vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε ρε παιδιά να κλειδώνουν οι υιοθεσίες επιτέλουςΤο κοριτσάκι μας αυτή τη στιγμή ταξιδεύει για το σπιτάκι της. Θα φιλοξενηθεί για μια εβδομάδα αλλού και μετά θα φτάσει στα χέρια της μανούλας του.![]()

Σαμπουκάκι μου καλό ταξίδι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Το κοριτσάκι μας αυτή τη στιγμή ταξιδεύει για το σπιτάκι της. Θα φιλοξενηθεί για μια εβδομάδα αλλού και μετά θα φτάσει στα χέρια της μανούλας του.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Επιβεβαιώνω οτι τα κορίτσια δίποδο και τετράποδο είναι στο δρόμο και εντός προγράμματος,οβερ. Αναμένονται στη Θεσσαλονίκη γύρω στις 3:30 ,όβερ. Μόλις παραλάβω κορίτσι θα σας ανεβάσω φωτό, όβερ.Η μικρούλα αυτή την ώρα κοιμάτε ήσυχη,όβερ..![]()

konstans
Περιβόητο μέλος

Να χαίρεσαι πρέπει!
Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση προσωρινή μαμά
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αι μαρή Σιμώνη!
Να χαίρεσαι πρέπει!
Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση προσωρινή μαμά.
χαιρομαι ......

απλα μου λειπει ηδη....

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΜΑΜΑ!

konstans
Περιβόητο μέλος
. Για λίγες μέρες θα αναλάβει χρέη η Κλαίρη και μετά θα φτάσει στον τελικό αποστολέα.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
να της δώσουμε κανένα άλλο

moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

starter
Δραστήριο μέλος

Ηπιε νεράκι, έφαγε και πήγε στην άμμο και για τις δυο δουλειές.

Μόνο που την είδα και ξαφνιάστηκα!!!!

Σίγουρα τη βρήκατε στο Φλοίσβο;Μήπως ήταν σε τίποτα γαριδάκια, κανένα δωροπαγωτό;;;;

Είναι τόσο μα τόσο γλυκιά και τόσο μικρούλα σαν ψεύτικη.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Το γατιδάκι έφτασε μια χαρά στην ώρα του και καλά. Τρόμαξε λίγο που αντίκρισε μεσημεριάτικα το βαλκανικό μεγαλείο της Θεσσαλονίκης σε ώρα αιχμής αλλά είναι μια χαρά.
Ηπιε νεράκι, έφαγε και πήγε στην άμμο και για τις δυο δουλειές.
Μόνο που την είδα και ξαφνιάστηκα!!!!
Σίγουρα τη βρήκατε στο Φλοίσβο;Μήπως ήταν σε τίποτα γαριδάκια, κανένα δωροπαγωτό;;;;
Είναι τόσο μα τόσο γλυκιά και τόσο μικρούλα σαν ψεύτικη.![]()

Λατρεια μουυυυ!!!!

Κλαιρη σ ευχαριστουμε γι ακομη μια φορα για ολη την βοηθεια που μας προσφερεις για το μωρακι μας!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
Η τυχερη που θα παρει το υπεροχο αυτο γατουλινι ειμαι εγω!!!!
το περιμενω πως και πως να το κανω πολλες πολλες αγκαλιτσες
θελω και απο εδω να ευχαριστησω ιδιαιτερα την κυρια Βουλα η οποια τα κανονισε ολα

και την Σιμωνη η οποια φιλοξένησε και φροντισε την μικρη μου

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Υ.Γ.: μολις την παραλαβω θα ανοιξω θεματακι με πολλες φοτο για να την καμαρωνετε ολοι.....
starter
Δραστήριο μέλος

Συνημμένα
konstans
Περιβόητο μέλος

Κλαίρη δεν είναι φοβερή η πονήρω;
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Κατερινα καλως μας ηρθες!!!

starter
Δραστήριο μέλος

)και τα τραβάει ένα χουυ δέκα φορές το μπόι της.Πήρε και θέση καβουράκι να αμυνθει και δεν μου ζήτησε βοήθεια το σποράκι..... Σήμερα απο το πρωι πολεμάει να καταφέρει μια κονσερβούλα μικρή, την πιάνει την αφήνει έχει σκάσει στο φαι,τούρλα κοιλίτσα. Εχει κάτσει σε όλες τις αγκαλιές ή μάλλον σε όλες τις χούφτες γιατί για αγκαλιά ακόμα δεν είναι

Κατερίνα όταν γυρίσεις θα επικοινωνήσουμε να σου την φέρω.
konstans
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool