Κεραμιδό-maniacs

• Thread starter Thread starter lilian
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλά Μπασσετάκι για μωράκι μιλάς????Ο ΜΠΟΥΛΜΠΗΣ ηταν 40 κιλά.Θα στον βάλω να τον δεις, μη φοβηθείς όμως.:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα σου λεει η λιλικα. τα 12 κιλα ειναι μια χαρα για σκυλο, εγω ειχα ενα ποιντερ που ηταν 37 κιλα :blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
Τι γέλιο έριξα και είμαι και στη δουλειά... Φοβερό το βιντεάκι! Μέσα στην τρέλα είναι ο Μπάνης, Ελένη μου πώς σε καταλαβαίνω... Πάει ο έρμος ο καναπές, δεν του απομένει πολύ ζωή ακόμα με τέτοια περιποίηση! Ελπίζω να τα έχει τα χρονάκια του για να μην στεναχωρηθείς πολύ!
12 κιλά, μια χαρά μικρούλης μου ακούγεται! Εγώ περίμενα να πάει 25, πάλι καλά που σας βγήκε μινιόν ο τσοΜπάνης! :) Λέτε να τα βρούνε κιόλας οι δυο τους ή απλά θα τον ανέχεται η Μπάσσυ? (το πρώτο σενάριο προσφέρεται για βιντεάκια γούτσου-γούτσου και το δεύτερο για τύπου "πάρε μια σφαλιάρα να έχεις!":lol:)

Eγώ ψηφίζω θα τα βρούνε!!!:up:
Άλλωστε η διαγωγή της μπάχχυς είναι άριστη και πρέπει να την διατηρήσει έτσι!;)

Πω πω φωνακλαδες σκυλοι...Μπαχχυ εγω μια χαρα τον κανονισα τον μπουφο τον δικο μας τωρα που πηγα για πασχαλινες διακοπες.Θες να ερθω να ριξω ενα μπερντακι και στον δικο σου;
Σειριος

Τι εκπληκτικό βιντεάκι!:up::up::up:
Ο Μπάνης(εκ του τσομπάνης;)) φωνακλάς μα και λίγο μπουνταλάκος.;):DΗ Μπασσετινιώ κούκλα(πάνω απ' όλα:inlove:) και εντελώς ψύχραιμη!:up:
Πώς φαίνεται πώς αυτή είναι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ !!!:blink::up::up:
Ο μικρός(αν και πιό μεγαλόσωμος εξωτερικά) την φοβάται στα αλήθεια και ...τις τρώει κανονικά!:blink::blink::lol::lol::lol:
Γειά σου βρε Μπάσσυ!:up::up::up:

Α ρε Μπάσσετ!!!!Είσαι πολύ τσαμπουκαλού κ μ'αρέσεις!!!! Ήρθε δλδ ένας σκαφτιάς στο σπίτι κ έχει κάνει κατάληψη στον καναπέ;;;Σφαλιαρίτσες για να στρώσει!!!

Πείτε τα καλοί μου άνθρωποι!!! Ήρθε ο πρώτος τυχαίος Μπάνης (εκ του τσομπάνης) και έκανε κατάληψη στον καναπέ ΜΟΥ. Αλλά, είναι τόοοοοοσο χαζός, που δεν μπορεί να κατεβεί, ούτε να σκαρφαλώσει στις καρέκλες, ούτε στις πολυθρόνες της βεράντας, κι εγώ, όποτε πάει να με πλησιάσει, του τις ρίχνω τις μπούφλες του, αφού τις ζητάει ο οργανισμός του:up::up::up:
Μπασσέτ

Ο καναπές έχει ήδη σκαφτεί από κάτω από την Μπάσσυ (βλέπε βίντεο "ο καναπές μας γέννησε"), έχει γδαρθεί στη μια πλευρά επίσης από την Μπάσσυ ,δίκην ονυχοδρομίου,και τώρα, ολοκληρώνεται η καταστροφή του με το μάσημα από το άλλο τετράποδο "Μπα" του σπιτιού:lol::lol:
Η Μπασσέτ δεν τον χωνεύει τον Μπάνη, πάει και τέλειωσε. Δεν τον φοβάται καθόλου μα καθόλου, του ρίχνει κανόνικά φάπες έτσι και την πλησιάσει υπερβολικά για τα γούστα της και σήμερα τον φιλοδώρησε και με ένα μετρίας εντάσεως ΧΟΥ Αυτός προσπαθεί να πιάσει διπλωματικές σχέσεις, αλλά βρίσκει τοίχο:):)
Μπασσετομαμά

Πείτε τα καλοί μου άνθρωποι!!! Ήρθε ο πρώτος τυχαίος Μπάνης (εκ του τσομπάνης) και έκανε κατάληψη στον καναπέ ΜΟΥ. Αλλά, είναι τόοοοοοσο χαζός, που δεν μπορεί να κατεβεί, ούτε να σκαρφαλώσει στις καρέκλες, ούτε στις πολυθρόνες της βεράντας, κι εγώ, όποτε πάει να με πλησιάσει, του τις ρίχνω τις μπούφλες του, αφού τις ζητάει ο οργανισμός του:up::up:
Μπασσέτ

