Κεραμιδό-maniacs

053.jpg

Και μείς εδώ στα κακά μας είμαστε. Φαίνεται;:hmm:

Αν εξαιρέσεις τους κυνόδοντες, καθόλου !!!:blink:;):P:P
:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζήνα σε "επισκέπτη" έχουμε και εμείς!;)(και μάλιστα νυχτερινό;):cool:)
Δυσυχώς όμως έχει να φανεί κανένα 20ήμερο.:(:(
Ανησυχώ τόσο για αυτόν:(

μπορεί να βρήκε κάτι ενδιαφέρων ή όταν έρχεται να μη τον προλαβαίνεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

053.jpg

Και μείς εδώ στα κακά μας είμαστε. Φαίνεται;:hmm:

πως δε φαίνεται, όλη στα δόντια είναι:D

Γειά σας.Επειδή δεν θέλω ν' ανοίξω νέο θέμα,σκέφτηκα να ζητήσω τις γνώσεις σας εδώ.Τον τελευταίο μήνα, ταίζω στον κήπο μου μαζί με τα άλλα αδεσποτάκια και μιά θηλυκιά που είναι έγκυος.Δυστυχώς είναι πολύ φοβισμένη, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την πλησιάσω.Τις 3 τελευταίες ημέρες την έχω χάσει και υποθέτω οτι πρέπει να γέννησε,διότι δεν έχανε γεύμα και διότι η κοιλιά της τελευταία ακουμπούσε τη γη.Επειδή δεν μου έτυχε αλλη φορά κάτι παρόμοιο,θέλω να ρωτήσω.Γίνεται 3 μέρες να μην τρώει;Εκτός και αν βγαίνει μόνο τη νύχτα,οπότε λογικό να μην την βλέπω.Ισως είναι και το πιο πιθανό, μιας και έχω πάντα έξω τροφή για κάθε αδέσποτο και πεινασμένο οδοιπόρο.Λέτε να συμβαίνει αυτό;

αχ!κ εγω ταιζω μια εγκυο γατουλα αλλα δεν ειναι ακομα για γεννα!!!την προηγουμενη φορα που γεννησε η ιδια γατα,ενας αρσενικος εφαγε τα μωρακια της!!την ταιζω καθε μερα κ ειναι πολυ χαδιαρα..μακαρι να μπορουσα να την κρατησω..:(

Ύπνε, που παίρνεις τα γατιά,
έλα πάρε και τούτο,
μικρό σου το παρέδωσα
μεγάλο φέρε μου το!
Όο όο όο ο. Όο οο οο ό (νανούρισμα)

Ύπνε, που παίρνεις τα γατιά,
έλα πάρε και τούτο,
μικρό σου το παρέδωσα
μεγάλο φέρε μου το!
Όο όο όο ο. Όο οο οο ό (νανούρισμα)
Πω-πω πώς σου πάει η καρέκλα:inlove::inlove::inlove:

Μπασσετινιώ η βασίλισσα του σπιτιού είσαι!!!:inlove::inlove::inlove:
Δεν πιστεύω να το αμφισβητεί κανείς εκεί!!!:blink::blink:;):lol::lol:

Εκεί κάθεται για τις ακροάσεις των υπηκόοων της και τις αναφορές των Υπουργών της (και σ'αυτό το σημείο, την πήρε ο ύπνος:lol:)
Μπασσετομαμά-Υπουργός Οικιακής Επικρατείας

Κι εγω το ιδιο σκεφτηκα Kωνσταντινα!!!Ποσο της παει της Μπασσυ αυτη η καρεκλα!!!!!
Η ωραια κοιμωμενη(με το αυτι ομως σε εγρηγορση,μη μας την πεσει και κανενας Μπανης)!!!!!!

Παρτε και τη Leia με τις καινουργιες της σαγιοναρες!!!!
(της αδερφης ειναι και καθε φορα που της βγαζει,παει το μουρλογατο και μασαει το φελο!και φωναζει μετα η θεια "φυγε ρε στριτζω,50 ευρω εκαναν!!")
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• ______244.jpg
    ______244.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 38
Πω πω εχει κανει τελεια χαιτη Αλινα!

Μας ειδες μας ειδες κυρια εκτροφεα???Ειδες κατι κουκλια που βγαζει ο δρομος???:P
Λιονταρινα παιδακι μου οχι αστεια!!!!

Μας ειδες μας ειδες κυρια εκτροφεα???Ειδες κατι κουκλια που βγαζει ο δρομος???:P
Τελεια ειναι η ατιμη!:up:

Καλησπερα.Ειμαστε καινουργια μελη εδω.Σημερα ανακαλυψαμε αυτο το σαιτ.Στη φωτο βλεπετε την Νελλυ μου.Ειναι ημιαιμη αγκυρας με πολυ καλο χαρακτηρα.Και σκεφτηκαμε να γραψουμε σε αυτο το θεματακι γιατι και οι φιλοι της εχουν το αιμα μιας κεραμιδογατας.:)

Καλώς ήρθατε:)

πραγματι:inlove::inlove::inlove:

Εδώ Μπασσέτ: Κατ'αρχάς, να καλωσορίσω την αγαπητή συνάδελφο (και όχι κατάσκοπο) Νέλλυ!!!Εδώ όλα τα κεραμιδόγατα, αλλά, και τα ημίαιμα, είμαστε καλοδεχούμενα!!:up::up::up:Όλοι μας σου κάνουμε πατουσάκια και περιμένουμε πολλές φωτογραφίες σου και τις ιστορίες με τις σκανταλιές σου:D:D

Προς Leia: Τς τς τς τς ,κουκλίτσα Πριγκίπισσα Τζεντάι, να μασάς σαγιονάρες, έστω και των 50 ευρώ, σαν ένας οποιοσδήποτε κοινός Μπάνης:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Προς Leia: Τς τς τς τς ,κουκλίτσα Πριγκίπισσα Τζεντάι, να μασάς σαγιονάρες, έστω και των 50 ευρώ, σαν ένας οποιοσδήποτε κοινός Μπάνης:rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]

Καλε Ελενη ή Μπασσυ?,δεν τις μασαω για να παιξω σαν το Μπανη,αλλα απο εκδικηση σε αυτην την τρελη τη θεια μου,που οταν φευγουν οι γονεις,ερχεται αυτη και προσπαθει να με καλοπιασει!!!!Απο στριτζοσυνη το κανω και μονο σε αυτην!!!!!!Τα δικα της παπουτσια και τσαντες τα εχω τσακισει,μπας και καταλαβει οτι δεν τη θελω!!!!!Τα αλλα δεν τα πειραζω....τι με περασες?Μπανη??????

Ευχαριστουμε Γιουλη!!(ειπαμε,οποιοδηποτε θετικο σχολιο απο εσενα,με τετοια γατια,πιανει διπλο για εμας,τις κοινες θνητες γατες!!)

Ειμαι πολυ νευριασμενη αυτη την στιγμη.:mad::mad::mad:Υπαρχουν κατι ανθρωποι.....δεν μπορω να βρω λεξη να τους χαρακτηρισω......:mad::mad::mad:Χρυσα,οταν μπεις και δεις αυτο το μηνυμα,πιστευω να εχεις ξεμαλλιασει τη Ρια,γι' αυτο που σου εκανε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back