Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Η Μυρτούλα μόλις πληροφορήθηκε οτι το ποσοστό της αποχής, για πρώτη φορά, φτάνει το 45%!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μπάσσυ
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αχ βρε Μπασσετινιώ είσαι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!

Πάντος μη μου πείτε, μιά κωμική φλέβα την έχει το κορίτσι!

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ βρε Μπασσετινιώ είσαι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!
Πάντος μη μου πείτε, μιά κωμική φλέβα την έχει το κορίτσι!![]()
Είναι τρομερήηηηη!!! Τρελο γατόνι!!
Τέλειες οι φωτό!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Δεν μοιάζει με τυπικό κεραμιδάκι!

Υ.Γ Αυτό το Χιονάτη δεν μου ταιριάζει καθόλου στα χρωματά της.

Εκτός αν είναι λίγο σκοτεινές οι φωτογραφίες.

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Irene στην μεσσαία φωτό και στην υπογραφή σου φαίνεται σαν silver-tabby(ασημένια με ραβδώσεις) και φυσικά είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!
Δεν μοιάζει με τυπικό κεραμιδάκι!
Υ.Γ Αυτό το Χιονάτη δεν μου ταιριάζει καθόλου στα χρωματά της.
Εκτός αν είναι λίγο σκοτεινές οι φωτογραφίες.![]()
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε!!! Δεν την έβγαλα Χιονάτη για τα χρώματά της.. Αν και αν την δεις έχει πολύ ασημί και ανοιχτά χρώματα. Σκουραίνουν βέβαια στα πόδια και στην κοιλιά και στην ουρά..
Έχει και λίγο κεραμυδί χρώμα αλλά αυτό φαίνετε μόνο στο φως, κάποιες τούφες της είναι έτσι λίγο πιο κοκκινωπές. Πήγα και την πήρα από ένα σπίτι .. και δεν ήξερα καθόλου αν ήταν ράτσας ή οχι.. στα κουτουρού πήγα γιατί έγραφε η αγγελία ότι ήταν επείγον να δωθεί. πάω εκεί και βλέπω ότι ο μπαμπάς της είναι περσικός γκρι και η μαμά της κατάμαυρη κεραμυδόγατα!
Δεν είναι ράτσας βέβαια ούτε καν ξέρω αν ο μπαμπάς της είναι περσικός όπως μου είπανε(τον είδα φυσικά στο σπίτι - ένας θεός!!).
Άλλοι μου έχουν πει ότι είναι σαν βρετανικό τάμπυ!!

Εγώ την ονομάζω κεραμυδόγατα - Χιονάτη!!!
Είναι πολύ έξυπνη και πονηρήηηη!!!! Δεν την ξεγελάς εύκολα!!
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
, πραγματικά θυμίζει βρετανικό silver-tabby.
Πήγαινε στο θέμα με τα βρετανάκια για να αποφανθούν οι...ειδικοί.

Της έχεις ανοίξει θεματάκι, για να την γνωρίσουμε καλύτερα?

Πόσο είναι τώρα?

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν της έχω ανοίξει θέμα! Τώρα είναι 8 μηνών η κούκλα μου.Είναι πολύ όμορφη, πραγματικά θυμίζει βρετανικό silver-tabby.
Πήγαινε στο θέμα με τα βρετανάκια για να αποφανθούν οι...ειδικοί.
Της έχεις ανοίξει θεματάκι, για να την γνωρίσουμε καλύτερα?
Πόσο είναι τώρα?![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ, εγώ έβλεπα την υπογραφή σου και νόμιζα ότι έχεις πάρει τη φωτό από ξένο σάιτ

Πανέμορφη, φοβερή ΓΑΤΑ!!!

Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται!!!Το Χιονάτη, όντως σε παραξενεύει, αλλά, καθώς είναι μια Πριγκίπισσα, μια χαρά της πάει!!!
Φιλάκια και από τη Μπάσσυ, αν και αυτή τη στιγμή έχει βγει παγανιά για σαύρες

Μπασσετομαμά
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περιμένοντας τα εκλογικά αποτελέσματα
![]()
Η Μυρτούλα μόλις πληροφορήθηκε οτι το ποσοστό της αποχής, για πρώτη φορά, φτάνει το 45%!![]()
Μόνο δυό φλυτζάνια καφέ λείπουν από το τραπέζι...

Μπράβο πάντως,το 45% της Ελλάδας δεν ασχολήθηκε με τις ευρωεκλογές,και ασχολήθηκαν τα γατογούτσου σου,αυτό θα πει πολιτική συνείδηση...Ας δουν οι πολιτικοί από που μπορούν πλέον να αντλούν νέες ψήφους

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ας δουν οι πολιτικοί από που μπορούν πλέον να αντλούν νέες ψήφους![]()

Εγραψες!!!

Υ.Γ Αυτοί πάνω στον πανικό του, που χάνουν τα ...μετρημένα τους κουκιά μπορεί και να το κάναν! Μη τους βάζεις ιδέες!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Περιμένοντας τα εκλογικά αποτελέσματα
![]()
Η Μυρτούλα μόλις πληροφορήθηκε οτι το ποσοστό της αποχής, για πρώτη φορά, φτάνει το 45%!![]()
Ααααααααααααααααααααααααα!
Τελειο συμπεθέρα!
Μπραβο ανυσηχίες τα μωρα μας!

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
γραψες!!!
Υ.Γ Αυτοί πάνω στον πανικό του, που χάνουν τα ...μετρημένα τους κουκιά μπορεί και να το κάναν! Μη τους βάζεις ιδέες!!!![]()

Το γελάς???Φαντάζεσαι να αρχίσουν να ξαμολιούνται στους δρόμους και να μοιράζουν ψηφοδέλτια στις γάτες????Πάντως οι δικές μου τέτοια αναρχοκουμούνια σίγουρα θα τους γρατζουνούσαν όλους αυτούς που δεν θέλουν....

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω πω η Μυρτούλα δείχνει πολύ αγχωμένη!Περιμένοντας τα εκλογικά αποτελέσματα
![]()

Λέτε να τη βάλουμε στη Βουλή;
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Τωρα τελευταια ερχεται μονο η Τρωει,η οποια δυστυχως ειναι και εγκυος

Τις προαλλες ειχαμε συναντηση κορυφης με τη Leia,η οποια κατεληξε(παραδοξως)με μυτουλες για να μυριστουν και χωρις "χου"

Δειτε ομως,υπο ποιες συνθηκες...και τι εκανε η τζενται μετα....
Η Leia μεσα και η Τρωει απέξω...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Και μετα αποφασισε οτι θελει να δει καλυτερα....και σκαρφαλωσε μεχρι πανω...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Aλίνα φαίνεται να τα πάν καλά μεταξύ τους? ή απλά η Leia φυλάει τον χώρο της ως κέρβερος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool