evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

(πλάκα κάνω...μη βαράτε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Τι όμορφα που είναι όλα τους!!!.... αλλά μέσα, μήν του μιλάτε του παιδιού....
Η Μπουμπού και ο Μπόμπος (τα μεγάλα)
και η μαρίδα είναι...
Ο γκρινιάρης (κεφάλι κάτω)
Η Σούζη (μπροστά)εξημερωμένο αγριογατάκι.
και ο Λάζαρος,(χωμένος στην μέση..) όνομα και πράγμα....(δεν το περίμενα να την βγάλει μετά το νευρολογικό που μας έπαθε ξαφνικά.)
![]()

Η φάτσα του λαζαράκου είναι όλα τα λεφτά!!!

Πολύ ζουζούνι φαίνεται!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
γεια σας φιλαρακια μου!!!! εσεις σε τι σταση τρωτε??? εγω αμα γουσταρω τρωω ετσι:
/QUOTE]
Το κακομαθαίνετε μανδάμ το παιδί....
φαί στο κρεβάτι... τστσ!!!
Πρέπει να σας βγάλω τον Λάζαρο στην τουαλέτα...
στα τέσσερα όρθιο και τα μπροστινά ακουμπισμένα στην άκρη της λεκάνης... μη λερωθεί...
Ναι, ο Λάζαρος είναι ψυχό...(και αυτό..)
Την μία είναι παρμένο, και το άλλο δευτερόλεπτο σε βυζαίνει, με ακολουθεί παντού, και συνήθως είναι ο παπαγάλος μου, (στον ώμο) ή τον κουβαλάω στον μάρσιπο..
επιφυλάσσομαι....![]()
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
γεια σας φιλαρακια μου!!!! εσεις σε τι σταση τρωτε??? εγω αμα γουσταρω τρωω ετσι:
![]()
![]()

Εχω δει πολλες κουλες στασεις,σαν αυτη ποτε!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
![]()
![]()

θεαααααααααααααα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μερικές νέες φωτό της Tortellina (νυν Barbie) και Farfalle (νυν Άρης):
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Χαιρετώ την παρέα!!! Και εμένα η Τσουτσούκα μου είναι κεραμιδογατούλα (3 μηνών) !!!!!!! Τη βρήκαμε πριν από λίγο καιρό έξω από την πόρτα μας να κλαίει και την έχουμε από τότε σαν παιδί μας με όλα τα κομφόρ φυσικα!!!!!!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χαιρετώ την παρέα!!! Και εμένα η Τσουτσούκα μου είναι κεραμιδογατούλα (3 μηνών) !!!!!!! Τη βρήκαμε πριν από λίγο καιρό έξω από την πόρτα μας να κλαίει και την έχουμε από τότε σαν παιδί μας με όλα τα κομφόρ φυσικα!!!!!!!!!
Καλωσήρθες speri

....να χαίρεσαι την τσουτσούκα σου!! Αν θέλεις άνοιξε ένα θεματάκι για την τσουτσούκα(στην κατηγορία .."οι γάτες μου" )για να μαθαίνουνε τα νέα σας...να βάλεις και φωτό να την απολαύσουμε..
speri
Διάσημο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
Η πρώτη απάντηση με σκέτο "η τσουτσούκα μας" ήρθε γιατί η μικρή παιχνιδιάρα μας ενθουσιάστηκε με τον υπολογιστή και άρχισε να πατάει enter και ότι άλλο κουμπί ήταν στο περασμά της. Αύριο θα ξεκινήσει και μαθήματα για esdl!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Τσουτσουκα μας!!!
Η τσουτσούκα σας είναι πραγματικά πανέμορφη!!!!!!!!!
και έχει και φανταστικά χρώματα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

)