Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Mais oui, Μπαχιετουλίνι μου!Η πεθερούλα μου βλέπει μέχια χτην καρδούλα μου
Μπάχχχχχχχχυ
Υπογραφή,
η λωλή πεθερά χιου
ΥΓ Ο δικός σου κοιμάται μακαρίως στο ρετιρέ της γατοπολυκατοικίας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Το ξέρω οτι γιά όλους τους δίγατους αυτό είναι αυτονόηντο
, αλλά εγώ σχεδόν ένα χρόνο περίμενα να δώ αυτήν την εικόνα.
Λέτε η εξοχή να τους έφτιαξε την διάθεση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μουτς μουτς μουτς στο αριστερό γατομουτράκι και, μουτς μουτς μουτς στο δεξί γατοπιτσιλομουτράκιΕπιτέλους τα δυό γατοπαιδιά μου κάθονται "οικιοθελώς", το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς κχχχ(η Μυρτώ δηλαδή).
Το ξέρω οτι γιά όλους τους δίγατους αυτό είναι αυτονόηντο, αλλά εγώ σχεδόν ένα χρόνο περίμενα να δώ αυτήν την εικόνα.
![]()

:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
¨Σας παραθέτω κάποιες φωτογραφίες που έχω εύκαιρες...
Ο Σωκράτης μου με τις ματάρες του.
Ο μπίχλας ο τυφλούλης μου (μαζι με τον μπόμπο
)
Η γκριζούλα μου
Η μπιχλίτσα μου
Ο γκριζούλης μου
Ο χοντρούλης ο παππούς μου...
Η μαυρούκα μου
Και τέλος το μεγάλο μικρούλι που βρήκαμε τις προάλλες..
έχουμε και το άλλο μωράκι, πιο μικρό από το απο πάνω αλλά δεν έχω φώτο..
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειναι στειρωμενα ολα?

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ομορφα που ειναι και τα δυο τους...!!!Επιτέλους τα δυό γατοπαιδιά μου κάθονται "οικιοθελώς", το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς κχχχ(η Μυρτώ δηλαδή).
Το ξέρω οτι γιά όλους τους δίγατους αυτό είναι αυτονόηντο, αλλά εγώ σχεδόν ένα χρόνο περίμενα να δώ αυτήν την εικόνα.
![]()

Να τα χαιρεσε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
Καλα ο Μπιχλας ειναι το κατι αλλο με το κακοτιλ στην πλατη του...!!
Ειναι στειρωμενα ολα?![]()
όλα τα θυληκά είναι στειρωμένα και ο μπίχλας που μένει μόνιμα στο σπίτι. Τα άλλα όχι.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επιτέλους τα δυό γατοπαιδιά μου κάθονται "οικιοθελώς", το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς κχχχ(η Μυρτώ δηλαδή).
![]()
Για καφεδάκι βγήκαν έξω???Σαν να τους διέκοψες την συζήτηση...χιχιχι!
Είναι ΚΟΥΚΛΙΑ!

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Σωκράτης μου με τις ματάρες του.
![]()
Όλα είναι πανέμορφα...αλλά ΤΙ κούκλος είναι αυτός ο Σωκράτης??Φτού-φτου!
moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τι θεικά ματάκια είναι αυτά!!!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχως εχει παει στα χαρουμενα-λιβαδια του γατο-παραδεισου,οπου ελπιζω να παιζει χαρουμενα.
Σε λιγες μερες θα ερθει το καινουργιο μελος της οικογενειας(το οποιο ελπιζω να τα πηγαινει καλα με τα υπολοιπα διαφορου ειδους μελη
,τα οποια ειναι ψαρακια,πουλακια,σκιουρακι,σαυρακια κ.α),ενα μικρο κεραμιδο-γατακι!!!Του εχω παρει και λουρακι ροζ!!!Ανυπομονω να ερθει
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Γεια σας!Μπορω να μπω και εγω στο club?Στο avatar μου βλεπετε τον Snoopy boy!!Δυστυχως εχει παει στα χαρουμενα-λιβαδια του γατο-παραδεισου,οπου ελπιζω να παιζει χαρουμενα.
Σε λιγες μερες θα ερθει το καινουργιο μελος της οικογενειας(το οποιο ελπιζω να τα πηγαινει καλα με τα υπολοιπα διαφορου ειδους μελη
,τα οποια ειναι ψαρακια,πουλακια,σκιουρακι,σαυρακια κ.α),ενα μικρο κεραμιδο-γατακι!!!Του εχω παρει και λουρακι ροζ!!!Ανυπομονω να ερθει
![]()
Kαλώς να δεχθείς το κεραμιδάκι σου

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σας!Μπορω να μπω και εγω στο club?Στο avatar μου βλεπετε τον Snoopy boy!!Δυστυχως εχει παει στα χαρουμενα-λιβαδια του γατο-παραδεισου,οπου ελπιζω να παιζει χαρουμενα.
![]()
Καλώς μας ήρθες Χρύσα

Περιμένουμε να μας παρουσιάσεις το νέο κεραμιδάκι.

Αν θες μπορείς να ανοίξεις και δικό σας θεματάκι.

Και θέλουμε και φωτό φυσικά!

chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Ειναι εμβολιασμενο και απαπαρασιτωμενο.Τρωει μονο του.Αυριο θα μου πουν περισσοτερα για το γατακι.Αααα,ξεχασα απο τη χαρα μου να ρωτησω ποσο μηνων ειναι
Μηπως ξερετε να μου πειτε σε ποια ηλικια ενα γατακι κανει το 1 του εμβολιο???Ποτε περνει το χαπακι???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
μηπως μπορειτε να μου προτεινεται ονοματακια για γατουλα???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Επιτέλους τα δυό γατοπαιδιά μου κάθονται "οικιοθελώς", το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς κχχχ(η Μυρτώ δηλαδή).
![]()
Καλέ, Παρουλίτος είναι η αιτία που η στρίντζω ξεστριντζιάστικε

Ερωτας είναι η αιτία

Τι ωραία που κάθονται μαζί!!

Δίποδο
Αρούλη μου, οσο περνάει ο καιρός μην καθεστε όλο και πιο κόντά!!
όχι οτι ζηλεύω
αλλα καλοκαίρι έρχεται, μην πιάσετε και ψείρες!!
Νόρα η υπεράνω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool