moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Προς Moukelis: Αυτός ο κύριος Pattinson ποιός είναι; Θέλω κ εγώ να τον δω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

σοβαρά τώρα, που παίζει;
moukelis
Επιφανές μέλος

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

εγώ προτιμώ βαμπίρια άλλης γενιάς βλ. Μπραντ Πιτ χιχι
Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα..είναι κ η ώρα περασμένη...ας μας συγχωρήσουν οι αυριανοί!!!
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κυρια Βαβελοψαρο ιδου ο μεσιε που εχει το ιδιο μαλλι με την αδερφη μας:
![]()
Μολις τωρα ειδα την ταινια... Μου αρεσε πολυ αλλα δε μπορω να πω οτι επαθα την πλακα μου με τον μεσιε... Το χλωμο και το μαλλι με ξενερωσαν...

Ειμαι αρρωστη γιατρε μου?
moukelis
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
)1)Λέια, μη σε αποκοιμίζουν, ότι δήθεν είναι το νέο λουκ ή ότι είσαι στριμμένη, η μάνα σου βαριέται να σε χτενίσει, αυτή είναι δυστυχώς ,η μαύρη αλήθεια

2)Η Πασχάλω σκίζει, είναι μια κούκλα, και δεν είναι απλά πειρατίνα, άμα λάχει είναι και emo, στο πιο τρελλοχαρούμενο όμως

3)Βαβελόψαράκι, μας αρέσουν οι γατοϊστορίες και, μάλιστα, άμα συμπεριλαμβάνεται και κανένας "Γκούφυ", είναι ασυναγώνιστες, γι'αυτό, βιάσου!!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω εγω<<οχι καλε μπουμπουλη δεν το εκανα εγω>>σταθερος διαλογος
Είναι δε τόσο ιν το συγκεκριμένο λουκ που το'χω υιοθετήσει κ εγώ. Γειτόνισσα, άμα δεις καμια στο περίπτερο που μοιάζει τον Φρου Φρου στο μελαχρινό του, εγώ είμαι!
υ.γ.Άσχετο, τον Φρου Φρου τον θυμάται κανείς;

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα που μου αρεσει γενικως??/ανιατη η κατασυαση γιατρε μου??(τι επαθα η γυναικα αρχιζουν και μ'αρεσουν τα μωραΟχι καλε δεν εισαι σοβαρα,εμενα που μου αρεσει μονο χλωμος και βαμπιρε,ειμαι πιο σοβαρα απο σενα!![]()

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ευτυχως που βγηκε η διαγνωση γιατρε,νομιζα απλα.....πως μικρυναν τα ματια μουΕσας ειναι ανιατη δυστυχως...![]()

αν καταλαβες τι εννοωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν μπορω να κανω το ιδιο(ο αντρας ειναι καλος,αλλα αν τυχει η αλλαγη σιγουρα θα γινει με νεοτερο μοντελο.......αν αρχισουν οι αποσυρσεις....Οχι οχι κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με σας,ετσι κατεληξα με μικροτερο.![]()

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool