Κεραμιδό-maniacs

Αυτά τα δύο ήταν σε μία βιτρίνα ενός μαγαζιού(το μαγαζί ούτε που πρόσεξα τί μαγαζί ήταν:redface:) το οποίο ήταν κλειστό και είχε στην βιτρίνα 2 λούτρινα μεγάλα αρκούδια(το κρεββατάκι των γατιών;))
Υ.Γ. Μαγαζί με οπτικά ήταν, μόλις το είδα στην φωτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 100_0451.jpg
    100_0451.jpg
    259,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 100_0452.jpg
    100_0452.jpg
    351,8 KB · Εμφανίσεις: 29
της ψώνισα ένα παιχνίδι και γυρίσαμε σπίτι μας. Εδώ είμαστε μετά την επιστροφή μας με το νέο μας παιχνίδι
Χυμπεθερούλα, έχουμε το ίδιο παιχνίδι!

:blink::blink::blink:
Πρέπει να δείτε τη Μπουμπού πώς στηλώνει τα πόδια της για να μην μπορώ να την σπρώξω μέσα! :lol::lol::lol:

Η Κλάρα μόλις δεί τη γατοφόρο, κρύβεται όπου κρίνει ότι δεν μπορώ να την πιάσω. Η μόνη στιγμή που μπαίνει μέσα με χαρά, είναι μετά την εξέτασή της από τον κτηνίατρο. Τότε θέλει να μπεί μέσα σαν τρελλή:lol::lol:
Η Άσπρη εφαρμόζει τέτοια συστήματα σθεναρής αντίστασης, που μάλλον τα είχε μάθει από τη μακαρίτισσα τη Ρρρρράου. Μπροστά στην πόρτα της γατοφόρου απλώνει χέρια και πόδια και γίνεται γάτα-αλεξίπτωτο, για να μην μπορώ να τη βάλω μέσα. Όμως έμαθα το κόλπο και της κάνω λαβή. :cool::cool: Περιττό να το πούμε, μόλις τελειώσουμε από τον κτηνίατρο, μπαίνει αμέσως, οικειοθελώς και ωραία-ωραία στη γατοφόρο. Και ουρλιάζει ΚΑΙ στην επιστροφή! :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τελευταίος ο κύριος της φωτό, ο οποίος είχε βγει στο παράθυρο του πρώτου ορόφου που ήταν και νιαούριζε.(Μάλλον φαϊ έψαχνε ο χοντρέλας:lol:)

Συνημμένα

• 100_0355.jpg
    100_0355.jpg
    129,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 100_0356.jpg
    100_0356.jpg
    123,8 KB · Εμφανίσεις: 27
χα χα χα :lol:

το μαγαζι φαινεται οτι ειναι με γυαλια (θα το δεις αν κοιταξεις καλα)
αυτη που δε φαινεται καλα ειναι η γατα. παντως πρεπει να ειναι τιγρε. :hmm:μ'αρεσει αυτο που γινεται με την κων/να παντως. που σκανε μυτη στο σαιτ ολλανδεζες γατες. λοιπον προτεινω στα ταξιδια μας η καθε μια απο δω και περα να τραβα και να ανεβαζει αλλοδαπες γατες. απο οποιαδηποτε χωρα. :up::up:

Δύο είναι οι γάτες!!! Απλώς μοιάζουνε:P
Τώρα θα βάλω και λίγο γατοπλοίο να θαυμάσετε κι εδώ.

Ορίστε και 2 από τους φιλοξενούμενους του γατοπλοίου:

Συνημμένα

• 100_0468.jpg
    100_0468.jpg
    173,8 KB · Εμφανίσεις: 33
Μαύρη δυστυχία τα πλακώνει τα γατιά στην Ολλανδία, βλέπω! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το γατοπλοίο είναι κι αυτό στην Ολλανδία;

πω πω ο πρωτος γατος ψηλα εχει βλεμμα μεγαλου βαρυμαγκα. "ισα ρε μεγαλε" και ετσι. ο απο κατω ειναι μεσα στη ρουχλα εχει ξαπλαρει δεν καταλαβαινει τιποτα :up:

Ναι μωρέ τα κακόμοιρα:lol::lol:
Τα άτιμα όμως, όλα αφιλόξενα. Έφαγα κάτι ψιλές γραντζουνιές:/::/:. Μόνο ένα μου κάθησε(το καλό μου!) κι αυτό δεν κατάφερα να το φωτογραφήσω:(

Εγω παντως στο Λονδινο δεν ειδα ουτε μια γατα εξω:( Μονο ο γειτονας ειχε δυο γατες φουντωτες(μια μαυρη και μια μπλε) και αυτες τις ειδα μια φορα μονο στην αυλη του οπου ειχαν βγει για βολτα(εκανε και ψοφοκρυο εκεινες τις μερες)

Καλέ κι εγώ μόνο μία είδα όλη κι όλη!!!'Ολες οι υπόλοιπες που είδα ήταν μέσα σε μαγαζιά:blink::blink: και στο γατοπλοίο.

Αν δεν το γράψω εδώ, θα σκάσω. Παρασκευή πρωί έκανα από τα καλύτερα ξυπνήματα: με γέλια.
Όπως προσπαθούσα να το πάρω απόφαση να σηκωθώ για να αντιμετωπίσω τον κόσμο, κάνω μια έτσι και πιάνω έναν μεταξωτό ποπό. Ο Beeb είχε χωθεί κάτω απ' το πάπλωμα.
Και μέχρι να προλάβω να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο, ΜΠΟΝΓΚ! ΜΠΟΝΓΚ! Η Άσπρη έπαιρνε φόρα διαγωνίως από την πόρτα του σαλονιού και πηδούσε πάνω στον κατακουκουλωμένο Beeb και με τα τέσσερα πόδια μαζί! Όπως της έκανε αυτός παλιότερα! Σου λέει, τώρα θα σου δείξω εγώ τι εστί βερύκοκον!

Τσίρκουλο τα γατιά μου, τσίρκουλο! :lol::lol::lol::lol:

Αν δεν το γράψω εδώ, θα σκάσω. Παρασκευή πρωί έκανα από τα καλύτερα ξυπνήματα: με γέλια.
Όπως προσπαθούσα να το πάρω απόφαση να σηκωθώ για να αντιμετωπίσω τον κόσμο, κάνω μια έτσι και πιάνω έναν μεταξωτό ποπό. Ο Beeb είχε χωθεί κάτω απ' το πάπλωμα.
Και μέχρι να προλάβω να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο, ΜΠΟΝΓΚ! ΜΠΟΝΓΚ! Η Άσπρη έπαιρνε φόρα διαγωνίως από την πόρτα του σαλονιού και πηδούσε πάνω στον κατακουκουλωμένο Beeb και με τα τέσσερα πόδια μαζί! Όπως της έκανε αυτός παλιότερα! Σου λέει, τώρα θα σου δείξω εγώ τι εστί βερύκοκον!

Τσίρκουλο τα γατιά μου, τσίρκουλο! :lol::lol::lol::lol:

χε χε χε γαμω τα σκηνικα :P
η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο :lol::lol:

Έχω κ εγώ μια μικρή ολλανδέζα που θέλει να πει γειά! Ρίξαμε κάτι ζουπήγματα κ χάδια, όλα τα λεφτά
showimage.php
!!!

Προσπάθησα να βάλω μια φωτογραφία, αλλά απέτυχα οικτρά νομίζω. Βλέπει κανείς κάτι που δε βλέπω;Τι πατάω;;;

τώρα;

δυστυχως δε φαινεται. πηγαινε στο διαχειριση συνημμενων αρχειων (κατω κατω αφου εχεις επιλεξει να απαντησεις)

:lol::lol::lol::lol:
Ε, βέβαια!!! Πλην, όμως, ήταν μεσογειακή στο χαρακτήρα (κ όχι κρύα - δυτική) , γιατί με άφησε κ της έκανα ένα κάρο χαδάκια.

1d018871.jpg

Διαφημιση γατοτροφης...
Ακαταμαχητη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back