Κεραμιδό-maniacs

Θεός ο Κίκης!!!:inlove::D:D:D

Υ.Γ Θα με συχωρέσετε αλλά θα κάνω ένα ΟΦΦ.:redface:
Julia (και όποιος άλλος γνωρίζει) στους πόσους μήνες μετά από μιά γέννα μπορεί να στειρωθεί μιά σκύλα? :hmm:

Κανα μηνα, 40 μέρες.. λογικά. Να έχει συνέλθει το σύστημα, και να εχουν πιεί και γάλα τα μικρά.

Αν δεν υπάρχουν μικρά θα μπορούσε και νωρίτερα...:hmm:

Όσο για το Θεός ο Κίκης... θα σας τον στείλω πακέτο μανδάμ....:rolleyes::down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μετά την εκπομπή με τον Γιούρι Γκέλερ και τους μενταλιστ, επιρεάστηκε και ο μαυρούλης , κάθε πρωι τον βρήσκω να αιωρήται:hmm:;)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
εεεεεε..ειμαι και εγω εδω..με λενε αντρεα και η μαμα μου με βρηκε ετοιμοθανατο 1.5 μηνων..ειμαι πολυ τυχερος που τελικα δεν πεθανα και που με κρατανε ακομα σπιτι με τοσες σκανταλιες και πονηριες που κανω:redface::P..καμαρωστε με

καλωσορισες αντρεα στο κλαμπ!!!! εισαι πολυ ομορφος!!! μπορεις να γινεις μελος ομως και του γκριζο-τιγρε μανιακς!!:D

δεν ειμαι γκρι ειμαι καφε..η αδερφη μου ηταν γκρι τιγρε αλλα η μαμα μου προτιμησε να παρει εμενα που ημουν αρρωστος..εγω μπορω να γραφτω αλλου εκτος απο εδω λοιπον?

Καλά παιδιά έχω πάθει πλάκα με την Λού της Τζούλια. Καλέ είναι γίγαντας με τρυφερή καρδιά.
Τζούλια ζεις στο τέλειο μέρος.

Ζήνα ο μαυρούλης σου τρελή αδυναμία.

Hlianna και το δικό σου το κεραμιδάκι όλα τα λεφτά.

Να μας ζήσουν τα κεραμιδάκια μας. Και να κάνουν λιγότερες σκανταλιές:redface:

Καλά παιδιά έχω πάθει πλάκα με την Λού της Τζούλια. Καλέ είναι γίγαντας με τρυφερή καρδιά.
Τζούλια ζεις στο τέλειο μέρος.

Ζήνα ο μαυρούλης σου τρελή αδυναμία.

Hlianna και το δικό σου το κεραμιδάκι όλα τα λεφτά.

Να μας ζήσουν τα κεραμιδάκια μας. Και να κάνουν λιγότερες σκανταλιές:redface:

το δικο μου συγκεκριμενα θα ηθελα να μην αρρωσταινει τοσο συχνα..αλλα και απο σκανταλιες δεν παμε καθολου πισω:mad:..παιδια επειδη εχω και ενα περσικο και βλεπω αρκετες διαφορες...ειναι τα πιο εξυπνα γατακια ή ειναι ιδεα μου?:redface:..ουρανια μενουμε και διπλα διπλα..αχαχαχα

Όντως είναι πιο έξυπνα και πιο ζωηρά. Είναι για γερά νεύρα:).
Ναι κοντά μένουμε.

Όντως είναι πιο έξυπνα και πιο ζωηρά. Είναι για γερά νεύρα:).
Ναι κοντά μένουμε.

για γερα δεν λες τιποτα..την flufina μου(περσικη)δεν την εχω μαλωσει ποτε..ο αντρικος εχει φαει κ 2-3 στον κωλαρινο του:P

καιρός να σας αποκαλύψω τα μυστικά μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ορίστε το τρίκ μου, και μια ακόμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου), χωρίς να το παινευτώ θέλει επιδεξιότητα να χωρέσει η κορμάρα μου σε τόση μικρή ζαρτινιέρα. :D
απο το πρωι εκει πάνω είναι

Τελευταία επεξεργασία:
καιρός να σας αποκαλύψω τα μυστικά μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ορίστε το τρίκ μου, και μια ακόμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου), χωρίς να το παινευτώ θέλει επιδεξιότητα να χωρέσει η κορμάρα μου σε τόση μικρή ζαρτινιέρα. :D
απο το πρωι εκει πάνω είναι
Ριψοκίνδυνος!!!!:P:P:P

αψογος ο μικρος:up:

:lol::lol:μόνο που δεν είναι μικρός, ολόκληρο θηρίο γεμάτος μυες και βαρής.:lol:

:lol::lol:μόνο που δεν είναι μικρός, ολόκληρο θηρίο γεμάτος μυες και βαρής.:lol:

τον ειδα μην αγχωνεσε..απλα επειδη και εμενα εχει γινει ενα θηριο κοντα 6 κιλων:blink::blink: και επειδη τον ειχα βρει μια σταλια για μενα θα ειναι παντα το μικρο μου..αχαχαχα

τον ειδα μην αγχωνεσε..απλα επειδη και εμενα εχει γινει ενα θηριο κοντα 6 κιλων:blink::blink: και επειδη τον ειχα βρει μια σταλια για μενα θα ειναι παντα το μικρο μου..αχαχαχα

εμένα πάλι έτοιμος ήρθε,:lol: όπως τον βλέπεις:lol:,

Αγαπημένα κεραμιδάκια συγχαρητήρια για τα κύπελλα που πήρατε. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια για την Μόνικα την αγαπημένη μου μαυρούλα (της Βίκυς δηλαδή είναι αλλά δεν έχει σημασία) που τους πήρε τα μυαλά στους κριτές και πήρε κύπελλο . :up:

Συγχαρητηρια στο μικρο κεραμιδακι που σαρωσε τα βραβεια και ειχε και υφος τροπαιουχου!Πολλα συγχαρητηρια και στη Μόνικα,που ενθουσιασε τους κριτες!:up:

Πολλά συγχαρητήρια στα κεραμιδάκια που διακρίθηκαν!!!:P:P:P

Γεια σας και απο μενα!!! ειμαι καινουργιος στο club και με λενε ΚΙΚΟ!!:happy:

DSC01305.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back