Ο καναπές έχει ήδη σκαφτεί από κάτω από την Μπάσσυ (βλέπε βίντεο "ο καναπές μας γέννησε"), έχει γδαρθεί στη μια πλευρά επίσης από την Μπάσσυ ,δίκην ονυχοδρομίου,και τώρα, ολοκληρώνεται η καταστροφή του με το μάσημα από το άλλο τετράποδο "Μπα" του σπιτιού:lol::lol:
Η Μπασσέτ δεν τον χωνεύει τον Μπάνη, πάει και τέλειωσε. Δεν τον φοβάται καθόλου μα καθόλου, του ρίχνει κανόνικά φάπες έτσι και την πλησιάσει υπερβολικά για τα γούστα της και σήμερα τον φιλοδώρησε και με ένα μετρίας εντάσεως ΧΟΥ Αυτός προσπαθεί να πιάσει διπλωματικές σχέσεις, αλλά βρίσκει τοίχο:):)
Μπασσετομαμά

Κ πάλι λίγα του κάνει!!!!:lol::lol::lol::lol:
Είχα δει το βιντεάκι με τον καναπέ που εγκυμονούσε κ χτυπιόμουν από τα γέλια, απίστευτο!!!:lol::lol::lol::lol: Τελικά, αυτός ο καναπές την πληρώνει τη νύφη!!!
Η αλήθεια είναι οτι κ εμάς συμφιλιώθηκαν μετά από καιρό, αλλά άπαξ κ τα βρήκανε Μπουμπού-Μπαμπαγκίτας μετά όλοι οι υπόλοιποι που ήρθαν έκαναν μόκο κατευθείαν...σου λέει κάτι ψήνεται εδώ, δεν είναι κακό να'χεις γνωριμίες σ'όλους τους χώρους:P:P:P!
Αλλά Μπασσετούλα, μην ακούς εσύ!!!Καλό είναι να μάθει από νωρίς ο Μπάνης οτι εσύ είσαι τ'αφεντικό κ άσ'τον μετά να χαλβαδιάζει τις πολυθρόνες σου!!! Τς τς τς...σκύλοι χαλβαδοπλάσματα!:lol::lol::lol:

τι ζεστη ειναι αυτη κοριτσιαααα :/:
ολη μερα εχω ορεξη να κοιμαμαι, και τη νυχτα να βολοδερνω. σαν το δρακουλα κυκλοφορω τη νυχτα κ η μαμα μου φωναζει να κοιμηθω :P:P
πασχαλια

τι ζεστη ειναι αυτη κοριτσιαααα :/:
ολη μερα εχω ορεξη να κοιμαμαι, και τη νυχτα να βολοδερνω. σαν το δρακουλα κυκλοφορω τη νυχτα κ η μαμα μου φωναζει να κοιμηθω :P:P
πασχαλια

Ναι έχεις δίκιο Πασχαλιά.;):D:D:D
Και εγώ όλη την μέρα την έβγαλα χύμα στα πλακάκια και τώρα που βράδιασε πάλι βαριέμαι και μάλλον... πάλι θα την πέσω!;):cool::happy::blink:

Μυρτώ

Πίσω οχτράκι και σ'έφαγα!:up::up:
Ωραίο το βιντεάκι!Η Μπάσσετ ,όλα τα λεφτά:up::up:.Αξια εκπρόσωπος της φυλής της.Πρέπει να γνωριστούν με την Φοίβη μου:lol:.Κυνηγάει τους σκύλους και δεν καταλαβαίνει τίποτα:rolleyes:.Θεές οι γάτες;);).

Ζεσταινομαστε ε; Και η Leia το ιδιο, γι αυτο και ειπε να ριξει μια "απλωτη" στα θαλασσινα μας σεντονια, μιας και θαλασσα ποιος ξερει ποτε θα δει απο κοντα...

Εχει αγαθεψει το παιδι απο τη ζεστη...:lol:

Αδερφουλα παραμονεψε κι εσυ λιγο που το εριξες στις ξαπλες!
P5250029.jpg

Ακους εκει εχει αγαθεψει το παιδι;:mad:Απλα,μονο οταν ειναι ξαπλα την πετυχαινω σε καλες ποζες,αλλιως κανει σαν τρελο και δεν την προλαβαινω...Για δες και την..ενοχλημενη συνεχεια της προηγουμενης φωτο

ΑΥΤΟ ειναι θυμωμενο βλεμμα;:hmm:Αδερφουλα δες εδω:
P5250041.jpg

Γιατί μαρή, αυτό που έβαλες εσύ είναι;;;:P

Ορίστε να μαθαίνετε
kif_0629.JPG

Αυτο ειναι υπερκακο!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back