lilian
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος

Τι γέλιο έριξα και είμαι και στη δουλειά... Φοβερό το βιντεάκι! Μέσα στην τρέλα είναι ο Μπάνης, Ελένη μου πώς σε καταλαβαίνω... Πάει ο έρμος ο καναπές, δεν του απομένει πολύ ζωή ακόμα με τέτοια περιποίηση! Ελπίζω να τα έχει τα χρονάκια του για να μην στεναχωρηθείς πολύ!
12 κιλά, μια χαρά μικρούλης μου ακούγεται! Εγώ περίμενα να πάει 25, πάλι καλά που σας βγήκε μινιόν ο τσοΜπάνης!
Λέτε να τα βρούνε κιόλας οι δυο τους ή απλά θα τον ανέχεται η Μπάσσυ? (το πρώτο σενάριο προσφέρεται για βιντεάκια γούτσου-γούτσου και το δεύτερο για τύπου "πάρε μια σφαλιάρα να έχεις!"
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Άλλωστε η διαγωγή της μπάχχυς είναι άριστη και πρέπει να την διατηρήσει έτσι!

moukelis
Επιφανές μέλος
Σειριος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Μπασσέτ
Ο καναπές έχει ήδη σκαφτεί από κάτω από την Μπάσσυ (βλέπε βίντεο "ο καναπές μας γέννησε"), έχει γδαρθεί στη μια πλευρά επίσης από την Μπάσσυ ,δίκην ονυχοδρομίου,και τώρα, ολοκληρώνεται η καταστροφή του με το μάσημα από το άλλο τετράποδο "Μπα" του σπιτιού

Η Μπασσέτ δεν τον χωνεύει τον Μπάνη, πάει και τέλειωσε. Δεν τον φοβάται καθόλου μα καθόλου, του ρίχνει κανόνικά φάπες έτσι και την πλησιάσει υπερβολικά για τα γούστα της και σήμερα τον φιλοδώρησε και με ένα μετρίας εντάσεως ΧΟΥ Αυτός προσπαθεί να πιάσει διπλωματικές σχέσεις, αλλά βρίσκει τοίχο

Μπασσετομαμά
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Πείτε τα καλοί μου άνθρωποι!!! Ήρθε ο πρώτος τυχαίος Μπάνης (εκ του τσομπάνης) και έκανε κατάληψη στον καναπέ ΜΟΥ. Αλλά, είναι τόοοοοοσο χαζός, που δεν μπορεί να κατεβεί, ούτε να σκαρφαλώσει στις καρέκλες, ούτε στις πολυθρόνες της βεράντας, κι εγώ, όποτε πάει να με πλησιάσει, του τις ρίχνω τις μπούφλες του, αφού τις ζητάει ο οργανισμός του
Μπασσέτ
Ο καναπές έχει ήδη σκαφτεί από κάτω από την Μπάσσυ (βλέπε βίντεο "ο καναπές μας γέννησε"), έχει γδαρθεί στη μια πλευρά επίσης από την Μπάσσυ ,δίκην ονυχοδρομίου,και τώρα, ολοκληρώνεται η καταστροφή του με το μάσημα από το άλλο τετράποδο "Μπα" του σπιτιού
Η Μπασσέτ δεν τον χωνεύει τον Μπάνη, πάει και τέλειωσε. Δεν τον φοβάται καθόλου μα καθόλου, του ρίχνει κανόνικά φάπες έτσι και την πλησιάσει υπερβολικά για τα γούστα της και σήμερα τον φιλοδώρησε και με ένα μετρίας εντάσεως ΧΟΥ Αυτός προσπαθεί να πιάσει διπλωματικές σχέσεις, αλλά βρίσκει τοίχο
Μπασσετομαμά
Κ πάλι λίγα του κάνει!!!!

Είχα δει το βιντεάκι με τον καναπέ που εγκυμονούσε κ χτυπιόμουν από τα γέλια, απίστευτο!!!

Τελικά, αυτός ο καναπές την πληρώνει τη νύφη!!! Η αλήθεια είναι οτι κ εμάς συμφιλιώθηκαν μετά από καιρό, αλλά άπαξ κ τα βρήκανε Μπουμπού-Μπαμπαγκίτας μετά όλοι οι υπόλοιποι που ήρθαν έκαναν μόκο κατευθείαν...σου λέει κάτι ψήνεται εδώ, δεν είναι κακό να'χεις γνωριμίες σ'όλους τους χώρους

!Αλλά Μπασσετούλα, μην ακούς εσύ!!!Καλό είναι να μάθει από νωρίς ο Μπάνης οτι εσύ είσαι τ'αφεντικό κ άσ'τον μετά να χαλβαδιάζει τις πολυθρόνες σου!!! Τς τς τς...σκύλοι χαλβαδοπλάσματα!

ιβανα
Επιφανές μέλος

ολη μερα εχω ορεξη να κοιμαμαι, και τη νυχτα να βολοδερνω. σαν το δρακουλα κυκλοφορω τη νυχτα κ η μαμα μου φωναζει να κοιμηθω

πασχαλια
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
τι ζεστη ειναι αυτη κοριτσιαααα
ολη μερα εχω ορεξη να κοιμαμαι, και τη νυχτα να βολοδερνω. σαν το δρακουλα κυκλοφορω τη νυχτα κ η μαμα μου φωναζει να κοιμηθω
πασχαλια
Ναι έχεις δίκιο Πασχαλιά.

Και εγώ όλη την μέρα την έβγαλα χύμα στα πλακάκια και τώρα που βράδιασε πάλι βαριέμαι και μάλλον... πάλι θα την πέσω!

Μυρτώ
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αδερφουλα δες εδω:
konstans
Περιβόητο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

) και εντελώς ψύχραιμη!
.Θεές οι γάτες
Απλα,μονο οταν ειναι ξαπλα την πετυχαινω σε καλες ποζες,αλλιως κανει σαν τρελο και δεν την προλαβαινω...Για δες και την..ενοχλημενη συνεχεια της προηγουμενης φωτο