aporw
Διακεκριμένο μέλος
Είναι και τσαμπουκάς η sambuca.Μέχρι να ετοιμαστούν τα διαμερίσματα της στο μπάνιο της την έπεσαν τρια τέρατα (εντελώς αφιλόξενα ντροπή τους)και τα τραβάει ένα χουυ δέκα φορές το μπόι της.Πήρε και θέση καβουράκι να αμυνθει και δεν μου ζήτησε βοήθεια το σποράκι..... Σήμερα απο το πρωι πολεμάει να καταφέρει μια κονσερβούλα μικρή, την πιάνει την αφήνει έχει σκάσει στο φαι,τούρλα κοιλίτσα. Εχει κάτσει σε όλες τις αγκαλιές ή μάλλον σε όλες τις χούφτες γιατί για αγκαλιά ακόμα δεν είναι
Κατερίνα όταν γυρίσεις θα επικοινωνήσουμε να σου την φέρω.
Tσαμπουκαλου!!

Πηρε μαθηματα απο τον Λουκουμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Τυχερη η κοπελια που θα την παρει!
Σιμωνη,εχεις τυχερο να βρισκεις ομορφες μπλεδουλες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος

ναι το ξερω ειμαι πολυ πολυ πολυ τυχερη που θα ζουπαω ενα τετοιο κουκλι!!!!

Και ναι Κλαιρη μολις επιστρεψουμε θα τηλεφωνηθουμε για να κανονισουμε ποτε θα παρουμε την μικρη!!!!
Εμεις θα γυρισουμε απογευμα απο εκει και περα οποτε θελησεις ειμαστε στην διαθεση σου!!!!
Δωσε της πολλα φιλια και αγκαλιες μεχρι να ερθω και να της τα δωσω απο κοντα.....
Voula
Διάσημο μέλος

Κατερίνα καλώς μας ήρθες. Άντε με το καλό να έρθει στην αγακλιά σου και μετά να της ανοίξεις θεματάκι δικό της.
Την προίκα της την αγόρασες ?

Κλαίρη μπορεί να είμαστε μινιόν αλλά είμαστε κούκλες και το ξέρουμε
Επίσης μικρή στο μάτι αλλά........μεγάλη στον τσαμπουκά. Το μέγεθος μάλλον το πήρε απότην μαμά της που την ξέρουμε. Ο μπαμπάς είναι άγνωστος
Α ρε Λουκουμά, ήσουν πολύ καλός δάσκαλος (γιαυτό κατούρησες ξανά την μάνα σου, απ΄λο τα νεύρα σου που σου πήραν την Sambucca

)Κατερίνα ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στην Κλάιρη γιατί χωρίς αυτήν πραγματικά δεν θα ξέρμαε τι να κάνουμε, όσο κι αν προσπαθούσαμε εμείς από εδώ να βρούμε την λύση.
fenaki12
Δραστήριο μέλος

Τελεια νεα!! ειναι πολυ ομορφη η μικρουλα

τυχερη ειστε κ.Κατερινα που θα την παρετε τα μπλεδογατα ειναι τελεια 
Περιμενουμε να μας πειτε ποτε θα φτασει στο σπιτακι της και Κ κατερινα να ανοιξτε θεματακι οπως λετε παραπανω

kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος

αξιζουν πολλα ευχαριστω στην Κλαιρη γιατι χωρις αυτην δεν θα ηταν δυνατον να την παρουμε....

Και ναι το ξερω οτι εχω υποσχεθει να ανοιξω θεματακι εξαλλου ηταν και αυτο απαραιτητη προυποθεση για να παρω το γατουλακι......

χαχαχαχαχαχα!!!!Α και δεν ειμαι κυρια Κατερινα για ολους σας απλως Κατερινα!!!
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Ναι κυρια Βουλα εχετε πολυ δικιοαξιζουν πολλα ευχαριστω στην Κλαιρη γιατι χωρις αυτην δεν θα ηταν δυνατον να την παρουμε....
![]()
Και ναι το ξερω οτι εχω υποσχεθει να ανοιξω θεματακι εξαλλου ηταν και αυτο απαραιτητη προυποθεση για να παρω το γατουλακι......χαχαχαχαχαχα!!!!
Α και δεν ειμαι κυρια Κατερινα για ολους σας απλως Κατερινα!!!
Eιμαι 13 μου ειναι πιο ευκολο το κυρια κατερινα αν δεν σας πειραζει...

Voula
Διάσημο μέλος
Κατερίνα λένε την κοπέλλα που θα γίνει η μαμά της Sambucca αλλά Κατερίνα δεν λένε και την μαμά του Baccardi ?
Αν θυμάμαι σωστά, είναι φοβερή σύμπτωση.
kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος

Και οχι δεν με πειραζει καθολου να με λετε κυρια ειναι και καπως αστειο θα ελεγα !!!!!

