιαδέσποτα), ειδικά την νύχτα.
Πάντα έχω μπολ με κροκέτες και νεράκι.Παλιά όταν είχα μόνο την Μυρτούλα, όποτε έμπαινε μια γάτα στο οικόπεδο, έκαναν συνήθως κχουυ η μία στην άλλη και μετά η κάθε μια τραβούσε σε άλλη κατεύθυνση.:hmm:
Αλλά αυτό το αρσενικό φαίνεται πιό δυναμικό.:hmm:

Η μονη λυση ειναι να μην βγαζεις τα δικα σου στον κηπο χωρις επιβλεψη.:/:

Είπα να βάλω κι εδώ μια photo μας, μιας και είμαστε κεραμιδόγατοι :up:

Πολλά μουσουδάκια και πατουσίτσες από τον Άσλαν :D

Πανέμορφος ο Ασλάν!:up::up::up:
Εχει χαίτη σαν λιονταράκι!;):up::up::up:

Πραγματικα ειναι κουκλος ο Ασλαν!!!Και το ονομα,εξτρα ταιριαστο!!!!

Ορίστε μας!!:mad::mad:Ούτε ένα καραούλι της προκοπής δεν με αφήνει αυτή η μανιακιά να στήσω:mad:Ουστ, μου διώχνεις τα πουλάκια:mad::mad::mad:

Ένας ήχος σαν καραμούζας που ακούγεται , είναι από ένα πλαστικό παιχνίδι της Μπασσέτ, παρατημένο στη βεράντα, που το πάτησε ο καμεραμάν, προσπαθώντας να πάρει τη ντίβα ένα κοντινό:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπασσινιώ τι μεγάλο κορίτσι που έγινες!;)
Σωστή δεσποινίδα πιά!:up::up::up:
Και καλό κορίτσι, ουτέ που ανέβηκε στο "πεζούλι", μόνο το κεφαλάκι της έβγαζε απ'έξω.:up:
Ας ήταν ο Αρης στην θέση της.:hmm::(

Αυτό είναι θεωρείο πριβέ, από όπου παρακολουθώ, όταν έχω κέφι, τις παραστάσεις των πουλιών του κήπου:):)Έχω και καλή κάλυψη, αλλά, δυστυχώς, δεν έχει ξεγελαστεί ποτέ κανένα πουλάκι να έρθει κατά'δω για τετ α τετ σόου:(:(:(:(:(
Μπάχχχχχχχυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back