Γιατι και εγω ειμαι 19!!!!!
starter
Δραστήριο μέλος
Γεια σας και καλως σας βρηκα!!!!!
ναι το ξερω ειμαι πολυ πολυ πολυ τυχερη που θα ζουπαω ενα τετοιο κουκλι!!!!
Και ναι Κλαιρη μολις επιστρεψουμε θα τηλεφωνηθουμε για να κανονισουμε ποτε θα παρουμε την μικρη!!!!
Εμεις θα γυρισουμε απογευμα απο εκει και περα οποτε θελησεις ειμαστε στην διαθεση σου!!!!![]()
Δωσε της πολλα φιλια και αγκαλιες μεχρι να ερθω και να της τα δωσω απο κοντα.....
Εχω το τηλέφωνο και θα σε πάρω Τετάρτη να συνενοηθούμε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σήμερα το πρωί μου ήρθε μια φλασιά.
Κατερίνα λένε την κοπέλλα που θα γίνει η μαμά της Sambucca αλλά Κατερίνα δεν λένε και την μαμά του Baccardi ?
Αν θυμάμαι σωστά, είναι φοβερή σύμπτωση.
Ναι Κατερινα λενε την μαμα του Bacardi!

Ειδες συμπτωση??

Αλλη Κατερινα για γατακι???

Voula
Διάσημο μέλος
Ναι Κατερινα λενε την μαμα του Bacardi!
Ειδες συμπτωση??Αλλη Κατερινα για γατακι???
![]()
Πάμε γαι το επόμενο τώρα

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Καλωσηρθες και απο εμας μελλουσα Σαμπουκομανα!!!!!(ρε μηπως το Σαμπουκα βγαινει απο το Τσαμπούκα??

)Να πω κι εγω ενα μεγαλο ευχαριστω στη Δαφνη τη γατομεταφορεα της Τσαμπούκας!!!!!!!!!!!(Δωρα,η γνωστη μας Δαφνη
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Ελπίζω να τους άφησε να κοιμηθούν

Μετά η αγγελία μπορεί να κλειδωθεί πανηγυρικά

kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
Να πω σε ολους σας οτι το γατουλακι βρισκεται απο χθες το απογευμα σπιτακι του!!!

Καλα ειναι οπως τα λετε μια ατρομητη τσαμπουκαλου πουαν δεν περασει το δικο της ξεσηκωνει τον κοσμο με τα νιαουρητα της........

Οτι και να πω δεν εχει σημασια ειναι μια θεααααααααα

Το αγορι μου ειναι τρελαμενος μαζι της, εκει που ηταν κολημμενος πανω μου τωρα με εχει παρατησει και ασχολειτε συνεχεια με αυτην !!!

Παντως μπορω να πω οτι προσαρμοστηκε τελεια πηγαμε τουαλετα φαγαμε ηπιαμε......ολα τα καναμε

Παιξαμε ξανα παιξαμε και ξαναπαιξαμε τι να πω πιο παιχνιδιαρικο και σκανταλιαρικο γατι δεν εχω ματαδει......

Και εννοειτε οτι το βραδυ ξαπλαρε την κορμαρα της στο κρεβατι μας και δεν κοιμηθηκαμε σχεδον καθολου γιατι η κυρια ηθελε ξανα παιχνιδακια!!!
Το μονο που με ανησυχει λιγο ειναι οτι δεν θελει και πολλα πολλα χαδια βεβαια αν την πιασεις καθεται και γουργουριζει η κυρια αλλα μολις παω να την χαϊδεψω πηγαινει πιο περα
μηπως ειναι επειδη ειναι ακομα πολυ νωρις και εχει αλλαξει τοσα χερια????.....Αυτα τα λιγα απο εμας τωρα μπορει το θεματακι να κλεισει με απολυτη επιτυχια
και να ευχυθουμε καλη τυχη στα υπολοιπα γατουλακια ......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
Περιμένουμε την Κατερίνα να μας πει πως πέρασε το πρώτο βράδυ με την Sambucca
Ελπίζω να τους άφησε να κοιμηθούν
Μετά η αγγελία μπορεί να κλειδωθεί πανηγυρικά![]()
καλα κυρια Βουλα μαζι γραφαμε και οπως ειπα πιο πανω οχι δεν κλεισαμε ματι!!!!

konstans
Περιβόητο μέλος

.Μη φοβάσαι, με τον καιρό θα γίνει πιο εκδηλωτική, άλλωστε τώρα δεν σας ξέρει καθόλου

Voula
Διάσημο μέλος
. Θα δούμε.Περιμένουμε δικό της θέμα.
Εύχομαι πραγματικά, αυτό που είπες κι εσύ 'καλη τυχη στα υπολοιπα γατουλακια ...... ', όμορφα, λιγότερα όμορφα, ανάπηρα, σε όλα τα αδεσποτάκια που ζουν στις καρδιές μας.
Σιμώνη, Δάφνη, Κλαίρη για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με το μωρο!!

Μπορω να κλειδωσω την αγγελια??

Voula
Διάσημο μέλος
Τελεια!!!!
Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με το μωρο!!
Μπορω να κλειδωσω την αγγελια??![]()
![]()
NAIIIIIIIIIIIII
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool